AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Basıma geldi tabii ki ama muhattap olmam neden prim vereyim ki...
Popom büyük oldugu için laf atmıştı bir kız Çok utandım. Poponu ısırırım dedi. Bunlar nasıl insanlar onlarında abisi babası var :SSS
Kiz arkadasimla sarilmis otururken arkadan gecen liseli kizdan " olan var olmayan var yaneee" lafini duydum mesela..
Bir kere bir kız grubu laf atmıştı oda laklak olsun diye değildi gayet ciddi ve net bir muhabbet olmuştu
En az 1 kez her kız uğrar, kötü bir his tabikide bazıları öyle laf atıyorki bende cevap veriyorum benim bile ağzımı bozuyorlar
Çook sokağa her çıktığımda ülkemizin abazaları sağ olsun yolda huzurla yürümemize izin vermiyorlar :/
Bir sefer degil cok kez oldu, oluyor malesef. Sinirleniyorum ama sinirlenmemek lazim "coğu"erkegin beyni ayni calistigi icin.
Yanımda bayan bir arkadaşıma laf atmıştı 2 tanesi, yedikleri dayaktan sonra bir daha kimseye laf atmazlar diye düşünüyorum.
ben tesettürlüyüm ve bu tesettürlü halimle bana korna calan olmustu bir keresinde... tesettürden önce de laf atanlar olmustu; basta anlayamiyosun sonra ya sabir diyip yoluna devam ediyosun
Çok başıma geldi hepsine gerizekalı diyip geçiyorum. Hatta bir kere eve kadr yalvarmıştı bişey yapmıcam diyodu uzaktan. Ne olur tanışalım falan diye yalvardı baya bnde akşamdı diye korkmuştum öyle uzaktan baya bir yalvarmıştı
Uğradım. O an hiçbir şey yapamadım en çok ona üzülüyorum
Türk erkeği abaza olduğu sürece biz sözlü tacize uğrarız haksızmıyım kızlar
Çok Tatlısın :)
Abaza demiyormuyum işte aha sen
Kesınlıkle canım tabı bazı kızlarda kasınıyor ama normal yururken laf atan erkegın kafasını yasamak ısterdım :D
Turk erkegine laf atmak sana mi kaldi asil abaza sizsiniz baska ulke erkegi gordu sanki mubarek ;)
Evet oldu ananla cok benzesiyoz hırt herif dedim ahahhaha
2 kere anca olmuştur, fazla olmadı öyle kötü anılarım
Oluyo tabiki kotu bir his üstelik kıyafetn açık falan olmasada onlar laf atmak için atıyor cevap verilmez öylesi insanlara hızla uzaklaşıyorum ben.
Eski yaptığım işten dolayı yabancı turistlerden çok sözlü veya fiziki tacizine uğradım
Çok sık oluyor ama duymamazlıktan geliyorum her seferinde. Bide yandan arabayla gecerken öküz gibi kornaya basanlari hic saymayalim
Çok sık uğruyorum malesef. Dönüp küfür ediyorum. Hakettikleri bu ne yazık ki. Gerçekten çok zavallıca
atıyorsun şu resimdeki tipe bir bak birde yazdıklarına
hayır artık erkekler erkeklere laf atıyor, bayana laf gitmemesi imkansızdır
Bakmiyorum pek ama asiriya kactiklarinda kufredip hareket yapiyorum yalan yok
sözlü tacize çok uğradım evet maalesef ve ayrıca göz kırpma el işaretleri şeklindede
Bu ülkenin ahlaki bozukluğu uçuşta. Benim olmadığım ortamda sevgilime yapanı bulup benzinle ateşe vermek istiyorum ki bir insanın namusuna sarkan gebermeli
Acikcasi onceden olmazdi ama İstanbul'da bir bayan olup laf yememek zor
Yaz tatilinde sınıfdaki bir kaç kızı gördüm selam veriyim dedim, bir erkeğin bile söyleyemeyeceği lafları duydum göz yaşıyla eve geldim...
Ben yolda yürürken 4-5 tane kız aralarından bir tanesi aşkım diye bağırdı hızlıca kaçtım ordan :D. yine yolda yürürken 1 yıl sonra 2-3 tane kız tipe bak dedi. :D o zamandan beri bütün insanlar bana laf atıyormuş gibi geliyor :D
ugramadim da kimbilir turkiyedeyken iclerinden neler geciriyorlardir :/
Ohooo o kadar fazlaki okul kıyafetiyleyken bile oluyor malesef, duymamış gibi yapmak en iyisi
Bıktım artık sapık kızların sözlü tacizlerinden, sokağa çıkamıyorum korkudan =(
Bir kere olmuştu hızla uzaklaşmıştım hemen kötü olmuştum en önemlisi de korkmuştum :/
her an her dakika. bir sure sonra alisiyosun normal geliyor, cok abartan olursada sozlu dalasa giriyorum yapicak fazla birsey yok
Kızlara Allah sabır versin. Bazen görüyorum gençleri de neleri var. :(
Takildigim yerlerlede alakali olabilir hic laf atan falan olmadi sadece bakan bikac kisi cikiyo onada bisey diyemiyosun herkesin kendi sapikligi
Bir erkek olarak kimi bayan tarafından bir kaç defa taciz edildim :D
Saymaya kalksam sonu gelmez herhalde... Alıştım artık
bir grup liseli kız öğrenci servisindeydiler öyle attılar yakalasaydım gösterirdim de arabadaydılar işte
bir çok kez ama takmıyorum, onların seviyrsine inemem
hemen hemen her seferinde ama kesinlikle karşılığını veriyorm
arkadaşım bayanlarda bu zamanda gayet tacizci özellikle ergen takımı bildiğin usturuplu laf atıyor :) erkek olarak gülüp geçiyorum
tacize uğramayan yoktur heralde ama kaaleye almıycan öylelerini onlara görünmezmiş gibi davranıyorum kendi adıma
Keşke sadece sözlü taciz olsa dicek duruma geldim artık
Ohoooooo adımımı attığım zaman daha bakmaya başlıyolar.
Bu soru hiç diye değilde kaç defa diye sorulmalıydı bence. Ben bile sayamayacağım kadar laf yiyorum belki her gün.
Sadece bir kere laf attim sokak ortasinda kiz anasina bagriyodu anaya bagrilmaz dedim ve uzaklastim
saklaslalksalsalla :D
Parktan gecerken 4 kiz sst yakisikli diye yuzume yuzume bağırıyorlardi.. ben bile laf atarken rahat olamiyordum onlardaki cesarete hayran kalmistim :)):(
Azıcık birazcık esnaf dayılar atmıstı ustume alınmadım. onu bunu bosver de gecen sene hoslandıgım cocuk arkadasıma atmıs hala cıkamadım soktan cokta yakısıklıydı yavrucak yazık oldu asdfg 😏
Yollda normal yürürken erkekler kenarda biyerde oturuyordu gecerken ooh salla salla sallarsın tabi öyle kevin konstans gibi diye arkamdan bagırdı gerizekalı
hangi kız uğramamıştır ki?
peki bir kız yolda yürürken kızın yüzüne doğru eğilmek nedir?
Evet. Biri at gibi. At dedi. Bir. Başka.. gün. başkası da ingiliZ atı dedi. biri de. Sen gerçek misin. Dedi ama hepsini duymamazlıkdan geldim umursamadım
Genelde muhattab olmam duymamış, görmemiş gibi yaparım. Bazen en sağlıklısı bu oluyor malesef.
Hızlıca kaçılır o ortamdan. Giderken biber gazı sıkacaksın ama :D
:DD
çok oldu birisi 90-60-90 demişti ama hiç cevap vermiyorum kafamı eyip geçiyorum
ya bir kıza yanından geçerken çok güzelsin dersen o bence kızın hoşuna gider ama 90 60 90 demek.. ne biliyim hani biraz argo oluyo sanki
aynen ama aldırış etmiyorum ben
ıyı bu güzel işte? sevdim seni tuttum yanı?
Çok pis laf attı bitane geçen bide küfürlü Sözlüğü kafasına bir geçirdim kafası üç kere sallandi
oldu.. cevabını verdim, İnternette laf atanları da sevgilim hallediyor :D
Dayının biri yanımdan geçerken küfür etti ağır bir küfür yüzüm kızardı baya
şu an senın şu yorumunu okusa ne der acaba şerefsiz.
Kalabalıklar sa duymamazlığa veriyorum fazla kalabalık değillerse hareket çekiyorum
Cok oluyo ama hic suratina bile bakmiyorum oyle terbiyesizlerin
Eğer o sözlü taciz birde farketmeden takip edilme boyutuna gelmişse o daha kötü bir durum..
evet ugradım ama karsımdaki topukuyla kafasını deldim yetmedi halk dövdü :)
asık oldum desem beimde kfam delinmez demi :)
bacadan düsermiş gibi nerden cıktı bu :)
Sozlu tacize ugradim, o zaman da bagirdim çağırdım.
evt yanimdaki annem olduğunu anlamadilar o da bir bagirdi :D