erkek arkadaşımla 6 yıldır beraberiz. Ciddi düşünüyoruz. Ben çalışmıyorum annem kanser hastası olduğu için onunla ilgilenmem gerekiyor. Durumu pek iyi değil. Erkek arkadaşımın işi iyi. Ailesi de ciddi bir adım atmak için benim atanmamı bekliyor. Sürekli bunu sorup duruyorlar. Annemin durumu gerçekten iyi değil ben annemin belki de bu günleri görmesinin isteğiyle dolup taşarken ailesinin benim çalışıp çalışmamam üzerinde bu kadar durması canımı sıkıyor. Erkek arkadaşım benim arkamda, her zaman yanımda ailesine karşı da. ama ister istemez bu durum en azından benden yana soğumama sebep veriyor. Olaylara yanlış mı bakıyorum yoksa haklı mıyım kafam çok karışık. Ailesinin ben bu durumdayken bu tavrını ömrüm boyunca unutacağımı sanmıyorum. Evlenirsem ilişkimizde sorun olmasından da korkuyorum.
- 1 yıl
erkek arkadasının senın hakkın aılen hakkında dusunduklerı daha onemlı lakın senınde dedıgın gıbı dayatma olunca hele kı sevdıgının aılesı tarafından olunca bu durum kolay kolay unutulmaz. Zor bır surecten gecıyorsun guzel dostum rabbım yardımcın olsun. Annenın yanında olman ınan bana dunyadakı tum bırlık beraberlıgın en guzelı en ıcten samımı gorunumudur. Rabbım annene hayırlı sıfalar nasıp etsın sana da rabbım ınsallah en guzel kapıları nasıp etsın. Emın ol Rabbım sana bır kapı acacaktır. Su an ortada kalmıs ne yapacagını bılemez haldesın yok ıstemıyorum desen sevdıgın adama 6 yılına yazık olacak tamam desen yarın evlensen aılesının sana dayatmaları aklında olacak. Allah korusun yarın cıddı seyler oldu gozun arkada kalmak ıstemıyor annen ıcın vs vs cok sıkıntılı donemler allaha dua et rabbım sana ınsallah bır kapı acacaktır guzel dostum.
01 Yorumla- Soran1 yıl
Çok teşekkür ederim düşüncelerin ve güzel dileklerin için , amin inşallah 🌸
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Bu yüzden ayeılınmaz koskoca 6 seneden bahsediyorsun. Onun gibi birini bi daha bulamayacak oluşunu düşün. Elindeki fırsatı tepiyorsun. Sevgilinin ailesi sana yanlış yapmış sevgilin değil. Ailesiyle de oturup konuşmalısın kanaatimce. İçinde bulundukları taveın hoş olmadığını onlara anlatmalısın.
00 Yorumla
- u1 yıl
Geçmiş olsun. Umarım en kısa zaman da sağlığına kavuşur. Erkek arkadaşının ailesinin tavrı gerçekten hiç hoş değil. Erkek arkadaşın onlar gibi düşünmüyorsa, bu kötü günlerinde destek oluyorsa bırakma. Bugün ayrılmak sana doğru gibi geliyor ama ilerleyen zamanlar da çok pişman olacağını düşünüyorum. Ailesi tekrar tepki verirse mevcut durumunu anlatıp, şu anda hasta annen ile ilgilendiğini ve çalışmak için zaman ayıramayacağını sööyle. Sorunlar susarak çözülmez.
10 Yorumla
ailesi boşandığında oğlum nafaka vermesin diye bu kadar çok atanmanı istiyor. ailesini dışarıda tutamayan bi erkek zaten evlenincede onların sözünden çıkamaz. 6 yıl uzun bi süre ama her ilişki evlilikle sonuçlanacak değil. bence ayrıl kardeşim geçmiş olsun ayrıca
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı. Sevgilin yanında ve arkandaysa, güven veriyorsa aynen devam.
00 YorumlaSeviyorsa anlayışlı ve sabırlı olması gereken kişi o bi silkelensin ne bu abazalık
00 YorumlaAyrıl, annene daha çok vakit ayır. Aslında ara da verebilirsin?
00 YorumlaDurumunu net anlat.. ayrılma 6 sene az değil
02 Yorumla- Soran1 yıl
Ailesi atanmadan evlenmemizi istemiyor. şu an öyle bir durum söz konusu değil. Ama ben de annemin durumundan kaynaklı daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. Daha fazla nasıl anlatılır bilemedim
- 1 yıl
Erkek arkadaşında anlayışlı olsun biraz da
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Hiç mi ders çalışacak vaktin yok?
01 Yorumla- Soran1 yıl
İnan atansan bile unutulmayacak şeyler vardır. Bu da onlardan bir tanesi. İlla ki atanılır ama bu zamanda nasıl bir tavır içerisinde olunulduğunu unutulmaz
- 1 yıl
Haklısında kolay aşık olun mu yo sadece sabır
00 Yorumla
Detaylı bilgi