Uykumda cok fazla ağır basma denilen olayi yasiyorum. Hep uyanmaya calisiyorum ama uyanamiyorum sesim cikmiyor. Bazi seyler görüyordum oncesinde rüya gibi korkuyordum uzun zamandir olmamisti dün gece yine huzursuzlandim uyanmak istedim dua okumak istedim yapamadım. Sizce bu neden kaynaklaniyor?
Cevabın nedir?
Ya arkadaşlar çogunuz uyku felci demiş bilmem yorgunluk stres demiş ve şunada cok eminimki bir çogunuz yanılıyor , ayni şeyleri bende yaşıyorum senin gibi hatdaga benimki cok daga ilerde de diyebilirim inanki yapmadigim şey kalmadı hemen. hemen hocaya gittim kaç defa en son bir tanesi boylama yazdı da biraz olsun rahatladım ama dün halbuki yine takılıydı muska ama bu sefer dagada kötü oldum inanki burda anlatacak olsam yazmayla bitiremem ama sana şunu söyleyebilirim kesinlikle sanada ugramışlardır ama seni korkutmak istemiyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ayetel kürsi, felak, nas, ihlas ve fatiha surelerini birer kere okuyun bence yatmadan önce fazlasına gerek yok birer yeterli diye düşünüyorum. okuduktan sonra da çok korkmamaya çalışın bir şey olmaz Allah korur psikolojisinde olun. uyuyabilirseniz tv açık kalabilir çok kısık seste bir de uyurken açıkta bir yeriniz kalmamasına dikkat edin iç camaşırı ile uyumayın
09 Yorumla- +1 yıl
Bu dediklerinizi hep yapiyorum zaten tv ile uyuyamam. Korkmuyorum aslinda ama insan huzurlu uyuyamayinca gunu de guzel geçmiyor
- +1 yıl
aslında dediğinizin tersi de doğru insan yatağa gün içinde yaşadıklarının etkisi ile morali bozuk girince uykusunda kötü rüyalar görme, karabasan v. s gibi şeyler yaşama ihtimali artıyor en azından ben de öyle bir durum vardı. uyumadan önce moralinizi yüksek tutmaya da çalışın o dediklerimin dışında ekstra tavsiye olarak bunu da verebilirim. bir de uzun yazmamdan hala rahatsız olmuyorsunuz umarım. :))
- +1 yıl
Valla gun icinde hic sikintim yok yani ben zaten. biseyleri kafama takan bir insan degilim cogu seyi onemsemem
- +1 yıl
hmm ne güzel ben de ufak şeyleri kafama takmaya meyilli birisiyim tersi. olsun yine de uykudan hemen önce sevdiğiniz moralinizi yüksek tutacak şeyler yapsanız bence daha iyi olur bu arada dünkü evde mi kalacağım sorunuzdan sonra mesaj kutunuza çok evlilik teklifi geldi mi merak ettim? :))
- +1 yıl
Yok teklif gelmedi makul insanlar cevap veriyor bana genelde
- +1 yıl
genelde bu sitede kızlar erkeklerden rahatsız edici özel mesajlar aldıklarından şikayet ettikleri için öyle bir soru sorduktan sonra erkeklerden çok mesaj almış olabilirsiniz diye düşündüm ama belki de mesajı kapatmışsınızdır takip listenizdekiler haricine onu da bilmiyorum.
makul insanların cevap vermesi sizin için iyi sanırım. beni de size cevap veren makul insanlardan biri olarak görüyor musunuz peki? :)) - +1 yıl
Siz öyle olmadiginizi mi düşünüyorsunuz? Mesajlarim acik ama cok fazla rahatsiz rdici mesaj almadim, hic almamak mümkün degil tabi.. bir genelleme yaparsam mesaj atan görüş yazan insanlar saygi cercevesinde yaziyorlar
- +1 yıl
makulden ne anlaşıldığına bağlı yani iyi niyetli ve saygılı olmaya çalışan biriyim ama bazı insanlardan tuhaf birisin diye yorumlar da aldığım oldu o yüzden merak ettim nasıl göründüğümü tarafınızdan :)) neyse ben daha fazla rahatsız etmeyeyim sizi. başka bir soruda görüşürüz inşallah sağlıcakla kalın :)
Yatmadan önce dua oku yattığın yerde ekmek kırıntısı vs. varsada temizle onlarıda.
01 Yorumla- +1 yıl
Ekmek yok zaten bu olaylar olalı yatakta yemiyorum duami da okuyorum. Uzun zamandir olmuyordu dun yine oldu
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
+1 yıl- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKuzenimede oluyordu kötü birşey yatmadan önce belirli dualar oku nas felak gibi ayatel kursiyi okursan %100 çözüm
05 Yorumla- +1 yıl
Bazen okusam da oluyor yine. Dua tasiyorum ustumde uzun zamandir olmuyordu yone basladi
- +1 yıl
Ya okumakmı faydalı taşımakmı taşıyınca taşırsn yani ama bide okuduğunu düsün daha faydalı bugün uyumadan 7 defa ayetel kürsi yi olcagni hic sanmiyorum mumkunse dinliyerek oku yalnis cikmasn agzndan
- +1 yıl
Dedigim gibi okuyorum aslinda. Hatta gordugum esnada da okudum icimden ama faydasi olmadi sonra sesli okumaya baslayincr kendime geldim biraz
- +1 yıl
Zaten boyle durumda kendin duyabilcgin sekilde okumalsn benzer bir olay yasayan kisiler taniyorum evle ilgili sorun var heralde çok iligili bir abim var senin icn ona soruyum sana tekrar donerim
- +1 yıl
Gercekten cok sevinirim
+1 yıltr.wikipedia.org/.../Uyku-uyan%C4%B1kl%C4%B1k_aras%C4%B1 bunu oku korkucak bişe yok tamamen fiziksel
07 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum cok fazla yasadim bunu. Peki sebebi nedir bu kadar sık olmasinin
- +1 yıl
millet senin yaşadıgını yapmak için tonla meditasyon yapıyor keyfini çıkar gördüğün şeylerden korkmamaya çalış eğlenceli
- +1 yıl
Korkmuyorim huzursuz oluyorum bana dokunuyorlar yataktan itmeye calisiyorlar ve uyandigimda düşmek uzere oluyorum
- +1 yıl
yazıyor yukarda işte oku onları gördüklerin gerçek değil yanılsama sadece
- +1 yıl
Uyandigimda yatagin dibinde oluyorum itilmis oluyorum.
- +1 yıl
kendin dönüyosundur biraz daha zorlarsan doktor numarası vericem ara
- +1 yıl
Ne doktoru?
uyku felci geçiriyosun halk arasıdna karabasan olarak biliniyo
04 Yorumla- +1 yıl
Neden bu kadar sık oluyor peki
- +1 yıl
Doktora ne diyeyim ya deli diye bakar suratina
uykudan uyandığın anda beyin uyanıyor; ama vücut uyanmıyor İkisi arasında bir bağlantı vardır vücut, bu sinyali alıp gerçekleştiremiyor hemen. genelde stresten, yorgunluktan dolayı olur
00 Yorumla
+1 yılUymadan once peygamber efendimize bir fatiha oku ve allahim beni yarina hayirlisiyla cikar de yat.
00 Yorumla
+1 yılUyku apnesi o yani uyku terörü tamamen pskolojik genelde yoğun stresli günlerde depresyon ve aşırı zihinsel yorgunluktan kaynaklı.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. uyumadan önce ayetel kürsi oku bir kaç kere yavaş yavaş görmemeye başlarsın
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten okuyorum 2 aydir gormuyordum onceki gece. yine daha az rahatsiz edici sekild3 gördüm
+1 yılBu olaylar olali yatakta yemiyorum diyorsun bu olaylarin olmasini mi bekliyorsun yatakta yemek yenmez carpilirsin allah muhafaza yattigin yeri temiz tut yatmadan 1 saat havalandir duzenli uyu
00 YorumlaDiğer konusunda 10,7b cevap paylaştı. Şeyyy pardon yatmadan kıçınız örtüyormusunuz acaba o konu çok önemli bu konular da.
00 Yorumlageç saatlerde uyuyorsun yorgunluktandır :D
034 Yorumla- +1 yıl
yok geç uyumam en geç 12de uyumuş olurum genelde 11 civarı uyurum
- +1 yıl
bak duyduğun hacı hoca olaylarının çoğu yalan. En iyi hoca bile ki para almaz bazıları hediye bile kabul etmez. Tamamen Allah rızası için yaparlar bu işi. En fazla sana bir dua okuyacakalr ki bu Peygamberimizin dualarıdır. Yani herkes yapabilir bu işi yeterki için temiz olsun. Hiç kötü düşünme insan kötü düşündükçe kendini daha kötü hissedecek olayları üstüne çeker tam tersine iyi şeyler düşün
- +1 yıl
kötü düşünmem zaten korkmuyorum da. Söz konusu evde yalnız başıma yaşıyorum söz konusu yatakta korkmadan yatıyorum çok umursamıyorum ama gece uykumun böyle şeylerle bozulması memnun etmiyor beni
- +1 yıl
o neymiş ya :D kim özlediyse atlasın gelsin canım bu ne eziyet böyle her gece uyanamıyorum uyuyamıyorum
- +1 yıl
bu benim gördüklerim sıradan rüya değil ama. Uykumda uyuduğum yeri görüyorum sadece ve rüyamda gördüğüm şekilde uyanıyorum sağa dönüksem uyandığım şekil tam olarak aynı üstümde olan şeyi aynı görüyorum. Nevresim aynı. yine yatıyor görüyorum ama ortam daha karanlık ve görüşüm daha kısıtlı
- +1 yıl
sen duru görü yapmış olabilirsin. bende bir defasında sabah uyurken wc ihtiyacım bastırmıştı ama o gecede hiç uyumamıştım uyanmak zor geliyordu. neyse birden kalkıp hızlıca ihtiyacımı gidermek için kalktım ama sonra vazgetim masamın üstündeki anahtarı alıp hemen kapıya doğru geldim ama çok hızlıydım o kadar ki duvarlardan geçiyor gibiydim. sokağın arkasında yürüyen kadınlar gördüm. yanlarına geldiğimde beni görmüyorlardı. Uyandığımda rüya olduğunu anladım ama her detayı hatırladığım gibi
- +1 yıl
Hayir ben tam olarak ruyada hissettigim gibi kalkamiyorum kimildayamiyorum. O esnada disaridan da tam olarak ayni goruntudeyim gordugum sekildeyim ama dedigim gibi girusum daha bulanik daha karanlik. Bir keresinde yatagin dibine kadar gelmistim ve kolyemden tutup asagi cekildim. Direndim ve geri kacarken uyandim. Baska bir seferinde sirtimin dönük oldugu taraftan disari dogru itilirken uyandim ve geri dogru direniyor haldeydim ama tabi sirtimdaki kuvvet gitmisti
- +1 yıl
Olabilir valla su an zaten yatakta karanlik odamda (ruyalari gordugum yer ) elimde telefonun isigiyla yatıyorum ama korkmuyorum :D
- +1 yıl
Not:telefonun isigi derken aydinlatma amacli degil siteye girme amacli
- +1 yıl
Inan ilgimi cekmedi :) ama sen oyle deyince nedense ölüdeniz geldi orada olmayi isterdim
- +1 yıl
Ben bir yerde degilim ya cok severim aksamlari oludenizi. Aksam dubai falan deyince oraya gitti kafam
- +1 yıl
Cay sevmem sen ic :D
- +1 yıl
Susadim su getirsin :) deniz olmasin göl olsun ama agaclarin arasinda. Verandasi olan bir yer olsun arkasi da iskeleli olsun golun dibinde
- +1 yıl
Essin bakalim
- +1 yıl
Yagmur guzeldir. Yaz yagmuru eritmez korkma
- +1 yıl
Hirka giy o zaman garsona soyle şal getirsin
- +1 yıl
Yaz mevsimi ne kaloriferi ya
- +1 yıl
Tamam iste sal al
- +1 yıl
Sarilsin. Hayal dunyasi, guzeldir belki
Dua ederek abdestli uyu
01 Yorumla- +1 yıl
ediyorum zaten olmuyordu uzun zamandır ama geçen gece oldu yine
Yatağıni ve altını temizle
09 Yorumla- +1 yıl
Yatagi yerinden oynatamiyorum cok agir tek yasiyorum ne yapmami onerirsiniz
- +1 yıl
Supuerge girmiyor ve yatak agir cift kisilik. Cok ugrastim. kimildamadi birinin yardim etmesi lazim :( su doksem nasil olur ki
- +1 yıl
Canim kimsem yok ki kime diyecegim hep goruyorum zaten ama baska yatakta yatinca da oluyor
- +1 yıl
Tamam okuyacağım teşekkür ederim
- +1 yıl
Iyi geceler inşallah
Yatmadan önce nas suresini oku
010 Yorumla- +1 yıl
Okuyorum hatta ustumde ozel dua var uzun zamandir olmamisti yine basladi
- +1 yıl
Uyku halindeyken mi oluyor yoksa bu dediginizin sonucu okarak mi bu tür seyler goruyorum
- +1 yıl
Hic kimseden duymadim ve bu eve tasinmafan once hic yasamadim bu sekilde
- +1 yıl
Onu da yataktan itiyorlar mu?
- +1 yıl
Yok bende bas donmesi ya da halisulasyon yok. Sadece uykuda goruyorum bunlari ben
Diğer konusunda 369 cevap paylaştı. Ne işte çalışıyosun acaba?
05 Yorumla- +1 yıl
ne ilgisi var?
- +1 yıl
ne ilgisi var dedim o zaman kendin araştır diye cevap verdin.
- +1 yıl
Ya bey efendi ben de ne ilgisi var diye sordum nesini anlamiyorsunuz ya gece gece
+1 yılbilinçaltın oyun oynuyor sana
08 Yorumla- +1 yıl
lanet :D
- +1 yıl
uykudayken insan kendinde olmaz ki uyanmaya çalışasın dua etmeye çalışasın falan:)
- +1 yıl
uyanmaya çalışıyorum zaten hep aynı odada oluyorum yani başka odada görmüyorum böyle ve rüyamda da o odada aynı şekilde yatıyorum sanki gözüme perde inmiş ortamı karanlık görüyorum ve görüş alanım kısa
- +1 yıl
son zamanlarda sıkıntılı olaylar yaşıyor musun
- +1 yıl
hayır aksine herşey huzurlu ve güdel ailem gelmişti yanıma
- +1 yıl
her şey yolunda gittiği içindir belkide. illa bir terslik olacak ya
- +1 yıl
ahahah murphy kanunu :D
- +1 yıl
kahrolsun bağzı şeyler:)
Kalk abdestini tazele
00 YorumlaBu durumu biliyorum