Ramazan Bugün Oruç tutup tutmama konusunda kararsız olan kimler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Neden kararsızsınız Güncellemeler+1 yıl Millet dindar kesildi başımıza gece öyle olmuyonuz ama sapkınlığın dibine vuruyonux Güncellemeler+1 yıl Kustum ondan tutmuyorum Bugün Oruç tutup tutmama konusunda kararsız olan kimler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 3 saatlik uykuyla oruç tutacağım hangi kararsızlıktan bahsediyorsun? Mübarek ay yılda bir kere geliyor. Bu fırsat kaçmamalı 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben sıfır saat uykuyla staja gideceğim ve gene sıfır saat uykuyla yolculuk yapacağım hey yavrum hey Yorumla
Leicester Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Her yıl tutuyorum bir gün bile acaba bugün tutmasam mı diye düşünmedim.Çok şükür Rabbime verdiği nimetler için. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ara verme gibi bir şey var mı? Hani regl falan olunca tutulmuyor tek diye biliyordum 👁👄👁 0 0 Yorumla
Demonist34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Neden boşu boşuna aç kalıyim ki? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yani mantıklı cevap Yorumla Demonist34 +1 yıl Sen peki? Yorumla Soran +1 yıl Bugün stajım var yarın yolculuk var Anca eve gidince zorla tuttururlar Yorumla Demonist34 +1 yıl Ne stajı, yolculuk nereye, neden evdekiler zorluyo, kafamda deli sorular 😂😂😂 Yorumla Demonist34 +1 yıl Seni dindar sandılar, yavşamak için o role büründüler fakat ters köşe yediler, çıldırıyorum jdhdkakshdhd Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi dersin Yorumla Demonist34 +1 yıl Tabi lan, az yafşak değil bunlar, zamanında fake hesabım vardı burada ne taktikler öğrendim şirifsizlerden biliyo musun hdhdkajdhdjka Yorumla Soran +1 yıl Bi tane taktik versene Yorumla Demonist34 +1 yıl Hoop hooop serin gel, o kadar uzun boylu değil...Aslında bu taktiği vererek bir muhabbet açma olgusu yaratılabilirdi lakin hemcinsleri mi satamak...Bu hamle ile vizyonlu bir İstanbul beyfendisi imajı yaratıcağıma inanuyorum mesela 😂 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ya tutarsın ya tutmazsin kararsızlık olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl On bir ayın sultanı senede bi kere fırsat veriyor Allah kaçar mı 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tutma o zaman kardeşim deli mi nedir kendine yancı arıyor Yorumla
kondomsart Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Tutmuyorum ki zaten 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tutanlar rahatsız ediyor uyutmuyor yemeğini odada yiyor gir çık yapıyor sıfır uykuyla staja gitcem ve sonrasında yolculuk var yolda hiç uyuyamıyorum Yorumla kondomsart +1 yıl Sıkıntılı senin iş Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Libido rahat vermiyor 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Bugün oruçsuz musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam net değil 😇 Yorumla Soran +1 yıl boş ver tutma bugün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beraber tutmayalim ozmn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napsak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru dedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hani eşlik etcektin Yorumla Soran +1 yıl Dışarı çıkcam hazırlanıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşalım mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
3 saatlik uykuyla oruç tutacağım hangi kararsızlıktan bahsediyorsun? Mübarek ay yılda bir kere geliyor. Bu fırsat kaçmamalı
Ben sıfır saat uykuyla staja gideceğim ve gene sıfır saat uykuyla yolculuk yapacağım hey yavrum hey
Her yıl tutuyorum bir gün bile acaba bugün tutmasam mı diye düşünmedim.
Çok şükür Rabbime verdiği nimetler için.
Ara verme gibi bir şey var mı? Hani regl falan olunca tutulmuyor tek diye biliyordum 👁👄👁
Neden boşu boşuna aç kalıyim ki?
Yani mantıklı cevap
Sen peki?
Bugün stajım var yarın yolculuk var
Anca eve gidince zorla tuttururlar
Ne stajı, yolculuk nereye, neden evdekiler zorluyo, kafamda deli sorular 😂😂😂
Seni dindar sandılar, yavşamak için o role büründüler fakat ters köşe yediler, çıldırıyorum jdhdkakshdhd
Öyle mi dersin
Tabi lan, az yafşak değil bunlar, zamanında fake hesabım vardı burada ne taktikler öğrendim şirifsizlerden biliyo musun hdhdkajdhdjka
Bi tane taktik versene
Hoop hooop serin gel, o kadar uzun boylu değil...
Aslında bu taktiği vererek bir muhabbet açma olgusu yaratılabilirdi lakin hemcinsleri mi satamak...
Bu hamle ile vizyonlu bir İstanbul beyfendisi imajı yaratıcağıma inanuyorum mesela 😂
Ben kararsizdim ama tuttum artık ya. Çok ağır gelmeye başladı..
Ya tutarsın ya tutmazsin kararsızlık olmaz
Bunun kararsizligimi olur
On bir ayın sultanı senede bi kere fırsat veriyor Allah kaçar mı
Tutma o zaman kardeşim deli mi nedir kendine yancı arıyor
Sen neden kararsizsin
Tutmuyorum ki zaten 😂
Tutanlar rahatsız ediyor uyutmuyor yemeğini odada yiyor gir çık yapıyor sıfır uykuyla staja gitcem ve sonrasında yolculuk var yolda hiç uyuyamıyorum
Sıkıntılı senin iş
Niyetler edildi bile
Libido rahat vermiyor
Bugün oruçsuz musun
Evet sen
Tam net değil 😇
boş ver tutma bugün
Beraber tutmayalim ozmn
Napsak
Doğru dedin
Hani eşlik etcektin
Dışarı çıkcam hazırlanıyorum