Daha Yeni uyandım, rüyamda aileme bana saldırıyor pislik cinler annemi tehdit ediyorlar çocuğunuzu elinden alırım diye şerefsiz ışığı açtım yemin ederim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sayıları kainatı çepeçevre sarmış bi topluluğa yinede hakaret etme... Çocuğu elinden alırlarmı bilmem ama o aklını alırlar
Bende insanım
Olabilir. Bazen insanlarla uğraşabilirler. Ben artık hayatı okadar takmıyorum ki eşyalarım kendi kendine düştüğünde bile haha bu iyiydi diyorum valla bak
bekar bir kızmısın sen? onlara çok olur böyle şeyler
sana musallat olmasınlar.. iflit mi acaba sana musallat olan
İfrit, yeraltı dünyasının/cehennem bir kötü cin veya şeytanıdır. Cennete ve meleklere karşıdırlar. İblis dahil dinlerde onun en güçlü kullarıdır.
Çok boş konuşuyorsun çok
Oh anlat bakalım
Sabah işe gideceğim
pekiii. boş konuşuyorum..
cnler demirden korkar.. bide bismillah onları uzaklaştırır.
Anneme diyordu ki gusül abdesti alsın alırım onu diyordu
cn onu demez.. başka bişii o..
Nasıl Baska bişi
cin alırım demez..
Kim der
iblisin çocukları..
Bu âyette işaret edildiği üzere şeytan işi amel işleyen cinlere şeytan denmektedir. Şeytanların başı olan İblîs’in cinlerden olduğu Kehf sûresinin 50. âyetinde şöyle ifade edilir: “Hani biz meleklere, ‘Âdem için saygı ile eğilin’ demiştik de İblis’ten başka hepsi saygı ile eğilmişlerdi. İblis ise cinlerdendi de Rabbinin emri dışına çıktı.
Ya yürü git yahu bildiğin pacoz cindi
bi anektod... seytanda bivnevi cn yani
Anektod ne
yazdığını oda okuyo.. pişman eder paçoz dediğine seni
napıcak calvin clein giyinip armani parfümmü sürücek
Kimin aklıyla dalga geciyorsun, ben Hz Muhammed in ummetiyim bu bir su olaki ben Allah'ın yarattığı en üstün varlığım ve rüyamda kavga ettiklerinden korkacak değilim, benim dilim de Allah var kim güçlü tabiki de yaratan bunlar kim
Bu bakımdan cinlerin varlığı gerçek olup her müminin buna inanması gerekir. Cinler görünmeyen bir boyutta oldukları için onların yaşayış tarzı, insanlarla ilişkileri gibi konularda vahyin bildirdiği dışında kesin yargılarda bulunmak mümkün değildir. Öte yandan cinler “mutlak gaybı” da bilemezler
sen bilirsin.. iyi geceler.
Sen nesin
bir dost 😀
Birgün rüyamda üzerimdeki cini bir dovuyorum bana gücü yetmiyor düşün yani Allah var yine yumruklar kafa atarım o çirkin pacoza işsiz pisliker
hep cin diyosun., ya karabasansa?
Her yaştan ve cinsiyetten insanlarda görülebilir, ancak bazı gruplarda daha yaygın olarak ortaya çıkabilir. Genellikle genç yetişkinler arasında daha yaygındır. 20'li yaşlarda ve 30'lu yaşların başlarında sıkça görülür. karabasan, kişiler uykuya geçerken veya uykudan uyanırken meydana gelir.
Karabasan değil ve karabasan diye bir şey yoktur
hem diil hem yoktur heee.. şimdi yat uyumak için balalım nolucak..
uyuyamazsın işte böyle.. yaaaa... nooldu? 😈
Yataktakdayim şuanda uyucam 😏😏 ışıkları da kapattım varsın gelsinler çirkinler
çökücekler üstüne.. sabah işte uyursun
Uyuyorum kah. be çınlar yanıma bioe gelemez Ben Savaşcil Türk kızıyım gelecekleri varsa görecekleri de var
hahaha, savaşçıl kız.. hahahha.. blrazdan görürsün..
Gelsinler Türküm ben görür onlar tokatı koyam da ağlasınlar
Hahaja üç buçuk atıyorum demiyosunda..😅😅😅😅😅çökücekler sana bu gece.. sınırı aştın, kızdırdın üç harflileri
Ben onlardan daha deliyim
hala uyumadınmı? uyuyamazsın.. onlar insan diilki, psikopat olsan ne yazar.. gelirler brazdan.
açıkçası korkma ama Şu an yaninda ola bilirler bildigin duaları oku ben önceden lavaboya bile ailemden biriyle giderdim kapıda beklerdi beni Şu an dedigim tek şey bu allahım ölümümün onlarin elinden olmasina izin verme
ayetel kursu oku yat birsey olmaz
Pislik cinler 😂😂
Ya rüyasında sürekli kavga eden biri olduğumu söylesem inanır mısın
İnanırım 😂
Birgün üzerimdeki cini bir yumruklu yorum bı dovuyum inanılmaz stres atıyorum vallaha
Kafa da at arada beyni aksın.
Sinirim bozuldu valla ya durduk yere uykumdan etti
Yallah cinler yallah kış kış cinler kış kış de giderler
Yok bisey yok
dötün açık kalmış