Ailemden kaçmak için şehir dışına atandım ama yanıma taşınmak istiyorlar. Nasıl engel olacağım?

biz konyalıyız. ailem maalesef konyanın muhafazakar kesiminden. üniversite bile okumamı istemediler. üniversite tercihlerimi de bilerek puanım tutmuyor yalanlarıyla İstanbul'a vermiştim. inanmışlardı. bu konularda onları bilgilendirebilecek kimse olmadığından akademik anlamda onları her zaman yalanlarımla kandırarak uzak kalmaya çalıştım. geçen sene mezun oldum. ilk kpss de atanamadım. hemen beni evlendirmeye kalktılar. gittim ablamın yanında kaldım 1 yıl ve bu Mayıs atamasında konyada açılan okullar olmasına rağmen hiçbirini yazmadım. şimdi aksaraydayım ve mesleğime yeni başladım. tek başıma yaşamanın mutluluğunu daha 1 ay önce tatmaya başladım. fakat şimdi de aksaray yakındır yanına taşınalım diye tutturdular. cidden onları yanımda istememekle acaba günah mı işliyorum. yanımda olmalarını istemiyorum. nefret bile etmiyorum. sadece hayatıma dahil olmamalarını istiyorum. nasıl onları kırmadan bu isteği reddederim.

Ailemden kaçmak için şehir dışına atandım ama yanıma taşınmak istiyorlar. Nasıl engel olacağım?