Boykoy yapmayanlar ne zamana kadar yapmicaksınız filistinli din kardeşlerimiz için yapmamız gerek?

Mu markalardan yicekleri yemesek ölmicez veya bu markadaki diş macunları ve deterjanları ve bakım ürünlerini kullanmazsak ölmicez yerlerine başka marka alabiliriz değilmi boykot yapmayıp alanlar yiyip içerken ve eşyayı kullanırken filistinde insanlar ölüyo ölmesede evinden oluyo ne yicek nede içicek bulamıyo çocuklar ölüyo hani din kardeşimiz olmasa bile müslüman olmasaydılar bile genede boykot yapılması gerek çünkü insanlık gereği yapmak gerek ama hem din kardeşimiz hemde insanız o zaman haydi haydi daha çok yapmamız gerekmezmi şimdi biz burada otururken uyurken belki ben bunu yazarken ve siz okurken bile filistinde bomba atılıyo ve insanlar ve çocuklar ölüyo gelin boykot yapmayanlarda boykota başlayın şimdiden itibaren karar verin ve almamaya şimdiden bu andan itibaren başlayın
Güncellemeler
+1 yıl
Facebookta biri böyle bi yorum yapmış kopyalayıp yapıştırdım aşşağıa

Yemin ediyorum İsrail mallarını almayın ölmezsiniz zengini fakiri ne olur marketlerden artık boykota başlayın bakın İsrail nasıl yola gelecek zaten doları kullanmasak ABD diye bir devlet olmaz ama bizim insanımız TL sini dolara çeviriyor bunu karşılığı filistinde canı ile ödüyor sıra bize gelmeden dolardan vazgeçin artık
Boykoy yapmayanlar ne zamana kadar yapmicaksınız filistinli din kardeşlerimiz için yapmamız gerek?