Bu sorunun en iyi mantikli cevabini verene eic!!
(hayir detay kisa falan degil!)
(hayir detay kisa falan degil!)
Kadınlar erkeklere nazaran biraz daha karmaşık yapıdadırlar..Aylık hormon değişimlerinden dolayı ruhen gelgitler yaşarlar..Aldıkları eğitimden ya da kültürden dolayı bazen demek istediklerini tam olarak söyleyemeyebilirler..Utanırlar, sıkılırlar..
Bu durumda anlaşılmak istemeleri normaldir..
Bir de şu durum var ki kadın-erkek ilişkilerinde kadınlar, anlamak için çaba sarfeden erkeklere kendilerine değer veriyor, seviyor şeklinde değerlendirirler..Sevmenin kıstası anlamak için çabalamaktır kadınlara göre..
Bütün bu dediklerim kadınların neden anlaşılmak istemelerinin bir açıklaması bana göre..
Rica ederim :D
Bazen kendilerini iyi ifade edemedikleri icin anlasilmak isterler.
Aslında bazen kadınları kadınlar bile anlamaz ve bizim onları anlamamızı beklerler duygular farklı düşünceler farklı kadınlar herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünür erkekler ise sonuca odaklıdır bişey tersse karşı çıkar iyi niyetli davranmaz
Erkeklerin Kadınları Yeterince Tanıyamaması Ve Empati Sorunu Bunun Sebebi Galiba. Sadece Kadınları İçin Değil, Günlük Hayatımızdaki İnsan İlişkilerinde de Bu Sorun Var. Birbirimizi Yeterince Anlayamıyoruz.
Cevap
10Cevap
Kadınlar kendi kendilerini bile anlayamazlar.. Ne istediklerini bilmezler..
"her şeyi ben konuşmadan gözlerimden anla" diyen zerzavat kafalılardan mantık beklemek hata olur..
Onları anlamaya çalışmayın beyler, kanser olursunuz..
Erkek ile Kadın arasındaki farktır aslında bu olgu.Erkek baskınlık kurarak anlatır bazen ne demek istediğini, kadın ise güçsüzse anlatma mekanizması kapanır ve bekler anlaşılmayı.
Kendilerini ifade edemeyecek zekaya sahip kadınlar, köşelerine çekilip birilerinin onları anlamalarını beklerken feci şekilde can verirler
kendilerini zor göstermeye çalışmaktan başka bişey değil ilgi manyağı çoğunuz aradada sertlik sizi idare etmeye yetiyor
cunku cok fazla sorunları varsır yanı herseyı takarlar ve konusmak ısterler bu yuzden karıdakı onu anlasın kı rahat rahat ıletısım kursunlar dıye bılıyorum ben :)
Bunu ilk önce kendiniz cevaplayın sonra bizden yanıt alırsınız :)
kendi kendilerini anlayamıyorlar bari başkaları anlasın diyorlar ama başkalarıda hiç anlamıyor :D:D
Herkes anlaşılmak ister sadece kadınlar değil.
Ben kadinlari soruyorm simdi
Beni anlamayan biriyle neden konuşıyım ki?
vardır elbet bı sebebı kanks ben bılmıyom valla
anlaşılmaz oldukları için kimse anlayamıyor
kadın oldukları için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar