Hayatımdan nefret ediyorum ne yapmalıyım?

Aileme karşı ısınamıyorum, annem babam küçüklüğümden beri çalışıp para kazanmadığı gibi bende dahil çocuklarına asla yeteri kadar ilgi sevgi vermedi özelliklede bana karşı hep soğuktular yani sarılmayı, iltifat etmeyi, ya da 5 dakikadan fazla konuşmayı ayıp, günah, ve gereği yok gibi düşündüler ben 22 yaşındayım artık ne yaparlarsa yapsınlar onlar tam anlamıyla dışarıdaki yabancılardan ya da sokakta rastgele gördüğüm bir ebeveyn den farkları yok olamazda bana ve kardeşlerime hitap etme şekilleri bile şöyle"nitdin gıı, nôrüyon gı" asla ismimle bile hitap etmiyorlar kızım demelerini geçtim bile yani. annem kişilik olarak erkeksi davranır, babamda biriz iyi kalplilik sevecenlik var onunla kıyaslayınca , açıkcası ikisinide sevemiyorum ama sevmek istiyorum deniyorum olmuyor, birbirlerine davranışlarına bakıyorum sanki köydeki iki ırgat gibi yani asla birbirine canım, güzelim, bitanem, karım, kocam demiyorlar avrad ve herüf diye hitap ediyorlar elbetteki bende mükemmel bir insan değilim ama kendimi geliştirmek için elimden geleni yapıyorum spora gidiyorum, meditasyon, iş vb ama hiç arkadaşım yok 1 tane bile yasadığım il asosyal kendini geliştirmeyi bilmeyen yobazlarla dolu , pantolon giymenin, kızların iş hayatında olmasının günah olduğunu, gericiliği savunan insanlarla dolu ki anne baba tarafım da öyle 3 hafta önce depresyon ve obsesyon ve anlattıklarım yüzünden intihar ettim ama ölmedim farkettiğim şey şuydu annemin babamın getçekten üzülmediğini bana boş ve anlamsız gözlerle baktığını sadece zorunlu oldukça konuştuklarını farkettim hâlâ psikolojik sonrunlarım 14 yaşımdan beri devam ediyor dayanamıyorum yaşama sevincim yok, çok zoruma gidiyor ailesi tarafından sevilen kızları görmek ve arkadaşları olanları görmek hayatta en çok istediğim şeylerden biride annemin babamın iş hayatına girip hepimize daha iyi imkan sağlaması, beni insan yerine koymaları, ve sosyal olmaları içten arkadaş gibi olup benimle konusmaları, psikolojik sorunlarımdan kurtulmak, ama ruhum artık dayanamıyor yok olmak istiyorum
Hayatımdan nefret ediyorum ne yapmalıyım?