Selam, ben bi dernekte bi oğlan gördüm ve beğendim daha sonra bi şekilde instagramini bulup ona yazdım falan 5 ay vs konuştuk ama surekli gec cvp veriyordu ama samimi cevaplardı neyse bu buluşalım mı dedi ben de tamam dedim daha sonra bilmem canım mı ben dedim ki istersen sana pasta vs yapabilirim (yaptigim yemekleri falan surekli ona attığım için) söyledim ama tabi istersen için alıcaksa alerjin vs yoksa dedim o da olur falan dedi sonra bana bi tarih verdi neyse o tarih geldi gelicek 4 gun boyunca bana yazmadi o gun geldi ben geri yazdim buna o da bugun degildi dedi ben de sinirlenip surekli gec cvp vericeksen konuşmanin bir anlami yok dedimm o da cok instagram a girmiyorum falan dedi ben de tamam peki hangi gun buluşucaz dedim o da 2 hafta sonrasinda falan galiba oraya o şehire gelicem dedi ben de tamam dedim mesaji begendi ozmndir da yazmiyor 4 gun oldu. Sizce bu benimle dalga mi geçti?
Arkadaslar cidden kotu biri de degilim yani hem fiziksel anlamda hem de huy anlamida hep iyi olmaya çaliştim asla gec cvp vermesini laf etmedim sadece o gun kendimi ekilmiş hissetiğim için dedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bise sorcam madem bulusma noktasina geldiniz yahu neden wathsaptan konusmuyouzda instgram bnde instgram nerdeyse hic girmeyen biriyim zaten girmek istesemde telefon cekmio cogunlukla wsthsapta zar zor kaliyoz o bile gunlerce olmuyo bide instgram cins bi uygulama mesaj geldi die bildirim dusmuyo tamam seni ertelemesi dogru bise değil ancak 5 aydir gorustugun artik 3 asa 5 yukari huyunu bildigin biriylede zahmet olmazsa bi telefon numarasi vercek guven olsun bea
Doğru diyorsun demek ki baştan beri ciddiyeti yokmuş çünkü ben bi kere konuşmayi falan teklif etmistim ama hep ilerletmek isteyen de ben olmamaliyim
Heee senden numarani bile istememis adama miss gbi pasta yapip mi goturcen bide vaybe sansima tukureyim adam pastayla gelen hatun bulmus tininda değil vay arkadas neyse ben saskinim Şu an ama anlasilan seni hayat yoldasi goren bi iliski değil bu hakkinda hayirlisi kizce ne diyim eline saglik o kadar emek vermisin ugrasmisin pasta vs daha duzgun bi iletisim bile yokken hemde artik en guzel sans seninle olsun
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ben de sana aynılarını dilerim umarım bir gün bizi gerçekten hak edenlerle birlikte oluruz :) ama şunu anladim artik boyle yapmicam fazla fedakarlik falan bazilarina çok geliyor
Iste bn onu yapamiom beaa balik burcuyum yani fedakarlik yapmamak ilgilenmemek sevmeye usenmek vs bunlar bnim yapamicagim seyler iliskide insan sevdigini hic merak etmezmi beaa yani bazen bnde diom fedakarlik yapmam ustune dusmem 2 gun sonra yine ayni ben bildigin tek dunyam o oluyo neyseki bu aralar kimse beni kiramaz bu konuda kimseyle tanisma sansim olmadigindan rahatim bikac yil daha kafam rahat umarim bikac sene sonrada bi kez olsun omurluk olsun artik bea 3 iliskim oldu bugune dek harbi yordu kultur burc uyumu olmali yoksa insan cok yoruluyo bence sizde bisure herkesten uzak durup once kalbinizi dinlendirin sonrasi zaten zamanla gelir deger verip deger katicak birisi oluncada zaten belliki sende ilgilenmekten korkmazsin
Seni okdr iyi anliyorum ki gercekten ben de oyleyim terazi burcuyum ve cidden neden bu ilgiye gelemiyorlar anlamiyorum. Sen haklisin kalbimi dinlendirmem lazim zamani gelince olur
Kendine zamani iyi degerlendircegin hobi ya da is bul bu sayede zaten hem aklinda deli sorular olmuyo hem kalbin dinleniyo hemde yeni birseyler ogrenmek adina hevesin gucun oluyo ben meslegimi degistirdim super oldu simdi hem insanlardan uzagim askta yorulma derdi yok hem para kazaniom hem dunyayi geziom sizede boyle yeni bi tat lazm
Cok dogrusun dediklerini hayata geçireceğim. Senin adina cok sevindim umarim dilediğin gibi gonlune gore biriyle tanişirsin
Sende kalbini dinlendir zamanla hayalindeki ruyandaki gibi bi ask hayati seninle olucaktir merak etme sadece dinlen ve buna inan ben yatiom kizce gece 4 te vardiyam var iyi geceler bol sanslar simdiden dileklerin icinde tesekkurler🤗
Ben buluşmak isterim senle istersen
Sağ ol 😂 ama sorum bu değil
Olsun nerde yaşıyorsun
Yurt disindayim
Hadi ya
:)
ciddi bakmalı
Nasil yani
önemsemeli
yaşlar kaç