AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O kadar aptal yaşayıcak neden buluyorken sen niye bulamıyorsun?
Bende bilmiyorum en saçma kişiler bile mutlu ben hiç olamıyorum benim kaderim mi böyle
Kaderin senin elinde bu aptal insanlar bile biliyor sen izin verdiği için yaşıyorsun istemediğin şeyleri. Bir insan ne yaparsa kendisine yapar derler ya bilirsin :) o yüzden kendine daha fazla eziyet etme yaşamana bak
Evet benim elimde bazı insanlar çok mutlu neden ben olamıyorum diye düşünüyorum bende kendime yapıyorum hep sürekli kendimi üzmekten böyle hayatı yasayamiyorum ki :/
Aptallar şansli oluyor galiba
Üzme kendini sen kimseye bağlı değilsin ki kendin için bir şey yap
Haklısın kimse için üzülmeye değmez evet kimseye bağlı değilim
Değilsin tabi kimseye yaranma boş ver
İsyan etme sabret diyesim geliyor ama öyle bir dünyada yaşıyoruz ki ölen kurtuluyor vesselam...
Çok doğru diyorsun 👍👍👍👍
Namaza başla kanka hayat bu kadar iğrenç gelmez
Doğru diyorsun kılıyorum çoğu zaman dua ediyorum ama kuran
Kuran bende başlamadım ama mobilde türkçe meal var ben arada bakıyorum baya oldu bakmayalı
Kuran okuyorum ben sadece namaz kilmiyorum Allah nasip etsin
Amin
Sebep
İşte mutsuz ediyorrlar
Kimler
Oyundakiler
Ahh 🤦🏽
Ya neler çekiyorum
Yükün çok ağırmış gerçekten
Evet ne sandın sana verebilirm
Çok ağır taşıyamam bi kısmını alabilirim
Tamam anlaştık teşekkür ederim 😂
Rica ederim insanlık ölmedi
Evet senin gibi insanlar ölmemiş
Ölmeyi istiyor musun hala 😄
Biraz 😂😂
Yok yok vazgeçmişsin tamam 😄
Evet sayende vazgeçtim 😂😂😂
Yalanın da böylesi 😂😂
Aa inanmadı 😂😂 oysa yalan soylememistin
Bi çıtır inanmaya başladım 😄
Banami 😂😂😂
Hayır peynir fiyatlarına
Yavaş yavaş alışıyorum
Derken
Peynir diyorum çok pahalı çokkk
her şey pahalı peynir ne alaka
E her sabah yiyoruz çok tüketiliyor çabuk bitiyor dolayısıyla sık alınıyor. Yani bana şunu açıklattın ya sabahın bi vakti 😄
Evet de birden demen çok garip oldu zaten burdakilerdr bir garip 🤔 sende yeme artık brokoli ye
Sabah kahvaltısında mı yiyeyim brokoli? Ben peynir yemek istiyorum, peynir olmayınca kahvaltıdan bişey anlamıyorum. 😄
Ya of git peynir ye ozaman 😂 uğraşmam senle
Valla ben sabah kahvaltisini hep yumurtayla yapıyorum
Ben benimle uğraş demedim ki 😄
Yumurtayı da peynirli yapıyorum bazen...
Demedin ama oraya getiriyorsun peynirli güzel oluyormu peki ben sade ya da sucuklu falan severim baya iyi oluyor jdjd😂😂
Sade sevmiyorum sucuklu da her zaman yiyince bayıyor eriyen formdaki peynirlerle güzel oluyor. 😂😂
Ya senin iki lafindan biri peynir ne bu be 😂 ben valla sade teraygli baya iyi oluyor ve organik yumurta sade haliyle
Peynir seviyorum demek ki niye yadırgıyorsun 😂😂😂 Tereyağının kokusu yumurta ile beraber karışınca benim midemi bulandırıyor o yüzden tercihim değil. 😄
Ya sen ne anlarsın organik tereyağ yumurtayla okadar güzel oluyorki sen anca peynir ekmek ye tamam mı belli sevdigin ağzından düşmüyor iki sattir 😂👍
Evet anlamıyor olabilirim şimdi niye aşağılıyorsun ki senin sevdiğin birşeyi sevmiyorum diye bu kadar üstüme gelmek zorunda mısın? 😂
Aşşagilamadim sen iki sattir peynir diye tutturdu valla 😂 ben seviyorum sen ağzını tadını bilmiyorsun ayrıca üstüne gelmedim sen başta tereyağlı yumurta karışınca kötü oluyor dedin biz bişe dedik mi yumurtayı her yerde savunurum kusura bakma yumurtasiz yaşayamam 😂😂
Bende peynir sevmiyorum
Yumurtayı sevmiyorum demedim ikisinin kokusu karışınca midem bulanıyor dedim. Ağzımın tadını bilmiyor değilim ayrıca, herkesin ağız tadı farklı, herkesin sevdiğini sevmek zorunda değilim ki. Sen de zorunda değilsin peyniri. 😄 Yerel televizyon kanalında anlamsız konu üzerine aşırı tartışan konuklar gibi olduk sabah sabah 😂😂😂
Başta sevmiyorum dedin neden inkar ediyorsun iki sattir peynir diye tutturdu küçükken kafana peynirmi düştü 😂😂 ne bu peynir aşkı haklisin bende değilim ben yumurta seviyorum ve pastada kek dede güzel oluyor çiğ bile yedigim var jdjd aynen öyle oldu soru başka bizim konuştuğumuz başka şu an 😂😂😂
Sevmiyorum demedim ikisini bir arada sevmiyorum dedimm. Sen benden daha çok peynir dedin ayrıca. 😄 Öyle böyle karambole getirdim seni intiharın eşiğinden aldım karşılaştığım tepkilere bak...
Evet sen olmasan kesin şu an yasamiyordum 😂 teşekkür ederim sana beni dertlerimden kurtardın hayata döndürdün asıl sen dedin hala da diyorsun sinir oldum alırsın tavı böyle tepkiler
Tabi
Süper kahraman gibi hissediyorum kendimi ama tayt giymeyeninden
😂😂😂😂😂
İsmin ne cidden
Sana ne lazım 😄
Hiç bir şey 😂
Hayaletlerin ismi sorulmaz zaten, ayıp karşılanır öğren bunları...
Sorarım ben 😂
Niye ayıp olsun soyle
Ayıp karşılanır çünkü;
Ben de bilmiyorum.
Naparsan yap 😂😂😂
Biomiykrsan öğren
Bilmiyorsan
Olmaz
Aman be neden hayaletiktenmi atarlar jdjdjdjd
Olabilir bu riski göze alamam 😄
😂😂 hahahaha atsınlar
Höö çok komik 😄
Evet komik 😂😂
Oo günaydın günaydın 😄
Aynen biraz önce uyandım 😂😂😂
Tahmin edebiliyorum 😂
Gercektenmi 😂😂 nerdenn ediyorsun
Sabahın körüydü konuştuğumuzda, uyumadığını varsaymıştım 😄
Evet sabaha kadar uyumadım 😂 sonra uyuya kalmışım baya geç kalkdimm ya uyku düzenim şu aralar kötü biraz jdjdjd
Ve sende uyumadin ama sen erkencisin belli 😂 benim için mi girdin hahahah
Birçok kişinin kötü emin buna ben de dahil. Deprem sonrası böyle oldu biraz.
Evet benimde ondan sonra böyle oldu gece uyuyyamaz oldum ondan öncede oyundaydim epey artık erken yatamıyorum ya erken yatmak daha sağlıklı ama
Bende yıllardır bu problem var da bu kadar uzun süreli olmuyordu birkaç gün sonra düzeltiyordum, bu sefer biraz uzun bir süreç oldu maalesef. Ne oynuyorsun pubg mi 😄
tekrar oldu baya geç yatıyorum bugün de 8 de yatmıştım galiba bu seferde uykum gelmiyor oyuna çok takılıyorum evet Pubg gelcekmisin 😂😂
Bende de durumlar aynı gibi 😄 Pubgyi sanıyorum 7 veya 8. sezonda bıraktım. İlk sezondan itibaren oynuyordum COD çıkınca saldım onu. 😄
Evet 😂😂 aynı sorunu yaşıyoruz ozaman bende bıraktım ama hala devam ediyorum ya epey oynuyorum silicem diyorum bir türlü silemedim oyunu belki birgün bende saçlarım 😂
Bırakırım nddn
Cod hangisi CS mi
Call of
Call of Duty Mobile
Evet bu oyunu biliyorum ama hiç oynamadım ben Pubg oynuyorum hep
Hala ismini soylemedin
Yaşın kaç
İsmim yazıyor ya görmüyor musun 😄
SimonRiley mi 😂😂😂
Yaşın kac peki hayalet bey
Evet, profilimde yaşım da yazıyor. 😄
26 mi 😂😂😂 bay Simon
Yepp gizli üye 😄
Evet gizliyim 😂😂 gizli ajan ndjdjd
Burcun ne Simon
Aslan
Ben hangi burcun sence
Anlamam burçlardan ama atayım.
Oğlak?
Hayır oğlak değilim
Neyse dur soyliyim ikizler
Beni de hep ikizler buluyor 😄
😂 tamam kusura bakma karşına ciktim
Neden acaba
Ben senin karşına çıktım aslında mekan senin mekanın 😄
😂😂 evet öyle oldu sanırım bende kendimi suçladim
Karşında hayalet görünce ne olduğunu şaşırdın galiba 😄
Evet iyi bir hayalet e benziyor ama 😂😂😂
Biz hayaletler iyi varlıklarız zaten kimseye bir zararımız yok 😄
Valla iyi güzel 😂😂 zararıriniz yoksa iyi kalpli bir hayalet denk geldim
Bizim yaptığımız en büyük kötülük böö diye korkutmak 😂
Hahahah 😂😂😂 bellli
👻
Gerçek adıniz ne acaba
Sana ne lazım onu söyle sen 😄
Hiç bir şey 😂😂 neden bunu sordun
İsim
Senin neden ismimi sorduğunu sordum. Sana ne lazım diye. 😄
Bu nasıl soru 😂😂😂
Hayalete isim sormak gibi bişey 😄
İsmin neyy 😂😂😂😂
Ben sorarım huyum buu
Tahmin et 4 harfli 😄
Mert mi ufuk mu 😂😂
İkisi de değil 😄
Ne peki Mete mi 😂 valla bulamadım matamatik sorusu sordun gibi
Kopyanın büyüğünü veriyorum tamam. Baş harfi A
Arda 😂🤔
Adem bdbdb
I ıım, değil 😄
Bilemedim 😂 Arif mi
Hayır. Say say isim kalmayacak illaki bulursun. 😄
Ya beni neden uğraştırıyor amacın ne 😂
Sallarsın belki tutar dedim de yani bu kadar beceriksiz olacağını ne bileyim. 😄 Anıl ismim öğrendin rahatladın mı? 😄
Salladım ama tutmadı okadar isim varki 😂 evet beceriksizim yüzüme vurmasaydin
keşke evet öğrendim hayalet anıl
Hayalet kafi Anılı kullanmıyorum 😂
Sen ne kullanıyorsun acaba 😂😂
Sen benim ismimi tahmin et hadi bakalım bol şans
Niye öyle dedin ki şimdi hayaletlerin olduğuna inanmıyor musun? 😔
Oha nasıl tahmin edeyim ben ipucu yok bişey yok
İnaniyorumda ilk defa hayaletke karşılaşıyorum :/
Banane sen bana tahmin et dedim iki sattir beni uğraştırdın İpucu B
Başak, Buket, Buse, Berfin, Beril, Betül
Hayır değil hiç biri 😂😂😂
Begüm, beste
Yok bunlarda değil jxhxhdh
İpucu ver bari kaç harfli 😄
5 harfli 😂😂😂
5 harflilerin hepsini saydım nasıl tutmaz ya 😄
Tutmadı 😂😂😂 düşün bana beceriksiz dedin :((
Bahar ya da Beyza o zaman başka isim kalmadı bende 😄
Evet bildin ikisinden biri ama 😂😂😂😂
Ohoo sende 😄 Beyza o zaman
Evet Beyza 😂👊👍👍👍
Tebrik ederim 😂😂
Nasıl buldum ama şak diye. Çok başarılıyımdır böyle şeylerde ben 👀
Maşallah belli belli ya ismimi bilmen büyük başarı 👍👍👍
Biliyorum 😎
Nerden 😂
Ne nerden 😂
Ya tamam yok bir şey nerelisin hayalet 😂
Ankaralıyım Gizli Beyza daha fazla detay yok. 😂
Aman detaya ihtiyacım yok 😎
Neyse bende çok sordum sormam normalde neden böyle oldu
Hayaletim dedim gizem yarattım ya ondan. Sürekli başıma geliyo bu. 😄
tamam sormuyorum havalara girdin hdjfjfxxjdh
E biz süzülüyoruz çünkü...
Dilde papuç gibi. 😂😂😂
Öyleyizdir 👻
Naber hayalet 👻
İyilik süzülmeye devam senden naber
İyiym bende oyundaydim kafa dagiriyorum
Sıkılmıyor musun ya bu kadar oynamaktan
Valla bazen evet hatta şu an sıkıldım çıktım 5 saat oynuyorum ya :/ kendime zarar veriyom
E yani, ben de senin gibiydim bir dönemler, gözlerimi bozdum, sinirleniyordum çok vs saymakla bitmez. Başka bişeyler mi bulsan vakit geçirecek? 😄
Bende çok sinirleniyorum birde yenilince 😂 valla bende fazla bakıyorum umarım gözlerim bozulmaz ne gibi mesela oyundan başka bir şey yokki gibi :/
Yok ki deme bul, hiç mi ilgi alanın yok 😄
Var ama en çok oyun oldu bilmiyorum ilgi alanım biride makyaj yapmak 😂😂 komik gelicek
O zaman yeni ilgi alanları yaratmaya çalış belki hoşnut kalırsın hem bu mutluluğa da yol açar
Benim ilgi alanım yok gibi gelişi güzel yaşıyorum bu hayatı biraz düzensiz :/ biraz kafama göre ya da bilmiyorum
Onda sonra da nefret ediyorum bu hayattan diyorsun. 😄 Hayatın senin ellerinde nefret ettiğine göre bunun sorumlusu sensin, kendini değiştirirsen farklı olabilir.
Çok haklısın halada Nedret ediyorum 😂 neden ben olayım sorumlusu duzeltemiyorum işte :((
Oyuna kaptırdım yine kendimi düzensiz hayatım var
Düzeltmeye uğraştın mı ki düzensiz hayatım var diyorsun? 😄
Uğraşmadım yorgunum 😂😂😂
Belki birgün düzelir diye düşünüyorum 🤦🏻♀️
Kendi kendine düzelmiyor senin bişeyler yapman lazım headshot atmaya biraz ara verip kendine değer vermelisin 😄
Bu aralar headshot atıyorum hep ambar oynuyorum gel vs yapalım 😂😂😂 evet kendime değer veremiyorum :( nolcak benim bu hakim
M24 ile seni dansa kaldırırdım da dua et oynamıyorum oyunu 😄 nolacak senin bu halin söylüyorum yeni şeylerle meşgul olacaksın 😄
Hahaha kesin kaldırılsın 😂😂 kendin kalkarsinn neden oynamıyorum yenilince. Bıraktın mi yoksa direk sildinmi yeni şeylerle meşgul olamıyorum ben ya :(
Oynamiyorsin
Olamıyorum yapamıyorum beceremiyorum... Vs gel desem hemen gelirsin ama 😄 Sildim de bıraktım da 😄
Evet gelirim 😂😂😂
Oynayamiyormusun artık bu arada seviyen kaçtı
Kaç parmak oynuyorsun 😄
Hayır oynamıyorum ara ara indirip girdiğim oldu ama uzun zamandır girmiyorum ne seviyemi hatırlıyorum ne de hesabımın şifresini hepsini bi kenara bırak nickimi hatırlamıyorum 😄
Sanırım 2 parmak bazen 3 😂😂😂
Ben de 3 parmak oynuyorum fps oyunları 😄
Himm ben hiç 4 parmak oynayamiyorum evet sen ksc FPS oynuyordunn
Hadi beni ne zaman yeniyorsun vazgeçtin 😂😂
Yenerim demedim oynuyor olsam yenerdim dedim 😄
Tabi kesin 😂😂😂 ordami nickin demi hayalet peki
E illaki nickim Ghost da başında simgeler bişeyler vardı galiba 😄
Yine her zamanki gibi Ghost takılıyorsun ,😂😂 oyundada Ghost atiyordun sanırım
Hayır pusucu falan değildim ama genelde sabırlı ve görünmeden oynar arkalardım. Takım olarak arkalardık daha doğrusu. 😄
😂😂😂 bir şey diyeyim mi ben arkalanmaktan nefret ederdim ya gerçi bende arkaliyirum ama arkalanmayi sevmiyorum tam Ghostmussun
Ne sandın.
Hayat felsefemiz. 😄
Vay be 😂😂😂
Bazen özlüyorum Pubgyi. Oyunun kendisi değil de geçirdiğim vakitleri özlüyorum. Arkadaşlarımla girerdim hem oynar hem goygoy yapardık. Çok kafa dengi bir arkadaşım var onunla yalnız girdiğimizde bazen bayrak atar gelenleri trollerdik, o kadar sarıyordu ki muhabbetimiz insanları, odadan çıkmak istemezlerdi. Pubg ile ilgili güzel hatıralar var bende kısaca. 😄
Güzelmiş 😂 tanıdık kafa dengi arkadaşlar olunca daha güzel geçiyor oyun birde Rank kssarken ben hiç bayrak troll yapmadım ya genelde oyun oynarım ambar vs atarım eylence modu hızlı maç rp görevleri yaparım birde bendede var değer verdiğim biriyle bizde maçı içi trol yapmıştık bir kere
Ben birde klasik te galataya atladım tek mod 3 fişek buldun içinden awm mg3 groza çıktı Amr var bide oyunun yeni silahı AVM yo aldım ben 5 lesim vardı işte pusucuys denk geldim winnet alacaktım neredeyse ya böyle pusucuksr yokmu adam birdr kulenin tepesinde pusuyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Zamanında yeşilliklerde az yılan ezmedik Beyza... 😄
😂😂😂 Ooo
Evet yılan yapan çok vardı ya hala var aslında
Yılan tarafından kaybettiğimiz de çok oldu. Bitmez, her oyunda var yılan. 😄
😂😂😂 merak ettim nasıl oynuyorsun
Sniper'da iyiydim ben birde pozisyon alma ve stratejim iyidir takımı ben yönetirdim oyun takibim iyidir.
Maşallah jdjdjdjjd
Bende otomatikte iyiyim sniper de kendimi geliştirmek lazım yakın dovusde iyyiim
Otomatikte de fena değilim de sniper'ım daha iyi birde sniper oynamak daha keyifli geliyor bana. Oynadığımız dönemler herkes yana döne M4 ararken biz takımda AK oynuyorduk sekiyor diye kimse kullanmıyordu şimdi nasıl bilmiyorum 😄
Hala m4 en çok oynana silah ak de kullanılıyor hala ve ben AKM yi seviyorum ya ambarda baya iyi oluyor bide groza var oda iyi tabi benimde sniperim çok iyi değil biraz 😂 ama kötü oynamam awm le ambarda tek attığım var hahaha
Ambarı sevmiyorum biz cod oyuncuları daha geniş kapsamlısını oynuyoruz o yüzden bize çok basit geliyor. Mesela ambardaki mod ve kayma mekanikleri hep cod'dan çalıntı. Kırmızı mavi bölge şeysi var, kill aldıkça silah değişiyor gun game, bunların hepsini pubg cod'dan kopyaladı sarmıyor onlar. 😄
Valla bilmem cod hiç oynamadigim için m24 kayma yapılıyor birde bide otomatikte aim yapma var sağ sol hareket ambarda ne mader hızlı haakret edersen seni okadar yenemezler cod hiç oynamadım ya 🤦🏻♀️
Cod'da daha hızlı olman gerekiyor işte öyle düşün 😄
Ozaman ben kaybederim kesin 😂😂😂 ama onda fph yok diye biliyorum
Cod'un ana teması pubgdeki ambar mantığı orada sadece 1. şahıs görüş var. Klasik diye adlandırılan mod ise Battle Royale'dir Cod'da Battle Royale modu da var ama o da hızlı pubg gibi uzun sürmez bir oyun maksimum 18 dk falan sürüyor cod genel itibarıyla hızlı bir oyun pubg oyuncuları çok adapte olamadıkları için cod zor gelir
Cod hiç oynamadım ama arkadaşım baya oynuyormuş eskiden hatta bağımlısı gibi iyiymiş ben genelde hep pubgdayim merak ettim ama orada pubg daki gibi mal mal insan yoktur ama az öncede çok sinir oldum oyundaydim
Pubg kadar çöp bir kitlesi yok ama toksik insan var illaki
Evet var az önce oda vs atıyorduk bomba attım diye küfürlü konuştu saçma şekilde
Pubg kitlesiyle hiç uğraşılmaz mute atıp geçeceksin 😄
Çok doğru diyorsun kitlesi çok canım 😂😂
Site düzeltti ama kitlesi çok s, canım
Anladım anladım s*lak diyorsun. 😄 Benim bırakma sebeplerimden birisi de kitlesiydi. Ben pubgyi PC'den biliyordum oynamıştım, mobili çıkınca ilk başlayanlardan biriyim, çok eğlenerek oynuyordum ama oyun zamanla çok popüler olmaya başladı bilen bilmeyen herkes oyuna doluşunca kitlenin amacı şaştı, bir dönem oyun oynamak için değil adeta flörtleşmek sevgili bulmak için bulunuyordu herkes. Öyle olunca uzaklaştım.
Aynen öyle dedim ama site 🤦🏻♀️ maalesef öyle tipler var oyunda işte PC de hiç oynamadım ama daha güzeldir emülatörden oynamak bende mobilden başlamıştım 11 sezonda ondan önce savaş oyunu oynamiyordum hiç aslında pubg çok savaş oyunuda değil gibi vs üzerine ve birazda u c üzerine bide yükseltilir silahlar var eşit oynanmıyor cod da öyle değildir mesela herkes eşittir halada o amaçla giren varya sevgili flört ya da kızlara yürüyen erkekler var bende bu gidişle uzsklasicam sarmiyor bazen
Cod başlarda eşit bir oyundu ancak bir yerden sonra o da marketing olmaya başladı gözle görülür bir üstünlüğü olmasa da en yüksek desene sahip silahların bazı avantajları fark edilebiliyor. Ben cod'u da oynamıyorum artık, çok nadir giriyorum oyunların hiçbiri sarmıyor artık beni. 😄
Cod hiç oynamadigim için hiç bir bilgim yok ya pubgd oynuyorum onuda yavaş yavaş silcem çok sinir oldum iyiice oyuncularına neyse anladım seni KS daha çok sarıyor 🤦🏻♀️😂😂
Yo geliyorum birkaç ay takılıyorum sonra bir gidiyorum birkaç ay yokum. Vakit geçiriyorum bazen troll yapıyorum bazen insanların sorunlarına kendimce yardımcı olmaya çalışıyorum. Takılıyorum işte. 😄
İyiymiş ozaman tatil yapıyorsun sanırım belli oluyor troll yaptığın ama iyi birisine benziyorsun öyle geldi iyi bir hayalet 🤫
Kafa tatili yapıyorum denebilir evet. 😄 Kendimle ilgili yorum yapmayayım. 😄
Hahaha neden yapmıyorsun yorum 😂😂😂 kendinden pek bahsetmek istemiyorsun merak etme hayalet bilgilerini kimseyle paylaşmam jsnsn
Kendimden bahsetmekle ilgili değil. Herkes kendine göre iyi. Şimdi kalkıp ben şöyle iyiyim, ben böyle iyiyim çok masum biriyim falan dersem inandırıcı olur mu? Dışarıdan göründüğü kadarıyla neyse oyum işte. 😄
Anladım yinede sen bilirsin bahsetmeyede bilirsin evet, olmaz ama sen kendinden bahsedersen öyle tanırlar seni benim yine keyfim yok ya ;/ sinirlerim bozuldu
:/
Neden ne oldu?
Oyunda birisi sinir etti çok burdan anlatilmazki
Mesaj kutum açık
Ordanmi yazayim
Bugün vs atıyorduk ben ona bomba attım geldi bana kötü şeyler dedi bide awmyle falan vurdum bana diyor küfür edicem sonunda
Anlatmak istiyorsan yazabilirsin buradan anlatılmaz dediğin için onu önerdim 😄
Burndadan anlatırdım da konu uzun biraz onun için dedim 🤔🤔
Nasıl istersen öyle yapabilirsin ama sinirlerini bozacak kadar önemli olaylar değiller bunlar 😄
Evet böyle yazınca değil gibi duruyor bir içten sor yaaa o dediğim kisiyle oyunda tanışmıştık arkadaş gibiydik gerçi o bana yazılıyordu aşık falandı sonradan kötü davranmaya başladı bana kabul etmedim diye kırıcı şeyler söyledi her neyse
He içerisinde detayı varsa ve anlatmak istersen dediğim gibi yazabilirsin yok anlatmak istemiyorum diyorsan bugünlere gelene kadar seninle beraber olmamış birkaç aydır tanıdığın insanlar için moralini ve enerjini tüketme değmez
Detay var gibi evet benimle hiç beraber olmayan 3 ay önce tanıştığım biri evet degmezde bazen çok sinirlendiriyorkar sanki bana oynuyorlar gibi bilmiyorum az öncede oyundaydim
Çıktım oyundan
Oyunda çok fazla vakit geçiriyorsun iyi bişey değil. Geçmişte oyunlarda çok fazla vakit geçiren biri olarak söylüyorum bunu. Biraz başka şeylerle ilgilenmelisin. 😄
Evet çok geçiyorum valla 🤦 ayrılmadım oyundan 😂😂 neyle vakit geçireyim sabah yine girerim kesin
Ya git sana faydalı şeyler izle misal Barış Özcan'ı izleyebilirsin tavsiye ederim en bilindik olanlardan birisi olarak. 😄
Onuda duymuştum gibi ben çok video izlemiyorum izlediğim videoları pubg TDm 😂 asmr videoları mesela anlaşılmayan fısıltı gibi
Hala pubg diyor ya 😄
Of nasıl kurtulacak ya 🤦🏻♀️😂
Kurtulcam
Sileceksin başka yolu yok 😄
Olmuyor :(
İlgi alanlarını değiştirmek zorundasın olmuyor falan yok vaktini kendin için harca yeni şeyler öğren kafanı biraz da başka şeylere daha doğrusu kendine odakla. Ne zamana kadar oturup oyun oynayacaksın ki? En fazla 1 sene daha. Peki ya sonra? Hiç oynama demiyorum oyun da oyna ama bir sınır koy ve başka şeylere de zaman ayır.
Bilmiyorum 😣😣😔 olmuyor bazen kendim içinde hiç bir şey yapmıyorum ölmeyi bekler gibi evet bir sene daha diğer senede kesin oynarım gibi evlenince bırakırım gibi geliyor ama artık oda zor
Hayatı biraz hafife alıyorsun gibime geldi. Canın yanar böyle devam edersen 😑
Nasıl yanar peki
Evet öyle 😔😔
Gerçekler acıdır diye bir söz vardır ya. Doğru olduğunu düşünürüz ama tecrübe etmeden anlayamayız. İşte tam öyle oluyor. Zamanında değerlendirmediğin şeyler yüzünden bir yerde tıkanıklık yaşamaya başlıyorsun o yüzden hızlı hareket etmekte fayda var. Çalışmıyor musun okumuyor musun?
Çok haklısın ben kendimi çok bosluyorum ve kendim için bir şey yapmıyorum hiç bu üzücü şu an çalışmıyorum maalesef okumuyorum devam etmedim keşke etseydim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Önce birşeyleri garanti altına al sonra istediğin kadar oyun oynarsın 😄
Neyi alayım garanti altına hdhd😂😂😂
Geleceğini 😄
Geleceğim yok gibi 😂😂😂
Oyun oynamak dışında bir şey yapmazsan tabi olmaz kendin için bir şey yapacaksın 😄
Yapmıyorum maalesef 😔 zaten çok sansizim
Şansizim Şanssizim Şanssızım!!!
Neden?
Öyle:(((
-_-
Senin nasıl gidiyor hayat?
Eh işte idare eder 😄
Sen öyle diyorsan 😂😂
Pubgden uzaklaştın mı biraz 😄
Evet yemek yapıyordum şimdi salata tavuk jdjdjd☺️😂😂
Oo harika biraz gelişme var kendini birşeylerle meşgul edip zihnini temizliyorsun güzeel. Kolay gelsin, afiyet olsun. 😄
Teşekkür ederim evet normal de yemek yapmayı baya severim kek tatlı olsun evet meşgul ettim ama düşünceler hala veni bırakmıyor 🤦🏻♀️😂😂🥱
Şuanda da yemek yiyordum
Afiyet olsun. Beni de bırakmıyor düşünceler ama yapacak bişey yok devam etmek zorundayız 😄
Teşekkür ederim bugün biraz uzak kaldım oyundan, hatta uyumuştum bugün beni hiç bırakmadı düşünceler nedense herşeyi düşünüyorum çok 🤦🏻♀️ düşünceler ağır geliyor bazen
İşte diyorum ya kendini sürekli bişeylerle meşgul edersen hem davranışlarından hem düşüncelerinden uzaklaşırsın bir süre en azından böyle yap sonra düzeltebileceğin şeylerden başlayarak sorunlarını düzeltmek için çabala. İyi gelecek emin ol, yaparsın sen bu işi. 😄
Evet etmiyorum maalesef ama umarım uzaklasirim kötü düşüncelerden yorgunum biri benim için duzeltdin sorunları ya 😂😂 evet yaparım ben eminimmm teşekkür ederim bay Simonn
Başkası değil sen düzelteceksin sevgili gizli. 😄
Gizliden cikamami istiyosun 😂😂
Yo öyle bişey demedim nereden çıktı? 😄😄
Sürekli gizli diyon tabi ben anlarım hdhdhx
E gizlisin ne diyeyim başka, gizli üye yazıyor. 😄
İyi tamam
Tamam Beyza 😂
Tamam anıl sensin
Ghost*
Sana küstüm
A niye
Öyle
Hayda yine ne yaptım acaba bilmeden 😄
Bilmem sen bul.(((((
:(
Söyle söyle ne yapmışım merak ettim çok 😄
Özür mü diliceksin 😂😂
Suçsuz yere sen özür diler misin? 😄
Sucluysam dilerim ama sen dileyecek gibi görünmüyorsün neyse ya siz erkekler kendinizi hakkı bulun
Allah Allaaah 😄 Ne yaptığımı söylesen de bilsem
Of kendin bul ya ben gidiyorum.
Bulamam çünkü bişey yapmadım git uyu 😄
Tamam aynen sensin kanka hala uykum gelmedi ya of
Ayran yap iç uyursun
İçtim
Sarhoş gibi dolanıyosun etrafta yemin ediyorum 😄
Neden ne alaka 😂
Uykusuz uykusuz 😄
Evet kafam güzel gibi hdhd
Ayran kafa yapıyormuş demek ki 😄
Aynen sende dene
Gerek yok ben normalde de sarhoş gibiyim 😄
Belli oluyor iciyormusun
Yo direkt kafa gidik benim
Aaa nedennn n
Hayaletler öyle olur
Sevdiğim renk ne
Benim mi? Spesifik olarak bir renk yok sevdiğim. Birçok rengi severim Mavi ve tonlarını da severim Kırmızı, Yeşil de severim Siyah da severim. Tüm renkleri içerdiği için Beyaz diyeyim buna kısaca. 😄
Varya tahmin ettinm beyaz sevdiğin hayaletin ya hani, benim en en çok Mavi , Turuncu, Beyaz, Yeşil Ama En çok Mavi bide pembe
😂.
Bu nasıl kararsızlık renk kalmadı saya saya 😄
Mavi en çok kızdırma beni 😂
https://youtu.be/5MJvo0UV924
Çünkü Mavi Bana Çok yakışıyor... 😎
He ondan diyosun 😄
Evet ondan diyorum neden gülüyorsun peki 😂😂
Gülmek kötü bişey mi? Gülüyorum diye sen de gülüyorsun bak. Amaç oluyor daha ne istiyorsun? 😄
Değil ama bilmem evet siz gülünce bende güldüm evet çok amaçlı 😂😂😂 evet ne isteyebilirimki artık
Sen ne istersin bilemiyorum ama ben acıktım bişeyler yemek istiyorum ve üşeniyorum 😂
Tembel bir hayaletin ozaman 😂🤣 bilmem oyun oynuyordum ben yine ve uyumsdim 🥱🥱🥱
Tembelim evet ama yedim bişeyler. 😄 Bu oyun bağımlılığını ne yapacağız senin ya 😄
Himm öylesinn demek 😂 afiyet olsun kilo alırsın valla bende bilmiyorum aslında bugün 8 saat girmedim akşam üstü girdim oynadım yine ama görev yapıyordum başarım
Kilo almıyorum merak etme o konuda bir problemim yok çok şükür 😄 iyi hiç değilse azaltmışsın oyun sürelerini 😄😄
İyi ozaman he azalttım 😂😂 mutlu mu oldunnn. Pekiii
Uykunu düzene koyup benim gibi sarhoş sarhoş dolanmasan daha da mutlu olurum. 😄
Yaa 😂😂 şu an var uyucammm haklısın bir türlü düzene koyamadım uykumu hep geç yatıyorum sabahda garip uyanıyorum ya nedir çektiğim benim bu uykudan of
Ben düzene koymayı denedim ama yine de olmadı normalde düzeltirim uykumu bir süre sonra ama bu sefer başarılı olamadım sen yapabilirsin 1 gün uyuma gece erken yat sağlıklısı, olması gereken bu biz aksini yaşasak da. 😄
Himm umarım duzeltirsin sende bende hala uyuyamadım yaa🤦🏻♀️🤦🏻♀️ eskiden yorulup akşam 7 de uyuyordum uyku yetmiyordu şimdi gram uyku gelmiyor hep telefon yüzünden
At camdan aşağı telefonu 😂
Hayır atamam yeni 1 yıl oldu alaliii bgggg
Tamam seneye garantisi bitince atarsın
Yok atmam direk değişirimmm yaaaaa
Aman aman şakaydı pubg krizine falan girersin zaten 😄
Aynen girerim valla çok kötü 😂😂
:/// 🤦🏽
Naber kdjdjd
İyidir senden naber 😄
İyiyimm bendeee hdjd
E harikaa 😄
Mutsuzum yine