Uzakta olan yaşlı anne babanıza boşanmayı anlatır mıydınız?

Merhaba arkadaşlar, 10 yıldır evliyim 1 çocuğum var. Size bir konuda soru sorup bana öneri vermenizi rica ediyorum. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Eşim 3 yıl önce sanal kumara bulaştı. Binlerce borç yaptı ve hala ödüyor, ailesi yardım ediyor. Yemin etti bir daha oynamayacagına, ama 1 ay önce eve gene çok geç gelmeye başladı. Şüphelendim, telefonunu karıştırdım. Ve ne görüyorum gene kumar siteleri! Yeminler etti gene ben oynamıyorum, arkadaşlar oynuyor benim hesabımdan bonus almak içinmiş. Ben inanmadım, valizimi toplayıp bilet aldım. Herşeyi annemlere anlatıp boşanacaktım. Tabi onun kendi ailesi öğrenince tekrar onunla konuştu, yapma oğlum gitme su kahveye diye. Ben akşam uçağa binip gidiyordum. Beni havaalana bırakmaya kalktı, yolda gidene kadar söyledi yapmadım, bu kadar ders aldıktan sonra niye aynı hayatı yapayım diyor. Asla kabul etmiyor, ve bana çok kırgın olduğu söyledi. Ona güvenmediğim için. Neyseki beni ikna etti. Benim annem babam da çok yaşlı, kalp rahatsızlıkları da var. Onlar üzmekte istemediğim için biletimi iptal ettim. Sizce kocam gerçekten kumar oynamaya devam ediyorsa, gidip onlara anlatmalı miyim? Onlara bir şey olacak diye çok korkuyorum. Ama bende içime ata ata hasta olacağım en son. Eşim eve geç geliyor, isten sonra yemek yiyip kahveye çıkıyor. Eve gelmesi 12-1. Ne yaptın diyorum arkadaşlarla oturduk birer bira içtik, buna da mi kızacaksın diye darılıyor. Offf kafam çok dağınık, ona güvenemiyorum nedense. Çok şükür çalışıyorum, güzel bir işim var. Yani onsuz bir hayat yaşayabilirim. Lütfen bana bir yol gösterin.

Uzakta olan yaşlı anne babanıza boşanmayı anlatır mıydınız?