Sizce benden korktu mu?

Selam, ben bi dernekte bi oğlan gördüm ve beğendim daha sonra bi şekilde instagramini bulup ona yazdım falan 5 ay vs konuştuk ama surekli gec cvp veriyordu ama samimi cevaplardı neyse bu buluşalım mı dedi ben de tamam dedim daha sonra bilmem canım mı ben dedim ki istersen sana pasta vs yapabilirim (yaptigim yemekleri falan surekli ona attığım için) söyledim ama tabi istersen için alıcaksa alerjin vs yoksa dedim o da olur falan dedi sonra bana bi tarih verdi neyse o tarih geldi gelicek 4 gun boyunca bana yazmadi o gun geldi ben geri yazdim buna o da bugun degildi dedi ben de sinirlenip surekli gec cvp vericeksen konuşmanin bir anlami yok dedimm o da cok instagram a girmiyorum falan dedi ben de tamam peki hangi gun buluşucaz dedim o da 2 hafta sonrasinda falan galiba oraya o şehire gelicem dedi ben de tamam dedim mesaji begendi ozmndir da yazmiyor 4 gun oldu. Sizce bu benimle dalga mi geçti?

Arkadaslar cidden kotu biri de degilim yani hem fiziksel anlamda hem de huy anlamida hep iyi olmaya çaliştim asla gec cvp vermesini laf etmedim sadece o gun kendimi ekilmiş hissetiğim için dedim.

Sizce benden korktu mu?