Yaş olarak 29 oldum haala tık yok. Çok güzel olduğumu söylüyorlar ama yanlizolduktan sonra neye yara. 3 aydır bı hastanede işe başladım ya evliler ya sevgilileri var begendiklerim de belki benden bı haber çok çekici tatlı edepli alimli bir bayanım. Kibirli degilim cahil cuhela degilim ne bileyim niye olmuyor. Dua ediyorum ne yapsam bı mutlu yuva kursam yasitlarim 3 cu çocuğu yapyor benim kocam bile yok gerçekten zorlanıyorum gururuma dokunuyor valla
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kardeşim herkesin kriterleri farklı olmakla birlikte mutlulğu bulmak kolay olmuyor. Ama en önemlisi izdivaç yapacağın insanın değerini bilecek ve seni gönülden sevecek biri olması.
Eğer burada yorum yapan, ne söylediğini dedemin bile anlayamayacağı bir lisan kullanan ve kendisi gibi düşünmeyen herkese hakaretler yağdırıp, verilebilecek tepkileri de göğüsleyecek cesareti olmadığı için görüşüne yorum yapılmasını da engennleyen şu dangalak gibi biri ile olacaksa bence olmaması daha hayırlı olur..
Henüz yaşınız genç ve inanın ki evlenmeye can atıp evlenen her birey de mutlu olamıyor. Umarım iyilerle karşılaşırsınız..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılparan varsa evlenelim ve aklını kullan derim sana dua dediğin saçma şeylerle hayat yürümez akılla bilimle mantıklı kararlarla yürür ama evlenmek için sakın evlenme sonra bir çok kadın gibi ağlarsın birbirini tamamlayabileceğin biriyle evlen o senin açıklarını kapatsın sen onunkileri kapat uyum içinde yaşayabileceğin birini bul bu da bayağı zor günümüzde nitelikli insan bulmak hele ki türkiye gibi bir yüzde 70 yobaz olan bir ülkede çok çok zor
00 Yorumla
Evde kalma olayı eskide kalmadı mı yaa koymuşlar yaş kriteri 30 yaş sonrası evlenmez diye bacım yaşın kaç olursa olsun eğer ki ruhun evliliğe hazırsa zaten evleneceksin bulacaksın birini ben nice mal gördüm evlenmiş ama hâlâ 10 yaşında kalmış yani yaşla maşla alakası yok takılma o işlere evlilik ciddi bir şey bence bazılarına evlenmek ve çocuk yapmak yasaklansa keşke ama bu da mümkün değil neysee yani 29 yaşında evlenemediysen demek ki hazır değilsin ne zaman olursa o zaman evlenirsin evliliğin peşinden koşmana gerek yok
00 Yorumla
Evde kaldığını düşünme. Böyle düşünerek kendini üzüp durma. Herkesin nasibi vardır, sabırla beklediğin sürece nasibin seni gelir bulur. Yuva kurmayı herkes ister, seninde olur mutlaka. Allah'tan her zaman hayırlı bir eş iste. Aynı zamanda çekim yasasınıda kullanabilirsin. Bir tane niyet kutusu yap kendine, sonra istediğin şeyleri olmuş gibi bir kutuya koy. Daha sonra kutunun içine doğal taşlardan koyabilirsin, aynı zamanda dualarla destekleyebilirsin. Umarım senin için hakkında hayırlısı ne ise o olur 💜
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
121Cevap
Şuarâ Sûresi 78. Ayet Tefsiriاَلَّذ۪ي خَلَقَن۪ي فَهُوَ يَهْد۪ينِۙTürkçe Okunuşu *Elleżî ḣalekanî fehuve yehdîn (i)
Ömer Çelik Meali“Beni yaratan ve bana Doğru yolu gösteren O’dur.”
🌹🕋🌹🤲🤲🌹🕋🌹
Mâide Suresi - 51 . Ayet Tefsiri
Ayet
يَٓا اَيُّهَا الَّذٖينَ اٰمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارٰٓى اَوْلِيَٓاءَۘ بَعْضُهُمْ اَوْلِيَٓاءُ بَعْضٍؕ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَاِنَّهُ مِنْهُمْؕ اِنَّ اللّٰهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمٖينَ ﴿٥١﴾
Meal (Kur'an Yolu)
﴾51﴿ Ey iman edenler! Yahudileri ve hıristiyanları veli edinmeyin. Onlar birbirlerinin velileridir. Sizden kim onları dost edinirse şüphesiz o da onlardandır. Allah zalimler topluluğunu hidayete erdirmez.
MUTLU BİR EVLİLİK İÇİN HANGİ DUALARIN OKUNMASI GEREKİR? Hayırlı ve mutlu bir evlilik için Allah'ın (c. c) güzel esmalarından 3 tanesi ve Haşr suresinde bulunan son 3 ayetin okunması gerekir. Öncelikle Besmele çekilerek evlenme duası okunmaktadır. Ardından ise esmalar ve ayetlerin okunması gerekmektedir. Her esmanın 7 kere okunması gerekirken ayetlerin 1 defa okunması yeterli olacaktır. Okunması gereken esmalar;El-Vedud EsmasıEl-CamiEl-Mucid EsmasıGüzel ve mutlu evlilik için gusül abdesti aldıktan sonra Allah rızası için 6 rekat namaz kılmak gerekir. Bu namazın yatsı namazından sonra kılınması önerilmektedir. Namazdan sonra ise Taha suresinde yer alan ilk 12 ayetin 21 defa okunması gerekmektedir.
re-state://background_color_rgb (255, 255, 255), font_color_rgb (70, 70, 70), justifyLeft, p23 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Ey iman Edenler! Sabır Ve Salatla Yardım Dileyin. Kuşkusuz, Allah, Sabredenlerle Beraberdir.
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
Ya Eyyuhellezine Amenustainu Bis Sabri Ves Salat, İnnallahe Meas Sabirin
Herşeyin Bir Zamanı Vardır Evliliğin Bile Benim Gibi Sabret Ve Yüce Allah'a Duâ Et
🌹🌹🌹🌹🤲🌹🌹🌹
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslına bakarsanız bunun net bir cevabı yoktur.
Zîra aynı şey bende de var. Ve bunun neden böyle olduğu ve niçin olduğu anlaşılmıyor...
Etrafına bakıyorsun ve şâhit oluyorsun ki en basit, âdi, âmî, âsî, hem zelîl, hem alîl, hem gâfil, câhil hem çirkin, hem maddî ve mânevî olarak beş kuruşa değmeyen insanların sevgilisi olduklarını ve evlendiklerini yakînen görüyoruz...
Ama bizim gibi olanlara hiçbir tarzda, hiçbir surette, hiçbir şartta tesadüf, ve tevafuk etmiyor.
Bizim gibi olanlara, tesadüf edenler, ya evli, veya dul, veya sevgilisi olan, veya bizi beğenmeyen, veya fütursuz, ahlaksız, dengesiz, ayarsız, karektersiz, güvenilmez, nezafetsiz, meymenetsiz vs gibi bizim şema'mıza uymayan kişiler tesadüf ediyor.
İşte bazı saçma sapan yorum yapanların o cüz’î akılları buna yetişmediğinden, bunlara makul ve muknî cevap veremediklerinden...
Câhilâne, ve ahmakâne derler ki, nasiptir, kısmettir, veya özgüvenin yoktur, ya da üzülme gün gelir olur, bir gün karşına biri çıkar vs vb gibi sayarlarda sayarlar..
Heyhat! Ey miskinler! Ey câhil-i mutlak'lar, sizler sadece ihtimalat yönüyle bakıp cevap veriyorsunuz. Eğer ihtimalat dairesinden bakılsa Amerika kıtası okyanusun dibine batar, denilebilir. ama mümkün kabul edilmez.
Ama imkânat dairesinden bakılsa, mümkün kabul edilebilir..
Aynen böyle de, bu imkânat dairesinde'dir ve mümkündür dersin.
Mâdem ki sen, liyâkatın olmayan bir mesele hakkında başıboş konuşarak olur diyerek mümkün kabul ediyorsun, öyle ise bunu ispat edeceksin. Çünkü böyle durumlar da ispatı garektirir...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Biraz mizacını düzeltmelisin. Ama senin gibi çok vaka denk geldi. Muhtemelen güzelsin alımlısın ve çok sert bir mşzacın var dışa karşı. Bu erkeklerin cesaretini kırıyor diye düşünüyorum biraz daha ılıman bir mizacın olursa yaklaşanlar olur. Bu yazdıklarından dolayı bir tahmin benimkisi
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim düşüncem de bu yönde biraz tirsiyorlar gibi sanki aslında bugün bı hemşire arkadas tatlı kız naber dedi. Kadın bunu diyen yani çok da şert değilim
+1 yılBu durumun güzellikle alakası olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta zayıfı da evleniyor, kilolusu da, güzeli de, çirkini de.
Erkekler çekiniyor olabilirler alışmışlar edepsizlere ve yiyecek gibi bakışanlara.
Sen kendi halinde biriysen zaten sevgilisi vardır veya istemiyor diye düşünüyorlardır.
Biraz da kısmet 😊61 Yorumla- +1 yıl
@kartallaryuksekucar?
Hahaha ben de öğretmenim ve çalıştığım kurumlardaki öğretmenler ya evli ya yaşlı ya da aksi ve gram ilgimi çekmeyengillerden. Beni de herkes beğenir ve evlenmememe falan da hep sasirirlar ama şöyle bence. İnsan belli bir yaşa gelince kendini tanımaya başlıyor yalnızlığa alışıyor falan diye devam edip avunmak güzel de valla hayırlısı diye geçmek gerek bazen. Zamanı gelince olur kafanı takma.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBen de 38 yaşındayım ve evli değilim. Bekar arkadaşım hiç kalmadı. Yeğenlerim okula gidiyor vs vs. Ama bu işler nasip kısmet ve gururuna dokunacak bir şey de yok. Allah size hayırlısını nasip etsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin cumlemize
+1 yılRabb' im saa başaka bir dert veresin. Nasipte ne var ise o olur. Vakti gelende olur inşallah. Bu saydıkların hoş ama bazen bunlar da yeterli değil. Kısmet işidir bunu bilemeyiz.
Evvela kişide güzel âhlakı, güveni, sâdâkâti, merhameti, vicdanı, temiz bir kalbi ve mütevaziliği ara. Senin kriterlerin bu olsun. İlla biri karşına çıktı diye sevinme. Belki o insa senin için ideal bir eş adayı değildir.
Unutma; Aşk kıymetli bir nesnedir, herkese emanet edilmez.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılBak birde şöyle düşün erken yaşta evlendin en az 1 ya da 2 çocuğun birde bunun üstüne boşandın
Şimdi sana soruyorum böyle bi durum olma ihtimali mi olsaydı daha iyi olurdu yoksa şuanki durumun mu
Emin ol şu an ki durumun daha iyi olurdu o yüzden sabret karşına çıkan insanları değerlendir ya da bazen insanlara ilk adımı sen at ya da onlara adımını attıracak şeyler yap
Tabi bu arada kişiliğinden taviz verme00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. İnşallah kalbine göre birini bulur mutlu olursun ama ne olursa olsun karamsar olma derim karşına iyi biri cıkar umarım
50 Yorumla
+1 yılbizde 34 olduk ablam 36 evlenmedik birde öyle düşün, dur hatta sana şu örneği vereyimde eminimki motive edecektir seni düşünceni değiştirir az, vallaha inancın olsun karşı komşumuz üç kardeşler kadının birisi 52 yaşlarında diğeri 48 falan ve bir erkek kardeşleri var oda 40 üstü ve hiç evlenememiş hiç birisi de👋
00 Yorumla
+1 yılHakkınızda hayırlısı olsun.
Nasip kısmet işleri bunlar kimileri artık sosyal medyadan buluyorlar.
Bende akrabalara çevreye soruşturmuştum herkes sanaldan bukuyor artık kime sorsak sevgilsi var diyorlar kızlar artık bu konularda daha atılganlar eskisi gibi değil hayat00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılValla herkes de çok güzelim ama sevgilim yok diyo nasıl bi güzellikse artık bi erkekler göremiyo mübarek o güzelliği
62 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik güzele çirkine bakmıyor. Varsa kısmetin çıkıyor yoksa bekâr kalıyorsun. Ben çok tipsiz olduğum halde evlenmek isteyen kızlarda oldu benimle ama işte anlaşamadıktan sonra insan anlaşamadığı biri ile de evlenmek istemiyor.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalmadın bence 30 undan sonra evlenenler var. Yaşıtlarına ne bakıyorsun.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yani soru çok güzel gidiyorken kendi kendini övme evresi gerçekten kötü. Kime göre neye göre tatlı, çekici, güzel? Bunları vurgulamanıza gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılYa eğerki okul okuduysanız üni vs iş bul para biriktir derken o yaşlar geliyo ayrıa herkes evlenmek zorunda da değil ki zaten
10 Yorumla
+1 yılÇok geç kalmamışsın sakın panik yapıp da saçma sapan biriyle evlenme... bu panik seni hataya zorlar... sence evlenmek mi önemli yoksa mutluluk mu... ne güzel bak işe başlamışsın, öyle ortamlarda çabuk çıkar karşına koca... sabret
00 Yorumla
+1 yıl29 daha genç , insanlar 35den sonra düşünüyor günümüzde genel olarak
10 YorumlaHayat bu kimine erken kimine geç gelir
sabretmeyi bilmek gerek10 Yorumla
+1 yılKendini milletle kıyaslarsan kafayı yersin. Bırak doğru insanla olsun geç olsun. Duaya devam.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı. Bırazda senın elinde kısmet oturduğun yerde gelıp seni bulmaz
10 YorumlaMutluluk öyle aranılarak bulunmuyor ki? Keşke bulunsa. O kelebek ansızın omzuna konacak ve sana kalacak tek şey ona bakıp gülümsemek olacak. Kısmetin seni bulur sen dert etme.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılİsteseydin bir şekilde olurdu , bu senin tercihin bence ve hayırlı olanda buymuş demek ki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. acele etme sakin ol akıllı davran evlilik kolay alınan bir karar değil ki zaten o raddeye gelince durduramıyorsun, ancak sosyal çevreni genişletmenin bunda bir faydası oluyor.
10 YorumlaYanlış biriyle olmaktansa yanlıx ol bekle sonda hakkim olan mutluluk senin olcaktir sabret hayilisi dile inan yanlı insanla yaşaması çok zor yanlizlik bin katdaha iyi düşün
10 YorumlaAllah baska dert vermesin. Bence evlilik yerine once dogru kisiyi dile sonra devami gelir evlenincede bosanmak icin cabalama diye diyorum...
22 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı. Selam bende dahil olmak üzere çoğumuz aybı dertten muzdaribiz. 2 ay geçmiş bir değişiklik var mı merak ettim
08 Yorumla
Soran+1 yılYok kimse cikmdi canim
Soran+1 yılİnsallah sen nerelisin ben Konya
Soran+1 yılİş dolayısı ile mi ailen le mi yaşıyorsun
Soran+1 yılUygun bir zamanda buyur gel ben gezdireyim inşallah. Canim
Kısmetin ne zaman geleceği belli olmaz ! Belki yarın belki 10 yıl sonra. Yaş ilerledikçe insan daha temkinli adım atıyor daha seçici oluyor bu fa işleri zorlaştırıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşa kadar seçici davrandığın için hel kaybetmişsin bundan sonrasida karşındakiler seçici olup seni istemezler istisna olur mu olur elbet karsina biri çıkar ama seninde ona gore hareket etmen gerek
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSelam iyi günler Hanımefendi Burada sizi anlayacak sayılır kişiler olur emin olun bundan siz mutlu huzurlu bir yuva istiyorsunuz Ben bunu çok iyi anlıyorum sizden
00 Yorumla
+1 yılAcele etme sonra abuk sabuk insanlarla evleniyorsunuz sakin ol ve derin nefes al
11 Yorumla
Soran+1 yılYok ne acelesi sadece 29 basacam
lan bırakın bu ayakları niye herkes troll soru sorup duruyor + alımlı bayan ne o ne biçim laf be bı kadin bunu kullanıyorsa bence kendine saygısı yokturr
11 Yorumla- +1 yıl
Harika
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen = ben canim umarim hayirli birisi cikar karsina
20 Yorumla
+1 yılHerkesin yaptığını yapmak zorunda hissetme kendini. Bende 29 yaşındayım evlenmeyi bırak sevgilim bile olmadı ben intihar mı ediyim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı. ne evde kalması evlenmek için 6 senen var bence en doğrusunu yapmışsın geçliğinin bağarında ne zorun var
00 YorumlaKanka nasibindeki insan yakında çıkar umarım. Akıllı bir kadınsın. Evlenmek için evlenmezsin. sabır sabır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhemen ilk çıkan temiz biriyle düşünmeden evlen artık yaşın geçti bakmaz kimse 30 yaşında ki kıza
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo kendimden küçükler bile teklif ediyor olmazsa düşünecem 1 2 yaştan ne olcak
+1 yılHani şu pazarda satılmayan çürük meyve sebzeler oluyor ya onlar gibisin. Bayatlamışsın artık kim ne yapsın seni bu yaştan sonra.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba bende aynı durumdayım ama isyan etmemek lazım hayırlısı diyelim seni de merak ettim ama takma boş ver
00 YorumlaEvde kalmışsın azcık cilveli ol erkeklere davetkar olki cesaretlensinler
05 Yorumla
Soran+1 yılİlk buluşmada seks teklif ediyorlar daha napim
- +1 yıl
Erkekler böyle maalesef. Eekeklerin yarı akılları penislerindedir. Sen kadın olarak erkeği idare etmeyi bileceksin cilveli olcan ama vermicen, erkeği kıvrandırcaksınki peşinde koşucak. Zaten verirsen zevkini alır gider. Bence sen ilişki konusunda tecrübesiz olduğun için nasıl davranman gerektiğini bilemiyosun
Soran+1 yılTesettürlü bir bayanm cinsellik olmadan evlilik olmaz mı peki
- +1 yıl
Tesettürlü olan sadece sen değilsin ki, toplumun yarısı tesettürlü. Tadece kurallarını iyi koyup erkeğe hissettiriyor. Evlenmeden asla seks yapmayacağını, oynaşmayacağını anlatıyor. Bunu kabul ediyosa devam edersin etmiyorsa zaten koy popon tırıs gitsin. Burada önemli olan senin ne istediğin. Kuralları sen koy erkeğin isteklerine asla boyun eğme. Boyun eğdiğin anda seni s*kmek için her fırsatı kullanır. Tesettürlüsün diye erkekler seksten geri durmazlar yani
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılaynnen evde kadin artik evlenmis bosanmis adm alir seni
04 Yorumla
Soran+1 yılYani bı doktor olabilir
- +1 yıl
sen ne is ypiyorsun ki doktor istiyorsun ins kariyer yapmışsındır
Soran+1 yılYoo yapmadım ama hastanen cerrahi boşanmış genç benim peşinde herkes de biliyor ben istemiyorum.
- +1 yıl
bulmuşsun işte kaçırma
Gizli Üye(25-29)+1 yıl28 yaş ve üstü evlenmemiş herkes güzel olduğunu idda ediyor🙃bak sen şu Allah'ın işine.
Evliliği bir gurur meselesi haline getirme, sakin ol 33 yaşı geçmemişsin ve biraz karşıdan beklemek yerine sen ilk adımları at.01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah aşkına ne bu kendini sunmak? Alimliyim diyorsun çekiciyim diyorsun. Ne bu şimdi? Bunu yapınca eline ne geçiyor? Resmen insanlar burada koca aramaya kadın aramaya geliyorlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbilemezsin ki belki de evleneceksin mutlu bir yuva olmayacak böylesi daha hayırlı 🤷🏻♀️
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvli olup mutsuz olmaktan iyidir, zamanı değilmiş diye düşün yoksa bunlara takılmak sana iyi gelmez 😀
30 Yorumla
+1 yılacele etmeyin hanım efendi... doğru insanı bekleyin. bir yerlede mutlaka sizi bekliyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Tam ebvlenilecek yastasin, boş ver degerini bilen biri cikar elbet
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı. Bu yüzden insan stres mi yapar ya bu mental sağlığına da zarar benden iyi bilirsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bekar olan koca diye yanıyor, evli olan kocasından yakarıyor. İki ucu bo*klu değnek bence. :D
00 Yorumla
+1 yılBak bu devirde 3 çocuk fazla kardasın olumlu düşün 🙂
00 Yorumla33 yaşındayım, ben evlenemedim. Asıl ben evde kaldım
00 Yorumla29 genç bi yaş bana kalırsa. Evlilik için de ideal yaş tanımına filan inanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılİnşallah en kısa zamanda istediğiniz gibi biriyle birlikte güzel bir evlilik yaşarsınız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şöyle ifade edeyim acaba sne cıtayı yuksek mı tutuyorsun
00 YorumlaSen kimseyle tanışmıyorsun kendini kapatıyorsun. Bir açıl saçıl etrafa gülücükler saç bi 😂
00 Yorumla
+1 yılevi yak kurtul evde kalmak da ne eve çivi cakmissin be
00 Yorumlayaşıtları 3. çocuğu yapıyormuş :). bence senin evlilik amacın seks gibi ne bu acele :)
00 Yorumla
+1 yılevlenip
3 çocuk yapsaydın
diyeceğin tek cümle ben köle miyim olurdu!00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tesettürlümüsün? Çevrenle sosyal olarak uyuşamıyormusun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirisiyle tanışacaksında anlasacaksında senin gelir 30 a sonra evlilik desen 32 falan. Anne olmak istesen 35 yaşına geliceksin tabi bunlar olursa. Bide olmazsa seni 30 dan sonra kim beğenip alacak bide senin istediğin gibi birisi denk gelmez ya senden baya büyük olur ya da evlenmiş boşanmış işin zor
00 Yorumla- Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem