Fal baktırmak
Tırnak yaptırmak
Daha niceleri abi hiç mi derdiniz yok sizin
Fal baktırmak
Tırnak yaptırmak
Daha niceleri abi hiç mi derdiniz yok sizin
Bunların hic biri yok bende
Tebrik ederim hanımefendi
Mesleğiniz nedir
Anladım
Belli ki içten içe merak ediyorsun ama dile getirirken biraz dalga geçiyorsun 😄✨
Şöyle söyleyeyim, fal, tırnak, bakım… bunlar çoğu kadın için “kaçış alanı”. Herkesin derdi var, sadece herkes senin gibi yaşamıyor, göstermiyor.
Ben de tarot bakıyorum, ritüeller yapıyorum, o an bana iyi geliyor, ruhumu hafifletiyor 🔮
Kimisi maça gider, kimisi oyun oynar, kimisi de tırnak yaptırır. Boş değil, sadece farklı.
İstersen senin enerjine de bakarız bir gün 😉🌙
Cevap
2Cevap
Sizin futbol, araba ya da piyasa işleri mesela. Biz saçma demiyoruz.
Araba ulaşım aracı gayet makul ve konuşulması gerek futbol gayet sağlıklı ve halı saha güzel bir aktivite
Bize göre de fal bakmak, astroloji ya da tırnak bakımı zevkli, tabii takıntı gibi aşırıya kaçmamak kaydıyla. Zevk meselesi işte saçma falan diye nitelendirmek yanlış
Tabi hanımefendi sadece günün sonunda elinde hiçbir şeyin olmadığı düşününce öyle demek istedim lakin ömür kısa iyi değerlendirmek gerekli
Nerden biliyorsun bir şey olmadığını? Kadınlar yan gelip yatmıyor. Ev işleri, regl, doğum, bazı kadınsal duygu yoğunlukları, iş yerinde patron sıkıntısı, sokakta taciz edilme korkuları.. bunlardan bi habersiniz sanırım. Kadınlık sandığınız gibi basit değil, erkek olmak kolay demiyorum ama kadınlığı da böyle aşağılamayın.
Ben sizden özür dilerim çok iyi niyetli ve insanları kırmadan dökmeden konuşan birisiniz. Ben az önce bir kadının gereksiz bir şekilde erkekleri küçük görmesi üzerine kırıldım ondandır bu dediklerim özür dilerim
Sorun değil teşekkür ederim
Rica ederim
ulaayn erkekler dünyayı birbirine katıyor şu an keşke fal yerine onu dert edinsen
Onu da kadınlar yaptı 🤣🤣
Naptık onu anlamadım
Şaka ya
yapacagın sakayı s... kem
Oha 🥲🥲
Ağlarsın öyle az haber oku da gel bize şükret aq
Size kalsak bir kaşık suda boğarsiniz
pedofililiğini kapatmak için adam sağa sola saldırıyor sonra buraya gelip kadınlar fal bakıyor kadınlar boş deme bana
la kes ne boğması erkek abartması yine yok biz deccaliz aw kız çocuğu okulunu bombalayan, pedoluk yapan erkekler meleksiniz siz
Nerden geliyor bu ikiyüzlülük anlamıyorum hiç haber izlemiyo musun sen
Abi sal beni ben ne yaptım
ikiyüzlü erkek işte bi bok yapmadın aç haber izle bari kim deccalmiş bu gerçeği gör
Şirret
Çoğu kafir oldu faldan
🤣🤣🤣
Öyle ama gelecekten habere inanan diyor Allah'tan başka rab bulsun bulabilirse
Öyle
Hz ya sav indirilmiş olani inkar etmis olur der
Erkekleri dert etmekten iyidir
Kadınların dert ettiğimi söylemeye çalışıyorsun tabi ama dünyadaki bütün sıkıntıları erkekler çekiyor sefasını kadınlar sürüyor garip ya sonrada kötü olan taraf biz oluyoruz
Keşke öyle olsa
Senin özelinde bir eleştiri yapmak istemiyorum kusura bakma gerçekten bu konuda bir şeyler söylemek ister misin
Peki sayın hanımefendi bütün beyefendiliğim ile sizi medeni bir tartışmaya davet etmek istiyorum
Ne tartışması
Siz kadınlar böyle söyleyince çok şey yapmıyorsunuz ama ben efendiligimi bozmak istemiyorum olur mu
Tartışma dediysem normal bu konu üzerine biraz konuşmak
Ne konuşacakmışız
Kadınların mesela neden böyle şeylerle uğraştığını erkekler konusunda neden her şeyi erkeklerden beklediklerini ve başka şeyler olabilir
Her şeyden kastın ne askerlik erkek görevi zaten? Erkekler nasıl futbol siyasetle ilgileniyorsa kadınlarda falla ilgilenebilir keza ben siyasetle fazla ilgiliyim meslekten ötürü
Kaçma 🤣🤣
Mesleğiniz nedir ve müsait misiniz şu anda
Çok değilim
Üzüldüm gayet donanımlı birisi olduğunuz belli idi
Teşekkür ederim siz okuyor musunuz
Gzln ckp eklsn olur mu
Nerdesin
bırak elleme
🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar