Eşim her kavga çok fazla kötü söz söylüyor. Psikolojik destek almaya başladık, düzelir mi?

Ben 32 eşim 45 yaşında 1 buçuk yıl oldu evleneli daha önce onun 15 yıllık evliliği olmuş 1 yıl flört dönemimiz olmuştu o zamanlar böyle değildi evlendikten sonra her kavgada ya vuruyor ya beddua ediyor küfür hakaretler ediyor bi dönem ayrı bile yaşadık ayrı yaşadığımız dönemler beni memleketime yolladı ev tuttu vs çok zor günler geçirmiştim hastanelerden çıkamıyordum stresten iyi hali de çok iyi örneğin hediyeler alır vs ama örneğin bunları yaparken bile gergin yapar şu an hastayım mesela sabah hastaneye götürdü antibiyotik vuruldu bana çok ağrı geldi midem bulandı doktor bide reçeteye yazdı bunu da iç aşkım dedi yok aşkım zaten iğne aldım şimdi ağrı gelir üst üste dedim diye suratını astı noldu filan dedim bişeyi de bilme ya ydiye kızdı bende yeter artık her yaptığın iyiliğin bedelini ödetiyorsun dedim yıne kötü oldum dimi seni hastaneye getırdım hatalı oldum dimi dedi bu yıne kötü oldum dimi cümlesını her yaptığı iyilikte söyler oldu bela okudu kavga ettik ama Şu an kendimi çok kötü hissediyorum bunları aşıp düzeltmeye çalışıyorum psikoloğa gidiyorum o da başladı gitmeye elimde değil diyor ama insankendini neden tutamaz ki seni seviyorum diyor ama insan sevdıgıne yumruk atar mı? hasta halımle kafama yumruklar attı sonra çiçek aldı bende canım gibi affediyorum yuvam yıkılmasın istiyorum ama sabrım taştı çok yoruldum artık sürekli stres ve panik halındeyım sizce düzelir mi?

Eşim her kavga çok fazla kötü söz söylüyor. Psikolojik destek almaya başladık, düzelir mi?