Merhaba 2 yıllık evliyim 8 aylık bebeğimiz var uzun anlatmayacağım. Evlenirken ailelerimiz istemedi sorunlar oldu ama biz birbirimizi çok seviyorduk 2 ay ayrı kaldık ama yapamadık o 2 ayda sürekli iletişime geçtik ve en sonunda aileleri ikna edip evlendik ve başladı sorunlar başlarda ben alışamadım sürekli annemin evine gittim onu terkettim felan artık bunu yapmıyorum ama aramızda bir saygı kalmadı bana çok kötü konuşuyor en son tokat attı bana ve bende darp raporu alıp onu şikayet ettim 1 ay uzaklaştırma verdiler kayınvalidem ve kayınbabam gelip beni karakoldan aldılar şikayet sonrası ve destek olmaya çalıştılar işte yapma etme boşanma diye bilmiyorum eşim bana seni istemiyorum seni sevmiyorum bıktım yeter artık felan diye konuşuyor ama aramız iyiyken de sana aşığım seni çok seviyorumlar felan bilmiyorum artık hangisi doğru bende neye inanacağım şaşırdım şimdi uzaklaştırma aldırdım bir süre onu görmek istemiyorum durum böyle ne yapacağım
+1 yılYani iyi günde herkes herkesi sever. Mühim olan o zor günlerde demek ben seni seviyorum incitmeyeyim falan demek düşünmek. Eşinin gerçekten seni sevdiğini düşünmüyorum. Ki kaldı ki sürekli evini terk ederek bir yandan da adama haklılık payı vermişsin. Keşke terk etmek yerine karşına alıp konuşsaydın. Beraber çözüm arasaydiniz sorunları uzatmadan
01 Yorumla
Soran+1 yılBen o evi terketmeleri ilk başta yapıyordum artık uzun süredir böyle bir hareketim olmuyor
En İyi Cevaplar
sanırım yaşınız daha 25 altı. ne istediğini bilmeyen duygusal karmaşa yaşayan kendini bulmamış ama bir değil çift olmak isteyen kitabı olupta ona uymamış insanların yaşayacağı türden bir ilişki yaşıyorsunuz. zehirleyen bir yaşantı bu. ikinizde bir rehbere uyana ve yolu bulana kadar yukarda yazdığın o git geller hiç bitmez tükenirsiniz. aranızdaki sorunları Allaha ve resulune götüreceksiniz yoksa huzur yok size ve umutta...
38 Yorumla
Soran+1 yılBen destek alalım aile terapistine gidelim diye çok söyledim kabul etmiyor
- +1 yıl
yorumda dediğim gibi kızgınlık anında kötü sözler söylenmese iyi ama belki kaçmıştır ama sevmiyorum istemiyorum gbi sözler olmaz. bana sevdiğim kadın kfr etse bişey demem mesala, kızmış derim saçmalılyor ama demiyorlar öyle kfr çnk varoş tiplerle takılmam. ama dese bile hoş görebilirim ama seni sevmiyorum istemiyorum derse orada iş biter. peki derim kapıyı gösteririm.
Soran+1 yılBende öyle yaptım onun üstüne düşmedim tamam dedim gereken neyse onu yapalım boşanalım dedim. Ertesi gün gelip sarılıp öpmeye barışmaya çalıştı müsade etmeyince de zorla sarılıyor ve seni çok seviyorum diye başlıyor. Açıkcası durumlar böyle
- +1 yıl
mal karakteri kişiliği oturmamış biri yaşı kaç? onun önce kendini tanıması adam olması ne istediğini bilmesi lazım ondan sonra tutarlı bir insan olup karşısındakini de kendinide mutlu edeiblir. sen bu durumda onunda anası olacaksın çocuğun gibi eğiteceksin ya da çekemem diyeceksin ayrılacaksın bu zırlama yalvarmalarına prim vermeyeceksin. karar senin yani...
Soran+1 yıl27 yaşında alkol bağımlılığı olan birisi. Evet bende iki çocuğum var gibi hissediyorum daha kendini geliştiremedi sürekli olarak oturup konuşmaya anlaşmaya çalışıyorum alttan alıyorum sessiz kalıyorum ama bugün bana bu evdeysen bana katlanmak zorundasın dedi ve o tokattan sonra duramadım fevri bi hareketti belki ama haklıyım
- +1 yıl
benim açımdan alkol bağımlılığını duyduktan sonra iş bitmiştir. çnkü vardı öyle eski sevgililerimden biri kocası 30a geldiğinde pili bitmiş yatağa falan işiyormuş kadın 6 yıl evli kalmış cinsellik ne onu bile bilmiyordu. bende öğrendi. o yüzden o hasta hriften kurtul. ondan hiçbir şey olmaz. yıllar ilerledikçe dahada manyaklaşır...
Soran+1 yılEvet cinsel açıdan da eskiye göre daha az. Bitecek gibi zaten olmuyor
+1 yılToksik ilişki
Yine bir stokholm sendromu
Şiddet kadına yönelik kötü muamele
Yine evlat yarın kaygısı ile ikilemde kalmış bir hanımefendi sözün bittiği yer36 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler sagolun hakkında herseyin hayırlısı olsun ne diyeyim ki
Soran+1 yılHer şeyin hayırlısı
- +1 yıl
Zor çok zor sizin gibi niceleri var bu ülkede ama şiddetin olduğu yerde yokum
Kimse kusura bakmasın ben bir kadın olsam bin gonlum olsa birini vermem böyle bir insana
Soran+1 yılBende o yüzden şikayet ettim zaten ama bir bebeğim var beni zor bir süreç bekliyor yani ailemin evine gidemem ama nasıl olacak nasıl ilerleyecek süreç bilmiyorum
- +1 yıl
Sizi her şart ve koşulda kabul edecek nice yüreği güzel insanlar var bu ülkede
Ama onlara sıra gelmiyor bu insanlar yüzünden ben kabul ederdim her koşulda böyle bir insani - +1 yıl
Teşekkürler yesilsandalet onure ettiniz beni sagolun
+1 yılBir ay ayrı kalmanız en iyisi hatta süreyi daha da uzat. Anlattıkların saygının sıfıra indiğini gösteriyor. O şimdi her şey elinin altında diye hor davranıyor. Seni çocuğu özlesin ailesi olmadan nasıl olacagını anlasın. Pişman olsun. Yanlış yaptıgını iyice anlasın. Tekrar sana özlem ve saygı duymaya başlasın. Eger öyle olmazsa bir araya gelmeyi asla ve asla aklından geçirme.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende ayrı kalmak daha iyi diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,3b cevap paylaştı.
u +1 yılbence yalnız kalın ya da ayrılın
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrı kalacağız bir süre
Soğutmuşsun kendinden, zırt pırt ana evine gidersen terk edip, olur böyle genelde. Yine de bak boşanmıyor demek ki adam hala senin evinin hanımı olmanı bekliyor. İşin içine şiddet girmeseydi seni çok daha fazla suçlardım ama şiddet kabul edilemez. Sana vurmasına izin verme. Aklıselim mantıklı bir şekilde evliliğini tekrar ayağa kaldır bakalım.
010 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak istiyorum diyor bende kabul ediyorum ama bir dava açmıyor bende dava açsın diye gittim onu şikayet ettim önünü açtım şimdi davasını açsın
- +1 yıl
Eşinle oturun konuşun. Bu işler bir anlık öfkeyle, şöyle yaptım böyle laf söyledim gibi işlerle yürümüyor. Bu işin ikinize de zararı olur, yuvanıza sahip çıkın ili yetişkin insan gibi, o da sen de problemlerinizi çözmek için oturun uzun uzun konuşun. Çocuğu da kayınvalidene bırak. Çocuk bölmesin zırt pırt konuşmayı
Soran+1 yılBak sen beni suçluyorsun haklısın da anneme sürekli gittim ama bunu yaparken sağlam bir psikoloji de değildim hamileydim eve alışamadım evliliğe alışamadım korktum bunaldım sıkıldım her şey üstüme geldi anlamanj beklemiyorum eşime de anlattım özür de diledim ve bir daha annemin evine gitmedim evi terketmedim ama ağır söylemleri ağrı cümleleri var seni sevmiyorum bile dedi sonra çok sinirlendim diyor sarılıyor öpüyor konuşmayı da denedik çözüm üretir gibi oluyoruz sonrasında 1 hafta sonra yine aynı değişmiyor ben kendimi çok düzelttim alttan alıp çoğu lafına susuyorum ama şiddet küfür affedilemez
Soran+1 yılSoğuduysa çare yok
Soran+1 yılIsın diyince nasıl ısınacak
Soran+1 yılİyi de o erkek isterse önüne rahat bir şekilde bakar
Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Arada çocuk bile olsa şiddet söz konusuysa o kişiden uzak kalmanız sizin yararınıza olur. Mahkeme uygun bulursa tabiki hafta sonları vs çocuğunuzu görmeye gelir. Onun dışında bu kişinin ruhen ve bedenen size zarar vereceğini düşünüyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılBende bundan korktuğum için ileriye gitmeden sessiz kalmadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen sonuna kadar HAKSIZSIN! ALIŞAMADIM AİLEMİN EVİNE GİTTİM NE DEMEK? Madem alışamayacaktın ne diye evlendin? Babanın evinde turşun kurulsaydı? Milletin adamı seni mi çekecek Allah Allah ! Onun da başını yakmışsın böyle yaparak? Evliliğin evcilik olmadığını anlamış olup da evlenmen gerekirdi çocuk oyuncağı mı bu aa ben alışamadım gidip babamın evinde kalayım
Yok öyle bir dünya o tokadı da bence sonuna kadar hak etmişsin iyi olmuş01 Yorumla
Soran+1 yılBu yorumu yapan da bir Kadın olması şiddeti böyle desteklemesi üzücü olay
Eşinin seni seviyorum demesi önemli değil sen seviyormusun bu önemli ayrıca sevsende mantıken sana göre değil se bu sorun hep devam edecek şu an ayrılmazsan bile 5 yıl sonra yine ayrılmayı düşüneceksin nekadar erken okadar az yıpranman zarar görmen demektir. Bi insan 40 ında neyse 70 inde odur en fazla 1 yıl kendini değiştirerek devaö eder ama kötü huyu ile yine karşılaşacaksın.
10 Yorumlaİşin içinde şiddet varsa o evlilik aşk, sevgi üzerine kurulmamıştır.
Kendin ve bebeğin için çok iyi düşünüp bir karar alman lazım. Ya gideceksin ya da oturup sineye çekeceksin.
Sonrasını çok iyi düşün…11 Yorumla
Soran+1 yılOturup sineye çekmemek için onu bugün terkettim şikayet ettim
Demek ki aileler istemiyorsa bir bildikleri olduğu içinmiş. Kafanın dikine gitmeyip ailem neden istemiyor acaba diye düşünseydin bunları yaşıyor olmazdın belki de. Bazen aile sözünü her şeyden üstün tutmak gerekir. Bu senin iyiliğin içinse eğer.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun
Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. 1 tokat'ta karakola koşup koca boşayandan hiç kimseyle eş olmaz.
Eşinin yerinde olsaydım bunları yaşadıktan sonra değil seninle evli kalmak yüzünü bile görmeye tahammülüm olmazdı.
02 Yorumla
Soran+1 yılO tokata sussaydım o tokattan daha kötü şeyler beni bekliyor olurdu kimse susmamalı
İçin rahat olsun bir süre değil. Bir daha görmessin neyse ozaman ben çıkıyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sinirli olunca mantığını konuşturamaz sadece gerçek bastıroşmış hislerinş söyler yani gerçekten sinirliyse o yğzden eve seni istemiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum
Kötü bir babayla büyümektense babasız büyümek daha iyidir
10 YorumlaPsikolojik sorunları olabilir mi? İnsanlar dikkate almıyor ama soru ilişki maalesef bunlara dikkat etmeden başlıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılAilesi de psikolojik sorunları olduğunu söylüyor
- +1 yıl
Ne bileyim daha yeni evli çiftin bu kadar hızlı kavga kısmına geçmesi çok çok kötü. Başta tanıyamamış olsanızda şu an imkanınız var ve bence bu saatten sonra dikkatli olun derim. Narsist olabilir ki bu insanlar çok zor iyileşir. Şizofren olsa çoktan anlardınız. Belki başka sorunları da olabilir. Keşke ailenizi vs dinleseydiniz gibi muhabbete kim giriyorsa okumayın zira artık o durum geçmiş ve önünüze bakmalısınız. Aileni destek oluyor ise ki olmalı. Omlar ile bir süre zaman geçirin. Sonra kararınızı verirsiniz. Ancak pek iyiye gidecek gibi gözükmüyor
Soran+1 yılBen sürekli olarak kendisiyle konuşup düzeltmeye onu dinleyip anlamaya çalışan tarafım çok kez oturup çözmeye anlamaya dinlemeye çalıştım öfke patlamaları yaşıyor ve bunun nedenini sorduğum zaman sen beni sinirlendirdin diyor çoğu zaman sessiz kalıp alttan aldım evlilikte tartışmalar olabilir diyip sustum ama küfürler hakaretler dozunu arttırdı em son bu evdeysen bu hareketlere katlanmak zorundasın diyince işler çığrından çıktı
- Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz ara verin bakalım ne olacak seni ozleyecek mi sevdigi aklına mi gelecek yoksa dışardaki hayat mi daha iyi gelecek
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende böyle düşünüyorum o yüzden biraz uzak kalmak en iyisi
- +1 yıl
Bakalım seviyor musun hala
En iyi çözüm boşanmak sağlıklı bir ilişkiniz yok
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılSon pişmanlık fayda etmez
Birazda ailelerinizi dinleyin olmezsiniz11 Yorumla
Soran+1 yılOlan oldu artık ileriye bakmak lazım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliyi ki uzun anlatmadın. o iş bitmiş. depoyu boşaltacsğı zaman seviyo nedense anladığım kadarıyla.. boşan.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılYapılacak olan yapılmış zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılolgun değilsiniz ve evlilik nedir bilmiyorsunu, büyüyün
11 Yorumla
Soran+1 yılBu çok doğru
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Hayirlisi olsun hakkinizda ama esine tokat atan yarin daha ileri gidebilir
10 Yorumla
+1 yılAilelerin rızası Allah rızasıdır evlenince büyü kaçıyor işte
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
+1 yılozel sebebi warmı
18 Yorumla- +1 yıl
senn seviyor musun
Soran+1 yılArtık bilmiyorum
- +1 yıl
biraz eş olarak bakamaz mısın
Soran+1 yılAnlaşamıyoruz
Soran+1 yılYani sorunlarımız çok fazla
- +1 yıl
ama şimdi bunu demekle
kurtulmak olmaz..
adam diri mi iyi mi..
az etrafına bakk..
milletin kocası çolak
sakat, yarım.. az şükretsen.. - +1 yıl
selam
- +1 yıl
yaşlar jaç
Ailen niye istememiş ortada bence. Boşan.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Boşanmak tek çözüm.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden boşanmıyorsun peki
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılElonomik özgürlüğün var mı
014 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef yok bebeğime ben bakıyorum
- +1 yıl
O zaman bir kez daha düşün
Soran+1 yılÇok mutsuz değersiz hissediyorum
- +1 yıl
Bunda haklısın sonuna kadar hayallerini kurduğun evlilik ve yaşadıkların
Soran+1 yılSıkıntı
- +1 yıl
Seninde mutlu olmaya ihtiyacın var plan yapmalısın
Soran+1 yılÇok haklısın ama nereden başlayacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Mezuniyet nedir
Soran+1 yılLise
- +1 yıl
Ailenin yanına da dönemezsin değil mi
Soran+1 yılDönemem çünkü kız kardeşimle de hiç anlaşamıyorum annem sürekli bunu yüzüme vuracak birisi
- +1 yıl
Bu olay ciddi bir süreç planlama yapıp bunu başarabilirsin ama bunun öncelikli şartı ekonomik özgürlüğün
Peki sana güçlü bir nafaka ödeyebilir mi
Soran+1 yılAslında öder ama ödemek istemez
- +1 yıl
Gücü var öyleyse
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak başının çaresine sen güçlüsün
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Boşan bence daha kötüsü olmadan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBnde geçtim bu evrelerden
016 Yorumla
Soran+1 yılSonuç
Cevap sahibi+1 yılBosandim Bn en doğru kararı verdim bu konuda
Soran+1 yılNe kadar oldu boşanalı
Cevap sahibi+1 yıl1.5 yıl
Soran+1 yılBu süreçte bir pişmanlık gösterdi mi
Cevap sahibi+1 yılCokkk yalvardı yakardı ama beş para etmez benim için bittimi bitti yani
Soran+1 yılBizde de olacak o
Cevap sahibi+1 yılBenimde 2 yaşımda oğlum var ve hiç pişman olmadım hayatım dahada düzene girdi valla
Soran+1 yılBende öyle istiyorum ama korkularım var
Cevap sahibi+1 yılAnlatmak istersen dinlerim
Soran+1 yılBenim kız kardeşim sorunlu birisi narsist ve bencil ağır konuşur bu yüzden 2-3 aydır konuşmuyoruz annem de ağır konuşan hataları yüze vuran birisi yani ben boşandığımda gidebileceğim bir aile yok lafta beni tutarlar ama aile içerisinde yerden yere atarlar ben bunları da çekmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKendi hayatını kendin kur kuzum ben annemlere dönmedim çalıştım cabaladim kimse umurumda olmadı
Soran+1 yılBebeğe kim baktı nasıl yaptın
Cevap sahibi+1 yılEv arkadaşım var onla baktık beraber
Soran+1 yılBenim öyle arkadaşım yok maalesef güveneceğim destek olacak zor yani
Cevap sahibi+1 yılİlla iyi birileri vardır kuzum bnde yardımcı olurum saba
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılboşanırsınız
10 Yorumla Ee nasil dövdü peki
10 YorumlaYenisini bul
10 Yorumla
+1 yılBu tarz şeylerle uğraşma bosan
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
- +1 yıl
Gunooo
+1 yılsenin bu adama hıç sevgın vaarmmı
04 Yorumla
Soran+1 yılVardı çok severek evlendim ama artık yok alışksnlık