AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Bu dünyada boş insanlar oldugu sürece bu laf yemekten hiç kurtulmucaz malesef millet annesini kardeşini göz önünde almadan atıyor lafı naparsın.
yok ugramadım cam yarması gıbı adamım o kadar kafayı iyi yapıcak bir madde yoktur bence tabi bilemeyiz yok ugramadım :)
:DDD abi allah uğratmasın :DD
@Herkestenfarklı6 amin kardeşim :)
Ooo hangi birini sayayim ne yapcam birinin burnunkirildi digerinin arabasinin arka kapisi icine goctunbiride arkasina bakmadan kacti
Suikast mı yaptın naptın
Çook eskidendi. En hassas yerine vurmamla ve tesadüfen hocamın da orada olmasıyla paçayı kurtardı benden...
neyine başına gelse hassas yere vururmusun
Kızlar Bide Bana sorun yolda Banada Sözlü Taciz Ettiniz 3 kere Yanii Benım gıbı yakısıklı erkek olunca :)
Çok ağır bir laf etmedikleri sürece umursamıyorum, ama ağır laf edilerse döner cevabını verir, öyle giderim.
Erkekler bu konuda çok muzdarip. sürekli kizlarin sözlü tacizlerine maruz kaliyoruz. laf atilmayan erkek kalmadi memlekette.
çook. hatta babamın yanında bile. laf atıp geçecek mi, ileriye gidecek mi bilmediğinden korkuyor insan. sadece laf atılırsa duymamazlığa veriyorum. cevap vermiyorum.
Ayy olmazmi bitane gerizekali çocuk arkanı ısırırım dedi polisi aradim densiz o an kacmaya basladi :( bu erkekler neden bu kadar terbiyesiz anlamiyorum yaa
o it cinsli sanırım
Bizim MemLekette ÖyLe ŞeyLer oLmuyor. Ama bir Kere Başıma GeLmişti. Sonra Çocuqu Tuttum 5 Dk BekLe Dedim Babamı Aradım SaqoLsun 5 Dk Aqzını Burnunu Kırıp Geldi ^_^ :)
Sizin memleket neresi?
AMED
Sizin memlekette yazılarıda büyüklü küçüklümü yazıyorlar
Sizin memleketin yazıları ne ilginçmiş.
Dayaqı'da İLqinçtir :D
Cok oluyor bana o kizlara diyorum yapmayin boyle sizinde babaniz agbiniz var.
hahahahahahaha
yardın benı kardeşim o nasıl bir kelimedir ya babanız abiniz :DADAD
@Herkestenfarklı6 bende herkesten farklıyım :D seni güldürdüyse bana yeter :)) amacına ulaşmış demektir görüş :))
ablamla bir yere giderken ara sokaktan geçtik p sırada 5 tane erkek çocuk bize fena sözlü tacizde bulundular çok kötü hüssetttik hemen uzaklaştık oradan
Sürekli laf atıyorlar karşılığında muhatap olmuyorum en çok çok tatlısın hişt hişt güzel şey yalarım at gibisin diye attılar geneli böyle
Dünya kadınlar gününde tacize uğramıştım keşke sözlü olsaydı
naptı mrk ettım :)
evet olmuştu duymamazlığa gelmiştim ama yine devam etseydi basardım küfürü
durmadan oluyor birde kafalarini egerek soyluyorlar salaklar. bende mal diyorum
Cok biktim artik ne bu kizlarin çektiği tek ben degil tum kızlar mağdur bu olaydan
Sanırım uğramayan hatun kişisi çok azdır. Küfür etmişliğim var ama ondan da zevk alanı var
Çok geldi başıma ilk başlarda laf atana lafı yediriyordum ama artık zamanla usanıyor insan. Nefret ediyorum bu tiplerden
inşaat işçilerinden uğramıştım o en sesli, belirgin ve iğrenciydi
yüzüme demişti bir pislik kalçamdan söz ediyordu hemen çekip gittim oradan.
Islık calmistı biri motorla gecerken öküz gibide bakti gülmüstüm
evet ve bu iğrenç bir şey "hişşt güzel" deyince ya da "senin için cehenneme bile giderim be melek" deyince ellerine ne geçiyor merak ediyorum
oldu. 5 ya da 6 tane kız oturmuş ferhatım dağları delmişte benim için gelmiş diyip gülüştüler bende kaldım öyle. Çok şaşırmıştım.
o değilde arkadaş.. 12 bayanın arasında kaldım laf atmadılar.. arkadan gelen iki nonoşş aayy ne yakışıklı çocuk dedi kahroldummm..
Hahahaha yikildim ya :D
ahaha çok güldüm yaaa =)
bende yıkıldım dostumm bende yıkıldımm ama kahırdann :D
kız meslek liselinin önünden geçiyordum 2,3 tane özürlü kaşar camdan şşt uzun diye bağırdı hiç oralı olmadım yürüdüm gittim
:ASDADASDAS şşşt uzun nedir YA: DD
genelde bana bayanlar laf atıyordu sonrada boş bir bodruma gidiyoduk her seferinde mutlu sonla bitiyordu :)
bide şunu söyleyim size zaten hoşuna giden kız istediğine verir bu işler lafla olmaz laf atmakla kendi küçük düşer erkek olan şahıs ama yanında erkek olan birine laf atamazlar çünkü Yusuf Yusuf moduna bağlarlar örneğin ben Adriana limayla yolda gezerken gotu yiyosa biri laf atsın.
Cok oldu malesef. Bu kadar serefsiz erkek varken olmamasi zor zaten. Bir guzel cantami kafalarina geciririm ve rezil ederim. :D
Güzele bakmak sevaptir sözünden sonra bizim türk erkekleri aştı kendini her güzele bakıyolar bakilmdik güzel kalmadı
Guzele guzel bkmk sevaptir
Evt oldu. Ama bir sefer amcanın teki popomu avuçlayınca şoka uğradım resmen. Karşîlığını dahi veremedim şaşkınlıktan.
Cokk. Bazen ters tera bakip gerizekali diyorum bazen de hic umursamiyorum
Atiyorlar abi parcalicaklar neredeyse tenhada yakalamasinlar yeterki
Ustumdeki fener formasina laf etmişti. Takmadim gectim
Bir kere hiç unutmam ağzını burnunu muştayla kırmıştım :)
2 senelik boxorum ne hatunlar gordum kavga eden de wtf, now?
hha yep im not like the others. im also a boxer ;) hu? wow :)
Allah sahibine bağışlasın tarzı cümleler falan kullanmışlardı, hiç dönüp bakmadım.
Kizlar laf atmistı mal gibi kaldim bisi de diyemedim devam etmiştim. dd
Sadece erkeklermi laf atıyor sanıyorsunuz?
Çok laf atan oldu
Çok. Ama duymamazliktan geliyorum. Yoksa katil olabilirim.
Hayır yani bulundugum yerde tanınıyorum olmaz öyle seyler
sorsan hepsıne atmıslardır baksan yuzune bakılmaz :D
@deneyimci61 evet bu ülkede köpek ile ilişki yapan var ama köpekle yatan kadın sayısı erkeklerden daha çok benim düşüncem tabiki bunun için ne diyeceksin evet her kıza laf atmışlardır ama @Jack-s-DanieL-s dediği gibi yüzüne bakılmayacak kişide der attılar diye ve şunuda unutmaki butün insanları aynı kefeye koyamazsın
Güzel kız bir bakarmisin saat kaç dedi önce bişey soylemedim takip etmeye başladı ama ettiğine pişman oldu
Üniversite'nin giriş kapısında kızlar arkadaslarından birini üzerime yitip laf atmıştı inanmcaksnız belki ama cok güzellerdi. Eve gidince artık çok geç oldugunu düşündüm :)
oldu hemde cok. bikeresine bir iki erkek vardi ordan gecerken esraa nereye gidiyon söyle orya gelim yavrum dedi ama ben birsey demedim hizli hizli yurup gitdim birde aksamdi acip korktum
bir tanesi bütün kizlar güzel demişti. Bu ne biçim laf ya yani hic bise deme o zaman demi.
:DD
Oldu bisi hissetmedim gulesim geldi caktirmadan guldum gectim unuttum gitti zaten insan alisiyo
Bir iki kere oldu. Takmadım ve yoluma devam ettim. Üstelersem yapışırlar diye korkuyorum
evet ya sinirli bakıyorum anlasın diye insan az utanır mal gibi sırıtıyolar bide
sana laf atan oldu mu harbiden yaa
ne alaka
sen ciddi olmazsın habiden laf atan oldu sana? :9 :) :) 9 :9 :)))))))
Ugrasam suratına tekme atarım kızın.
O kadar uzagım konuya.
tabiki de oldu genelde kalabalığa girip kaybederim izimi
Bibergazı sıkmakla tehdit etmiştim bir keresinde :-D :-D
Çok fazla gereksiz insanlar var ancak karşılık verilmez.
Laf atmak degilde guzel birini gordugumde icimden derim hep guzel oldugunu
Ulan ben bile uğradım.. Birde beni kim ne yapsın diye düşünüyordum o sırada
malesef erkek olarak utandığım ve ayıpladığım tek konu :((
bir kere laf yedim hayir yani sizin abiniz babaniz yok mu bu nedir ya yeter artik :((
bana da parmakların kalın senin şeyde kalındır dedi kravatlı bir genç meğer gay miş :)
Ben de kızlardan laf edim utandım. birde onların halini düşün :)
oldu kız benı gözüyle yedi bitirdi cirkin ördek yawrusuuu :D
ben bir bayandan fiziksel tacize uğradım yanımda sevgilim vardı dönüp bakamadım bile :)
olmadı kardaşlık bayanlar için bilemiyeceğim duymadım.