link
Kadınlar neden dır dır yapar?
link
Bu durumu ben şu şekilde tanımlıyorum bazı erkekler gerçekten bir kez söylenilen bir şeyi anlamakta zorlanıyorlar bu yüzden bayanda söylediklerini tekrar etmek zorunda kalıyor.Ya da erkek hatalar yapıyor kadını zorluyor sabrını son haddesine kadar kadında çareyi artık tartışmakta buluyor.
Ben soruyu,bu meseleyi hep beraber ele alıp irdeleyelim diye sordum ama kadınlar sanki ben onları suçlamışım gibi,hep eleştirisel cevaplar verdi.Erkeklerde sanki erkek hakları manifestosu açmışım gibi beni desteklediler.Soruda ekseninden çıktı.
Ben hep yanlış anlaşılıyorum bu sitede.
kocasi beyinsiz olunca karisi bir söyledigini 3 4 defa tekrarlamak zorunda kalir, beyinsiz koca hala konuyu algilayamadigi icin ona dirdir yapiyormus gibi gelir.
aslinda kadinin söyledigi cok basit birseydir:
-coraplarini ortaliga atma camasir sepetine at.
Necip Fazıl'a sormuşlar: Kadının akıllısını nasıl anlarsın? - konuşmalarına bakarım. ya peki hiç konuşmuyorsa...? - o kadar akıllısına daha rastlamadım :))
soru on numara nova :D bir 5 yıldızda benden.
kanaatimi açıklayayım. bence anlatacakları çok şey var. ömür biter anlatacakları bitmez :D
:D benim çevremde gördüğüm şu. güç yetiremeyen kadınlar yapıyor. kendine haksızlık yapıldığını düşünen ve haksızlık yapana gücü yetmeyen kişilerin takındığı bir tutum. eli kolu ile müdahale edemeyen diline sarılıyor :/
Cevap
9Cevap
bir kere dırdır derken ne konuda dırdır? bir tartışma esnasındamı yoksa sohbet ederkenmi? eğer sohbet ederken bir kadın sürekli konuşuyorsa bu senden hoşlandığını ve seninle konuşmaktan keyif aldığını gösterir. buda seni rahatsız ediyorsa o senin yanlışın. tartışma esnasında ise eğer siz erkekler düz mantık olmasaydınız zaten bizi anlardınız ve bizimde ter akıtana kadar konuşmamıza gerek kalmazdı.
Erkeği yaptığı bir şeyden dolayı sürekli konuşarak eleştirmek.Erkek sustuğu halde halen daha konuşmak ve hiç susmamak hızlı hızlı konuşmak örneği:Dondurmam Gaymak isimli filmdeki dondurmacının karısı gibi mesela yada Kemal Sunal ın kılıbık isimli filmindeki karısı gibi.
Ne diyorsun bu tür kadınlar hakkında.
bi çok sebeb var ihmal ettiğinizden
yeteri kadar ilgi göstermediğinizden
uzaklaştığınızdan
ve en önemlisi sizi kaybetmek istemeyip szi kendimizle bile paylaşamamızdan
Ama ömürden ömür yiyor.
Mesela Tolstoy ölürken karısının cenazesine gelmemesini istedi.Sırf dır dır yaptığı için karısını sevmiyordu,yıllar sonra karısı bu durumu kızlarına itiraf etti babanızın ölümüne ben sebep oldum diye.
Konuşmak istemekle açıklanamaz bence çok ciddi bir sorun.
dır dırlarını ninni gibi dinemeyi dene bak kulağa çok hoş geliyor. İnsanın uykusu geliyor mesela :)) Senfoni orkestrası gibi olabiliyor o moda girince. :)) yani aslında kızmamak lazım. :)) :))
sonu ölümle sonuçlanan bir eylem uzak durmalı ömürden gidiyor. link
Benim sevgilim benden daha çok dır dır yapıyor.
Zaten genlerimi bir kontrol ettirmem lazım. Bu siteye üye olduktan sonra erkek olduğumdan bayağı şüphelendim
Siz umursamaz davranırsanız dinlemezsenız o dırdır dedığın şey olur
ben bunun evrimle gelen bir yetenek olduğunu düşünüyorum. Fiziksel güç yerine kafa becermek de epey işe yarıyor çünkü!
memnun olmayınca karşıt fikir olunca istediği yapılmayınca sadece kadın değil erkekte dır dır yapar
5 dakika önce sormuşsun nasıl atlamışlar taramalı tüfek gibi, tebriks nova
dinlemediğiniz için olabilirmi acaba ,
dinletene ,anlatana kadar devam.
cevap tam bir cecap olmuş +1 :)
Bunu tüm kadınlara mal etmek yanlış. zira ben de nefret ederim çok konuşan kişilerden. ayrıca çok konuşan biri olduğumu düşünmüyorum.
kadının da erkeğin de dırdırcısı var ben ikisini de gördüm
burada cevaplar verilmiş :)
Olay çene ve dil kaslarında bitiyor.Doğuştan gelen yetenekler.
belki de konuşmaya programlıdırlar
bütün genellemeler yanlıştır
Dir dir eden kadin mutsuz kadindir :(((
Erkeklerde dırdırcı.
0,2,220424242101
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar