Ailem bana hiç sevgi göstermedi ama erkek kardeşimi çok seviyorlar. Benim için neden hiçbir şey yapmadılar?

Ailem annem babam hic sevgi gostermediler bana rahmetli babam hep vurdu annem evde suratima bakip konusmaz yabanci gibiyizdir hic bana destek olmaz ama erkek kardesime ayni hayati yasatmadilar aslan oglum diye sevdiler her istedigini onune koydular sanki ben uvey evlatlariydim babam vefat etmeden once artik numarami bile silmisti telefonundan her geldiginde sadece dovuyordu oldururum seni diyordu ailecek biyere gidince baska cocuklari seviyordu gozumun onunde liseye gecmistim bana hala telefon almamislardi eski dandik bi telefona sifre koyup bana vermislerdi ama simdi erkek kardesim 6. sinifa gidiyo guzel telefon almaktan bahsediyorlar ona icim kan agliyo ben bunlari yasiycak ne yaptim alsinlar kıskanmıyorum zaten ama ayni seyleri benim icin neden yapmadilar evde birsey yapinca kardesim kötü anneme soylerim annem sende soyle yapmistin diyip onu savunur erkek kardesim ona ses yukseltir ne bagiriyorsun bile demez ama ben kendi halimde oldugum halde bana demedigini birakmaz 3 yil olcak hala ayni ayakkabiyi giyiyorum ici su aliyor biliyo ihtiyacim oldugunu erkek kardesim kac tane ayakkabi degistirdi hepsini yirtti gene benim ihtiyacim varken ona gidip ayakkabi aldi

Ailem bana hiç sevgi göstermedi ama erkek kardeşimi çok seviyorlar. Benim için neden hiçbir şey yapmadılar?