Üniversite sınavı ( YKS ) beni korkutuyor ya yapamasam , hedefime ulasmassam emeğim boşa gider diye nasıl olacak bu iş ya yardım !!! 😩😩🥵🥵
Bu arada 2025 yks değil 2026 için çalışmaya başlıcam ama önce iş ve ev tutmam gerekli neler yapmam gerek? Market işinde çalışırken nasıl yks ye çalışcam?
HEDEF ; PMYO 👮❤️
Bu arada 2025 yks değil 2026 için çalışmaya başlıcam ama önce iş ve ev tutmam gerekli neler yapmam gerek? Market işinde çalışırken nasıl yks ye çalışcam?
HEDEF ; PMYO 👮❤️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yaparsın bence,.
PMYO okuyacaksın bir de korkuyor musun? Polis adayısın sen kendine gel.
Çok istiyorum ama işte korkuyorum da
Neyden korkuyorsun? Pmyo için çok yüksek puan gerekmiyor bildiğim kadarıyla. Tıp okumak istiyorsun sanır gören de ,
Orası öyle tabi
Tıp hayalimdi küçükken de , savcı , polis , pilot , asker , vardı
Sonra bakdim olmadi maddi destek şart nasip değil pilot daha zor dil ve maddi yönden yüksek para durumu yok , askerlik askerdeyken gördüm vazgeçtim yine şehir içi seviyorum yani emniyet kararını verdim 👮❤️
Ne güzel.. ben de pilot olmayı çok istiyordum maddi imkanlar el vermedi.. öğretmenliğe yöneldim artık inşallah olurum
Size de başarılar dilerim
Teşekkür ederim sizede
Herkese nasip olmuyor ya bazen hayalimiz gerçek olsun isyeriz ama mücadele şart elbette bunun için de çalışmak gerek
Aynen öyle..
Ben de teşekkür ederim
🙏🙏
Bugün öğretmenlere bakdim öğrencilere eskileri özledim keşke okula gitsem dedim 😭😭
Ay kıyamam
Eski zamanı geri getiremiyoruz
Maalesef
Özendim biliyor musun liseye gitmedim üniversite okumadım açık dan lise bitti sürünüyoruz hayatım alt üst oldu bazen boşa yaşama hissi var ama bugün öğrencileri görünce duygusallik oldu okul yıllarım geldi aklıma 😭
Vede öğretmen gördüm keşke böyle öğretmenim olsaydı o günler geri gelcek herşeyimi verirdim
Hayat bu her şeyin hayırlısı.. liseyi açıktan okumuş olmak size asla bir şey kaybettirmedj inanın ki. Ben lise okumuş bitirmiş biri olarak hiç bir katkısı olmadı 12 yıllık eğitimin bana.. ama umarım üniversite okursunuz. Canınızı sıkmayın
Çok teşekkür ederim saolun
Bı nebzede olsa su serptiniz teşekkür ederim 😊🙏
Siz de sağolun. Rica ederim lafı olmaz 👍🏻😌
Eyvallah 👍🙂
😊😊
Bakalım ama işte lise öğün okumadığım için yks de zorlancam ve dikkatimi veremiyorum
23 yaşında mısınız.
Ders videoları falan ya da soru çözmede falan derken kısmet olursa olmasa nasip değilmiş dicez
Hım örgün okumamak sizi sosyallikten uzaklaştırdı mı belki bu sizin panik olmanızı tetikliyordur
Yani siz öyle dediyseniz tecrübeye dayanarak dan bu his bende tetikliyor
Evet 23
Yapanlar nasıl yapıyor siz hay hay yaparsınız sadece kendinize güvenmeniz gerekiyor. Evinize yakın kütüphane var mı, kütüphaneye gitme imkanınız var mı? Gidin derim. Orada bir deneme kitapçığı alın çözün. Süre tutun size sınav ortaminda hissettirir illa kütüphane olmalı da değil evde de olabilir. Sadece biraz dişinizi sıkacaksınız
PMYO 26 sınır 24 gircem tyt den okulu kazanmam gerek olmasa AÖF den POMEM oda 30 yaş sınırı
Evet orası öyle ama ben köyde yaşıyorum ne yazık ki 😑
Sıkıntılı durum yani ama denicem saolun her şey için
Koskoca bir sene var önümüzde ben eminim düzenli çalışma ile siz de , ben de kazanabiliriz. Allah'ın izniyle
Pomem dede kpss var tyt de yks bunda kpss , POMEM 😅
Rica ederim. Köyde mi yaşıyorsunuz ne kadar güzel işte. Evinizde sessiz ortam sağlayın o şekilde odaklanarak çalışın ve telefonu ders videoları izlemek dışında odadan çıkarıp başka yere koyun mümkünse. Siz tyt girecek mişsiniz. İşiniz çok daha kolay o zaman. Elinizde yeterli test kitapları kaynak var mı.
Gizli olduğun için atamıyorum istek
Olur.
Kpss pomemle alakalı söylediğiniz şeyi anlayamadım
Ya şöyle ben internet den aldım ya sipariş ile geldi parkur eğitmenim den aldım polis kitabı ve test tyt sadece hepsi var deneme falan konu anlatımlı
İyi ne güzel o zaman
Onlara çalışın
👍🏻👍🏻..
Benide korkutuyor😂😂😂😂
Hedefin ne
Paylamışyorun
Peki