Özellikle 30-35 yaş civarı kadın arkadaşlar eskisi gibi düzgün ilinde gücünde kişilerden görüşmek isteyende yok sizde de durum aynı mı? Ayrıca erkekler siz bu yaşlarda birini duyunca daha genç birinimi düşünürsünüz evlilik için ciddi anlamda cevaplayın?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSelamlar,
Bence evde kalmadınız Evlilik yaşı diye konulmuş bir kural olmasa da toplumun bu yönde belli kabulleri mevcut. Her ne kadar bu kurum erkekler için etkin bir şekilde işlemese de kadınlar için saat gibi çalışıyor. Normal de 22-28 yaş arası kadınlar için ideal evlilik yaşı olarak kabul görüyor. Bu sınırı açmanız halinde ailenizden başlayıp yakın çevrenize kadar yayılan ve insanda 'evde kaldım galiba' hissiyatı oluşturan bir durum ortaya çıkıyor. Aşk yerlerde sürünüyor ve öyle masallardaki gibi aşık olup evlenmek hakikaten masallarda var artık. bu yüzden bence kimseyi dinlemeyin ya da yaşa takılmayın. belki sevdiğiniz birisi zaman içinde karşınıza çıkacaktır. yani vaz geçmemelisiniz 34 yaş o kadar da geç bir yaş değil bence. önemli olan aşık olacak sizi sevecek birini bulabilmeniz bence. her şey gönlünüzce olsun...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evde kalmadınız ama seçenekleriniz çok sınırlı, içimden geçen en net düşünceler şöyle: 1) Bir kadın için asla evlilik için üstüne düşme 2) Bir kadın veya erkek birbirine katkı vermiyorsa vazgeç 3) Sevgi bir verme sanatıdır “ Erich From” dediği gibi. Maalesef ülkemizde bu ucuz olduğu için çoğu insan kıymetini bilmedi, elinden kaçanın gidenin ne kadar kıymetli olduğunu görünce arayışa girer oldu. Kahramanımıza sonsuz yolculukta kolaylıklar dilerim.
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. bayan olarak 35 den sonrasına öyle deniliyor genelde :) . eskisi gibi değil artık insan ilişkileri bizde aynı durumdayız aklı selim düzgün düşünen birisi çıkmadı ne kadar ilgi göstersek de. yaş olarak aradaki yaş farkı önemli bence kafa yapısı aynıysa ve uyum varsa teferruata gerek yok bence
02 Yorumla
Soran+1 yılSınırdayım o zaman desene..
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhabalar. Öncelikle evlenme yaşının artık özellikle üniversite okuyup iş hayatına atılan kesimde zaten söylediğiniz yaş aralığına doğru arttığını söyleyebilirim. Siz çalışıyor musunuz? Karşınıza belki sizi isteyen birileri çıkıyor fakat sizin dikkatinizi çekemeyip, standartlarınıza uymuyor olabilirler mi?
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Tugrulseu terbiyenizi takının ve önyargılarınızdan kurtulun, bilip bilmeden yorum yapmayın ve yorumumdan uzayın
Soran+1 yılMerhaba, evet çalışıyorum daha önce 3 yıllık ilişkim oldu kişilik olarak iyi biriydi ama anlaşamadık. Bana ihanet ettiğini düşünüyorum çünkü 5-6 ay ayrı kaldık o sırada biriyle görüşmüş olmamış ardından tekrar barıştık barışınca öğrendim. Şuandada kimseye güvenemiyorum inanın ki biri sosyal medyada ekliyor bi bakıyorum bi dünya kız hesabında.. konuşup içimi dökecek kimsede yok nasıl olacak bilmiyorum.. teşekkür ederim cevabınız için
Cevap sahibi+1 yılMesleğiniz ne sakıncası yoksa. Düzen bozuk ve erkeklerin çoğunun evlenmek değil takılmak niyeti. Ortamda da evlenmeden herşeyi rahatlıkla yaşayabilecek alternatif çok olunca sorumluluk almaktan ciddi ilişki yapmaktan iyice kaçıyor adamlar da
Soran+1 yılmesleğimi burada belirtmesem daha uygun olur, bilmiyorum belkide ben çok ön yargılıyım eski erkek arkadaşım şu an benimle barışmak istiyor ayrıyız uzun süredir fakat ne kimseyi takip ediyor ne de görüşüyor beni bekliyor ama güvenemiyorum
Kafamın içinde kurduğum kişininde karşıma çıkması zor gibi , siz evlimisiniz peki?
Cevap sahibi+1 yılEski erkek arkadaşından neden ayrıldınız? Ben evliyim evet. Ama standartlarımı öncelikli olan konularda düşürmedim ama çok da gerekli görmediklerimi eledim
Soran+1 yılBiraz gücen problemi vardı aramızda Allah için benimle beraberken birşeyini görmedim sadece bi süre ayrı kalmıştık o sürede bi başkasıyla görüşmüş, sonra tekrar barıştık ama öğrenince güven kalmadı bende şu an ayırıyız kendini ispat etsin diye bana tek bir kız bile ekli değil hesabında çevresinde , ama yinede güvenemiyorum, ve biraz baskıcı yapım var sanki
Soran+1 yıl@doruscuk yaklaşık 1 yıldır iletişim yok
Cevap sahibi+1 yılSiz ayrıyken başkası ile görüşmesi aldatmak değil ki! Bunda güven kırılması için anca senin arkadaşınla filan görüşmüş olması lazım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
67Cevap
+1 yılevde kalmış durumunda değilsiniz aslında yani tam sınırda gibisiniz 40 yaşına varmadan evlenebilirsiniz diye düşünüyorum
geçen günlerde sizin yaş grubunuza ait bir hanımla arkadaşım evlendi oda 38 yaşındaydı..
yani imkansız değil ancak adaylara karşı biraz fazla seçiçi olmak yerine mantıken de olayları sorgulamanızı öneriyorum..10 Yorumla
+1 yıl34 yaş bi kadin için özellikle bizim kültürümüzde biraz geç olabilir ama karamsar olmayın.. nasip bu işler, belki de hakkınızda hayırlısı boyledir. Kötü bi evlilik olup dünyanız kararacaksa böylesini tercih edersiniz değil mi? Bu yönden bakın derim.
34 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki hayırlısı öncelikle ama güzellik iş güç tabi etkisi var bu işler için fakat olmayıncada olmuyor
- +1 yıl
Emin ol, bilinçli bi insan güzelliğe meteliğe bakmaz.. yanında huzurlu oldugu insanı ister.
Soran+1 yılÇok haklısınız inanın önemli huzur elbet, çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim, modunuzu düşürmeyin. unutmayın imtihan dünyası bura çokta meyletmemek gerek. Hersey gelip geçici…
Öncelikle geç kaldım diye düşünmeyin. Ben 39 yaşındayım ve bekarım. Güvenmek, paylaşmak, rahat anlaşmak çok çok zor artık. Ayrıca belki de hayatınızın mutluluğunu bu yaşta bulacaksınız. İnanın düzgün bir insan yaşınıza bakmaz. Sadece 30 lu yaşlar çocuk isteyen kadınlar için zor bir yaş Yine de sağlığını yerinde ise bu bile çok zor değil. Ayrıca moralinizi bozmayın. Siz evde kaldıysanız ben ölmeliyim :D Ha ben evde kaldım diyebilirim. Allah karşınıza güzel değer bilen bir insan çıkartsın.
10 Yorumla
+1 yılMerak etme evlenirsin kırkında evlenen çok insan var. Ayrıca her kurtlu baklanın kör bir alıcısı olurmuş. Hatta evlenmemek daha güzel hayatın dolu dolu yaşa ne güzel tek başına. İstediğin kişiyle takıl istediğin kişiye gez dolaş eğlen karışanın yok edenin yok sorumluluğun yok daha ne istiyorsun. Şu an sana o kadar çok özendim ki.
10 YorumlaEvde kaldım tabiri bana komik geliyor insanlar 18 yaşından sonra evlenebilir yasalara göre evlilik sorumluluk gerektiren bir olgu kendini hazır hissediyorsan başkasından teklif bekleme sen teklif et çıkma, arkadaşlık teklifleri erkeklere özgü bir durum değildir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYauv herkes *mcı olmuş, ne evliliği? 50-60 yaşında adamlar sosyal medyada ve reelde sapık gibi dolanıyori 80 yaşındaki dede bile sırf cinsellik için kendine karı arıyor. 30-35 desen onlar zaten veletler varken 30-35 niye düşünsün, birliktelik düşünse evlilik neden düşünsün? Bence evliliği hayatının zirve noktasına koyma, geç kendini kurtar, hangi erkekten fayda var?
02 Yorumla
Soran+1 yılZaman çok kötü sevgi sadakat çok eskide kalmış bu zamanda sadakat arıyoruz güven arıyoruz bizde işte canım gibi
- +1 yıl
Eskiden de boktu, sadece şanslılar güzel yaşadı bu hayatı, Mayıs'ta seçim var geç kendini kurtar düşünme bunları, kendine odaklan. Bir adamla evlenip de monoton bir hayata girmek aldattı mı aldatmadı mı onun tedirginliğinde olmak hele ki kucağına çocuk geldikten sonra başına kalacak olması falan, geç bunları. Uzanamadığın yer gözünde hayalin olmasın yani. Ölü yatırım evlilik. Sen şimdilik para kazanıp birikim yapmaya, yurt dışına çıkmaya falan bak. Mesela para biriktirdin yazın tatile çıktın, geç en azından yabancı biriyle evlenme arzun olsun ki yurt dışına resmi olarak çık. Anladın?
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılBende 37 yasındayım.
Tanısmak gorusmek ıstedıgım ınsan oldu.
bırseyler yasamak evlılık ıcın bırbırımızı tanımamız lazım sonuc olarak.
ama daha ılk bulusmaya bıle gelıcem dıyıp sonradan gorusmek ıstemıyorum dıyorlar.
ben ne yapacagım ınan bende bılmıyorum.
Bır durum daha var. Asıl onemlı olan da bu kısmı.
Daha benı tanımadan oturup konusmadan hıc gorusmemek ıcın duydugum muhtesem cumle.
Ben senın gbı ıyı bırını hayatım da ıstemıyorum.
Sızce benım sansım ne kadar?00 Yorumla
+1 yılYaş çok önemli değil bence. Bakımlı mı kendini geliştirmiş mi 35 40 sene boşa mı yaşamış bu önemli.
22 Yorumla
Soran+1 yılSenin düşüncen bu yönde ama iş ciddiye binince erkekler 30 yaş altı arıyor sanki
- +1 yıl
Çoğu kadın 30 dan sonra salıyor kendini o sebepten olabilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kaldık ikimizde sana süre 2 yıla buldun buldun bulmazsan bir dha hiç bulamazsın 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden 2 yıl 😂
- +1 yıl
Kuruyup gidecek kanka
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yıl30 ve sonrası yaşlardaki kişilerin algı ve bakış açıları çoğunlukla daha mantıklı ve olgunluk dolu.
Yani, uyum sağlayacak nitelikte olabiliyor. Elbette kişiden kişiye değişir.
10 Yorumla
+1 yılNasip bu işler. "evde kalmak" tabirini hiç sevmiyorum. Sen doğru ol, doğru yaşa nasip eden ederse evlenirsin, etmezse bir bildiği var dersin...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Amaaaan boş ver Allah aşkına evlenip napıcan? Bu yaştan sonra bi erkeğin kahrı, tavrı, egosu çekilir mi yaa 🤦♂️ Onu yapma, oraya gitme, bunu giyme deyip duracak 😒
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle diyenler kendine baksın başkalarını eleştirenler genelde kendi eksiklerini unutmak için başkalarının derdiyle meşgul olanlardır.
Baha ne demiş
Gülü susuz seni aşksız bırakmam 💔10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılValla o yaşlarda bende evlenmek istemem zaten kendi derdim bana yetiyor birde kadının derdini kendime külfet edemem
10 Yorumla Neden evde kalasın kadın dediğin 30 dan sonra kadındır ve daha çok tercih sebebidir. Elbet karşına seveceğin biri çıkar
10 Yorumla
+1 yılYani kısman bir nevi bir bakıma
Kimine göre belki kimine göre değil
Aman be sal gitsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Benim için yaşa bakmaz sevdikten sonra. Anlaşmak, sevmek, enerji vs. önemli.
10 Yorumla
+1 yılBen o yastada o yaşta bir kızı öncelik yapabilirim
Akıllı kadın önemli10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yıl30 dan sonra insan daha çok mantığıyla hareket etmeye başlıyor bu da evliliği zorlaştırıyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl34 yaşında biri olarak tercihim 27 yaş ve üzeri olur tabi ki
10 Yorumla
+1 yılYani erkekler korkuyor artık evlenmekten birde kimse kimseye guvenmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkışına bırakabilirsin bende evlenmedim evlilikte basit bir şey olmadığını düşünüyorum evlenip boşananda çok kafa yapinda uymalı herkesin çekindiği konu güven duymakta sadakat yanlız yaşama korkusu oluşuyor onemli olan hayırli olması öyle olmayacaksa hiç olmasın
00 Yorumla
+1 yılyok gunumuzde artık normal... erkeklerde calısan kadın arıyor... senın bence cok sansın var... ama tıp olarak aradıgını bulabılımısın o kaderıne kalmıs
10 YorumlaBen 46 yaşında biri olarak evliliğe hazırım ve ciddi olarak arıyorum ama 37-38 yaş altı ile kafa ve kuşak farkımız var. Onun için bana aşırı küçük geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizle pekâlâ 35+lerinde erkekler düşünebilir ama siz umutsuz olmayın ve teklifleri de degerlendjrin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yıl35 yaşında evlenmeyi düşünüyorum ve 28 29 yaşları ideal olur. 30 yaşından büyük birisiyle evlenmem.
13 Yorumla
Soran+1 yılBikaç tanıdığım erkek arkadaşlarımda aynı düşüncede..
- +1 yıl
Çünkü kadının o enerjisi, anlayışı, samimiyeti ve düşünce yapısı bitiyor o yüzden ne kadar genç o kadar iyi.
- 3 ay
Konusalimmi
Yasitin erkekler genelde bu yaslarda evlenmis ailesi var, eger güzelfr degilsen isin oldukca zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBende zorlaniyorum, evlenip ayrılmış oluyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılSiz kaç yaşındasınız?
- +1 yıl
@Sarpergülsoy, Tavsiye ederim. delikanlı adam.
- +1 yıl
@tesladavinci teşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim gibi evlenip bosanmis olmaktansa, hic evlenmemis olmak bence daha iyi. Sikma canini.
20 Yorumla
1 yılO yaşına kadar temiz kalmışsa neden olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. böylesi daha iyi gizli üye :d verdiğin değerler her zaman boşa gider
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. napicaksin evlenmeyi boşanan bosanana bekarlik sultanlık 😁
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence evde kalmadın, evde kalmak için daha çok erken
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaş ilerledikçe talebin azaldığı bir gerçek maalesef.
17 Yorumla- +1 yıl
Sende aynı kaderi mi paylaşıyosun soruyu soranla
Cevap sahibi+1 yılyoo ben evleneli 20 yılı geçti
- +1 yıl
Mutluluklar dilerim ömür boyu tabi umarim mutlusun inşallah
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim, bir sorun yok.
- +1 yıl
Sorun yoksa buna sevindim adına umarım hep güzel devam eder
- +1 yıl
Bu arada x per puanın var mı
- +1 yıl
Gizliden çık istersen
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılben de evde kaldım :)
senin aklındaki plan ne merak ettim kendinle ilgili.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl40 yaşında olsam 34 yaşında biri iyidir yaşıt istemem açıkçası
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha önce size talip olan kişileri reddettiniz mi abla?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGecen biriyle gorustum fb olarak 47 yasinda bakire cikti gorusmedim birdaha
00 Yorumla
+1 yılBence 50 yaşına kadar evde kalmadın rahat olabilirsin, he 50 oldun bir saniye geçti ondan sonra aynısını sorarsan kaldın derim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. 20-30 yaşta kız seçiyor 30 dan sonra erkek seçiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılİlginç bu şekilde düşünmemiştim hiç
+1 yılTeklifler her geçen sene azalacaktır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenfe 35 oldum artık evlilik dusunmuyorum
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani kafalar uyustuktan sonra neden olmasin
10 Yorumla bende aynı durumdayım , eskısı gıvı AVCI DEGILIZ BENCE ONDAN
00 Yorumla
+1 yılDaha gencsin ne evde kalması iyi insanlar çıkar senden güzeli yok bunu bil yasa nasipin cikar
00 Yorumlayaşıtların veya senden kaç yaş büyükler yanaşabilir…güzel ve alımlı isen şayet
00 Yorumla
+1 yılHayır ya nasip bu işler belki daha güzeli senin 'olacak.
00 Yorumla
+1 yılZamani vardır bence hayırlısı olsun
13 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce bi erkek arkadaşım vardı 3 yıl sürdü olmadı ayrıldık şimdi tekrar barışmak istiyor ama benim duygularım tükendi, bu saatten sonra da birine güvenmek sevmek zor nasıl olacak bilmiyorum
- +1 yıl
Eğer duyguların tukenmisse ve evliliğe değer biri değilse yoluna bak
Soran+1 yılTeşekkür ederim🙏😊
Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Kader ortağı olmuşuz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbağlayalım başını hemen
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Evett t aaa a kaç. Yaşındasın
00 Yorumla
+1 yılBenim hazin son temsili bu gidişle bir kaç yıla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılNasibiniz çıkacaktır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Niye evde kalmış olacaksın ki alakası olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılIstemedikten sonra kalmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTeyze artık ikinci bahar arayan amcalara bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHadi geçmiş olsun 😅
00 Yorumla
+1 yılEn güzel yıllarda çocuk sevmek vardı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet öyle düşünürüm
00 Yorumla
+1 yılÇok adamla gezene kimse bakmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 34 yaşındayım çalışan biriyim evlenemedim, sanki çok eskisi gibi teklif eden de yok. Sizce evde mi kaldım:(?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım