9 ayDoğru bir insan isen kimse sana kapris trip vs atmaz. Bu insanlar nedense hep kadına bahane bulur ama kadın aynısını yapsa po. pisindeki alevleri söndürmeye itfaiye yetmez. Anlamıyorum erkekleri valla. Yapılmasını istemediğin şeyi neden karşındakine yaparsın mesela.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Genelde anlasildiklarinda ve huylarina gidilince kusmezler. O sorudaki çocuk "biri geldi mesaj yazacağım esnada kusura bakma" deseydi o kız ona anlayış gosterirdi.
Ama empati kurmayan kızlardan uzak durun. Tuvalete gittin diye de küsen kızla zaten olmaz
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
9 ayNaif ve çocuksu yaratılmışlar buna bir şey demiyorum ama sosyal zekası çok gelişmeyen olayları büyük pencereden göremeyen ifade etme yetisi zayıf ilgilerin kaçış yolu gibidir. Doğru olan hem kendini hem karşıyı anlayarak karakter koymaktır!
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında bu biraz kişisel yapıyla, duygu yoğunluğu ve iletişimle alakalı bir durum. Kadınlar genelde duygularını daha yoğun yaşadıkları için zaman zaman hayal kırıklıklarını veya rahatsız oldukları şeyleri küsmekle ifade edebiliyorlar. Belki de küsme, onların hissettiğini belirtme ya da kırıldıklarını anlatma şekli. Ama bunun illa kadınlara özgü bir durum olduğunu söylemek de çok doğru değil. Erkekler de benzer şekilde davranabilir 🤷♀️. Güzel bir iletişimle küsme durumlarını minimize edebilirsin! 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 9 ayergen olduklarından
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayYapilan arastirmalarda kadinlarda mutluluk hormonu %49 daha azmis. Yani erkekler durduk yere daha mutlu, kadinlar ise daha mutsuz. Hatta bu yuzden kadinlar otoimmun hastaliklara, depresyon tarzi psikolojik hastaliklara yakalanmaları da daha fazlaymis.
Kadinlar bir seyden mutlu olmayi daha cok onemsiyor erkeklere gore, bu da bundan kaynakli olabilir. Erkege cicek versen de mutlu, vermesen de mutlu. Ama kadin zaten mutsuz cicek alinca mutlu olacak, ilgi gorunce mutlu olacak, makyaj yapacak mutlu olacak, kiyafet alacak mutlu olacak, duygusal destek görecek mutlu olacak. Erkeklerde dogustan mutluluk varken, kadinin mutlulugu gormesi, kazanmasi, gosterilmesi, mutlu edecek sebepler sunulması gerekiyor biraz.
27 Yorumla
Cevap sahibi9 ay@benimyahu kadinla beraber olmazsan sıkıntı yok, mutlu huzurlusun. Ama bizler bu beden icinde cok sey cekiyoruz ve bizim kendimizle olmama gibi bir luksumuz de yok...
- 9 ay
Durduk yere dahamı mutlu? yüzde 80i erkeklerin intihar ettiğini falan yazmıyomuydu biz durduk yere mutlu olamiyoruz şu ekonominin vermiş olduğu zorlu mucadeleler yuzunden bi ton yük ağır gelmesine ragmen hicbi erkek (zengin dogumamissa sayet) mutlu değil
- 9 ay
Yine uğraştırdıniz bizi
Cevap sahibi9 ay@SoaringDragon abicim turk erkekleri daha mutlu demedim. "ERKEKLER" biiyolojik olarak daha mutluymuş dedim. Amerikadaki de , isvecteki de mutlu. Refah seviyesi yuksekse daha mutlu. Sadece turk erkekleri mi var dunyada. Biyoloji ulke farkettirmez. Erkekler, kadinlardan daha mutlu, serotonin seviyeleri daha yuksek. Adamlar norobiliminde bunu bulmus, o kadar uzmana mi hayir mutlu degiliz diyeceksin? Onu gectim Allah'a mi diyeceksin. Zaten bu arastirilmamis olsa da erkeklerin bizden mutlu oldugu kesin. Bizim surekli degisen bir hormin yapımız varken sizin yok, sizinki daha stabil. Biz duvarin rengi niye boyle diye uzulup aglayan bir turuz. Hamilelikte salya sumuk 9 ay boyunca hormonlardan uzulup aglayan dolu kadin var. Cizgi film izleyince aglayan gebe kadinlar var. Hamile olmasan da reg dongusu hamileligin provası zaten. Adamlar aratirmis mutluluk hormonu olarakta erkekler daha mutlu bulunmus. Zaten biyolojik olarak cilemiz bitmiyor bizim, kadinlarin murlu olacak imkani mi var? 10 yasinda başlıyor cilemiz mezara kadar. Regl, hamilelik, lohusalik, menopoz. Sizlerde bir kere bunlar olmadigi icin bile mutlu olabilirsiniz zaten. Sen ister miydin seyinden kan aksin, karnin agrisin? Kucucuk delikten bebek cikarmak ister miydin binbir sanciyla. Delikten cikaramadin, kac kat kesilmek ister miydin? Yahu zaten hormonsal olarak bile biz daha mutsuzuz. Adamlarda arastirmis kadin erkek beynini, dopamin, serotonin hormonlarinin 51 erkeklerde fazla oldugunu bulmus. Kadinlarda %49 daha az. Sadece Türkiye sartlarina gore dusunme. Bu biyoloji. Afrikadaki erkekte, turk erkegi de, avrupali erkekte %51 daha mutlu kadina gore. Ha yasam sartlarina gore modun degisir. Ben diyorum ki herkese yonelik bir arastirma bu. Senin ulkene gore degil. Su degil yani turk kadinlari doguruyor ama diger ulke kadinlari dogurmuyor diye bir sey yok. Her kadinda dogurganlik var. Her erkekte de mutluluk hormonu cinsiyet olarak daha fazla bulunmus, ulke olarak degil.
- 9 ay
Bu arkadaş beni engellediği için başka hesaptan yazmak istiyorum benim araştırdığım konulardada avrupa ulkelerindeki kadinlar da ayni sekilde araştırmalara göre daha mutlu ve huzurlu cunku sosyal devlet politikalari kadınlara guclu bi güvence sagliyo eğitimde ve is hayatında cinsiyet eşitliği daha yuksek oldugu icin kadınlar hem ekonomik bağımsızlık kazaniyo hemde sosyal destek sistemlerinden daha fazla yararlanabiliyo isveç norveç finlandiya gibi kuzey avrupa ulkelerinde kadinların yaşam memnuniyeti erkeklerle ayni duzeyde hatta bazı araştırmalarda daha yüksek çıkıyo ek olarakda sunu soyliyim biyolojik sureclerde gosterdigi dayanıklılık da var mesela lohusalık donemi veya adet sadece zorluk getiren dönemler degildir bu sureclerde kadin bedeni ve psikolojisi büyük uyum gosterir kadinlar bu donemleri atlatma konusunda yüksek bir dayanıklılık geliştirdiler ustelik adet ve dogum sonrasi donemlerde salgılanan oksitosin ve prolaktin gibi hormonlar baglanma ve sosyal destek arayisinin güçlendirmesi de bu kadınların mutluluğunu destekleyen bir faktoru dahasi erkeklerin ortalama serotonin duzeyi kadınlarin mutluluğunu gölgeleyemez çünkü mutluluk biyolojiyle sınırlı ASLA DEGİLDİR bu tamamen yonetim ve devletin verdigi desteklerle saglanir yani bunu genelleyemezsin
Sana iyi bile dayaniyo engellemedigine sukret :d
52 Yorumla- 9 ay
Açtım ellerimi semaya şükrediyorum
- 9 ay
Sema olmazsa diğerine şükrederiz
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. - Değersizlik hissettiğinde
- Sevilmediginde
- Yok sayildiginda , hakaret , saygısızlık gördüğünde küser.
- Bunlar yoksa karşısında doğru bir adam var ise kapris yapıyorsa o kadında sorun vardır net..
31 Yorumla- 9 ay
Sürekli ilgi olamaz
seviyorsa aliniyor, ilgi istiyor aslinda ve gordugum kadariyla kaba cevap veriyorsun uzuldugunu gormeni bekliyor, sessiz kadin coktan iliskiyi bitirir buna dayanamiyorsan seni sevmeyen biriyle ol ve emin ol sende ilgisizlikten küserdin
11 Yorumla- 9 ay
Küsmem ben sogurum
9 ayBir de ciddi bir şey konuşurken aniden diyorlar ya ben sana küsüm. E ananın avı bi dur daa bisey konusuyorux
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
9 ayHiç benlik bir hareket değil, o yüzden bunun cevabını küsen kadınlara bırakacağım.
19 Yorumla- 9 ay
Sende duygusal değil misin
- 9 ay
Mantıkçı ve olgun bir kadınım yani küsmeymiş tripmiş işim olmaz. Kızarsam kırılırsam söylüyorum insan gibi.
- 9 ay
Bunu yapanlardan da hiç hazzetmiyorum bellidir. Sanki sosyal zekam anaokullu seviyesinde olmaya mecbur bırakılıyor gibi geliyor.
- 9 ay
Kimseyle çok samimi olmuyorsun bu güzel evet
- 9 ay
Samimi olduğum kişiler var da burada mantıkçı tarafımı görüyorsunuz sadece.
- 9 ay
Pek görmedim ama illaki vardır senelerdir buradasın normal
- 9 ay
Evet rastlamak pek mümkün değil. Nickini çok beğendiğimi söylemiş miydim bu arada?
- 9 ay
Günaydın teşekkür ederim, Bende görüşüstüde olsa muhabbet etmeyi sevdim
- 9 ay
Ricalar. Ben de öyle.
9 aySoru sormuş görüldü atmışsın çok normal adam yerine koymayıp cevap vermemişsin
27 Yorumla- 9 ay
Boş soruydu
- 9 ay
Boş moş sormuş görüldü atmak doğru değil
- 9 ay
Benim patronum hep görüldü atıyor.
Ne yani adam müşteriyi bırakıp bana mesaj mı yazacak? 🤣🤣 - 9 ay
@Frankenstein16 patronla sevgili farklı
- 9 ay
Açıkçası çalışırken aynı hesaba geliyor.
Toplantıda iken adam mesaj mı atsın sevgiliye? - 9 ay
@Frankenstein16 görüldü atabildiğine göre girip bakabiliyor sanki adam toplantıdaydı hala çok alakasız kalıyor
- 9 ay
Bu Frankenstein herkese yazmış
9 ayBöyle olanların kıymeti oluyor ama erkeklerin gözünde. Ben hiç çocukça davranmadım değerli de olmadım 😂😂
01 Yorumla- 9 ay
Deme yav
9 aycunku küsmemiz gereken seyler yapiyorsunuz genelde
18 Yorumla- 9 ay
Yoo ne yaptık
- 9 ay
var olmanız yeterli
- 9 ay
Şero seven kız bana böyle diyo :D
- 9 ay
sero sevsem seni reddetmezdim 😄
- 9 ay
Lan geçen kendin sorunda şerefsiz ama seviyorum yapacak bir şey yok diyordun
- 9 ay
Beni reddetme konusu tanışmak olm sevgili miydi. djd
- 9 ay
kimden bahsediyordum acaba
- 9 ay
kaç tane var ne bilim :D
9 ayKadınlar aslında küsmez çok hassas gibi oldukları için kırılgan olurlar. Erkek zor ağlar mesela kadınlar hemen ağlıyor işte bu çok başka bir alem
10 YorumlaKadınlar da böyle ne yapalım :D Eğer bunu baştan kabullenip buna göre hareket edersen çok rahat idare edersin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayKüsmek değilde bazen konuşmayı bilmeyen erkekler varda kadına füze atıyor sanki düşmanıymış gibi ondan olabilirmi erkekleri bir çakmağa benzetiyorum varya kadın desen her şekil
11 Yorumla- 9 ay
Sürekli konuşmak sıkıcı zaten
9 ayErkekler neden çabucak sinirleniyorsa aynı tepki kadınlarda küsmek
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
9 ayOnlar ergen oluyor ya da içlerinde birikmiş ama çözülmeyen bir durumdan dolayı da öyle olabiliyorlar
01 Yorumla- 9 ay
Sağ ol
- Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı.
9 ayYav kız burada azıcık naz yapayım demiş ama erkek bireyi yine anlamamış😅
01 Yorumla- 9 ay
Yapmasın
En büyük kozları o ne yapsınlar başka kafana biblo fırlatamaz ya 😅
01 Yorumla- 9 ay
Fırlatır
Gizli Üye(18-24)9 aySevdigi ve secenegi cok olan erkege kolay kolay eften putfen sebeplerle kusup trip atmaz. Nerde kolay ulasilabilir veya elindeki ile yetinmek zorunda kalmis erkek varsa onlara kolay trip atar kuser ve boylece istediklerini yaptirir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı. Evet ben de öyleyim. Hassas varlıklarız biz.. Böyle şeylere çok dikkat ederiz😅
05 Yorumla- 9 ay
Çok hassas olmayın
- 9 ay
O yüzden " Neyin var?" diye sorduğunda " Yok bir şey" diyorlarsa gerçekten bir şey yokmuş gibi davranıyorum. Baştan çok garipsiyorlar ama küsmenin fayda sağlamadığını görünce dökülüyorlar😀
- 9 ay
Soruma benden çok diğer kişiler yorum yapıyor
9 ayYa sizde küstürmeyin beyler siz küsmeyin prenses gibi yeterr
05 Yorumla- 9 ay
Ne kümesi
- 9 ay
Kadınlar erkeklerin de duyguları olduğunu unuttuğunda çok acımasız ve bencil olabiliyorlar
- 9 ay
Ama düz düşünüyosunuz
- 9 ay
Bunu uzun uzun konuşabilirim ama yorumlardan değil
- 9 ay
Nasıl düşünelim
- Aile & Toplum konusunda 822 cevap paylaştı.
9 ayKadınlar her şeye küsmez, "kadıncık" lar her şeye küser.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayAmaan birak yaa kari milletiyle ugrasilmaz 😅🤣
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 439 cevap paylaştı.
9 ayFazla naz aşık usandırırmış ben bile sıkılıyorum nazlı insandan hiç haz etmem.
00 Yorumla
9 ayMale / female hormone cycle olarak ayrı ayrı aratırsanız cevabını alırsınız ;)
00 Yorumla
9 ayBişeyi yap desen yapamazlar çünkü, yıkmaya varlar.
00 Yorumla
9 ayBirçok kez görüldü yedim hiç küsmedim 🥺
00 YorumlaSana küsüyor berkecan a daha sert daha sert diyor emin ol
Bırak küsenin nazını tribini çekme00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayErkekler neden sürekli seks yapıyorsa ondan. Bu bizim için ihtiyaç.
11 Yorumla- 9 ay
Kadınlar ne yapıyor
Gizli Üye(18-24)9 ayTrip böyle atılmaz bu kızın acilen benden eğitim alması gerekiyor
015 Yorumla- 9 ay
Ben alabilir miyim
Cevap sahibi9 ay@q__soulfly @lylyth şimdi beybisiler bu sorudaki konudan yola çıkarsak kız karşı taraf sorusuna görüldü attığı için küs olduğunu belirtiyor kural bir asla küstüm yok sana küsüm demeyeceksiniz ben bu durumda hiç bir şey yazmaz karşı tarafı bana ulaşamayacak hale getiririm ama bunu engelleyerek falan değil mesaj mı attı görme aradı mı çalıyor değil aranıyor yazsın ki seni merak etsin eğer sadece bu olaydaki gibi instadan konuşuluyorsa en az 4 saat tercihen 10 saat idealdir reelde eğer bu kişi ile ortak bulunduğunuz alanlar varsa bu belirttiğim saat dilimlerinde bu kişi ile karşılaşmamaya özen gösterin olurda karşılaşmanız gerekiyorsa siz buradan direkt tiripsiz adımına atlayın tripsiz adımı nedir 4 ya da 10 saatlik sürenin sonuna geldik bir bakıyoruz telefonda aramalar mesajlar aman yarabbi o da ne karşı taraf meraktan çılgına dönmüş durumda yani tam bu anda triplik kısımdan alacağımız max verimi hiç bir şey yapmadan ama çok şey yaparak aldık işin en kritik noktasına geldik konuşma faslı en sakin modumuzda hal hatır sorar şekilde günün konusuna göre bir mesaj atıp her zaman kullandığımız sevgi sözcüğünü kullanarak atıyorum işte ''şu şu işlerim vardı neden bu kadar aradın bir şey mi oldu yeryüzüne düşen ilk erkek tanem '' yazıyoruz ve topu karşı tarafa atıyoruz adamda diyor ki Allah Allah ben bu kıza çok mu bağlandım acaba diyor neyse konuşma devam ederken gayet sakin mood da konuşuyoruz aralarda iğneleyici tavırlar on saniyelik kalp ritim bozukluğu yaşatan sözcükler kullanıp sonra en tap sevgi seviyesine çıkartıyoruz gerisini de halledersiniz size güveniyorum
- 9 ay
Seans ücreti ne kadar
Cevap sahibi9 ayBacımsulara ücretsiz
- 9 ay
Bana da anlat anlamam için
Cevap sahibi9 aySana ne anlatayım konu ne
- 9 ay
Trip attigini anlamak istiyorum
Cevap sahibi9 ayBu kız belli ki küserek tripleniyor ama onun küstüm demesini bekleme mesaj atıyorsa cevap ver seviyorsan sevgini belli et sevmiyorsan da kızı oyalama olay bu kadar basit
- 9 ay
Etmiyom
Cevap sahibi9 ayBeni ilgilendirmez senin ilişkin
- 9 ay
İlişkim değil
Cevap sahibi9 ayArkadaş olduğunda arada bir ilişki olmuyor mu
- 9 ay
Yok
- 9 ay
Şakayla karışık ilgi istiyor. Seni sevdiğinin göstergesi bu. Senden ilgi bekliyor... Sert bir cevap vermesen, biraz iyimser olsan çok mutlu olur bence.
01 Yorumla- 9 ay
Aramızda bişi yok
Gizli Üye(18-24)9 ayKadınlar naz yapmssın küsmesin erkek gibi yaşayalım güreş de yaparız yakında bu gidişle
14 Yorumla- 9 ay
😂😂😂 Feminizm feminizm demeden önce düşünecektiniz
Cevap sahibi9 ayNe alaka feminizmle
Cevap sahibi9 ayHer boku feministliğe bağlıyorsunuz bir şey bilmiyosunuz
Cevap sahibi9 ayTrde feministlik yok zaten adam akıllı o kdr kadın cinsyetleri oluyor pkklı feministler susuyor anca
Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Kadinlar alinir kuser ilgi bekler trip atar maalesef
00 Yorumla
9 ayAslında herşeye kusmuyor ne konusacaginizi bilmelisin bir kadının yaninda her kelimeyi anında yanlış anlayabilir hassastır
00 Yorumla
9 ayİlgi istediği içindir tabi bunun eğlenceli tarafı minik minik tripler altan almak en iyisi 🔝
00 YorumlaBende öyleyim valla ama hayatımdaki adama karşı böyleyim bunun sebebine onu sevdiğim için kıskanıyorum herşeye alınıp nazımı geçirmek istediğim için
00 YorumlaKendimi bildim bileli erkekler bana küsüyor.
11 Yorumla
9 ayKızlardan kadınlardan nefret ediyorum erkekler candır
00 Yorumla
9 ayKadınlar kaç yaşına gelirse gelsin hep çocuk gibidirler
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sizi adam yerine koyanda suç.😂
11 Yorumla- 9 ay
Sizi kadın yerine koyanda suç desek ne olur :D
Erkekler bir şey anlamıyo ondan
11 Yorumla- 9 ay
Yoo anlıyor
Gizli Üye(25-29)9 ayBen de bu soruyu sorduğun için küsüyorum sana kardeşim bye
11 Yorumla- 9 ay
Ben evde TV izliyorum ne suçum var
9 ayerkekler öküz olduğu için anlamaz
20 YorumlaBiz durduk yere küsmüyoruz
01 Yorumla- 9 ay
Küsenler var
9 ayBir şey derdim de neyse
01 Yorumla- 9 ay
Ne dicen
- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
9 aySevmez kadınlar böyle seyleri
01 Yorumla- 9 ay
Sürekli olmaz ama
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 aynaz olsun diye ahshah
01 Yorumla- 9 ay
Sanmam
- Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı.
9 ayDjksks niye görüldü atiyon sende
01 Yorumla- 9 ay
Bilmem girmedim ki
9 ayAslında ilgi bekliyor
01 Yorumla- 9 ay
Yok
Gizli Üye(18-24)9 ayBen kızım asıl sevgilim her şeye küsüyor
11 Yorumla- 9 ay
Yardımcı olurum
Daha fazla sevgi için ♥️ 😍
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
9 ayKüstürmeyin siz de
00 Yorumla Tanrı onları erkeklere trip atması için gönderdi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayCanımız sıkılıyor ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayNe güzel bir soruya değinmiş çünkü kadın demek okyanus kalbi demek bu yüzden
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ayCevap vermemişsin herhalde küser
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı.
9 ayOsuruktan nem kapmaları yüzünden
00 Yorumla
9 aytrip mi çekiyorsun iyiymiş koşmaya devam
00 Yorumla
9 ayİlgisiz olduğunuz için
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Anlayan bir insan olmadığını için 😅
00 Yorumla
9 ayKadınlar Haklıysa Küser
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler