_________________________❤_______________________ Sende hoşlanıyorsun, beğeniyosun veya o naz yaptığın şey neyse onu istiyosun. İstediği halde olmaz, hayır demenin, kaçmanın, naz yapmanın anlamı nedir?
Büyüklerinden böyle gördüğü için naz yapar. Etrafındaki diğer ihtimaller onun özgüvenini tavan yaptırdığı için kendini ağırdan satar. Sokaktaki sığırların hepsi ağzı açık onu kestiği için kendini bulunmaz hint kumaşı sanır naz yapar. Kafası biraz çalışan ve etrafındakilerin kopyası olmayan , olgun bir bayanda bu özelliği göremezsin. Kadınların hamurlarında naz yok. Sadece çok değer veriyoruz. Yanlış ilişkilerin sonucunda üzüldükleri için güvenebilecekleri bir adama naz yapıp onu ne kadar sevdiğini anlamaya çalışırlar. yav he yerine koyuyorsunuz bizi. Geçmiş hatalarınız buram buram kokuyor. Ve nazdan nefret ediyoruz. Saçları waxlı bmw 3.16yla ya da w golfle gezen , her akşam başka bir kıza yürüyen bir insan değilim. Sosyal medya hesabım bile yok. Ve yaptığınız çoğu şeyi saçma bulurum. Aranızda böyle içine kapanık adamları gözü kesen varsa , naz yapmayın. Az olgun olun , insan gibi iletişim kurun
Aranızdan biri yazmadan ben yazayım. ‘ Senin gibi tiplerden hoşlanmıyoruz ‘ gibi bir şey yazmayın. Dünyanın güzellik algısı sizin beğenilerinize göre şekillenmiyor.
Sorumluluk almamak. Bakın burada onu tanımak ve bazı şeylerden emin olmak için sergilenen kararsız davranışları söylemiyorum. Bu olması gereken bişey. Benim söylediğim sorudaki durum gibi "bildiğin naz" vaziyet. Bunu yapanlar çoğu defa "ne olacaksa olsun ama sorumlusu ben olmayayım" fikrinde olanlardır. :)
Erkek Olsun - Kadın Olsun Her İki Cins İçinde Evetin Hayırın Yeri Bilinmelidir. Bilinmediğinde Tamam Hoşlandığı Sevdiği Önem Verdiği İçin Bu Durumlar Göze Batmayabilir Sonrasında Sıkıcı Bir Hal Olduğunu İdrak Ettiğinde O' da Postayı Koyacaktır. Bu Daha Karakterini Oturtamamış, Nerde Evet Nerde Hayır Denileceğini Bile Bilmiyor. Aman Allahım Ben İnsanla Nasıl Tahammül Ederek Yaşamışım Şoktayım Denilme Oranı Çok Yüksektir. Balık Baştan Kokar Hesabı Beğensende Çok Aşık Olsanda Yerine Göre Ağır Basacaksın. Basit İnsan Durumuna Geçmemek İçin. Dalga Konusu Olmamak İçin. Özellikle Herşeyi Kabul Eden Bir Erkek Her Kadına Sulanabilecek Bay Evet Konumundayken, Kadın İçinde İlginin Azalmasına, Merak Edilecek Hiçbir Şeyin Kalmadığında Terketmek Söz Konusudur.
En İyi Cevaplar