Bu yıl üniversite bittı 24 yaşındayım memlekete döndüm adeta yapayalnız kaldım hiç ortamım çevrem yok komşularımız o kadar soğuklar ki gelip konuşmuyorlar etmiyorlar burada ortamım yok sevgili mi yapsam ki gerçi kpss Sınavım var of bilmiyorum napıcam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aynı dili konuşabilmek hayati önem taşıyor. Yanınızda bir sürü insan olsun ama anlaşamayın, sözleriniz onlara gitmesin ve sizi asla anlamasınlar yine de olsun ister misiniz? Zannımca hayır zira insan aynı dili konuşmadığı biriyle olmaktan keyif alamaz. Hayata biraz farklı bakıyorsanız sizin gibi az insan olduğunu kabullenmeniz gerekiyor. Herkes sizin gibi düşünmüyor veya hareket etmiyor. Birçok arkadaşınız olup sizi bulunmak istemediğiniz ortamlara sürükleyeceğine, bir iki tane ruhunuzu görebilen yüreğinizi duyan insanlar olsun bu da size yetecektir. Bu kıymetli insanları da kendinizi huzurlu hissettiğiniz yerlerde bulabilirsiniz. Benim kesinlikle yapın dediğim tek şeyse kpss sınavına çok iyi çalışmanız. şu an bir arkadaşınız olsa da sizi sınav hazırlığınızdan alıkoyabilir. Psikolojinizi olumsuz etkiliyor olabilir yalnızlık hissi, normal hatta neredeyse mükemmel gününüzü bile yerlere düşürebilir. Bu sebeple bir alana yönelin derim. Mesela kitaplar, şiirler belki filmler? Bazı insanlar onlarla konuşuyor ve zihninde bir karakter oluşturuyor, o ideale ulaşmak için de kendini geliştiriyor. Bu epey takdir ettiğim bir konu mesela. Hakkınızda hayırlısı olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim momo💙
- +1 yıl
rica ederim, her zaman dinlerim
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık hissi zor olabilir, ancak yeni arkadaşlar edinmek ve sosyal bir çevre oluşturmak mümkündür. İşte yalnızlık hissinin üstesinden gelmenize yardımcı olabilecek bazı öneriler:
1. İlgi Alanlarınıza Odaklanın: Kendinizi geliştirebileceğiniz veya ilgili olduğunuz aktivitelere odaklanın. Bu, yeni insanlarla tanışma fırsatları yaratabilir.
2. Gönüllü Olun: Yerel bir gönüllü organizasyona katılmak, hem topluluğunuza yardımcı olmanızı hem de yeni insanlarla tanışmanızı sağlayabilir.
3. Hobilerinize Yatırım Yapın: Hobilerinizle uğraşmak, ilgi alanlarınızı paylaşan kişilerle bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir.
4. Sosyal Medyayı Kullanın: İnternet üzerinden çeşitli sosyal gruplara katılabilir ve benzer ilgi alanlarına sahip insanlarla iletişim kurabilirsiniz.
5. Yeni İnsanlarla Tanışın: Yerel etkinliklere, kurslara veya kulüplere katılarak yeni insanlarla tanışma fırsatları yaratabilirsiniz.
6. İş Arkadaşlarıyla İletişim Kurun: Eğer bir işiniz varsa, iş arkadaşlarıyla daha fazla iletişim kurarak sosyal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.
7. Dijital İletişim: Yakınlarınızdan uzakta olan arkadaşlarınızla düzenli olarak çevrimiçi iletişim kurmaya devam edin.
8. Psikolojik Destek: Yalnızlık hissi şiddetliyse, bir psikolog veya terapist ile konuşmak size yardımcı olabilir.
Unutmayın ki yalnızlık geçici bir durum olabilir ve yeni insanlarla tanışma fırsatları her zaman vardır. Kendinize zaman tanıyın ve sabırlı olun.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce kpss sonra manita
00 Yorumla
+1 yılBir şey ya kız ben de tam tersi o kadar konuşkan ortamı olan biriyim ki rastgele girdiğim herhangi bir yerde bile arkadaş kazanabiliyorum en önemlisi sıcakkanlı ve konuşkan olmak Allah'ım bana verdiği en büyük hediye galiba bu yüzden hep arkadaşım çok fazla oldu hep birileriyle konuştum hiç yalnız kalmdim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
86Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılbence arkadaş edinin
00 Yorumla
+1 yılBence yalnız olmamak için sevgili yapmayı aklından bile geçirmemelisin. Bu tür zamanlarda psikolojik bağışıklığımız zayıf oluyor ve sevgili vasfıyla hayatımıza aldığımız kişiye istemsizce bağımlılık duyuyoruz. Bilirsin ki bağımlılığın her türlüsü zararlıdır. Bunun sonucundan sağlıklı olmayan ve hatta yüksek ihtimalle toksik olan bir ilişki meydana geliyor.
Yapabileceğinin en iyisi bence kendinle başbaşa yaptığın aktiviteleri çeşitlendirebilir ve daha sosyal aktivitelere geçiş yaparak insanlarla iletişim kurmaya başlayabilirsin.
Ve unutma ki kimse kimseden üstün değildir. İnsanlarla konuşmaktan iletişim kurmaktan sakın çekinme -tabi sınırlarını koruduğun sürece-.
Dilerim ki önümüzdeki vakitlerde güvenilir ve saygılı insanlar seninle olur.13 Yorumla
Soran+1 yılKPSS ye odaklanıcam zamanında o dediğin şeyleri yaptım ve kazık yedim bir bir sevgiiliden de dosttanda
- +1 yıl
Bu yüzden kendine odaklanmalısın ve hayatında başarılar diliyorum 🤍🤍
Soran+1 yılteşekkür ederim sana da başarılar dilerim💙
Ben de aynı durumdayım aile evindeyim ve sıkıntıdan patlıyorum. Oturup konuşulacak adam akıllı insan yok. Bir şeylerle uğraşmak gerekiyor bu durumda eğitim olur iş olur hobi olur herhangi bir şeyle uğraşmak iyi geliyor. Benim anksiyetem olduğu için çareyi online oyunlarda buldum. Bilgisayar oyunları haricinde we play diye bir uygulama var sosyal bir oyun vakit nasıl geçiyor anlamıyorum ben içerisindeki vampir köylü oyununa sardım biraz
21 YorumlaBen universite okuyorum bir iki tane disinda fazla arkdsm yok emin ol az insan cok huzur felsefesi cok dogru kimseye guven yok yuzune guler ama icten ice mutlu olmani istemezler, sevgilini kiskanirlar vs. Cok degisik insanlar var beni dinlersen kpss ye odaklan ve kendine hobiler edin
30 YorumlaBende 27 yaşindayim cevremin hepsini attım çöpe bu devirde çoğu insan sahte. Sevdiklerinle mluu ol çok az insan fazla huzur derler. Benimde arkadaşım kalmadı en iyisi.
30 Yorumla
+1 yılBugün eski dostlarımdan biriyle karşılaştım. Bana uzun süredir yalnız ve kendi halimde olduğumu farkettigini soyledi. Bende bunu tercih ettiğimi söyledim. demem o ki yalnızlığı sevmeye bak inan bana tahmin ettiğinden daha güzel. Kalabalık arasında duyulmamaktansa tek başıma dilediğim gibi bağırıp çağırmayı tercih ederim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin muhtemel sonu. Bende de durum öyle oldu. Üstüne başka bir şehre atandım. O da bitti memleketime taşındım. Etrafım bomboş. Üstünede oldu mu deprem. Koca şehir akrabalar arkadaşlar göç etti. Yine yalnızım. Yapacak bir şey yok. Sevdiğin şeylere zaman ayırıp kursa gidebilirsin. Sevgili yapma olayına girme derim kariyer daha önemli yine sen bilirsin
05 Yorumla- +1 yıl
Şu an hangi şehirdesin peki sen
Deprem bölgesinde mi
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılkesinlikle önce KPSS
- +1 yıl
Öğretmen misin peki
Cevap sahibi+1 yılÖyle kpss önceliğin olsun sonrası rahat gelir
Yalnızlığınla barışık olmanı ve ne kadar arkadaşın olursa olsun hep yalnız kalacağın dönemler olacak o yüzden kişiye değil kendini çoğaltmaya değerli yapmaya çalış
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani hemcinslerime karşı çok güvenim kalmadı artık üni dönemindekiler hep iki yüzlü varoşun tekiydiler. Çıkar ilişkisine dayalıydı. O yüzden iş hayatına atıl orada birilerini bulursun zamanla olacak bir şey bu.
22 Yorumla- +1 yıl
Bene o yüzden üniversite açıktan okudum örgün gitmedim
Cevap sahibi+1 yılAynen en mantıklısı. Ama sosyalleşmek de lazım.
+1 yılMemleket neresi merak ettim bende memleketteyim bazen tam aşkı buldum diyorum hiç olmayacak bir şeyden bitiyor neden böyle anlam veremiyorum. Aşkta bir hata bütün doğruları götürüyor hata bile sayılamayacak şeyler yüzünden üstelik
12 Yorumla
Soran+1 yılÜnyedeyim maaleaef😒
- +1 yıl
Çok güzel yer değil mi Ünye?
KPSS ye hazırlanmak için ne güzel ortamın var vakit harcayacak kimse yok işte bunu değerlendirebilirsin
32 Yorumla
Soran+1 yılAynen bunu göz önüne getirip aslında ne kadar şanslı olduğumu hatırlıyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnan arkadaşın olmasıda çok iyi değil etrafta çok fazla art niyetli insan var görmüyomusun arkadaşlarının sevgililerine göz diken kocalarını elinden alan tipler var arkandan başka yüzüne başka şekilde konuşan kimseye güvenilmez bu devirde ne arkadaş olarak ne sevgili olarak çok arkadaş meraklısı olma yani hiç arkadaşın olmasın demiyorum ama çok can ciğer olmamaya mesafeli olmaya bak biraz
30 Yorumla
+1 yılKendine sosyal aktiviteler edinebilirsin müzik veya dans kursu gibi. Eminim zamanla kendi arkadaş ortamını kuracaksın. Olabildiğince sosyalleşmeye ve aktif olmaya çalış. İnsanlar ile sohbet etmekten çekinme. Bende senin gibi yalnız kaldım bir dönem. Şimdi bir sürü arkadaşım var.
11 Yorumla
Soran+1 yılKursa yazıldım ptesi başlayacak
+1 yılKendine odaklan, geliştir. Bol bol yaz ve sakın aşırı mutsuzluk hissinin ruhunu ele geçirmesine izin verme. Bu geçiş dönemi ve geçecek.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMadem kpss var bir etüte veya dershaneye gidebilecek durumun varsa orada arkadaş edinebilirsin. Hem derslerini de etkilemez.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılKpss’ye odaklan boş ver arkadaşı sıkıntıdan başka bişey değil işin yoksa kıskançlığı ve kazıklarıyla uğraş… en güzeli arkadaşın olmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKpss çalışıp atanınca ortamın çok güzelleşir inşallah
31 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
Kütüphanelere git oralarda insanlarla tanış oradaki insanlar genelde Çalışkan insanlar oluyor sevgili yapsan bile beraber ders çalışırsınız
12 Yorumla
Soran+1 yılKursa yazıldım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bensin bende aynı durumu birkaç yıldır yaşıyorum seni en iyi ben anlarım. Bu tercih edilmemiş yalnızlık ve çok kötü.
20 Yorumla
+1 yılBende de aynı durum var kafanı bir ugrasla dagitmani öneririm sana mesela bir kursa gidebilirsin veya bir spor dalında uğraş edinebilirsiniz boş zamanlarını doldurmaya bak yani bir şekilde
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. KPSS devam ufak yerde yüzgöz oldukça moku çıkıyor sen üniversite okuyup gelmişsin şimdi dedikodu bol olur arkandan
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet hele apartmandaki teyzeler bi tanesi var 45 inde kadın gölge gibi beni takip edip taklit ediyor o da zayıfladı ben zayıflayınca beni görünce kadınlara bşleyşer diyor
+1 yılSevgili çare değil ama yalnız hissetmezsin ama en iyisi bir kursa katılmak orada ortamlara ayak uydurmak kolay arkadaş bulursun
01 Yorumla
Soran+1 yılKursa yazıldım kpss kursu
Bir tane kedi sahiplen herkesten iyi yoldaş olur sana dert tasa kalmaz 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılKEdim var
+1 yılBence sınavına odaklan ve kazan. Gittiğin yerde illa arkadaş edinirsin. Sevgili edinmek de çok gereksiz yani.
10 Yorumla
+1 yılSen 4 yılda yalnız kaldıysan düşün ben 24 yıl dışarda kaldım ve 1 yıl oldu memlekette döneli komple yapayalnız kaldım.
10 Yorumla
+1 yılbirazda yalnızlığın tadını çıkar, yalnız kalınca sonradan tercih edemezsin diye bir kural yok.
00 Yorumla
+1 yılMecburi yalnızlık çok tehlikeli çaresiz hisseder insan bende öyle hissediyorum caresi iyi insanlar seçmek onuda yapamıyorum ya çünkü kalmamış
00 Yorumla
+1 yılYalnız olmak iyidir bazen
Kaç yaşındasın hiç arkadaşın olmadı mı bugüne kadar?02 Yorumla
Soran+1 yılYa üniversite bu sene bitti üni rüya gibi. geçti buraya geldim tıkıldım kaldım yalnız kaldım bi süslenip çıksam dışarı aval aval. bakar kadını erkeği ünide öyle değildi
- +1 yıl
Üni özgürlük altında yürütülen nahoş bir yer aslında gerçek hayata dönünce de mal gibi ortada kalıyorsun bu normal bir durum
Yapman gereken yaşadığın yerde ortamda arkadaş edinmek başka türlü hayattan zevk almazsın
Nerede yaşıyorsun şehir olaraktan?
Sosyallesecek bir alan yok mu?04 Yorumla
Soran+1 yılORdu ünye hayır yok bu memleketin insanı buralı olmayanı dışlıyorlar
Soran+1 yılÇok haklısın başta dost gibi görünüyorkar
+1 yıl1. Gönüllü olmak
2. İş arkadaşıyla arkadaş olmak.
3. Kurslara gitmek.
4. Her çağırılan yere gidip birileriyle konuşmak.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılUlan bende 25 yaşındayım herseye geç kaldım diye düşünüyorum kız daha üni bitirmiş 😃
02 Yorumla- +1 yıl
+1 bu arada dhdhdhgsg
Soran+1 yılGeç mi bitirmişim
- Aile & Toplum konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılBence kpss sınavından sonra yeni işinde başlayabilirsin arkadas bulmaya şu an kpss sınavın varken aska takılma
00 Yorumla
+1 yılDışarıdaki küçük çocukları sev bir küçük çocuğun kalbine dokun hayvanları sev sokak hayvanlarını besle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de arkadaşım yok arkadaşım defol git dedim diye benim inadıma o kötü çocukla evlendi doğruysa da belasını bulmuş
05 Yorumla- +1 yıl
@selman472133 her önüne gelenle böyle mi yazıyorsun
- +1 yıl
@selman472133 😅😅daha kime yazdığını bilmiyorghjmnggjk
- +1 yıl
Snkskdk
+1 yılValla zor bu devirde ben de aynı durumdayım evime akdar soktuğum adam beni sırtımdan vurdu kimseye güvenemiyorum sağolsun 😤🙄
01 Yorumla
+1 yılSeni yari yolda birakacak insanlari niye hayatina almak istiyorsunki hele bu zamanda yanlizlik iyidir
30 YorumlaYanlız olmaktan tek ben mi zevk alıyorum
Yanlız doğdun yanlız öleceksin.
Yalnızlık tanrının Lütfü...
Tanrı bile yalnızdır.31 Yorumla
+1 yılAynı benim. Gibisin ya knk. Ama ben herşeyi boş veridm her şeyi akışına birkatim.
19 Yorumla- +1 yıl
İnsanlara. Güvenmiyorum
- +1 yıl
Ben niey yazıyım sen yaz
- +1 yıl
Ne söyleyeceksen burada soyle
- +1 yıl
Yaisn kac
Sevgili yerine konuşacak birini bul zaten bekleyen çok vardır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılBen dahil o durumda piplanlar var tabi önemli olan kafsdengi uyumlu hoşsohbet
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Takma kafana be umarım güzel bi arkadaşın olur 😊😉 gez kitap oku oyun oyna
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Zamanla olur merak etme hicbisey biraktigin gibi durmuyor.
00 Yorumla
+1 yılBende çok farklı değilim ya işyerinde biraz muhabbet oluyor yoksa onun dışında çok kötüyüm
00 YorumlaBenim varda ne oluyor hepsinin ağzına sı... spora kurslara falan git ya da işe gir çevresi olan bir iş.
33 Yorumla
Soran+1 yılKPSS kursuna yazıldım
Soran+1 yılBakalım haftaya başlayacak
- Aile & Toplum konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılsınavına odaklan işte
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen fırsat bu fırsat
+1 yılGördünüz mü , sevgililer dediğin makam boşta kaldığında boşluğa düştüğümde edinilen birşeymiş…
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYalnız kurt olmak iyidir sen kendi hayatına bak insanlara güven yok ;(
20 Yorumla
+1 yılBen de 18 yaşındayım ve seninle aynı kaderi paylaşıyorum. üniversiteye yeni basladım ama bölümüm uzaktan egitime alındı evde yapayalnızım her gün.
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥺 işte buna ağlarım kardeşim allah sana da sabırlar versin benimde son dönemde uzaktan eğitime alındı sonra zaten mezun oldum
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi şehirdesin benimde pek arkadas cevrem yok 24 yasindayim ve kpss var püff
04 Yorumla
Soran+1 yılOrdudayım
Cevap sahibi+1 yılTüh ya ben ist hangi bolumden hazirlaniyorsun
Soran+1 yılAğız ve diş
Cevap sahibi+1 yılKonusmak istermisin
+1 yılBelli bir yaştan sonra arkadaş bulmak zorlaşıyor, ben de böyleyim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılrakıyla arkadaş ol insanların veremediği huzuru veriyor
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ya işe girmeni ya da sevgili yapmanı tavsiye ederim
08 Yorumla
Soran+1 yılORdu ama ben ünye ilçesinde yaşıyorum Ünyeli değilim
Soran+1 yılistemiyorum. çünkü yeni ayrıldım tövbe gayri kpss ve diyet önceliğim
Soran+1 yılHalihazırda yazdan beri 16 kilo verdim zaten ne yapayım kpssyi de halletmem lazım diyeti de korumam lazım başka türlü kolesterolüm yükseliyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağol
+1 yılSigara iç ve alkole başla
Ayrıca çok şanslı birisin dedikodunu yapacak seni üzecek ve terkedecek kimse yok010 Yorumla
Soran+1 yılApartmanda beni görenler fısır fısır konuşuyorlar bilsenn😊
- +1 yıl
Hahaha vay dedikoducu hainler ne konuşuyorlar senin hakkında
Soran+1 yılBiksemm Komşum var 45 yaşında kadın, sebepsizce fiziki olarak beni takip etti acayıp kilo verince o da bana özendi kadının bana karşı kıskanç haset tavrı var evli çocuklu birde
- +1 yıl
Hagibak faydan olmuş belki de seni kıskanıyor kocasından dolayı
Soran+1 yılAllahın belası cadaloz taşınıp gitse keşke
- +1 yıl
Hahaha neden sinirlisin sen tek mi yaşıyorsun
Soran+1 yılAnnem ve kardeşimle yaşıyorum sinirliyim. çünkü o da bana özenip zayıfladı gölge gibi karı Birde dedikoducu yüzüme konuşmuyor ama arkamızdan atıyor tutuyor
- +1 yıl
Hahaha bu kadın seni çok geriyor ama aslinda sen onu bos vermelisin bunlara takilma bak sen iyi ve güzel birisin ki sana özenmiş
Soran+1 yılBunlar alışverişten karı koca dönerken kocası hep bana bakıyor kadında çakal bi tip fark etmemesi imkansız bana ne bileniyor kocasının başını yesin
- +1 yıl
Hahahah demek ki kocası sana kafayi takmis yoksa kadın neden kiskansin durduk yere belki de her an her sey olabilir 😉 alev sarmis bacayi
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoş geldin aramıza. Alışırsın kafanı yorma bak benim üniversite biteli 4 sene oldu alıştım bak.
00 Yorumla
+1 yılKpss calis. Insanlari umursama.
30 Yorumla
+1 yılKursa vit belediyenin kurslarına yeni ortam yeni arkadasliklar
11 Yorumla
Soran+1 yılYazıldım
Böyle en iyisi emin ol. Çok dostun olacağına yalnızlığın olsun yeter. Seni senden başka kimse anlamaz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence kariyerine odaklan kpssye çalış
20 Yorumla Aynı durumdayız aynı. Ben de köydeyim çok yalnıxım kpss var. Psikolojim gidip geliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKpssye hazırlanıcam ne yapayım olmasa olmasın atanınca köpek gibi koşarlar arkamIzdan
Gizli Üye(25-29)+1 yılKpss çalış atan bir an önce atandığını şehirde geni insanlarla tanışırsın
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@selman472133 gizliyim ben farkında mısın ahahha
- Devamını Gör (78)
Devamını Gör(123)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri