Sürekli önünden geçtiğim cafenin çalışanı her oradan geçmemde bana laf atıyor. Bugün 4. Oldu hepsinde duymamazlıktan geldim. Ona nasıl bir cevap verebilirim? Patronuna şikayet mi etsem yoksa pata küte ben mi dalsam?
Ses çıkarmaman ona daha çok cesaret verecek ve senin de hoşuna gittiğini düşündürecek. Bugün laf atacak, belki yarın peşine düşecek. Ses çıkarmadığın için sende istiyorsun sandım diyecek. Bunun için direkt olarak kendisine yüksek sesle tepki göster. En azından taciz edildiğine dair görgü tanığın bile olur.
Sözlü tacize çok uğradım alıştım yani Türkiye’de özellikle maraşdayken o kadar çok oldu ki bu sözlü yani beni pek açıkçası hissetmiyorum yani diyen ne diyorsa desin umrumda bile olmaz ama bir kere yani en yakınım dediğim insan beni taciz etti gece yanıma geldi o benim aklımdan hiç çıkması için ve ben hiçbir şey diyemedim çünkü yakınım çocukları var ve ben söylesem kan çıkacak hiç gerek yok iğrenç bir şey ya iğrenç mide bulandırıcı var ya hayatımın en karanlık köşesidir bu taciz olayı
Olmaması mümkün mü, bir de yanından geçerken hiç utanmadan pisliğini dışa vurmaları.. hepsini teker teker o anda gebert diyor. Direk demek istediklerini söyle o utansın diyecem ama utanma olsa ahmaklık yapmaz.
@Turkuaz88 Hayır iki cinsiyet için de geçerli. Ben mesela insanlara iltifat etmeyi severim ve ‘gözlerin güzelmiş’ demek tacize girmez. Bunu taciz olarak algılayan kızlar zaten zırvalıyordur.