Fark ettiyseniz erkekler böyle şeylerle hiç ilgilenmiyor sadece kadınlar ilgileniyor. Bunların hepsi günah Allah çok kızıyor. Bunu bilmiyorlar günah işliyorlar.
Kadınların Dini yönden bilgisiz olmaları
Kadınların hayalperest ve duygusal canlılar olmaları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınlar neden fal, büyü, cızık, tarot, çakra, yoga, enerji, 777, 666, aldım verdim yuttum gibi şeylerle ilgilenir?
Bir arada birçok rahatsız edici yanlış bilgi vermişsiniz. Erkeklerden de ilgilenen var. Dinsiz biriyim. Bu tür şeylerle ilgilenmiyorum. Yani bu gibi şeylerden insanı uzak tutan tek şey din değildir. Hatta bazı dini şeylere inananlar bu tür ruhani şeylere daha fazla yönelirler.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam işte onlar da cahil fal en büyük günahlardan birisi gaybı sadece Allah bilir
Pek katılmıyorum. Sanki herkesi tanıyor gibi genel bir yargıda bulunmak doğru değil. Herkesi bilemezsiniz. Mesela kitap platformlarında erkeklerin oranı, kadınların yarısı kadar, belki daha az. Erkekler okumayan cahil demek mi oluyor? Tabii ki olmuyor çünkü görünmeyen tarafta insanların neler yaptığını bilemeyiz.
Ben ilgileniyorum. Bu durumun cinsiyetle veya eğilimle alakası yok. Bu senin dünyaya bakış açın, inancın ve düşüncelerinle alakalı. Bu kadar dar bir bakış açısına düşünmez iseniz, sadece sıradan rutin ile hayatta ilerlemenin size bir faydası olmadığını anlarsınız. Ölüp gideceğiniz bir dünyada sırf rutin tekrarlamaya mi geldiniz yoksa hayatı sorgulayıp, ruhu deneyimlemeye mi?
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Anketler > Kadınlar neden fal, büyü, cızık, tarot, çakra, yoga, enerji, 777, 666, aldım verdim yuttum gibi şeylerle ilgilenir?