Bu dünyada yaşamak için kendimi fazla ezik ve zavallı buluyorum insanlardan çok korkuyorum ailemden bile korkar oldum artık. Ailemden ihtiyaçlarımı istemeye çok utanıyorum iş bulup çalışmak istiyorum ama bu seferde insanlardan korkuyorum... Çoğu kez intihara kalkıştım ama maalesef ölemedim sürekli annem engel oluyor ne yapmalıyım lütfen biri bana yardım etsin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sakın pes etme! Bak burada boş motivasyon konuşması yapmak istemiyorum ama gerçekten su akıyor ve yolunu her türlü buluyor. İçinde bulunduğun durum sonu gelmeyen bir kıyamet gibi gözükse bile ilerleyen zamanda elbette rayına oturacaktır tren. Bende üniversite sınavını kazanamadım ve hayatımın sonu geldi ben ne yapacağım diyordum ama hayat bana bir şans daha verdi. Hayatın her zaman böyle kötü geçmeyecek. Sana sürekli bir şans sunacak hayat. Hep bir iniş çıkış olacak ama düştüğün yerlerde gerçekten pes etme sabret
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yazık değil mi annene, yazık değil mi gençliğine. Neden ölmek istiyprsın yazık değil mi canına. Bunun yerine sorunu çözmeye odaklanman daha doğru olmaz mı
02 Yorumla
Soran+1 yılElimde olan bir şey değil bende istiyorum yaşıtlarım gibi normal bi hayat yaşamak ama olmuyo yapamıyorum bu dünyada yaşamak için çok zayıfım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
+1 yılNeyin var ne olduda böyle düşünüyorsun. Hayatda Allah senin için ne güzellikler sağlamıştır bilemezsin sabret ve dua et
10 Yorumlabir köye yerleş tarla işiyle uğraş ya da hayvancılık yap
00 Yorumlaevlenmen zevklere ermen lazım abazalık seni çıldırtma noktasına getirmiş
01 YorumlaSpor yap kendine güvenin gelir. Boş boş durmaktan oluyor bunlar
00 Yorumla
+1 yılpsikiyatra git. ilaç kullan psikoterapi al
02 Yorumla
Soran+1 yılParam yok, aileminde parası yok.
- +1 yıl
Devlet hastanesine gt
+1 yılÇaresi yok yaşayacaksin. Acisiz intihar metodu yok
10 Yorumla
1 yılBende ölmek istiyorum
20 Yorumla
+1 yılyaşamak iste
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi