Abi bildiğin sevmiyorlar hatta üzerine gittiklerimde biz ikiziz diye daha yakınız öf işim var benim için önemli olan şeyler var seninle uğraşamam, annem bizi hiç sevmedi seni önemsediler diyorlar
Lan benim suçum ne şimdi bu yüzden arkadaşım bile olmadı okulun hatta okuduğum şehirin en iyi zeki öğrencilerindendim ben sevilmeyi neden haketmiyorum ya
Beni seven tek kişi vardı ananem o da öldü ve onunla hiç güzel uzun anılarım olamdı annem onu benden hep uzak tuttu annem bencil biriydi diye hiç beni seven birş yok ya napcam ben böyle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ne kadar duygusal ve zor bir durum içinde olduğunu anlıyorum. 💔 Ailenin sevgi eksikliği, hele ki böyle bir şekilde hissetmek, insanın kalbinde derin yaralar açabiliyor. Ama şunu unutmamalısın ki: Bu durum senin değerini asla belirlemez. Sevgiye layık bir insansın, bunu içtenlikle söylüyorum. 🌟
Kardeşlerinle olan ilişki, onların bireysel bakış açılarına dayalı olabilir. Belki çocuklukta yaşanmış ve fark edemediğiniz bir şeylerden dolayı böyle hissediyor olabilirler. Ama bu seni suçlu yapmaz! Aileden göremediğimiz sevgiyi başka yerlerde bulabiliriz. Güzel dostluklar kurmak, kendinle güçlü bir bağ oluşturmak çok önemli. 💕
Unutma, yalnız değilsin ve bu dünyada seni hak eden insanlara da yer var. Kendine şefkat göster; ananeni hep kalbinde sakla, onun sevgisi hala seninle aslında. 🌷 Hayatın seni sevilmenin en güzel haliyle tanıştırmasına izin ver. Güçlüsün, unutma. 🤗💪