34 bitti bitiyor 35 e ramak kaldı. Okumuş meslek sahibi eli ayağı düzgün biriyim daha önce hayatıma girenler oldu fakat evlilik nasip olmadı, eskisi gibi sevgililik teklif eden de yok aynı yaş grubunda ki kadın arkadaşlar sizde de durum böyle mi? Sizce bu yaştan sonra seçme şansım ne kadardır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılYaşınız 35 olsa da evlilik için hala birçok fırsat ve seçenek bulunmaktadır. Herkesin hayatı farklı bir hızda ilerler ve evlilik için doğru kişiyi bulmak bazen daha uzun sürebilir. Bu, sadece sizinle ilgili değil, potansiyel partnerlerinizin hayat yolculuğu ve hazır olma süreciyle de ilgilidir.
Evlilik yaşının toplumdan topluma farklılık gösterdiğini unutmayın. Bazı kültürlerde veya toplumlarda evlilik 30'lu yaşlarda veya daha sonrasına ertelenebilirken, diğerlerinde daha erken yaşlarda gerçekleşebilir. Her yaşta ve her dönemde ilişki kurma ve evlilik şansınız vardır.
Önemli olan, doğru kişiyi bulana kadar acele etmemektir. Evlilik bir ömür boyu süren bir taahhüttür, bu nedenle partnerinizi dikkatlice seçmek önemlidir. Kendinizi zorlamadan ve doğru kişiyi bekleyerek, mutlu ve sağlıklı bir evlilik şansını artırabilirsiniz.
Unutmayın ki yaş sadece bir sayıdır ve evlilik için uygun olan zaman her birey için farklıdır. Kendi değerlerinize ve ihtiyaçlarınıza uygun bir partnerle karşılaşmanız durumunda, evliliğe hazır olduğunuzda bu fırsatı değerlendirebilirsiniz.
İleri yaşlarda evlenmek veya ilişki kurmak birçok kişi için oldukça yaygın bir durumdur. Bu süreçte dikkate almanız gereken bazı önemli faktörler şunlar olabilir:
1. Kendinizi Tanıyın: Kendi değerlerinizi, isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı anlamak, doğru bir partner seçmekte yardımcı olabilir.
2. İnternet ve Arkadaş Çevresi: İnternet, potansiyel partnerlerle tanışmanın ve ilişkilere başlamanın bir yoludur. Ayrıca arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin içindeki kişilerle tanışabilirsiniz.
3. İlişki Konusunda Açık Olun: Kendinize uygun bir partner bulmanızı desteklemek için ilişki konusunda açık olun. İnsanlarla tanışmaya ve yeni deneyimlere açık olmak, potansiyel partnerlerle daha fazla bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir.
4. Beklentileri Yönetin: İleri yaşlarda evlenmek veya ilişki kurmak, bazen daha fazla özgürlüğe ve bağımsızlığa sahip olmanız anlamına gelebilir. Beklentilerinizi ve partnerinizin beklentilerini açıkça iletişim kurarak yönetmek önemlidir.
5. Zamanı Acele Etmeyin: İlişki kurma sürecini acele etmeyin ve doğru kişiyi bulana kadar beklemekten çekinmeyin.
Sonuç olarak, yaşınız ne olursa olsun, sağlıklı ve mutlu bir ilişki veya evlilik şansınız vardır. İlişkiler karmaşık ve kişisel bir süreçtir, bu nedenle kendi ihtiyaçlarınıza ve hislerinize odaklanmak önemlidir. Doğru partneri bulana kadar beklemekte ve ilişkilerinizi sağlıklı bir şekilde yönetmekte özgürsünüz.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de birkaç ay sonra 30 olucam ve hiç evlenmedim. Demişler ya 23 yaş kadının çekici yaş bandıdır diye. Belki güzellik, gençlik olarak çekici yaşlar olabilir evet ama olgunluk bakımından daha ne istediğini tam olarak bilemediğin yaşlar o yaşlar. Benimle beraber liseden mezun olan arkadaşlarımın yarısından çoğu 20-21 yaşlarında evlendi, birçoğu 25'e gelmeden boşandı. İçlerinden bir tanesi 28'de yeniden evlendi ve şu an daha mutlu. Bir diğeri boşandığı için mutlu ve evliliği tekrar düşünmüyor. Bana sorsan eskiden çok aşık olduğumla evlenicem derdim, şimdi ise yaşam alanlarımıza saygı göstericeğimiz birbirimizi anlayacağımız biriyle olmak isterim diyorum. Arkadaşımın ablası 35 yaşında hiç evlenmedi ve daha önce evlenmemiş birini istiyor. Boşanmış biri talip oldu ona ama o boşanmamış birini istediği için geri çevirdi talibi. Bence seçmenin yaşla ilgisi yok. Ve senin yaşların bence evlilik için ideal yaşlar, hem kariyerin oturmuş hem de artık ne istediğini daha iyi biliyorsun. Çocuk doğurma konusunu da düşünme o Allah tarafından olan bir şey. Kuzenim ilk çocuğunu 39 yaşında kucağına aldı. Şimdi 40 yaşında ve ikiz çocuk bekliyor. Hiçbir şey için geç değil. Ayrıca evlilik bir zorunluluk da değil, kafana uygun biri olursa evlenirsin olmazsa hayatı yaşarsın. Bu kadar basit
130 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. bende benzer durumdayım. neyse özne sensin kendime üzülmek yerine sana cevap vereyim. evdemi kaldın. ben açık biriyimdir. evet evde kalmış oluyorsun. :D üzgünüm. ama zararın neresinden dönsen kardır. seçme işini bırak seni begenen erkek ile dene bence. ben soyle bakıyorum. misal paran var araba alcan ama hani cok da begendiğin aracları alamıyon. misal fiata paran yetiyor. lendiyorsun içinden bu fiatı alsam yoksa 1 sene daha para birirktirsem de işte woswagen mi alsam. senin durumda böyle. ama şuvar. ömür dediğin bi limitli süre. zamanda kıymetli. 1 sene de aracsız kalıcaksın. ki senin durumunda onun garantisi de yok. bu iş kısmettir bakarsın yagmur gibi talip akar sana. bakarsın 1 tane cıkar len dersin bu hayatımın erkeği. 10 numara 5 yıldız. bakarsın eh işte cıkar bakarsın o da cıkmaz.
dileğim sana boyle 10 tane erkek talip cıksın. hepsi harika. mükemmel erkek. tipse meslekse para ise para yataktada efsaneler. romantizm fena. şımartılmaz sürpriz sana şarkı yazmalar şiirler vs. basında donsunler seceme. hepsi ayrı güzel olsun. 10 ekrekle evlenme olsa keske de:D ama kıskancta olsunlar sen arada kal ve zaman baskısı yapsınlar sana zor şartlarda baskı altında karar ver:D
00 Yorumla
Evlilik bir şey kazanmak ya da kaybetmek değildir. Bence insan yaşı ne olursa olsun evlenebilir. Yeter ki gönlüne göre olsun ve yeter ki huzurlu bir birliktelik olsun. Yaş vs hikâye kendinizi böyle çöp muhabbetlerle kandırmayın. Birey olarak kendi değerini ne istediğini bilen birisinizdir evliliği başarı olarak gereklilik olarak görmeyen vizyon sahibi bir kadınsınızdır. Canınızı sıkmayın. Kariyerinize odaklanın, size keyif veren aktiviteler yapmaya devam edin, serpilip en ideal versiyonunuz olmak için çabalayın. Kimseye ihtiyaç duymayan, evlenmiş olmak için evlenmemiş kadınların utanıp çekineceği hiçbir şey yok ama gurur duyacağı çok şey var. Sizleri alaya aldığını zanneden bu kişilerin ise acınası hayatları var, emin olabilirsiniz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
84
Cevap
170Cevap
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Ülkemizde erkekler genelde anlamda kendisinden küçük kadın istiyor
61 Yorumla- +1 yıl
50 yaşındaki bi adamla evlensin o zaman bu kadın da
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben evde kalmadınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce bu durumu defalarca anlatsamda bazı kadınları ikna etmem mümkün olmadı Bak demişsin """eskisi gibi sevgililik teklif eden de yok""" kadının çekici yaş aralığı 23 bandıdır.30 ama özellikle 35 yaşları değer kaybına uğradığı zamanlardır. Fırsatınız varken o yaşlarda en yüksek potansiyelinizi kullanıp değerli birisini bulup evlenen yoksa Abaza sünepe erkeklere kalırsınız en fazla diye Ama dinletemiyoruz yok Neymiş Kadın her yaşında değerliymiş Al buyur işte Erkek gençliğe ve bilinç altında doğurganlığa çekiliyor. Yaş ilerledikce bu gider gider Aynı şekilde erkeğinde en çekici yaş aralığı 30-35 lerdir Bin kere söyledik Kariyer kariyer kariyer yaş gelince kimse dönüp bakmamaya başlıyor işte neyse Geçmiş olsun sana tavsiyem Mütevazi seçimler yapman Çok yüksek seviye erkekler beklememen gerek Ortalama seviyede ki adamlar seninle olacaktır Gerçek bu dünyanın kurallarını biz yazmadık. Ve evet Çoğu aynı yaşta kadın yaşıyor. Konu hakkında Detaylı Araştırma bu
https://www.youtube.com/embed/SxLzlyFfpKc10107 Yorumla- +1 yıl
Erkek deger mi kazanıyor yanı her yaşta? Kart bir erkeğin dengi olmayan yaştaki kızlarla işi ne? Bu adam 50 sine geldiğinde dedesi gibi olacak karısının. Kalp şeker başlayacak. Bu ne ayrımcılık böyle ya
Cevap sahibi+1 yıl@bitirim_05 Her yaşta değil 32-38 aralıklarında ama her açıdan kendisini geliştirirse ve dinç tutarsa bu zaman yaş aralığınıda artıracaktır. burada ayrımcılık felan yok Doğal durum budur Ayrıca siyah ve beyaz gibi aşırı uç bir meselede yok istisnalar her zaman vardır. Bu yapılan çalışma sosyolojik sayısız insanın görüşleri değerlendirilerek alınmış. Öte yandan Erkek ile Kadın Doğasınında üzerine yapılan tespitlerlede ölçülmüştür.
- +1 yıl
@bitirim_05 Her yaşta olmaz 30-40 arasında falan olur. Kadınlarınki 20-30 arası derler genelde , iki cinsiyetinde genelde popüler olduğu süre 10 yıl oluyor. Birinin cinsel pazar değeri daha uzun diğeri daha kısa süreli olmaz ikisinin de eşittir. Sadece erkeklerin fiziksel ve maddi yeterliliğe daha geç ulaşabiliyorlar o yüzden 30-40 arası oluyor. Ama iki cinsiyet de yaşlanınca değerini biraz kaybeder maalesef.
- +1 yıl
40'tan sonra ikisi de fos.
Cevap sahibi+1 yıl@theNitroZeuss Birisi 32 lere doğru fos Diğeri 40 lara doğru fos tam olarak böyle Ama Dediğim gibi Erkek gelişime devam ederse 40 bariyerini aşabiliyor kısa bir süre daha Tam olarak buna yakın oluyor
- +1 yıl
Eğer Tom Cruise gibi biriysen ya da Henry Cavill, evet dediğin gibi olabilir ama onların kendilerini bakabilecek imkanları var zaten
Cevap sahibi+1 yıl@theNitroZeuss Tabi tip faktörü ve diğer imkanlarda buna dahil 40 bariyerini aşmak öyle kolay değil zaten
- +1 yıl
Haklısın. Tip de düzeltilebiliyor aslında, mesela bana göre David Beckham gençken yüzü çok ergen gibi görünüyordu ama yaşı ilerleyince daha karizmatik görünmeye başladı.
Cevap sahibi+1 yıl@theNitroZeuss İşte oda yaştan gelen bir şey Tom curuise dedin ya mesela daha pek çok erkeğin Gençlik ve 30 lu yaşlarında ki fotoğraflarına bak internetten 20 lerinde Çocuksu oğlan çocuğu gibi suratlara sahipler fakat 30 larda Yüzü oturmuş olgun oluyorlar Erkeklerin genelinde olur. İşte fiziksel açıdan böyle değer kazanırken, Arka planda sende zaten farkettiğin için söylemişsin kariyer statü saygınlık gibi unsurları Muhtemel bu yaşlarda zirve yapıyor. Karakter olarakda olgunlaşmış ermiş oluyor Tüm bu unsurlar erkeği bu yaş skalasında en yüksek değere taşımış oluyor.👍
- +1 yıl
Çok iyi özetlemişsiniz. 👏🏻👏🏻
Cevap sahibi+1 yıl@theNitroZeuss 👍
- +1 yıl
Otelci ali var bizim adam 70 yaşında 23-25 yaş kızları dikiyor. en son 30 yaşında bir hatunla evlenip 2 çocuk yaptı. tüm malvarlığını ilk oğluna evlenmeden önce aktardı. şu an 30 luk karı * * yanıyor yakarıyor 🤣😂😂😂 Hem karılar mı öpücek dedelerin neyi eksik ullaan 🔨 2 çocuk pırtlattı ama adamın üstünde mal kalmadığından karı sıke sıke evli kalıyor.
- +1 yıl
@Derinsd Evet davul dengi denginedir. Sübyancıligin alemi yok. Orta yas bunalımı geçirip genç kızlarla avunacaklar akli sıra. Ben 19 yaşımdayken 40 yaşındaki adam göz koymuştu bana. Kim oluyor ki dedem yaşındaki adam ne haddine gencecik kızla olacak? Kala kala kartlara mi kalmışlar? Yasit insanlar birbirini anlar ancak. Kendi jenerasyonu anlar. Bunlar kadınlara cinsel obje olarak bakıyor. Mal olarak bakıyor. Basıt yaratıklar
Cevap sahibi+1 yıl@Derinsd 27 yaşında biri olarak gökten zembille üzerime para yağsın istiyorum. En pahalı otelde sınırsız tatil hakkım olsun istiyorum Ama olmuyor. eşşek gibi çalışıp para kazanıp o çileyi çekmeden olmuyor. Bu bir gerçektir hiç hoşuma gitmiyor ama gerçek bu Yani demem o ki demenle olacak şey değil buda böyle bir şey O yaşlarda ki erkekler genç leri çekici bulurken bununda tam tersi olacak GENELDE
- +1 yıl
@bitirim_05 27 yaşında bir kadın ve 32 yaşında bir erkeğin arasındaki yaş farkını düşünün. Bence yaş farkı 8'i geçmemeli.
- +1 yıl
Kusura bakmayın ama kızlar... davranışlarınız ve seçimleriniz bu söylediklerinizin tam tersini ifade ediyor.
- +1 yıl
@bitirim_05 katılıyorum sana benim eğlence anlayışımdan orta yaşlı erkekler anlamaz. Devamlı çocuk musun, gelemem, orada ne işimiz var, evdeyim vs. Söylemler diyecek. Aklı fikri başka alanda oysa. Biz ise bizim gibi hayattan zevk almasını bilen hayatı dolu dolu yaşayan yaşıtlarımizla olmayı tercih ederiz. Olgun erkekler bize göre değil, hiç bir kız eve tıkılıp orta yaşlı erkekle stabil yaşamı tercih etmez.
Cevap sahibi+1 yıl@Derinsd ""senin seçimlerin""" Mİ? kızım sen hiç bir şey anlamamışsın boş ver gitsin
- +1 yıl
@Derinsd Ben bile Yaşım büyük olmasına rağmen kendi Yaşım ve üstümdekiler kazık gibi büyük görünüyor gözüme. Kendim çünkü sürekli gezip tozan yaşımdan küçük gösteren biriyim. Hala annemin dizinin dibinde yaşayan evlilik düşüncesinden korkan biriyim. Çünkü evlenince bunlar baskı kuracak üzerimde. Gelemem öyle sıkıntılara.
Cevap sahibi+1 yıl@Derinsd Para mı istiyorum yazmışım? sen bundan bunu mu çıkardın cidden anlamıyorsan bari yazma Laf olsun diye yazdık heralde Sen bu grafikler çalışmalar doğru değil Neden çünkü ben öyle istiyorum demişsin bende diyorum ki Bu ben şöyle istiyorumla alakalı bir şey değil. LAFIN GELİŞİ bende gökten zembille para yağsın istiyorum ama olmuyor diyorum. Mükayese üzerinden örneklendirme yani
- +1 yıl
@theNitroZeuss Bunlar var ya Mehmet Ali erbil İbrahim Tatlıses Agaoğlu para karşılığında genç kızlarla oluyor diye g. otu kalkmış sanıyorlar ki her 20 lik kızlar bunları beğenecek 😀😀
- +1 yıl
@bitirim_05 30 yaş üstü görünce yaşlı başlı adam diyorum bakmıyorum. Bana göre fazlasıyla kart duruyorlar. Açıkçası reel ortamda konuşmayı bırak göz göze bile gelmiyorum. Görüntüleri itici.
Cevap sahibi+1 yıl@bitirim_05 İyi bir hafta burada takıl bakalım sevgilimle aramda 10 sene farkvar gibi sorgulama yapan kızların yorumlarını Binlerce kere gördüm bunca zamandır bu sitedeyim. İlla hoşunuza gidecek şeyler söylenmeli size illa toz pempe hayal perest düşünceler satmak lazım 50 yaşında olsanda her zaman gençsin gibi palavralar Cidden gülüyorum nediim. O grafik birilerinin kendi başına oluşturduğu bir şey değil Ardında çalışmalar mevcut Ama günün sonunda İnsan neye inanmak isterse ona inanır diyorlar harbi doğruymuş. boş ver sen 50 yaşında Henri Cavil gibi adamlar seni bulcak merak etme :D
Cevap sahibi+1 yıl@Derinsd Tamam tamam uzatma ben diyom Ankara sen diyon mabadım kara
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@bitirim_05 Evet o ankatlerde bu grafiğe dahil 🤣🤣🤣
- +1 yıl
@bitirim_05 30 yaş erkekler kız hesabı açmış kendilerini övüyor bunlarda gerçek sanıyor djhfh
- +1 yıl
- +1 yıl
10 15 tane para acısının katıldığı ankete göre mı yorum yapıyorsun? Kaynanana abla babasına da abi dersin artık evlenince.
Cevap sahibi+1 yıl@bitirim_05 Pempe Kadınları gösteriyor Mavi Tarafda Erkekleri Altta Age var Yaş ordan zaten aritmetik belli oluyor.
Cevap sahibi+1 yıl@bitirim_05 SENCE BU GRAFİK 10 15 tane para avcısına mı Ait?
- +1 yıl
Ben 29 yaşındayım bu dediklerine göre benim için tren kaçmış. Peki ben 18-25 yaş aralığındayken de beni gezdirecek, benim makyaj, kıyafet, bakım, gezme tozma masrafımı karşılayacak adam yoktu ki. Şu an bile yok. Ben çalışmadığım için bunları babamdan aldığım azıcık harçlıkla eksik gedik karşılıyordum yetmiyor. Şimdi çalışıyorum asgari ücret alıyorum babam maaşıma dokunmuyor. Ben de asgari ücret ölçüsünde kılık kıyafet falan alıyorum. Yine yetmiyor. Mesela saçlarım uzun boyatmak istiyorum ama gitsem benim saçıma en az 2500 lira ister en az. Tırnak bakımı falan yaptırmak istiyorum en az 500-600 en az ki o da muhitten muhite değişir. Yine kılık kıyafet ayakkabı çanta almak istesem evlendiğim adam bana ne kadar verecek? Tatile, konsere falan da gitmek isterim. Bir de daha ayrıca evin giderleri var. Mutfak, fatura, kira vs. Bunlar için bu adam bana ne kadar verecek? Ben çalışmazken babamdan zar zor istiyorum babam da azıcık para veriyordu. Bunları asgari ücretle yine yapamıyorum babam maaşıma dokunmadığı halde. Ben de dedim ki üniversite okursam ve atanır memur olursam kocam da maaşıma dokunmazsa ben de bunları gerçekleştirebilirim dedim. Ondan 29 yaşına kadar bekar kaldım. Anamın halini görüyorum tek maaşa kadın kuaföre bile gidemiyor. Kadın olarak benim bakım kılık kıyafet çanta gezme yeme içme gibi şeylerimi %100 karşılayacak bir erkek bulabilseydim zaten o yaşlarda evlenirdim. Ama ben o yaşlardayken yaşıtım ve benden 5 yaş büyük erkekler bana kız kendi hesabını ödesin abi edebiyatı yapıyor. Zengin erkek isteyince de kadınlara kızmayın o zaman.
- +1 yıl
Peki kadınların okumak, para kazanmak bir şeylere çalışarak sahip olmak yerine sadece kadınlığını, bekaretini kullanarak ev araba kılık kıyafet gezmek yeme içme gibi şeyleri talep etmesi bunları tam şekilde yapamayacak olan erkeklere bunlar da adam mı erkek mi bunlar tarzında yaklaşması acımasız değil mi? Çünkü bunlar olmadan yaşanmıyor. Hem kadın bakımlı diri taze kalsın güzel olsun istiyorsunuz hem çalışmasın en dişil en doğurgan zamanında evlensin istiyorsunuz hem de kadın bunları sizden isteyince kadınlara kızıyorsunuz. Mesela ben 18-25 yaşında evlenseydim kocamla veya ailesiyle anlaşamadığımda, kocam beni annesine babasına ezdirdiğinde ya da aşağıladığında ya da bana ilgili, sevgili, aşklı tutkulu libidosu bol bir seks hayatı veremediğinde boşandığımda o erkekten nafaka, ev araba istemem durumunda ne düşünüyorsunuz? O zaman da kadınlara diyecek misiniz? Ben seni 18-25 yaşında aldım. Sen diriydin tazeydin kullanıma bağlı olarak bundan kalan yıpranma bedelini de ödeyecek misiniz?
- +1 yıl
@theNitroZeuss Tom Cruise veya bilmem kim gibi tipleri olsa ne olacak neresinden baksan kart işte orta yaş adamlar. O yaştaki kız suratına bakmaya iğrenir koca kazık adama. Dayısı gibi geliyor o tipler kızlara. Bazı kızlar da olgun adam özentisi var diye kabul edip bir müddet sonra sıkılıp atıyor başından bu adamları. 18 yaşındaki kız 30 yaşındaki adamla kaçarak evlenmiş soru açmış burada. Pişmanım diyor. Gencecik kızlar kardeşiniz ayıp be utanın adamlığınızdan. Bacak arası meraklıları
- +1 yıl
Kadının pazar değeri diyorsunuz ya hani kadın kariyer diye okumak, atanmak , yüksek lisans gibi sebeplerle evliliği erteliyor diyorsunuz ya hani Peki o kadının sahip olmak istediği şeyleri o kadına dilendirmeden, kadını aşağılamadan verecek erkek var mı? Mesela sen 18-25 yaşındaki genç diri doğurgan sevgilinin cebine aylık 30 bin tl koyup, her masrafını (kılık kıyafet, aksesuar, küçük estetikler cilt bakımları, kilo almaması için dengeli ve sağlıklı beslenmeye uygun yiyecekler, kuaför masrafları, gezme masrafları) bunları kendin karşılayıp üstüne de tüm bunları yaptıktan sonra aşk sevgi sadakat, tutku, orgazmdan zengin bir seks yaşamı vermeyi kadın eğitim almayacak dolayısıyla bir çalışma hayatı da olmayacak bu kadının geleceğini garantiye alıp üzerine tapulu bir ev ve araba vermeyi bankada da yaşlanınca yaşamını devam ettirebilmesi için iyi bir emekli maaşı (sen ölünce devreye girecek) ya da boşanırsak da hayatını kimseye muhtaç olmayacak kadar bankada nakit para vaadediyor musun? Tek başına seks hiçbir işe yaramaz. Fakir olup şeyi büyük olan çok erkek var. Seksi bulmak kadın için çok kolay. Diğerlerini bulmak zor. Bunların hiçbirini sağlayamayacak bir erkekle evleniyorsa bir kadın erken yaşta evlenip de bir erkeğin doğurgan seks kölesi olması o kadının intihar etmesidir. Beleşe kölelik yapmasıdır. Ama eğitimli olur atanır memur olursa ya da kendi parasını kazanabileceği bir işi olursa o kadının en azından aktif düzenli geliri olur. Erkek baktı zevk vermedi mutlu etmedi boşanır hayata yeniden tutunabilir.
Cevap sahibi+1 yıl@NickSevmeyenlerden Güzel mantıklı bir yaklaşım sonunda 👍Öncelikle Tam olarak Tren kaçmış diyemeyiz. Dediğim gibi Siyah Beyaz farkı kadar Sert durumlar yok burada Genel veriler kimi için Bu durum 27 lerden sonra düşüşe geçer kimisi için 32 ye kadar gidebilir. Peki yaşa göre değeri korumak olanaksız mı Bir süre daha kendine bakarak bunu ilerletmek mümkündür. Genelde Estetik cerrahlar 30 yaşlarda ki kadınların GÜzel değil Genç görünmeye yönelik estetik yaptırdıklarını Söylerler zaten Yani onlarda durumun iç güdüsel olarak farkında olacaklar ki Bunu yapma gereği duyuyorlar. Ama estetikden daha etkili olan şey Vucudu diri tutmaktır. Sporla İyi beslenmeyle ve soğuk duşu önerende var. Deriyi dinç tutuyormuş Yani bu süreyi biraz daha uzatmak mümkün:fakat burada Trenin kaçmasına yönelik bir şey daha söylemem gerek Şunu göstermiyor bu grafik 35 yaşında bir kadın asla ama asla evlenemez. Öyle değil 23 Yaşında bulacağı ulaşacağı Yüksek değerde ki erkeklere Bu yaşda ulaşma İhtimali Gİt gide düşmeye başlar. Zorlanır bu yüzden Ortalama erkeklere mecbur kalır Tam olarak mesele budur. Kariyer yapılmalı tabikide kariyer yapmasın diyen yok Fakat ben 40 lara kadar kariyer peşinde koşayım Dİploma üstüne diploma alayım derseniz gecikmiş olursunuz. Onu diyoruz. Ve şunuda söylemem gerek Erkek kadının Karıyeriyle öyle çokta ilgilenmez. Önemsizdir demiyoruz Çokta Önemli değildir. İki faktöre bakar Güzellikle Gençlik ve Feminen kadınsı roller karakteri O yüzden Özetle Geç oldu olacak Sizin için yüksek seviye adam istiyorsanız Vaktiniz daralıyor Zorlanmaya başlarsınız. Eğer denk gelirse Karşınıza çıkarsa Fırsatı tepmeyin derim.
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden sonuna kadar haklısın. 25ten önce iş, kariyer hayatımız yeteri kadar iyi değil. Onlar sihir gibi bir şey bekliyor hem 25 yaştan küçük olup hemde dünyaları kazanmamızı. Kadınlara çok yük veriyorlar yine ve yine.
- +1 yıl
Kim ilgilenmez diyor arkadaş kariyeri takan yok zaten mesele kadının işe girmesi çalışması kendi parasını kazanması. Düzgün bir maaşa iş bulamayan insanlar kariyer diyor. Bugün özel sektörde tıp, yazılım mühendisi dışındaki beyaz yakalıların çoğu asgari ücretin bir tık altına çalışıyor. Tek maaşla İstanbul, İzmir, Ankara gibi metropollerde yaşayan hiçbir erkek çalışmayan kadınla evlenmez. Evlenmiyor da zaten. Ben erkeklerle konuştuğumda yakışıklılığı falan geç mesleği ne olursa olsun bana çalışıp çalışmadığımı soruyorlar. Şimdi işe girdim ne iş yaptığımı soruyorlar. Öğretmenim deyince atanıp atanmadığımı soruyorlar. Sen neyin kafasındasın? Memur olmayan ve ailesi zengin olmayan kız bu devirde çok zor evlenir. Zengin bir erkekle evlenirse de o aile içinde zengin olmamanın, işsiz olmanın eksikliğini hisseder. Ha, adam aileden zengindir sonradan görme değildir. Öylesini de kolay kolay bulamaz. Bulduysa da ne mutlu ona. Dirilikten fizikten bahsetmişsin bu da saçma bir argüman. Ben hiç 30-35 yaşında 40 yaşında fit sporunu yapan erkek görmüyorum 25'ten sonra zaten salıyorlar. Tek tük çıkarsa spor yapan kaslı falan anca öyle.
Cevap sahibi+1 yıl@NickSevmeyenlerden Gayet tabi Bunu diyenler zaten size arzu duymuyor Pazarlık ilişkisi kuruyor demektir."Genial Disaer" yani Gerçek Arzunun pazarlığı olmaz Diye bir söz var. O erkek gerçekten o kadına arzu duysun Kariyeri Parası çokta umrunda olmayacaktır. Dediğim gibi Güzellik Gençlik ve Feminen kadınsı Roller karakteristik Özellikler Ön plana çıkar Erkek için Ben çirkin olupda Sırf kariyerinden bir erkeğin aşık olduğunu hiç Görmedim bu güne kadar. Erkekler kariyerle çokta ilgilenmez. Hiç ilgilenmez demiyorum Çokda ilgilenmez. Kadınlar Tip Kariyer Statü Saygınlık Gibi unsurlara dağılımlı bakma eylimindedir.
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden Hangi erkek 25 yaşından sonra salıyormuş merak ettim doğrusu. Benim babam 58 yaşında olmasına rağmen hala profesyonel yüzücülük yapıyor. Fitness geçmişi olan bir babanın oğluyum. Tıp uzmanlığı asistanlığımı yaparken bile kendimi spor salonuna fit hale getirecek vakti saçıma başıma yüzüme bakacak zamanı ayarlayabiliyorum. 1.84 ve fit bir vücuda da sahibim. Kendi paramı dışında babamın da el emeği var finansal bakımdan. 30 yaşının üstüne de daha çıkmadım 28'deyim hala.
- +1 yıl
Cevap sahibi, o bahsettiğin erkeklere bakıyorlar ama iki gün geçmeden aldatıp kaçıyorlar. İstediklerini verebilmemize rağmen. Ama onlar masum biz şerefsiziz.🤣
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden Boş konuşuyor diyorum inanmıyorlar. Erkekler bal gibi çalışan kadın istiyor. Benim çalıştığım kurumda bile Erkekler kadının kıdem ve unvan derecesine bakarak evleniyor. Unvanı düşükse küçümsuyorlar. Yukarıdaki yorumu yapan kişi herhalde kırsal kesimde yaşayan sabahtan akşama kadar çocuk yapsın diye kadını kuluçka makinesi gibi gören cahilin biridir. Kırsal kesimdekiler bile hatta tarlada çalışan kadın istiyor
Cevap sahibi+1 yıl@bitirim_05 Bak şunuda iyi bilirim Rollo Thomassi Kadınlarla Tartışmayın der Çünkü mutlaka Olayı Kişiselleştirip Duygusallığa çekecektir derler Sende o diyer hemcinsinde "Mantıklı yazandan bahsetmiyorum"Olayı sürekli Kişisele çekip çekip utandırma manupilasyonuna oynuyorsunuz. Adam ne kadar haklı ve kadın doğasına ne derece hakim bir kez daha kanıtlamış olduğunuz burada Olay yine benim isteklerim benim hayatım benim tercihlerim şeklinde değerlendirilip önüme atılıp duruyor. Yok ben genç karı peşindeymişim Ben kuluçka olarak görüp Kırsaldaymışım Ben böyleymişimde şöyleymişim Kişiselleştirme Üzerinden Duygusal ve utandırma Manupilasyonu Bak diğeride aynısını yapıyor. Olayın benimle hiçbir alakası yok. burada mesele çalışmanın Kendisi İncelemenin kendisi Beni hedef alıp durmayı bırakın İtirazın varsa Mantıklı argümanlarını Belgeye sun Bu ayrı Zamanında hep şunu düşünürdüm Ya neden kadınlar olurda onlara Abla veya Teyza dememe bu kadar Alınıyorlar. Veya Neden Kadına kilosu ve yaşı Sorulmaz Diyenler oluyor Derdim. Neden 30 larına gelen kadınlar Sürekli gençlik estetiği yapıyor. Bunlar bile dürtüsel tepkiler Durumun iç güdüsel farkındalığının TEPKİSEL YANSIMALARI adeta Ben veya başka bir erkeğin Kızın abi şeklinde hitap etmesinden rahatsızlık duyduğunu görmedim. Hatta şahsen benim hoşuma bile gidiyor Neden acaba Kariyer Çalışma konusuna gelrisek İster inan ister inanma Erkek kariyeri çokta önemsemez Bunu öne suran erkek Sizinle pazarlık ilişkisine giriyordur Ortada gerçek arzu yok demektir.
- +1 yıl
Şu yazılan mentlerin hepsini okudum da herkes içinde bulunduğu durumu yüceltmeye çalışmış. Erkekler fazla dr. redpill izlemesin o amcayı izleyip kafayı yiyorlar. O 45 yaşındaki adam sadece one night takılıyor. Aile kuramıyor.
Bir yandan kariyer yapmış kadın etrafına bakıyor boş boş düz erkek dolu. Dengini bulamıyor. Yaşı genellemek kafa ütülemek saçma. Cinsel pazar diye bir şey de yok kadınlar için. Kadın ömür boyu yumurtasını dondurup partnerini bulduğu zaman çocuk yapabilir istediği kadar. Ayrıca evet teknoloji kadına yarıyor, dolgu botoks vs spordan bahsetmiyorum o zaten şart. E kariyeri olan para basan kadın her şartta zaten dinç ve feminen oluyor. Burcu esmersoy kendisinden 15 yaş küçükle evlendi kadın daha genç duruyor. Demem o ki kadınlar ultra zengin olmaya baksın... beta alfa gama her ne tür erkek varsa her yaşta üstünüz 👌
Cevap sahibi+1 yıl@Umbrelllaaa Teknoloji bile bir yerde yaramıyor. Buyur izle https://youtu.be/_KRLn8WXE1E?si=P9y7CQBYbTS---Dm
- +1 yıl
Sen kadından çocuk yapıp erkekliginle övünmek yerine o çocuğu topluma nasıl kazandırırim nasıl yetiştirim ona odaklan. Ayrıca manevi yönden baktığımızda herkesin çocuğu olacak diye bir kaide de yok. İlla çocuk istiyorsan git evlatlık al sevaba gir. Kadını da yormayın boş yere. Doğru düzgün çocuk yetiştirmeyi bilmezler erkeklik gösterisi yapacağım diye çocuğu yapıp sokağa salarlar. Cehalet abideleri
- +1 yıl
İzlemeyi düşünmüyorum. Bu değersizlik olayını bir erkekler çözsün bence. Sürekli argüman peşinde koşmayın bence yorar. Redpill amca hayal dünyasında yaşıyor. Sizi de sürüklüyor muridleri olarak ahaha. Bak ben uzman dişhekimiyim haftada milyon kazanacak potansiyelim var, o kadar kıymetli bir kariyerim var. Yaşımla da alakam yok ilişkim de olmadı. Sence neden kendi dengim olmayan bir adama bakayım. Bakmam. Yaş benim aleyhime işlemiyor. Yumurtamı da dondurup 10 çocuk yaparım istersem. Evlenip boşanmaktan iyidir.. o yüzden hayatın gerçekleri bunlar değil. Kadınların tek çıkış yolu ve en iyi yolu para kazandıracak kariyer. Erkeklerle 20li yaşlarında sevgili olmak ve evlenmek onlara bir şey katmıyor. Cinsel pazar algısını saptırmak da manipülatif bir şey. Bunu yapmayın. Bırakın kadınları yahu.
Cevap sahibi+1 yıl@Umbrelllaaa Çözüldü zaten İzlememen gayet normal bunada şaşırmadım. Geri kalanda zaten inkar etmek için sallanan zırvalıklar. Akıllı ve Olgun davranan gerçeği kabul eder Ona göre rotasını çizer. Ama gerçekleri kabullenmeyip yalanlarla yaşıyanlar Zaten durum gereği belli ne olduğu. Özele Son gülen iyi güler demişler Olanda bu olacak
- +1 yıl
Sallanan zırvalıklar değil hayatın gerçekleri :) Zeki kadınları manipüle edemezsiniz bu kadar kolay değil. Reddettiğim erkekler gibi sadece sinirli vibe veriyorsunuz. Biz istediğimiz zaman istediğimiz kişiyle oluruz daha azına hiçbir zaman ikna olmadım buna emin olabilirsin. Kadın kendine her anlamda yatırım yaptığı sürece zaman onun lehine işliyor artık.. aleyhine değil. Evren bizimle yani :) Manipülasyonlar işlemiyor.
Sen o videodan ziyade bir yumurtanın zayıf spremlerle nasıl savaştığına bak, döllenmeye en iyi spermle izin veriyor. Lütfen kadınların ezik spermleri kabul edebilmeleri için cinsel pazar safsatasını sunmayın. Bu yok. Manipülatif olmayı bırakın.. Açın şu gözünüzü artık. Sadece siz de kendinize yatırım yapın. Bu yaptığınız hiç zekice değil.
Cevap sahibi+1 yıl@Umbrelllaaa Hahahahaha 🤣
Cevap sahibi+1 yılPuhahahahhahaha Bakın yeni bir örnek daha geldi Binlercesinin arasına Hemde sıcağı sıcağına Ahahahahhaha 🤣
32 yaşında erkek 24 yaşında kızla ilişkisinde aileler sıkıntı çıkarır mı? ↗- +1 yıl
Çok basit bir insansın. Sırf altta kalmamak için ordan burdan içi boş örneklerle savunmaya geçiyorsun. Sana kadını mal olarak görmekten vazgeç diyorum. Sen önce evliliğin ne demek olduğunu idrak et. Evlilik kendine denk biriyle hayatı paylaşmak birbirine yoldaş olmak demektir. Sen kendine kandırılmasi kolay diye düşünerek yaşça küçük kızı karı etmek istiyorsun kendine. Dua et evlendiğinde bir kazada erkekliğini kaybedecek hale gelme. Bakalım ne yapacaksın o zaman
Cevap sahibi+1 yıl@bitirim_05 Yine mesele biz olduk 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Caner66ju Kimse bulamaz demedi
Cevap sahibi+1 yıl@Caner66ju Artık zor imkansız olanaksız demiyoruz. Artık zor 23 de bu ihtimal %90 Şimdiyse en fazla %10 larda Ki Üst nitelikli Erkekse zira genç kadınlarla ilgilenecek
Cevap sahibi+1 yıl@Caner66ju Farazi olarak verdim. Üç aşa beş yukarı durum budur. Zaten genç olduğu için ihtimal yüksek Çok daha fazlasını bayadır enine boyunu elli türlü örneğiyle konuştuk O yüzden uztmaya gerek yok Nasıl istersen öyle düşünebilirsin aynı tartışmalara girmek istemiyorum.
- +1 yıl
Sen az redpill izle o işler öyle olmuyor. Artık kadınlar keyfine göre istediği ile kendine yakışan biriyle istediği yaşta evleniyor. Zaman sizin aleyhinize. Sen 30unda 23lük birini istiyorsan o senin seçimin git evlen seni tutan ne.. ayrıca yüksek değer kadınsa 23lük kadın sana niye baksın ya gidecek daha kariyer yapacak para kazanacak.. senin iki kuruşluk maaşına mı baksın. Hayat erkeklerden ibaret değil anlayın artık şunu ya.
Cevap sahibi+1 yıl@Umbrelllaaa maalesef söylediğin her şey benim sana söylemem gereken şeyler. Üzgünüm istediğin kadar inkar etsende bu gerçek yüzüne yüzüne vuracak Buralarda gez dolaş bir kaf hafta Attığım örneğin yenileri gelmeye devam edicek.
- +1 yıl
Sen bizim evliliğimize amma kafa yordun haaa ahahahja kendine bak, biz kendimizden alt biriyle olmak zorunda değiliz.. Git kendine yatırım yap belki iyisi sana da bakar. 23lük biriyle de acil evlen bence ya anca o bakar sana çünkü toy zamanlarında.
- +1 yıl
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanır. Siz 40 iniza gelince bir hiçsiniz hiç. Şeker prostat kalp göbek erkeklerde sık rastlanan rahatsızlıklar. Teyzem eniştemden büyük olmasına rağmen çevredekiler teyzeme kocan mi o senin gerçekten diyor senden yaşlı duruyor diyorlar. Siz erkekler erkenden cokuyorsunuz . Çalıştığım yerde 42 yaşında bayan var bekar. 25 gibi duruyor. Sok geçirdik yaşını öğrenince gayet sağlıklı dinç enerjik. Sen git talip ol bakalım anasından babasından ne cevap alacaksın 20 lik kızın
- +1 yıl
@Caner66ju fazla redpill izlemiş bu beyin hamur olmuş. Bu kafa manipülasyonla bulacağını sanıyor. Anca öyle düşük değer bir kadın bulur zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Umbrelllaaa Olay yine kişiselleştirildi Ahahaha Cinsel pazar değeri grafiği üzerine konuşuyoruz Benim değil. Ama madem beni bu kadar çok merak ediyorsunuz Söyleyeyim 🤣 Zaten ilgi gören biriyim Tip var Nede olsa Evlenme arayışında değilim Şu aralarda Sevgili felan ayaklarım yok Zaten kariyerimle uğraşıyorum Ona yoğunlaştım. Ne zaman istersem birileriyle beraber olabilrim derdim değil o yüzden, Toyda değilim fakat 35 lerde de değilim zaman geçtikce aldığım ilgide paralel şekilde artıyor zaten Daha 2 ay önce Rukiye diye bi kızla takılıyorduk🤣 Özetle bu Siz kendinizden alt biriyle olmassınız zaten Hipergaminiz buna müsade etmez. Fakat yaş 35 lere gelince O Henry Caviller ortadan kaybolacak. Mecbur artık 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@bitirim_05 hahaha sen gider patates çuvalı gibi yaşarsan o yaşlarda dediklerin olur zaten İstediğiniz kadar kudurun gerçek değişmez.
- +1 yıl
@bitirim_05 ahahaha bu doğru ya. Diyorum yol gösteriyorum git kendine yatırım yap diyorum. Bu daha zekice. Hayatın gerçekleri de bu. Hala redpill papağanı gibi bık bık bık...
Cevap sahibi+1 yıl@Umbrelllaaa Zaten redpil diyor bunu sen demeden öncede yapıyorduk zaten sana bağlı değil. Ama artık boş verelim Milletin başı şişmiştir Bildirim gidip durmasından her şey zamanı gelince anlaşılacak zaten en büyük kanıt zaman olacak o yüzden tartışmayı uzatmanın anlamı yok konu kapansın
- +1 yıl
Eee tamam o zaman git takıl sal yani bu mentteki kadınları hahahha. Biz senin gibileriyle olmuyoruz ki zaten. Yüksek değer erkek olmadığın çok belli bu yorumlardan net anlaşılıyor. Niye senin profilindeki bir erkekle olalım ki senin bir özelliğin yok ki.
Cevap sahibi+1 yıl@Umbrelllaaa 🤣 gizli zaten ortada profil felan yok ki Olanda var zaten gerek yok size kalmadık neyse sus artık Millet bildirimden delirecek
- +1 yıl
Betalık yapma o zaman buralarda. Konu bitti ergen gibi hala aaa ben haklıyım demeler ment atmalar.. böyle bir gerçek yok. Lütfen kendi denginle ilgilen zaten.. neysen o özelliklerini bir kağıda yaz. Kendinden üst özellikleri olan kadınlara size bakmazlar lafını döndürüp duruyorsun ergen gibi. Senin gibisine bakmıyoruz zaten kapiş. Özelliği olanlara bakıyoruz. Bu kadar kafa yorma 30 yaş kadınların evlenme durumuna.
Cevap sahibi+1 yıl@Umbrelllaaa 🤦♂️😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴
- +1 yıl
@theNitroZeuss Bir sürü erkek var 25 yaşından sonra salan göbeklenen saçı dökülen. Sen kendine iyi bakmış olabilirsin ama bunlar geneli yansıtmıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@NickSevmeyenlerden Bu öyle olanları kapsamıyor zaten Kendine bakmayan her iki tarafda zaten değer kaybeder.
- +1 yıl
Erkek kariyeri önemsemez diyorsun kariyer yapmanın amacı nedir? Daha çok para kazanmak daha refah yaşamak. Kardeşim İzmir'de İstanbul'da Ankara 'da büyük şehirlerde ev kiraları ne kadar oldu? Pazara kaç parayla çıkılıyor? Erkekler artık tek bir maaşla kadınların her istediğini karşılamaya hevesli değiller. Aynı zamanda kadının, erkekten para beklemesi güçsüzlüktür ezikliktir. Erkek alırsa para verirse sahip olur vermezse sahip olamaz. Bütün hayatı kocasının onayını almakla geçecek. Hangi kadın bunu ister yav? Emin ol benim annem bile ilkokul mezunu bir kadın olmasına rağmen bunu istemez. Kadınlar çalışmalı. Kadınların kendi maaşı parası olmalı. Bunun için çabalamalı. Siz 30-35 yaşları dilinize doluyorsunuz ama Avrupa'da kadınların doğum yapma ortalaması 40 yaş. İngiltere'de 45'e kadar çıkıyor. Avrupa ülkelerinde kadınlar 20-25 yaşlarında ya da 27-28 yaşlarında gidip yumurtalarını donduruyorlar. Onların ekonomisi geliri bu tedaviye izin veriyor. Hatta nüfus arttırıcı politika gereği devletler nüfus artsın diye kadınların sağlık sigortasında bunları kapsama alıyorlar.
- +1 yıl
Yani bir kadının sağlıklı bir rahmi varsa regli olmasa bile menepoz bile olsa kendi yumurtasını dondurup sonradan tüp bebek yöntemiyle hamile kalabiliyor. Şu yaş tabularınızı yıkın. Kadının vücudunun sarkması meselesine gelirsek estetikle de çok güzel topluyorlar 45-50 yaşındaki bir kadın 25 yaşındaki kadının görünümüne sahip olabiliyor. Her şey parayla alakalı. Gençlik sadece kadınların arzuladığı bir şey değil. Erkeklerin de arzuladığı bir şey yoksa neden bir sürü kel erkek saç ektirsin? Yaş ilerledikçe erkeklerde de cinsel sorunlar oluyor. Mesela sertleşme sorunları oluyor. Erken boşalma, prostat büyümesi oluyor. Penisin içe kaçması gibi durumlar oluyor. Yaşlılık sadece kadın fizyolojisinde olan bir şey değil. Erkek fizyolojisinde de var. Yaşlı bir kadın bir erkeğe seksi gelmiyorsa yaşlı bir erkek de genç bir kadına seksi gelmez. Ben 29 yaşındayım ama bana hep 19-25 yaş arası erkekler yazıyor ve ciddi ilişki düşünenler bile var. Yani bunlar çok saçma düşünceler.
- +1 yıl
Hatta gizli Avrupa'da kadın yeter ki doğursun diye evlenme şartı bile getirmiyorlar. Bir sperm bankasından sperm alarak tüp bebek yöntemiyle hamile kalmana bile izin veriyor Avrupalı devletler. O çocuğu büyütmek için zaten devlet sana ekonomik destek bakıcı desteği gibi şeyler sunuyorlar. Bir sürü Avrupalı kadın bekar anne olarak hem çocuğuna bakıyor büyütüyor hem de anne olmasına rağmen seks hayatından hiç taviz vermiyor. Ama biz bu ülkede yaşlanma konusunda bile cinsiyetçilik yaşıyoruz. Çocuğumuz varsa dulsak mesela erkek arkadaşlarımızın olması hoş karşılanmıyor. Hemen annelik kadının önüne kadını düzgünleme mekanizması olarak getiriliyor.
Cevap sahibi+1 yıl@NickSevmeyenlerden Olayın başından beri Biyolojik faktörler İç güdüler eğilimler Kadın Erkek doğasının eylimleriyle ilgili olduğu ifade ettim Buna rağmen yumurtalar donduruluyor Estetikle teknolojiyle genç gösteriliyor Diyorsunuz İç güdüler bunları dinlemez. Yukarda video paylaştım Zahmet edipde bakan yok tabi Kadın estetikle gayet genç görünse bile Erkeklerin ona bakmadığının farkında olarak Genç kadınlara yönelimini kınıyor. Sen ne kadar bu yollara baş vursanda Karşında ki insanın İç güdülerini yanıltamazsın çünkü Neden kadınlar Uzun boy ve Geniş omuza bu kadar Çekiliyor Güç ve Güven İç güdülerine karşılık geldiği İçin Ama daha geçen haftalarda ne gördük Kağan kazgan 1,70 boyunda 1,90 adamı yere serdi. Yani güç ve güven illa ki uzun boyun sağladığı bir şey değil Ama bunun bir önemi yok Çünkü İç güdü bunu böyle algılar Yine kadına uzun boy geniş omuz Güven dürtüsü verir. kariyer meselesini defalarca açıkladım ama yine Benzer argümanlar geliyor Gerçek Arzunun PAZARLIĞI olmaz diyorum. Ekonomik sorunlar darlık vs olabilir Bu yüzden erkek geçimi için bunu arıya bilir Fakat bu erkek için bir Arzu parametresi değil. Onu anlatmaya çalışıyorum Kariyer Erkekde kadına karşı arzu uyandıran Yani ona aşık olmasını sağlayan bir parametre değil.
Cevap sahibi+1 yıl@NickSevmeyenlerden Avrupaya gelirsek zaten erkekler Evlilik gibi kanunların erkekler için son derece dejavantajlı durum meydana getirdiği için ve mağdurları için yanaşmıyorlar. Devlet bekar anne desteği veriyor Çünkü Nufüs ciddi oranda yaşlanma riski altında Sen doğurda nasıl doğrursan doğur diyorlar. Bu bizim ülkemizede satılan evlilik aile düzeni ve hayatını mahfeden şeylerin Sonucunda oldu Ayrıntıya girersem roman yazmak Zorunda kalırım burada kimse cinsiyetcilik yapmıyor. orada da yazdım DÜnyanın insanların kurallarını biz yazmadık biyolojiyi Kadın Erkek doğasını biz tasarlamadık. DOĞANIN KANUNU BU elimizde olan şey değil. Olayı sanki birinin dayatması gibi algılamaktan vazgeçin Benim bahsettiğim şeyler birinin şöyle böyle istemesine binayen şeyler değil anlayacağın
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden işte zeki bir kadın ve realist... seni alkışlıyorum burdan. 23lük tıp okuyan bebe yürüyor bana ya sonra yazma diyoruz senin yumurtan şöyle olcak böyle olcak ahahha ya donduruyorsun istediğin zaman uygun baba adayını bulunca yapıyorsun. Ayrıca cidden ben de kendimden küçük erkekleri reddetmekten bıktım. 23,24 yaşlarındalar. Red yiyince de tribe giriyorlar.
Her şeyi çok güzel yazmışsın eline sağlık.
Cevap sahibi+1 yıl@NickSevmeyenlerden Olayın başından beri Biyolojik faktörler İç güdüler eğilimler Kadın Erkek doğasının eylimleriyle ilgili olduğu ifade ettim Buna rağmen yumurtalar donduruluyor Estetikle teknolojiyle genç gösteriliyor Diyorsunuz İç güdüler bunları dinlemez. Yukarda video paylaştım Zahmet edipde bakan yok tabi Kadın estetikle gayet genç görünse bile Erkeklerin ona bakmadığının farkında olarak Genç kadınlara yönelimini kınıyor. Sen ne kadar bu yollara baş vursanda Karşında ki insanın İç güdülerini yanıltamazsın çünkü Neden kadınlar Uzun boy ve Geniş omuza bu kadar Çekiliyor Güç ve Güven İç güdülerine karşılık geldiği İçin Ama daha geçen haftalarda ne gördük Kağan kazgan 1,70 boyunda 1,90 adamı yere serdi. Yani güç ve güven illa ki uzun boyun sağladığı bir şey değil Ama bunun bir önemi yok Çünkü İç güdü bunu böyle algılar Yine kadına uzun boy geniş omuz Güven dürtüsü verir. kariyer meselesini defalarca açıkladım ama yine Benzer argümanlar geliyor Gerçek Arzunun PAZARLIĞI olmaz diyorum. Ekonomik sorunlar darlık vs olabilir Bu yüzden erkek geçimi için bunu arıya bilir Fakat bu erkek için bir Arzu parametresi değil. Onu anlatmaya çalışıyorum Kariyer Erkekde kadına karşı arzu uyandıran Yani ona aşık olmasını sağlayan bir parametre değil...
Cevap sahibi+1 yıl@NickSevmeyenlerden Avrupaya gelirsek zaten erkekler Evlilik gibi kanunların erkekler için son derece dejavantajlı durum meydana getirdiği için ve mağdurları için yanaşmıyorlar. Devlet bekar anne desteği veriyor Çünkü Nufüs ciddi oranda yaşlanma riski altında Sen doğurda nasıl doğrursan doğur diyorlar. Bu bizim ülkemizede satılan evlilik aile düzeni ve hayatını mahfeden şeylerin Sonucunda oldu Ayrıntıya girersem roman yazmak Zorunda kalırım burada kimse cinsiyetcilik yapmıyor. orada da yazdım DÜnyanın insanların kurallarını biz yazmadık biyolojiyi Kadın Erkek doğasını biz tasarlamadık. DOĞANIN KANUNU BU elimizde olan şey değil. Olayı sanki birinin dayatması gibi algılamaktan vazgeçin Benim bahsettiğim şeyler birinin şöyle böyle istemesine binayen şeyler değil anlayacağın...
Cevap sahibi+1 yıl@Skyquaker Öyle işte günün sonunda neye inanmak isterse ona inanır bir insan söylecekleri bir şey kalmadığı için defalarca söylemleri tekrar etmeye başladım farkındaysan çünkü iş çarpıtmalara gidiyor
- +1 yıl
Biz kariyeri erkekler bize aşık olsun diye yapmıyoruz. Biz erkeklere güvenmediğimizden kendi göbeğimizi kendimiz kesmeye çalışıyoruz. Çünkü ben de dahil bütün kadınlar ata erkil aile düzeninden geliyoruz. Biz boşanma kararı aldığımızda ilk karşı çıkanlar bizim ailemiz olacak. Çünkü dul ve seksi yaşamış aktif seks hayatı olan bir kadını dizginleyemezler. Bekar evinde kız bakireyken söz dinletirsin. Ama dul olan bir kadına seksi deneyimlemiş, kadın olmuş artık onu dizginleyemezsin bu yüzden aileler bunu bir sorumluluk görerek hala daha kızları evlilikte mutsuz olsa bile sürdürmesini isteyebiliyor. Biz bunları gördüğümüzden bildiğimizden bu duruma düşmekten korktuğumuzdan çalışmadan atanmadan evlenmek istemiyoruz. Benim ben gibi öğretmen olan bir kadın arkadaşım var. Kocası hemşire. Kadın atanamadığı yaşım geçiyor diye evlendi. O benden daha dertli kocasıyla ekonomik sebeplerle kavga ediyorlar. Kocası düğünde yaptığı masrafları başına kakmış. Yani arzu seks mesele değil. Yine diyorum olgun kadın isteyen çok genç erkek var. Mesele seks yapmaksa kadınlar her zaman her yaşta her tipteki erkekle seks yapabilirler. Gençle de yaşlıyla da yaparlar. Şişman da olsa yaparlar zayıf da olsa yaparlar. Şişman fantezisi olan erkek de var. Milf fantezisi olan erkek de çok var. Konu evlenmek bir hayatı sırtlanmaksa sevmekse aşık olmaksa o bunlara bakmıyor. Gönül bu çünkü aka da konar karaya da konar. Seks konusunun içine fanteziler de girer herkes isterse herkese arzu duyabilir duyuluyor da zaten.
- +1 yıl
Doğanın kanunu diyorsak o zaman ilkel kabileler gibi vahşi doğada komün sisteminde yaşayalım. 8 kişilik bir komünde 4 kadın 4 erkek birbiriyle karma şekilde çiftleşsin doğan yavrulara dişiler birlikte baksın. Senin bugünkü anlamda söylediğin "EVLİLİK" tarifi insanlık tarihinde çok yeni toplasan birkaç bin yıllık bir şey. Ama insanlık tarihi dediğinde evrimi de için işine kattığında hiçbir şeydir. Mesela yazının icat edilmesi de çok yenidir insanlık tarihinde. Birkaç bin yıllık deyince kast ettiğim "BİN YILLAR" yazının icadı gibi yani. Bugünkü evlilik ahlak anlayışlarının modernliğin bir sonucuyla modern hukuk kanunlarının çıkamsıyla ortaya çıktı modern hukuk deyince de kast ettiğim şey roma hukuk kanunları falan değil bildiğin kara saban kırmanın ölümle cezalandırıldığı dönemlerdeki moderniteden bahsediyorum. Doğanın kanunlarında insanlar türü için tek eşlilik evlilik diye bir şey yok. İnsanlar birbirinin yaşına vs bakmaksızın seks yapıyordu. Doğanın kanununda kadınların vücutlarını tıraşlaması kıllarını alması da yoktu. Ama bugün var.
- +1 yıl
Ha bir de Avrupa'da evlilik kadın ve erkek için dezavantajlı bir şey değil. Çünkü kadınlar da erkekler de çalışarak kimseye muhtaç olmadan yaşayabiliyorlar. Boşanma çok kolay sadece internetten bir form doldurarak bile boşanabiliyorsun Almanya'da böyle. Yine evli kalıp da açık ilişki yaşayan çok insan var. Yani kadın erkek evliler ama kadının ve erkeğin farklı ilişkileri olabiliyor ayrı yaşayabiliyorlar birlikte istedikleri zaman yaşayabiliyorlar. Kimse kimseye de ölümüne sadakat yemini etmiyor.
Cevap sahibi+1 yıl@NickSevmeyenlerden Tamamda senin açıklamanla benim değinmiş olduğum konu başka Ben arzu parametresinden bahsediyorum sense Kariyerin kadın için öneminden bahsediyorsun Kimsenin kendi göbeğinizi kesmenizle bir derdi yok bende onu anlatmıyorum zaten Bakirelik konusunda da Bunun öyle olmasının sebebi Bakire kadının aidiyet bağının zihinde bozulmaması bunu kurabilmesinden kaynaklanıyor Aktif cinsel hayatı olup defalarca cinsellik yaşamış kadınlarda PAİRBOUNDİNG Zihinde çift eşleşmesi sorunları meydana geliyor Bizde niyetiniz evlilikse bu kadınlarla evlenmeyin Çünkü bu sorun yüzünden Evliliklerinizde sorun yaşarsınız diyoruz. Ayrıyetten bu kadınların Alfa dul sendromu yaşama ihtimalleride artmış oluyor. İşte bahsetttiğin söz dinleme olaylarının perde arkasında ki gerçek bu Ve bide şu husus var Erkek spermi kadının vucunda kalıyor etkiliyor Beyne bile etki yapıyor Buda bir araştırma konusu O yüzden She belongs to the street She sould to go the street derler Yani sokadan gelen kadın Sokağa dönmelidir Delrer. Ondan eve eş çocuklara anne olmaz. Düğüm masrafı kavgalarıda kadının Çevresine gösteriş yapmak için Erkeğe zorla büyük masraf yaptırıp sonrasında bununla boğuşmaları yüzünden kaynaklanıyor. Hayır kadınlar her erkekle seks yapmazlar Eskortlar ve meslek olarak yapmasada çokca cinsellik yaşamış olanlar hariç ki zaten pairbounding öldüğü için Kadınlar Cinsellikle Duygusallığı bir arada yaşar ve yaşamakta ister Arzu duymadığı adamla yatmaz. Buda aslında alfa dul sendromunun sebeplerindendir. Erkekse Cinsellikle Duygusallığı ayırabilir Nerdeyse tüm erkekler Zerre kadar sevmese arzu duymasa bile sırf cinsellik için kadınlarla beraber olabilirler. Fakat Kadınların sadece eskortluk yapan veya Çokca ilişkiye girip pairboundingi iflas etmiş olanlar yaparlar İşin özeti bu
Cevap sahibi+1 yıl@NickSevmeyenlerden Evet biz artık modern dünyada yaşıyoruz fakat hem doğanın kanunları hemde ilkel iç güdülerimiz halen geçerli burada değişen bir şey yok Biz halen dahi bu gün geçmişten getirdiğimiz iç güdülerle yaşıyor onların eğilimleri ile haraket ediyoruz Senih anlamadığın bu kabile şeklinde yaşamamıza gerek yok. Kadının serseri erkeği seçmesinin sebebi bile mesela hala o ilkel iç güdünün bu gün devam etmesidir. Çünkü Bu adamlar özgüvenli ayağı yere sağlam basan baskın karakteristik özelliği olduğu için Kadın dünde bundan etkileniyor bu günde bu değişmedi. Avrupada evlilik baya dezavantajlı bir şey Dünyanın en zengin kadını kim sence Boşanırken Jeff bizostan aldığı nafakayla zengin olan Eşi 🤣 bu büyük dejavantaja bir örnek mesela sen olayın prosedür kısmından bahsetmişsin
- +1 yıl
Sen cahil bir erkek olarak yaşça küçük kızı tercih ederim diyorsun diye o kızlar da seni tercih etmek zorunda değil. Bu senin hayalin. Ancak parayla elde edebilirsin bu yaşta bir kızı. Ya da iki edebiyat çekersin o an kanar sonra senin kartliginin farkına varıp tekmeyi basacak zaten. O yaştaki kızlar kendi yaşıtlarıyla olmaktan daha çok keyif alırlar. Ayrıca aileleri yaşça büyük erkekleri kolay kolay damatlıga kabul etmezler. Kızın annesi ve babasının yaşına yakın bir yasin olmuş olacak. Babası asla böyle birini eve sokmaz. Sen boş hayallerle kendini avutma.
- +1 yıl
@bitirim_05 aynen öyle yazıtlarımızla olmaktan keyif alırız. Orta yaşlı erkekleri istemiyoruz. Davul bile dengi dengine.
Cevap sahibi+1 yıl@bitirim_05 Bu bahsettiğim olay istek meselesi değil anlamamakta ısrar ediyorsun. Bu güdülerin yönlendirmesi yüzünden olan bir şey Neden görücü usul evlilikler daha uzun sürerken aşka dayalı evlilikler hüsranla sonuçlarınıyor Bunun üzerine düşünebilirsin çünkü birinde Mantık daha ön plandayken Diğerinde Duygular ve İç güdüler ön planda Senin arzu duymanı sağlayan parametler karşı tarafda belirdiğinden Ona çekiliyorsun karakteri çokta umrunda olmuyor Her ne kadar ben önemsiyorum desende Sonrasında ise bu insan tarafından ya Şiddete sözel veya fiziksel ya da aldatmalara mağruz kalabiliyorsun orada serseri erkek örneği verdim. Başka bir erkeğe sorsan Kızım bu manyakla çıkarsan böyle olur Tabi yorumunu alırsın Fakat bunun bi önemi yoktur. O adamın kadına Kadının İç güdülerine ÇEkici gelen unsurları Üzerinde dir Ve kadın dinlemez mantığı Gider onun peşinden koşar Ve beklenilen olur. burada ki durumda böyle Erkeğin Genç kadına eğilim göstermesi Ben öyle olmasını istiyorum Şeklinde değil yine İç güdülerinin yönlendirmeleriyle eğilimleriyle alakalı mesele Neden büyük kalça ve Göğüsler ilgi görüyor sence. Şunu mu diyeceksin ÇÜNKÜ Erkekler Sapık olduğu için 🤣 Yine burada bilinç altında İç güdüde """"bak kafasından geçen düşüncelerden bahsetmiyorum""""İç güdüde bilinç altında şu şekilde (Bu kadın çocuklarımı iyi emzirir Bu kadın doğurgan birine benziyor İyi çocuk doğurur."Güdüsü şeklinde ona çekilir. Öte yandan kadının kadınlığını ön plana çıkaran farktörler olduğu için Başından beri neyi anlatmaya çalıştığımı anladıysan artık🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Derinsd Sanırım sende olayı biz öyle istiyoruz kafamızdan geçen şey bu o zaman öyle olacak şeklinde yorumladın sürekli
- +1 yıl
Senin gibi sübyancı sapıkların yorumları beni alakadar etmiyor. Boş boş konuşmaya devam et. O cakma istatistik raporlarını da m. unasip yerine sok. İnsanlar birbirlerini sevdikleri için evlenirler. Pazarda sağlam sebze seçer gibi kadın seçmek sizler gibi karakteri bozuk zihniyetlerin kuruntusudur.
- +1 yıl
@soran ksde 30 yaş üstü erkekler kız profil açıp 25 yaş altı kızlarla ilgili soru soruyor. Hayallerini yazıyor ahahah. Yani gerçek bir genç kız olarak yazıyorum ve bir sürü genç kız yazmış buraya, hepimiz orta yaşlı erkeklerden uzağız. Tercihimiz genç erkekler. Tabii senin gibiler kız görünümlü erkeklerin fikirlerini önemseyip onlara ilgi duyuyorsa bilmemem 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Derinsd Daha dün örneğini attım hatta akşama doğru yine 2 örnek daha geldi. Yaşından yüksek erkekle iligili konu paylaşan kız Buraya yazanlar sizin gibi inadından yazıyor. Kabul etmek istemiyorsunuz Çünkü ilerleyen yaşlarda bu durumu yaşamak zorunda kalmak canınızı sıkıyor:Moralinizi bozuyor O yüzden 50 farklı şekilde anlatsamda kabul etmeyeceksınız. Daha öncede dedim Öyleyse bu tartışmayı uzatmanın anlamı yok bne böyle düşünüyorum de geç
- +1 yıl
Anlamıyor adam hala iki örnek geldi, dün örneğini attım diyor. Yahu sen burada kız profilleri olan erkeklerin hayallerini okuyorsun, örnek benim örnek buradaki genç kızlar. Sen 35 yaşına gelince genç kızlarla olamayacagindan korkuyorsun ama korkmakta haklısın çünkü kızlar benim gibi 35 yaş erkekler bakmıyor. Şimdiden kendi yasitinla evlendin evlendin gelecekte yaşıtın kadınlar çoktan evlenmiş olacak yalnız kalacaksın ahahahah
Cevap sahibi+1 yıl@Derinsd Binlercesinin arasına girdi bu örnekler burada olduğun sürecede bu tarz örnekleri defalarca göreceksin Bunun yanında attığım videoda bile örneğini gösterdim. Reeal hayatta da bunun pek çok örneğini gördüm. Görmeyede devam ediyoruz zaten Trilyon kere Olayı kişiselleştirmeyin dememe rağmen halen Olayı benim üzerimden yorumlamaya devam edip duruyorsunuz. Buyrun umursadığımı düşünüyorsanız devam Edin Bu konuda şahsi olarak benim hiçbir endişem olmadığını zaten dile getirdim ki 35 yaşında da değilim olmasamda ilgi görüyorum Olsamda göreceğim Benim sevgilim olsun evleneyim gibi hayallerimde YOK YOK🤣 kendimle barışık biriyim ve Hayatımdan zevk alıyorum memnunum zaten Pamuk prenses beklediğimiz yok 🤣 Ne zaman istersemde bulurum Tip var sonuçta Şimdi bu dediklerimi 2 dk sonra Aizermer Hastası gibi Unut olayı yine araştırmadan çıkar Yine beni hedef al beni konuş benim üzerimden değerlendrin tamam mı
- +1 yıl
U. lan yazdıklarımızi okumuyorsun ya da g. otunle okuyorsun. Ya küçük kızlar soru açabilir onlar daha küçük. Ne istediğini tam olarak bilmiyorlar. Uzaktan davulun sesı hoş gelir. Adam iki edebiyat yapmıştır Adam kariyer sahibidir. O an kızın gözüne hoş gelmiş olabilir. Kız bir müddet sonra adamın kart olduğunun farkına varıp midesi bulanacak. Bu kızlar ne istediğini bilmiyor. Sağlıklı karar verecek yaşta değil. Kazık gibi bir herif olarak bu kızları kardeşin olarak göreceksin. Abi tavsiyesinde bulunacaksin. Ayrıca burada herkes trol sorular açıyor. Beyinsi. z insanlar gibi her soruyu ciddiye alıp savunma bize karşı
Cevap sahibi+1 yıl@bitirim_05 yazdıklarımızi okumuyorsun aynen öyle o yüzden boş yapıp duruyorsun meselenin istekle mi güdüyle mi alakalı olduğunu söyledim zaten
+1 yılEvde kalmışsın yazan yobazlara bir tarafımla güldüm.
Modern bir dönemde yaşıyoruz artık birincil amaç mağara döneminden kalma çiftleşme gereksinimi değil.
30 dan sonra daha mantık çerçevesinde tecrübeli ve sorumlulukları olan bir insan olmaya yaklaşıyorsun dolayısıyla evlenmek çocuk yapmak fikrin varsa o yaşlar tam zamanı bence.
Çocuğun çocuk yetiştirdiği zamanlar mazide kaldı. Yok 25 yaşından sonra evde kalmışmış sen hangi devirde yaşıyorsun kral?
25 yaşında olup kendini tam olgun hissedebilecek bir nesil yok ortada devir değişti.
30 olmazsa 40 hiç fark etmez. Olması gereken budur eğer dünyaya aklı başında bir evlat getirmek niyetiniz varsa. Sadece bu değil sağlıklı iletişim içinde olgunluk şart hayat kalitesi içinde. Görüyoruz genç yaşta hayatını birleştirip senesi dolmadan boşananları.
O olgunluk seviyesine gelirken kendine kattıkların gerek kariyerin gerek düşüncelerin de seni hayata karşı daha güçlü kılacak ayrıca birine bağımlılıktan çıkıp birey olmayı bilmeli önce.40 Yorumla
+1 yılValla yorumlarda adamın bitanesi uzun uzun yazmış bakma ona sen. Nice nice tanıdıklarım var 40 yaşından sonra evlendi adam öyle böyle değil mükemmel. iyi. hani sen de 40 ından sonra evleneceksin demiyorum ama neyin ne zaman nereden geleceği belli olmaz. Hayatı 1 defa yaşıyorsun son 1 günün kalsa bile sana değer vermeyen, seni bir amaç için kullanan, seni incitecek bir insanla ömrünün geri kalanını devam ettirmek mantıksız. Diğer korkularını da lütfen kafandan sil. Kafanı şişirdiysem kusuruma bakma
1232 Yorumla- +1 yıl
Okudum kardeşim okudum merak etme. Bugün bir şey olmaz yarın karşısına bir kişi çıkar, 15 yıllık evliden daha mutlu eder. Nice olaylar var adam kadından 5 yaş küçük evlilikleri mükemmel. Bunların hepsi yaşandıysa demek ki olma ihtimali var demektir
- +1 yıl
Sen mevuzuyu yanlış anlamışsın kardeşim Okudum dedinde okumamışsın tam olarak veya tam anlamamışsın durumu Adam kimseyi bulamaz evlenemez felan demiyor. Evlenir tabi ki ama kadınlar hipergamiktir Yüksek seviye adam ister beklerler adam da onu bulman zorlaşır diyor Sen bulamassın olarak algılamışsın adam onu demiyor. Yaş arttıkca çekicilik doğurganlık azalıp yumurtalar omlet olmaya başlıyor. AMA DURUM ERKEK İÇİN FARKLI dedin ya 40 yaşında evlenen ADAM var. Bu erkek için geçerli değil kadın için geçerli AKsine erkeğin en yüksek değere çıktığı yaş 32-38 aralığı 40 yaşıda hallice içine alabilirsin yani kadın 23 lü yaşlarda en yüksek seviye adama ulaşma potansiyelini taşırken Erkek 35 lerde bu potansiyeline varıyor. Gençken erkek zorlanıyor Yaş ilerledikce Kadın zorlanıyor Bu öyle Siyah Beyaz bir mesele dğeil böyle yorumlama
Soran+1 yılTeşekkürler yorumunuz için ne kusuru..
Soran+1 yıl@Milabeni çevremde ki yaşıt erkeklere bakıyorum çoğu kendinden küçük bir kadın istiyor, güzel açıklamışsınız belki de bundan dolayı tercihleri küçük kadın oluyor bilemedim
- +1 yıl
Buna Cinsel Pazar değeri deniliyor işte (Cinsellik değil yanlış anlaşılmasın) Yani yaş bandında kadın ve erkeğin çekici olduğu yaş aralıkları Kadında 21-26 aralığı Erkekde 32-38 aralığı Kadın gençliğinde bedava ilgi görürken Erkek 30 larında bedava ilgi görüyor. Yine aynı şekilde gençken kadınlar olgun erkeklere çekilirken Erkeklerde gençlere çekilir. Birisi gençlik ve doğurganlık (bilinç altında) arıyor. Diyeri ise Kendini tamamlamış statü ve kariyer sahibi olgun Yüzü artık çocuksu olmaktan çıkmış Oturmuş Adam arıyor. Mesela İnternetten Kıvançın Tom coruisenin ve pek çok yakışıklı Erkek aktörün Gençlik fotoğraflarıyla 30 lu yaşlarına bak mutlaka ilerki yaşları sana çekici gelecektir. Böyle bir denklem var İlişkiler arasında
- +1 yıl
@Milabeni hiç alakası yok hiçbir erkek sırf 30 oldu diye ilgi görmeye falan başlamaz, ilgi çeken başka iyi yönleri olmadı gerekir 30 olmasıyla alakası yok, şahsen bana Kıvanç'ın ve birçok oyuncunun 20 25 yaş aralığı daha çekici geliyor ben henüz 25'e gelmedim ama kendimden küçük erkekler de ilgimi çekiyor mesela, 30'lu yaşlarda birinden daha önce hoşlandığım olmadı
- +1 yıl
@Gonnnca İstisnalar kaideyi bozmaz öncelikle bunu belirteyimde bahsedilen konu zaten Siyah ve Beyaz ayrımı gibi aşırı uçta olan kavramlar değildir. burada 30 larında ki erkek değeri yükselir diyoruz Fakat bu adam yangelip yatıp göbek salarsa örneğin bu olmayacaktır. Bu sizin hoşunuza gitmediği için kabullenmek istemiyorsunuz sadece olan bu Buna bağlı olarak kendi üzerinden vermiş olduğun örnekde Sırf çürütmek için ortaya atılmış bir söylem olmadığınıda ispar etmez. Doğru olan şey gerçeğe göre kendini konumlandırmak olacaktır. Doğru zamanda doğru adımları atmak hayal perest yaklaşımlar Günün sonunda sizide bu acı sonuçla karşılaşmanıza sebep olur. Bak bir örnek daha izle ve gör https://youtu.be/_KRLn8WXE1E?si=bCFyCDx8oESczZPL
Daha bunun gibi yüzlerce örnek var İbret al
Sonuç olarak 35 lere geldiğinde öyle ya da böyle birini bulursun fakat şimdi bulabildiğini ilerleyen zamanlarda bulmakta zorlanmaya başlarsın fakat şimdi öyle gelmiyor haliyle - +1 yıl
@Milabeni bak bence şöyle kadın da erkek de 20lerinde daha çekici ve güzel, ayrıca daha enerjisi yüksek birçok anlamda, fakat erkeğin dış görünüşü bozulsa da kadın erkek kadar dış görünüş odaklı ve yüzeysel yaklaşmadığı için sorun etmeyebiliyor bu bozulmayı mesela ben kendi yaşıtlarımdan hoşlanıyorum dedim ya ben kendim ayof olduğum halde kiloyu pek de sorun etmiyorum
- +1 yıl
@Gonnnca Bu sitede uzun zamandır varım O kadar şu tarzda kızlardan başlık açıldığını gördüm ki "Sevgilimle aramda 10 yaş fark var olur mu Veya işte Olgun erkeklere çekiliyorum neden"Bu durumu sorgulayan sayamayacağım kadar çok fazla örnek gördüm. Neden olduklarının kendinleri bile farkında değil. Çünkü erkeğin yüzü o yaşlarda oturuyor Gençken Oğlan çocuğu gibi Öte yandan Erkek bu yaş skalasında muhtemelen kariyerini tamamlamış işini gücünü kurmuş statü saygınlık seviyesine ulaşıyor ve bide Karakter olarak olgunluğa ağır başlılığa eriyor. Tip güzellik ve yakışıklılık iki tarafında baktığı unsur Fakat Kadınlarda bu karmadır Diğer unsurlarda dikkate alınır. Erkekse çok yüksek oranda Güzelliğe bakar ve Feminen yani kadınsı roller ve karakteristik yapıya bakar Kariyer çokda önemli ve mühim değildir Erkek için Kadın için bunların öneme sahip olmasının sebebi Erkeği geleceği ile değerlendirmesidir Çoğunlukla bu adam bana nasıl bir hayat sunar şeklinde Erkeğinde değerlendirmesi Geçmiş odaklıdır Kadının geçmişini önemser Buda nasıl biriyle olacağım proglemlimi değil mi şeklindedir. Daha pek çok örnek verilebilir. burada amaç bu önemli bilgiyi verip Kişilerin bu durumu fırsatı değerlendirmeleri ona göre hazırlıklarını yapmalarıdır. ZAMAN ÇOK ÖNEMLİ çünkü geçmişe geri dönüş yok geri gitme yok çok iyi değerlendirmek gerekir
- +1 yıl
@Milabeni @Milabeni bende 22 yaşındayım genç kız olarak orta yaşlı erkekleri tercih etmiyorum diğer yorumdaki kızdan görüldüğü üzere istisna değil çoğunluktayız. O olgun seven azınlık kızlar tamamen para statü içindir. Yoksa 30-40 yaş arasındaki enerji 18-25 yas arasındaki erkekte yok. Bizler, artık hayatı stabil, monoton, yavaş yürüyen adamlardansa eğlenip, heyecan yaşayabilecegimiz, her türlü çılgınlık, hiperaktiflik, yüzü vücudu genç, enerjik, yakışıklı erkekleri tercih ediyoruz.
- +1 yıl
Son olarak diyorum ki herkes kendi penceresinden baksın. Millete fikrini dayatmaya çalışmasın. Bu yoksa böyle uzayıp gidecek
- +1 yıl
- +1 yıl
@Derinsd Evet 40 milyon kızda gelse hoşuna gitmeyen şeyi kabul etmeyecek Günün sonunda buraya gelip Soran kişi gibi dert yanacak 🤣 Adam istatik diyormuş hahaha y mış. Sosyolojik çalışmanın veriye grafiğe aktarılması ama hanfendi güldüğü için geçersiz Ortada belge var Ama gülmek o belgeden ve çalışmadan daha doğru bir ispat 🤣🤣 tartışmayı uzatmanın anlamı yok sen o yaşa gel Buraya yazarsın merak etme
- +1 yıl
@Milabeni iyi de sorun benim seçimlerinde değil ki ben o yaşa da geldiğimde muhtemelen halimden anlayan yaşıtım erkekle evlenmiş olacağım. Belge, veri diyorsun da bize soruluyor bu sorular bak ben somut olarak genç erkek diyorum. Çevremde yanında babasıyla gezen Genç kız görmüyorum buraya yazanlarda kız profil açmış 30 yaş adamlar. Kendi kendilerine tercih ediyorlar sonrada genç kızlar orta yaşlı seviyor diyorlar ahahah
- +1 yıl
@Derinsd Olayın başından beri benimle hiç alakası yok zaten ilgi görüyorum.🤣 Biyoloji İç güdü İki tarafın kriterleri ve bunların bütünü bu araştırma Sürekli olayı kişisele çekip duruyorsun Benimle bir ilgisi yok Anlamakdan aciz bir canlısın bari bu kadar belli etme Buda son sözüm daha kale almayacağım
- +1 yıl
İyi günleerrr iyi günleerrr. Çay isteyen var mı?
- +1 yıl
Bu gönül buna bir şey diyemezsin ki. Evet keşke herkes dengi dengine olsa ama insanlık bu. Duygular var olduğu müddetçe her şey insanoğlunun başına gelecek.
- +1 yıl
@Cerensuna kart erkeklere yüz vermiyoruz zaten onlar yapışıyorlar. Rahatsız edip bakıyorlar.
- +1 yıl
Vermeyin zaten ben bile karşıyım yaş farkı en fazla 5 yaş olmalı bence
Gizli Üye(36-45)+1 yıl34 yaşındayım 35 e bir şey kalmadı artık ama söylediğin durum umurumda bile değil. Üstelik senden daha kötü durumdayım çünkü işsizim. Elim yüzüm düzgün, ortalama üstü bir kadınım, hatta görenler 27 28 sanıyor gerçekten şaşırıyorlar ama pek de bir önemi yok sonuçta yaş 34. Inan bu işsiz halimle bile evlenmemiş olmayı zerre takmıyorum. Sen işin gücün varken, kendi ayaklarının üstünde dururken mi takıyorsun? Sevgililik işleri bana göre değil, çekemem kimseyi o yüzden yüz vermiyorum. Niyetinin ciddi olduğunu bildiğim insanlarda da safa yatıyorum çünkü evlilikte gözüm yok. Görücü usulü olayı benlik olmasada ve eskisi kadar olmasada hala isteyenler oluyor, ben duyduğum an reddediyorum. Emin ol hiç öyle bir derdim olmadı hayatım boyunca. Tek sorunum işsizlik. Kısaca yerinde olsam kına yakardım üzülmek yerine.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsanlar boşanıyor biliyorsundur umarım. ayrıca psikologlara göre 30'lardan sonra evliliklerin boşanma oranı daha az. insanlar bekarlığa doymuş ve yapmak istediklerini yapmış oluyor... çoğu evlilik bu istekleri yapamamaktan bitiyor özellikle çok genç yaşta evlenenler böyle. 35 yaş orta bir yaş yani bu kadar da kendini 50 gibi yapmana gerek yok. kendine uygun bir eş bulmak kolay da değil ayrıca. yalnızca kendini sıkma artık ve çevrende sana uygun olup olmayan birileri var mı diye bir düşün. Eğer yoksa ve illa evlenmek istiyorsan kaliteli ortamlara gir, kültür sanat etkinliklerine katıl, Allah'tan hayırlı eş iste vs. Dini, kişisel, çevre vs yapabileceğin şeyleri yap.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeçemiyoruz ki zaten biri çıkıyor karşımıza olacağı varsa oluyor veya olmuyor, erken evlilik yapanların da çoğu pişman
Ben artık umursamıyorum bir şeyin olacağı varsa olur ama Allah yazmadıysa ne yapsan nafile bu yüzden fazla kafaya takmamak lazım hayatını yaşa kaderinde varsa çıkar karşına30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok geç bir yaş değil. Ama aradığınız kriterde insan bulmak ta o kadar kolay değil. Bir çok insan 28 yaşını aşmadan evlenmiş oluyor. Evlenmeyenler de artık sizin gibi bu durumu sorguluyor. Açıkçası güvenilecek insanın artık kalmaması bu durumu zorlaştırıyor.
30 YorumlaKadınlarda yaş ilerledikçe talip kitlesi daralıp azalıyor, kendi yaş grubunuzdaki olan erkekler de farklılaşıyor, ömrün yarısını tamamlamış artık evde bir kadın görmek istiyor çalışan kariyer sahibi pek tercih etmiyorlar. erkeklere göre bir kadının mesleği konumu tercih sebebi değildir.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl88 doğumlu musun? Öncellikle cümleleri kuruş şeklin bile neden bu yaşa kadar bir evlilik yapamadığını net olarak yansıtıyor. Senin sorunun nasip falan değil fazla seçici ve mükemmeli arıyor olman yaş faktörüne gelince, evet 30+ bir kadının 20 lerdeki kadar talep görmeyeceği bilinen ve beklenen bir gerçek. Senin burada yapman gereken erkekte aradığın yüksek kriterlerinin bir kısmını törpülemen ve yaşıtların yerine kendinden 5 yaş ve üzeri büyük olan erkeklere yönelmen olacaktır. Bu şekilde kendine uygun birisini bulma şansın bir miktar artacaktır.
10 YorumlaSeçim şansın artık çok az, çünkü yaş grubu itibariyle çoğu kişi evli ve çocuklu. Mutlular mı orası kendi hayatları. Senin yapman gereken ilk şey, bir erkeği artık ne için seçiyorsun. İkinci şey, bu adamdan sana katkı ve nitelik olarak sana neler katabilir? Üst düzey bir niteliğin yoksa ortalama bir tip ile evlen.
10 Yorumla
+1 yılKadınlarda 24 - 30 yaş aralığından sonra evlilik şansı azalıyor çünkü o yaşa kadar yalnız olmaya alışmış biri karşı tarafta hoşuna gitmeyen yönleri daha çok büyütür diye düşünüyorum. Bu da maalesef olabilecek bir mutluluğun önüne geçebilir. en iyisi en kısa zamanda hoşlandığın birine şans ver ki evlilik konusuna geçebilesin...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSeçme şanşınız çoğaldı bence. Çünkü artık hayattan ne isteyip istemediğinizin bilincinde ve kararlısınız. Ben 23 yaşımda dahi evlilik teklifi almış biriyim ancak yanlış seçimler yapmamak adına evliliği 30 sonrasına kadar erteledim. Çünkü evlilik ciddi bir girişim her insanla bir hayat çizemez aynı yastığa baş koyamazsınız. Tecrübe olgunluk karakterin oturmuş olması daha sağlıklı kararlar vermemizi sağlar geleceğe yönelik.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl24 yaşındayım ben evliyim evlenince bir şey olmuyor ya rutin hayat devam ediyor nasibin ne zamansa o zaman bulur seni bazıları geç bazıları erken seçme şansın düştü mü düştü ama Allah 'ın bileceği iş bir tane abla 45 yaşında evlendi bizim burada nerden ne çıkacağı belli olmaz kader kısmet işi Allah sana hayırlı hangisiyse onu nasip etsin
20 Yorumla
+1 yılEvde kaldın ne kadar terbiyesizce bir hitap evlenmenin yaşi yok bir bizim Türk milleti bu kadar yaşa takılıyor erken evlenenler meslek sahibi olmayanlar çok mu iyi 18 de evleniyorlar geç olsun güç olmasın diye boşuna dememişler bu kadar takılma yaş sadece rakamlardan ibaret bunu diyenler aklından şüphe ediyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır azalmadı ama daha çok seçici oluyor insan bende 34 yaşımdayım bugüne kadar hiç evlenmedim ve aşırı seçici olduğumun farkına vardım bir kaç yıldır teklif edenler oldu mu elbetteki oldu ama ben istemedim çünkü benden yaşça küçüklerdi o yüzden de istemedim ve 5 yıldırda yalnızım çokta mutluyum ve her hangi bir arayış içinde de değilim açıkçası insan belli bir yaştan sonra evlilik konusu ikinci üçüncü plana atıyor
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın evlilik için 27 yaşına kadar seçen taraftır, 27 den sonra taraflar değişir hatta 30 undan sonra bir kadın için tercih etme 0 lanır neredeyse tamamen tercih edilme yönüne doğru gider. Senin seçme şansın yok gibi. Doğurganlık yaşın giderek azalıyor anne olmak istiyorsan hemen evlenip çocuk sahibi olman gerekir.
10 Yorumla
+1 yılHayır bence öyle düşünme teklif gelmiyorsa bunun sebebi aslında eskisi kadar dikkatli ve istekli olmayisindandir bu yaşlarda insan olgunlasiyor arayışı bırakıyor kendiliğinden olsun istiyor bunuda istemsiz yapıyor eskiden geliyorsa zaten albenisi olan birisindir çok takılma doğru zamanda doğru insan olsun olmuyorsa hiç olmasın bende aynı yastayım ve gayette rahatım bu anlamda sende öyle ol yoksa saçma sapan bir evlilik yaparsın benden söylemesi 😉
00 YorumlaNeden evlenmek istiyorsun? Evlilikten beklentin nedir? Evlenmek istiyorsun çok mu seçici davrandın? Ben mi biz mi diyen birisin? İnsanlığa karşı paylaşımcımısın yoksa aman ne halleri varsa görsünler diyenlerden misin? Bu sorulara vereceğiniz cevaplar neden evlenemediğiniz ile ilgili %80-90 arasında kesin bir sonuç verecektir. Unutmayın ki bir soru sorarak kesin bir cevaba ulaşan kimse olmadı. Kendinize soru sormazsanız bu yalnızlığınızın sebebini bulamazsınız.
00 Yorumla
+1 yılSenin birini seçme sansin hala var ama erkelerin seni seçme şansını soruyorsan yaşıtların için çok zor şayet sıradışı özel bir yeteneğin yoksa !! Kadınlar en çok ilgi ve talep gördükleri yaş aralığı 18-25 yaşdır. Zaman ilerledikçe erkelerin size kariı ilgi alakalarında git gide azalma olacaktir.30 dan sonrada ergenlerin ilgi alanlarına girmeye başlıyorsunuz ama oda laylaylom manasında.
00 Yorumlaben de 39 yaşındayım ve yanlızım, genelde senin yaşındaki kadınlar ilişkiye açık olmuyorlar, geleni de tersliyorlar. Bu nedenle daha genç ve meraklı kızlara gidiyoruz biz de. Bu şekilde sizde ilişki olmayınca da evlilik zor. Hangi şehirde yaşıyorsun?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 784 cevap paylaştı. Yok ya evde kalmak gibi düşünme. belki de sen istemiyorsun ve karşı tarafa iletişim sinyali göndermiyorsun. Bu sebeple de sana bu şekilde yaklaşmıyor olabilirler. bazen kadınlar ne istediğini tam olarak bilemezler. Çevre baskısı, arkadaşlarının evlenmesi ve birer birer azalması sebebi ile evlenmek istediklerini sanırlar ama bilinç altında bekar olmak kendilerine daha güvenli gelebilir.
00 Yorumla
+1 yılMeslek sahibi olmaman bir anlamı yok e düşünürsen Neden olmasın ki? Ya hani 35 desin ama dünyaya çocuk getirebilecek misin Bir de o var Mesela ben çocuk istiyorum Yani sen çocuk doğurmayı düşünüyor musun bilmiyorum da tabii Allah nasip eder etmez orada ayrı bir konu ama 35'te yani sana Yürüsem ne dersin bana Eskişehir'de
00 YorumlaBence umutsuz olma. Yani şöyle bir göz attığında aslında kadınların en güzel yaşları senin olduğun yaşlar. İyi bir insanda mutlaka karşına çıkacaktır. Sende konuşabilirsin istediğin biri olursa. Umutsuzda olma. Yani daha erken daha güzel oluyordur ama geç kaldım diye de çok takılma. ya da benim gibi yalnızlığa alış. Ha iyi bir şey değil peşin peşin söyleyeyim :)
02 Yorumla- +1 yıl
Dostum yaş 39 yazıyor ama kadınları hala çok tanıdığın söylenemez. Kadınlar iyi adam istemez aksine pasif bulur. yaşı 30+olan hiç bir kadında iyi birisini bulamadığı için evde kalmış değildir. Kriterlerini karşılayabilecek yüksek değer erkeği elde edemediği için bu durumdadır. O kısımdaki yanlışını düzeltmek istedim.
- +1 yıl
@Gizem-Avcisii ben senin dediğini anladım da bazen insanlara gerçekleri söylememek daha iyidir bence sende bunun farkına var :)
Şimdi nasip kısmet diye bir şey vardır bizim dinimizde herkesin sınavı imtihani başka yani netice itibari ile evlenip çok daha kötü durumda olmaktansa evlenmem belki daha doğru olaya hangi açıdan baktığınıza bağlı evliliğin yaşı diye bir şey yoktur benim amcam 60 yaşında evlendi hanımı 47 yaşında ikisi de ilk evliliklerinasip ne zaman sana bahsedilmişse o zaman kısmetin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Bu tamamen nasip ve senin elinde olan bir şeydir. Kimse seni sevmediğin istemediğin birisi ile evlendiremez. Bende 30 yaşındayım ve benimde bu zamana kadar evlilik düşüneceğim birisi karşıma çıkmadı. Daha doğrusu ben hep ciddi gözle baktım ama onlar öyle kişiler değilmis. Önceliklerini belirle bence. Bir evlilikten beklentin nedir? Bunu sor kendine. Bu daha önemli
00 Yorumla
+1 yılEvlenecek oldugun kişiyi secme sansın yasından dolayı azalmaz da, insanlar artık cok ıkıyuzlu. Yani karşıma cıkanların artık neredeyse hepsi sadece cinsellik düşünüyor. Sınır nedır bilmiyorlar. Akısına bırakmak yok. Onun dısında aynı anda bırcok kişi ile konuşup flört ediyorlar. Bunların arasından dogru kişiyi seçme sansımız her gecen gun azalıyor tabi. Ama yasla alakası oldugunu dusunmuyorum. Guvenle alakalı
31 YorumlaSeçme şansın daha çok. Çünkü artık hayattan, eşten, kısacası herşeyi kendi kriterlerine göre seçebilirsin. Ama o kadar çok seçici oluyor ki insan bu sefer aradığın kriterleri bulmak zor oluyor.
10 YorumlaBenimde 34'e 3 ay kaldı, şansının azaldığı falan yok. Herkes evlenmek zorunda değil, kariyerine odaklan. Evlenince şu an olduğu gibi özgür olmayacaksın.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatınıza giren kişilerle evlilik yoluna girmeliydiniz, çok uzatmamak gerekir, sevgili olup ayrılınca zaman kaybı oluyor. Sevgiliden ayrılmak çok kolay hele bu zamanda kimseden çekinmiyorken ayrıldık bitti oluyor. Bu yüzden sevgili olmak yerine ciddi olunmayan ilişkiler gereksiz bir şey eğer evlilik planı varsa uzatmaya gerek yok, evlenmeyi düşünüyor musun, hayır o zaman gerek yok sevgili olmaya. Evlilik düşüncesi olanlar için...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeçmek miiii? 😯 35 yaşında ki bir kadın önüne ne rızık gelirse oturur yer... Yemiyosa da şurda 5 yıla pamuk yiyicek. 5 yıla toplum erkek olarak görmeye başlıyıcak eğer ki eşi-kocası yok ise. Siz gene de seçin iyi seçin en iyisini bekleyin beyaz atlı prensiniz 50 yaşında gelir bulur sizi. Beraber menepoza girersiniz hem 😉 fena mı olur 😀
1117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl60 yaşında evlenenlerin oranı ne kadar sen onu söyle bana 😂 %0.5 lik kısma girebiliceksen hll olsun sana
Cevap sahibi+1 yılTotosu sıkmayınca yan çizen kadınlara bayılıyorum. Ezikliklerine ve yan çizmelerine , gotu zora gelince motoru bağırttır bağırttıra kaçmalarına hayranıım 😉😎 Binemediği arabaya çamur atarlar ya ama ilk eli kirlenen de çamuru atan olurmuş ya hani... o sensin.
- +1 yıl
@Mejor Masraf? Erkeği ayaklı banka olarak gören istekleri hiç bir zaman bitmeyen düğün aşamasında bile erkeği iliklerine kadar sömüren siz kadınlar mı söylüyor bunu?
Cevap sahibi+1 yılPeeki 🤞😉
- +1 yıl
ayaklı banka gibi gören kadınları seçen siz değil misiniz zorla mı alıyonuz hayır o zaman bu neyin itirazı ayrıca siz gtü şöyle olsun göğüs böyle olsun saçı şöyle olsun gözü renkli olsun teni böyle olsun fiziği böyle olsun diye binbir tane istek sıralayıp ona göre birini seçerken sıkıntı yok kadın maddi açıdan rahat etmek isteyince mi suç oluyor kaldı ki dinende erkek bunu yapmak zorunda ama siz dini de kendi işinize göre algılarsınız tabi
Cevap sahibi+1 yıl@Gizem-Avcisii Bunlarla polemiğe girilmez genç. Bunları sırıtan bir yüz ve ölesiye umursamaz bir ancak hınzırlık ifadesiyle püskürtürsün ve hayatına devam edersin... kadınlarla uğraşmak gereksiz zaman kaybı. Öylesine bazen takılıyom ama uzatmam işi. Sonra pis koku yapıyorlar altlarına. Zorlamaya gelmiyo anlıyıcağın 😀
- +1 yıl
@Mejor Erkeği gırtlağa kadar borca sokup altından kalkmayınca da adamı yarı yolda bırakan kaç tane hem cinsini gördüm şimdiye kadar. Erkek kadına maddi imkanlar sağladığı sürece iyidir 1 gün tökezlesin kadının ilk yapacağı iş ona daha iyi imkanı sunacak erkeği aramak olacaktır. Hani şu evliliklerde söylenen klâsik iyi gün kötü gün muhabbeti var ya işte o tamamen palavra. Erkeğin maddi ya da manevi olarak düşmek gibi bir lüksü yoktur düştüğü taktirde, ona ilk tekmeyi vuracak olan eşim dediği kadın olacaktır bu bir gerçek👍
Cevap sahibi+1 yılBak işşte... Dayanamadı kızcağız ağzı kötü kokular yayamaya başladı şimdiden.
@Gizem-Avcisii Kızlara bir şey anlatmak istiyorsan davranışlarınla ve seçimlerinle anlatmak en az baş ağrıtan yöntemdir.
@Mejor Örnek ve son derece sıradan ve diğer hemcinslerinlerinle aynı olduğun ve dersime katıldığın için tşkler MELDA. Şimdi oturabilirsin SIFIR 🔨🔨🔨👋
Cevap sahibi+1 yıl@Gizem-Avcisii Bir kız bir erkeğe ancak çok doğru seçimler ve çok doğru davranışlar sergilediğinde , menfaatine uymadığında slkkk der bu da son dersimiz olsun 😉 Öpemediği ele tükürmeye çalışır bu bklu MELDAlarrr 😎
Cevap sahibi+1 yılHe şöyyllee bklu meldaccım öğreniyorsun afferrin 😉 Doğru benim şeytan yanlış. Öp bakıyım ellerimi ✋
- +1 yıl
@Mejor Öyle kızları seçme gibi bir şey söz konusu değil. Çünkü erkek için öyle bir seçenek yok. Kadınlar hiperganik canlılardır seçimlerinde her zaman maddiyat ön plandadır aksi halde hiç bir erkek kendisini kendisi olduğu için sevecek bir kadın dururken para canlısıi bir kızı tercih etmez ancak sorun şu ki ilk seçenekte örneğini verdiğim bir kadın türü yer yüzünde yaasmiyor kısaca kadın hiç bir zaman erkeğin kendisini sevmez, ona bağlanmaz sadece, erkeğin ona sağlayabildigi o an ki durumu/imkanları sever.
- +1 yıl
ahahah ee bu düşünceye göre bunu bile bile evleniyorsunuz öyle kızlarla o zaman söylenmeye hakkınız yok baştan bunun için senle olduğunu biliyorsun kendini kullandırtıyorsun kaldı ki paraya önem vermeyenlerde var ama sizin gibi dış görünüşe aşırı önem verip karakterine bakmadan seçen erkeklere asla denk gelmiycek
- +1 yıl
@Mejor Sen konuyu anlamadın. Bunun kadının dış görünüşyle ilgisi yok en çirkin kız bile hipergamiktir (kendinden iyisini ister) veya eğitim görmemiş bir köylü kızının içinde bile bu tip duygular yatar. Kadının genlerinde vardır bu. Ayrıca evet bu saydıklarım için evlilige gerek yok ancak burada da toplumsal baskılar dinsel ya da kişisel tercihler giriyor devreye. örneğin TR de kadınlar belli bir yaş sonrası toplumsal baskı nedeniyle kendilerini evlenmek zorunda hissettiklerinden ya da aile kurma çocuk sahibi olma gibi dürtülerden dolayı evliliği tercih ediyorlar ve bunu yaparken de saydığım nitelikte yolunabilecek en uygun erkeği arıyorlar
Tekrar ediyorum kadın birlikte olduğu Erkeğin statüsünü sosyal çevresinde gördüğü itibarını ve ona sağladığı imkanları sever hiç bir zaman erkeğin kendisini sevmez. Kadınlarda sevmek aşık olmak ya da fedakarlık gibi duygular yoktur menfaat çıkar duygusu vardır 👍 - +1 yıl
@Mejor Aşık olmak sevmek fedakarlık gibi duygular erkeğe has duyulardir bunlar kadınlarda bulunmaz.
- +1 yıl
bilimsel olarak bakınca hiçte öyle görünmüyor ayrıca dediğin gibi olsaydı para için birlikte olan erkeklere de kanan kadınlar olmazdı ve evlilik için sadece maddiyat düşünülmez kimse de sırf para için iğrnç bi erkeğe katlanmaz siz sevmeyen sırf para için bakan tiplere gittiğiniz için öyle sanıyonuz şahsen ben paraya önem vermem önceki sevgilimde fakirdi ama görüyorum ki bu sevgiyi hak eden erkekte çok az çoğunuz nankörsünüz
- +1 yıl
@Mejor Konuyu toplumdaki psikopat sosyopat erkeklere getirerek genelleme yapman saçmalık ayrıca üzgünüm ama kadın cinayetlerinin sık yaşanmasında yine siz kadınların parmağı var nasıl mı?
Tiplumda klişe olmuş efendi picc kıyaslaması her ne kadar espri konusu olsa da, Kadınların yüksek çoğunluğu işinde gücünde içki sigarası olmayan sakin saygılı erkekleri sıkıcı bulup, büyük oranda tercih etmiyor. Bunun yerine maço kavgayı seven masaya yumruğunu vuran birazda saati saatine tutmayan dengesiz serseri tiplere çekiliyorsunuz
Sonuç: Her gün kadına şiddet ve cinayet haberi.. Şiddete uğrayan kadınların çoğu kendi tercihlerinin sonucunu yaşıyor kimse kusura bakmasın.. - +1 yıl
Kadın erkek sayısı eşit olduğuna göre her kadın birini bulacağına göre ve çoğu erkekte iyi numarası yapıp sonradan kötü olduğuna göre demek ki yarınızdan çoğunuz man. yaksınız ayrıca kötü olmayı seçende sizsiniz demek ki anneniz kıs kardeşiniz kızınız kuzeniniz akrabanız öyle tipler ama herkes bir değil 85 milyon insanı genelleyemezsin kaldı ki erkek tarafından şiddette uğrayan erkekte oldukça fazla demek ki sizde psikopat erkek seviyorsunuz o zaman
- +1 yıl
@Mejor Toplumdaki 18-30 yaş arası kadınların hemen hepsi psikopat ne yapacağı belli olmayan şiddete meyilli erkekleri çekici buluyor. Bunlardan birisiyle es kaza evlenirse de kaçınılmaz son.. tabi bunun bile farkında olabilecek kapasitede olmadığınız için toplumdaki yüzde 10 luk psikopat tiplerle takılıp bunu bütün erkeklere genellemeniz de ayrı bir trajedi...
- +1 yıl
@Mejor Toplumdaki yüzde 80 lik efendi düzgün erkekleri sıkıcı bulup yüzde 20 lik serefszz. z serseri maço tipleri tercih edip üstüne düzgün erkek yok hepsi şöyle böyle demeniz bir kadının ne kadar iki yüzlü olabileceğinin net kanıtıdır..
- +1 yıl
@Mejor Belli ki zamanında çok darbe yemişsin erkeklerden bu derece erkek düşmanlığı başka bir açıklaması olamaz 😅
Kadınların tercihlerini ve doğanlarıni gerek deneyimlerim gerek okuduğum kitaplar sayesinde iyi bilirim. Soruna gelince evet kadınlar toplumdaki o yüzde 20 lik erkeği arıyor ve aradıkları bu erkekler özellik olarak maço aşırı sahiplenici her an ne yapacağı belli olmayan tehlikeye bulamamaktan çekinmeyen kısaca şiddete meyilli erkekler oluyor ve kadınlar bu özellikteki erkekleri (yüzde 20 lik serseri kesim) ALFA ve güçlü erkek profili olarak gördüğünden onlara çekim hissediyor.
Yüzde 80 lik efendi dürüst sakin erkekse siz kızlar tarafından BETA olarak görülüp sizde hiç bir heyecan uyandırmiıyor hatta bir çoğunuz açık açık dile getiremedeniz de iyi huylu düzgün karakterdeki erkekleri EZİK -PASİF -tMİYMİNTİİ tipler olarak tanımlarsınız.
Böyle düşünmenizin sebebi yukarda belirttiğim nedenler yani (KÖTÜ TEHLİKELİ AGRESİF ERKEĞE KARŞI ÇEKİLMENİZ -CEKİM HİSSETMENİZ)
Peki bu yüzde 20 lik sözde Alfa erkeğe kapağı atamayan kızlar ne yapıyor? ya senin gibi erkek düşmanına dönüşüp KEDİ annesi oluyor ya da zamanında yüz vermediği beğenmediği yüzde 80 lik kesimden s. a. fin birini kafalayip mantık evliliği yapıyorsunuz. - +1 yıl
@Mejor Ha bu arada evli olduğu halde o yüzde 20 lik kesimden bir erkeğe denk gelirseniz o mecburiyetren evlendiğiniz iyi adamı gözünüzü kırpmadan aldatma ihtimaliniz çok yüksek 😉👍
- +1 yıl
@Mejor O yüzden burada boşuna kadınları masum göstermeye çalışma. Kadın her zaman kötü erkeğe çekilir üst üste darbeler yediği zamanda akillanmak yerine erkek düşmanı (sözde feminist) olur..
- +1 yıl
@Mejor Anlaşıldı sen erkeklerden sağlam darbeler yemişsin daha fazla üstüne gelmiyorum.. Sen bu gözü dönmüş erkek nefretltiyle babandan, varsa abin erkek kardeşlerinden de nefret ediyorsundur büyük ihtimal
Git tedavi ol. - +1 yıl
@Mejor O kadar açıklamalarimdan bunu cikardiysan algında sıkıntı var demektir. İşine gelmedi mi konuyu başka yerlere çekip cambazlik yapan tipik iki yüzlü kadın profilisin
- +1 yıl
@Mejor Neyse sen kafayı bizle bozmaya devam et çakma feminist seni😅 Bak işine
- +1 yıl
@Mejor Zaten ondan çakma feminist diyorum ya 😅 keşke feminist olsan en azından onurlu bir şeye hizmet ediyor. Nasıl bir travma yaşayıp bu hale geldin bilmiyorum ama her halinle kalitesiz basit bir insan olduğun belli önceden seninle birlikte olmuş bir erkek varsa eminim ona cehennemi yaşatmışindir. Karakterinde tavırlarında yerlerde geziyor. Ağır sorunlusun tedavi olman gerek senin gibi birisi topluma zarardan başka bir şey katmaz.. toplumdan izole edilmen dileğiyle
Cevap sahibi+1 yıl@Gizem-Avcisii Ben ne dedim tertip? Bu kıza çok blaşma 😂 Dalganı geç bitsin gitsin.
- +1 yıl
@Mejor Ha bu arada unutmadan senin gibi erkek düşmanı kadın gruplarının nerdeyse hepsi ne tesadüftür ki yüzüne bakılmayacak kadar çirkinn oluyor. Maymundan hallice suratlarınz içinizdeki kin ve nefretle birleşince hiç çekilmiyorsunuz. Siz erkeklerden toplumda sizden tiksiniyor bakteri kalıntıları sizi
- +1 yıl
@Mejor Senin gibilere fenimazi deniliyor rahat ol biliyorum ancak ne tesadüftur ki senin gibi erkek düşmanı kadın gruplarının nerdeyse hepdi yüzüne bakılmayacak kadar çirkinn oluyor. Maymundan hallice suratlarınz içinizdeki kin ve nefretle birleşince hiç çekilmiyorsunuz. Siz erkeklerden toplumda sizden tiksiniyor bakteri kalıntıları sizi
- +1 yıl
@Mejor sen'in bu yaptığının ırkçılıktan farkı yok buda cinsiyet ırkçılığı oluyor ve aşırı uclardasin. Senin böyle fanatik olmana iki sebep var ya başına tcavz tacizz gibi ağır bir şey geldi ya da çok çirkin olduğun için erkeklerden beklediğin ilgiyi göremedin bu yolu seçtin. Agresifliginr de bakılırsa Tahminim ve yüksek ihtimal zamanında erkeklerden beklediği ilgiyi göremeyen erkeksi hatlara görünüme sahip çirkin bir kadınsın. En önemlisi de hastasın hakaret için söylemiyorum senin toplum içine karışmaman gerekiyor..
- +1 yıl
Cevap Sahibi Dostum bu kadın hasta normal değil
- +1 yıl
@Mejor Seni yeterince ciddiye alıp prim verdim yeter bu kadar. Git kendi nefretinde boğul parqzit kadar değeri olmayani nsan nusvettesi kepaze seni
- +1 yıl
@Mejor Şu an sözlüyum 1 ay içinde nişanım var ve yaşı da 25😉 sana şöyle söyleyim nişanlımın resmini atsam hasretinden intihar edersin 😅 O yüzden hiç girme o konulara zararlı çıkarsın👍
- +1 yıl
*Hasetinden
- +1 yıl
@Mejor Sevgilin biliyor mu erkek düşmanı olduğunu?
- +1 yıl
@Mejor Senin gibi biri adama dünyada cehennemi yaşatir Onun adına çok üzüldüm. Böyle karaktersiz basit bir kızda ne bulmuş acaba😕 büyük ihtimal s. a. f bişey ya da senin gibi karaktersz.
Neyse umarım geç olmadan döner bu hatasından - +1 yıl
Cevap sahibi Haklısın dostum bu parazite harcanan vakte yazık tamamen d. o. l israfı delik k. o. n. d. o. m m mahsulü
- +1 yıl
@Mejor yazık babana performans gösteriyor ortaya çıkan ürün bu.
Himm şair burada kendini tanıtıyor 😃 - +1 yıl
@Mejor İroniyi anlayamayacak kadar zavallı olamazsın 🤦 sana acil beyin nakli lazım
- +1 yıl
Shut the f*ck up silly girl
- +1 yıl
@Mejor Beyin gelişimi 5 yaşına sabitlenmiş küçük amip seni
Cevap sahibi+1 yılVay arkadaş ergenlerin eylence mekanı oldu yorumum 🥵
- +1 yıl
@Mejor Orangutan en azından evrimini tamamlamış yavrumm sen gelişimini de tamamlamamışin Homo erectus seni
- +1 yıl
@Mejor Sen mi eğitimlisin l. a. n varoş s. i. c. a. n. i haha senin yaşın kadar benim kitap okumuslugum var rahat ol sen
Aile & Toplum konusunda 864 cevap paylaştı. Ortadoğu ülkesi olmasak normal 35 yaş ama biz Ortadoğu ülkesiyiz ve maalesef bu bi gerçek kimse kimseyi kandırmasın belli bi yaştan sonra evde kaldı diye bakıyorlar. Tabi bu hiç evlenemezsin anlamına gelmez.
26 Yorumla- +1 yıl
Yalnız bunu sadece Ortadoğulu ya da Avrupalı olmaya bağlayamayız. Bazi biyolojik gerçekler var ortada ve bu yaş meselesi kadının evlilik amacına göre değişiklik gösterir. Bir kadın çocuk sahibi olmak istiyorsa 35 yaş geç kalınmış bir yaştır (doğurganlık oranı ve sağlıklı çocuk dünyaya getirme ihtimali yarı yarıya azalıyor risk faktörü yüksek) ancak kadın çocuk düşünmüyorsa ve amacı sadece aynı evi paylaşacağı bir hayat arkadaşıysa yaş faktörü burada bir sorun olmaktan çıkar 70 yaşında bile evlenebilir.
- +1 yıl
@Gizem-Avcisii gayet de coğrafyayla ilgili. Misal İsviçre'de insanlar ortalama 83 yaşında ölürken bizde bu yaş 75. Ya da ekvatora gidildikçe kadınlar daha erken regl olup daha erken menopoza girer vb bir sürü örnek var. O yüzden hem kafa olarak hem coğrafya olarak 35 bizde geç oluyor
- +1 yıl
@Raisa3 Ben Chicago'da doğup büyümüş biriyim. Bence İngilizler yaş konusunda daha hassas. Burada sadece erkekler değil kadınlarda karşıdakinin yaşına ve olgunluğuna bakıyor. Hele zenciler kafayı yemiş resmen. Üniversitedeyken siyahi arkadaşlarım, 25 yaşın üstündeki kadın yaşlıdır diyorlardı şaşkın şaşkın bakıyordum adama. Bence beyaz İngilizler yaş konusundaki düşünceleri bakımından Türklere benziyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bu tarz bir soru sormuştum. Benzer dertden müzdariptim ama şanslıyım ki ben 32 yaşındayım. Seni görünce halime şükredip sevindim, daha 3 senem varmış. 😊😅 ayrıca 40 yaşında olsaydım senin gibi birini isterdim. Yaşı ve özelliklerin işte. Demekki 8 sene daha evlenmeyebilirim 😅😊
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca soruna cevaben. Seçici olma bu yaştan sonra. Mesleği, statüsü çok umrunda olmasın. Karı koca çalışır , geçinirsiniz. Kişilik karakter bak, evlen. Bir evi varsa ne iyi. Yok doktor, yok öğretmen. Yok polis falan kriterlerle ihtimalin azalır. Eli yüzü düzgün, kişiliği düzgün yeter de evlen. Yoksa evde kalırsın. Demedi deme.
Gizli Üye(25-29)+1 yılRed pillci tayfayı dinlemeyin. Erken yaşta evlenip çocuk yaparken kariyerde ilerlemek zordur. Kendinize zaman ayırmak da öyle. Erken anne olma hayali olmayan kadınlar için bu yaşlar gayet genç ve ideal. Okuyorsunuz, kariyer yapıyorsunuz. Elbette yirmi yaşında evlenecek değildiniz. Acele edip yanlış karar vermemeye dikkat edin. Benim kırk yaşındaki akrabam, genç evlenen akrabalarımdan çok daha iyi bir koca seçti. Çünkü mental olgunluğa erişmiş ve ne istediğini biliyor.
00 YorumlaYani seçici biri oluyorsun bulmakta zorlanırsın
30 Yorumla
+1 yılGeçmişte yaşadığımız güven sorunları yüzünden çevreden duyduğumuz evlilik sorunları yüzünden bir de meslek sahibi olup para kazanmanın verdiği rahatlık yüzünden evlenmeye gerek görmüyoruz diyelim bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani kariyer yapıp sonra böyle pişman oluyorsunuz ben evliliği tercih ettim bir yandan da okuyorum mutluyum yaşıt erkeklerin 25-30 a bakar tabii bekarda oda. Genelde 40-45 yas arası erkekler 35 lilerde bakar ama onlarda evli oluyo ve bence 35 yaşına kadar bekar kalan bi erkek sıkıntılıdır ruhsal olarak ya çok seçicidir ya da psikolojik problemleri vardır
20 YorumlaEvde kalmadın ama seçme şansın azaldığına katılıyorum
20 Yorumla
+1 yılSeç ya evleneceğim diyerek de kalan hayatını mahvetme nasibinde varsa zaten çıkar yoksa da senin zaten kimseye ihtiyacın yok sen sana zaten yetersin 🙂
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaş ilerledikçe mevcut yaş grubunda evlenme sayısı artıyor. Buna sebep de bir yaş sonrası bekar karşı cins bulman azalıyor. Ama bu bulamazsın demek değildir. Genelde dul bulmak daha kolay hatta :)
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani yine evlenirsin ama birazcın işten kalan vakitlerde birini bulmak için emek vermen lazım dediğin gibi artık teklif eden de pek olmuyor kendin gibi iş güç sahibi insanların takıldığı sosyal ortamlara girebilirsin
00 Yorumla
+1 yılyaş grubun erkeklerin %90ı evlidir. evli olmayanların çoğu da evlilik düşünmüyordur ya da evlenecek durumda değildir. kalanlar da çok tipsiz diye evlenememiştir şansın baya azalmış bu yüzden kendinden 3-5 yaş ufak erkeklere yönelebilirsin
00 YorumlaZor degil tabi ama taliplilerinin sayisinin azaldigi da bir gercek. Ben 30'dayim su an. Bundan 5 sene once iyi kotu niyetlenen vardi ama simdi ben de hissetmeye basladim. Kafama filan takmiyorum iyi tarafi bu 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOkuyan ve eğitimi olan biri için 30-35 yaş arası ideal evlilik yaşı.
hayata atılma yaşı artık min 28 günümüzde.
35 ten sonra da evlenirsiniz.
bunun sınırı yok ki20 Yorumla
+1 yılEvlilik mecburi bir şey değil ki. Nasılmutluysan öyle kal. Tabi ki seçme hakkın var ama yaşa bakarak hareket etme sakın.
30 Yorumla
+1 yılvalla azalmak ne kelıme bizim yastakılerın torunları oldu
10 Yorumla
+1 yılBen 32 yasıma girdim kendi tercihimden canım yandıgı için evlilik istemedim. Evde kaldıgını neden düşünüyorsun? Günümüzde karaktersiz güzeller cok piyasada o yüzden senin karakterin her şeyden önemli. Böyle bir kadınla en azından sohbet etmek isterim ki zamanla arkdaslıgımız ilerlesin tanıyalım bir birimizi
10 Yorumla
+1 yılEvde kalmak da güzel bir şey bence kafa rahatlığı gibi önemli bir lüksün oluyor hep 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya gerçekten ben anlıyorum lisede matematikci kokos bir hocam vardı bu asla alçak dala konmaz derdim kocası tornaciyci yani bulamadığı için mecbur evlenmiş galiba kocasından hiç bahsetmezdi
11 Yorumla- +1 yıl
Tornacıların ne kadar kazandığından haberin yok belli ki 😀
29 yaşındayım bende biri olsa diyorum ama senin içinde geç değil
40 YorumlaSaçmalamayın yaa yaşa göre evlilik mi olur bakın Mehmet Ali Erbil'e adam kaç yasında takıldığı kaç yaşında üstelik istediğini alıyor adam bazı şahıslar sadece paraya bakıyor görüntü önemli değil 😂
00 YorumlaÜzülme hiç üzülme senin yaşın 35 ise evde kalmış değilsin, ben ne deyim yaşım 42 evlilik/mevlilik daha yok olacak mı oda belli değil. Sen sakın ümidini kaybetme, seni tanımıyorum ama kesin hayatını bulacaksın ve mutlu/mesut olacaksınız tekrarlıyorum ümidini kaybetme.
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar
Sen böyle sorunca içim daraldı 29 yaşındayım işim var evim var ama evlenemedim daha senin bu durumu okuyunca iyice karamsar oldum 😂00 YorumlaAile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Yoo az değil bence. Erkekler tipe bakar tipin güzelse talibin çoktur yine. Ki tipe bakan da ne kadar sever orasi malum sorun yaş değil kafa dengi birisi.
05 Yorumla- +1 yıl
Tipe bakan erkekler de kimsenin umrunda değil parasina bakıyorlar kızlar da. Ki akilli kızlar bu tür erkeklere tırnağını bile uzatmaz. Kızdan çok erkekler çirkin Türkiye'de asıl kaybeden erkekler. Türkiye'de yine dolu dolu güzel kız var da erkeklerin hepsi mağara kaçığı gibi çirkin
Valla kriterlerin kaf dağında değilse bence sorun olmaz evet belli yaştan sonra şansın azalıyor ama en azından ne istediğini biliyorsun sıkıntı olmaz bence
00 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim arkdaşım da bekar. Mesleği de iyi geliri de iyi. 1987 doğumlu neredeyse 37 olacak rica ediyorum kızlar güzelseniz evlenin şununla kurtulun :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence evlenmemek en iyisi. Bu devir evlilik devri değil
30 Yorumla Neleri seçtiğine bağlı. Onceliğin karakter seçimi olmasi lazim. Yoksa gençliğindeki seçimler gibi bekliyorsan geçmis olsun evde kalmaya devam edersin maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnapıcan evlenip, başına belamı alıcn.. zaten alışmışsındır özgürlüğüne. sevgili işini vilemem.. biraz dominant gbisn, tırsıyolardır yanaşmaya
10 Yorumla- Devamını Gör (194)
Devamını Gör(239)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 35 yaşıma giriyorum. Evleneceğim kişiyi seçme şansım azaldı mı, sizce evde mi kaldım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler