öncesinde evli biriyle ciktim, Şu an onunla evlendim fakat eski esine haksizlik ettigim icin vicdanim rahat degil. Kadindan özur dilemek istiyorum, benden nefret ediyor. 7 senedir kavgasi yapildi. Şu an adamla bi senedir evliyim, ama artik biseylerin gecmiste kalmasini istiyorum, kadin bana hala ofkeli, ve beni rezil etmek istiyor, fakat artik evlendim oyle bir hakki var mı? Ve nasil kendimi affetiririm ya da zamanla gecermi öfkesi? ya da ne yapmam lazim? Kac kez konusmak istedim, olmadi, calistigi yere gitsem bilmiyorum? Alis veris yaptigi dukkanlarin orada hep yollumu kesiyor ama insan icinde bu konuyu bagirarak konusamiyorum, yani ne yapiyim yanliz konusmak istedim olmuyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani bir şey diyemem Hani abla zaten sizin aldığınız o bedeller ödenecek çaresi yok yani hani ben sana kötüsün iyisin demiyorum bunu yanlış anlama
Bak Allah şahidim olsun ki az önce bir kız gördüm ya bildiğin kız böyle giyinmiş ki istedim abla anlıyor musun istedim yani bir erkeğim gözlerinden yaş akmaya başladı ve eve gelinceye kadar ağladım Siz kadınlara saygım sonsuz ama anlamıyorsunuz bilmiyorum ben Öksüz ve yetim olarak bir gün çıksın diyorum başka bir şey demiyorum ya yarın bilmiyorum Bir gün o kızın da olmasın siz kadınların erkek oğlu olsun aynısını yaşayın ve o Tadına bakın işte ya Ben bu saate kadar hiçbir kadınla birlikte olmadım belki tapıyorum Ama hiçbir kadını canını yakmadım o kadar da mutluyum biliyor musun Allah şahittir bu cumalar için
01 Yorumla
Soran+1 yılSana naptiki o kiz? Kadinlarin canini yakma, hetkes ayni degil hep aynisina denk gelmis olsanda, bak benim esim beni sevdigi icin ne karakterim kaldi, ne hicbirseyim, rezil oldum, cunku evliydi ozamanlar, yapmam lazimdi ama daha oncesinde kimse beni gercekten sevmedigi icin cok asiri baglandim, kimse dogru duzgun davranmadigi icin, onada esi dogru duzgun davranmiyormus, yani ayni seyleri yasiyorduk, ama keske bekar olsaydi bunca seyleri yasamaz ve yasatmazdik, ama bak bi sevgi nelere mal oldu, yani birini gercejten seversen inan bana senin icin o kiz herseyi yapar, gerekirse serefini halsiyetini dahi boyle benim gibi yerler altina serer, fakat bu kizi secerjen dikkatli sec, sevgi gormemis
Biri olsun, onlar genelde sevginin ne oldugunu anliyor ve onu kaybetmemek icin herseyi yapar
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılGeçmişte yaptığın hatadan dolayı özür dilemek istiyor olman, senin vicdanlı bir insan olduğunu gösteriyor. Bu, senin için önemli bir konu ve ondan özür dilemek istiyorsun.
Öncelikle, bu kadının seninle konuşmak istemediğini ve öfkeli olduğunu anlıyorum. Bu, onun için zor bir süreç ve zamanla öfkesi geçmeyebilir. Ancak, özür dilemek senin için önemliyse, bunu bir şekilde yapmayı denemelisin.
Bunun için yapabileceklerin şunlar:
Kadınla yalnız başına konuşmaya çalış. Bunu, çalıştığı yerde veya alisveris yaptığı yerlerde yapamazsın. Onun için uygun bir yer ve zaman bul.
Özür dilemek için yazdığın bir mektup veya e-posta gönder. Bu, senin duygularını daha iyi ifade etmene yardımcı olabilir.
Ortak bir arkadaşınızı veya aile üyenizi aracı olarak kullan. Bu kişi, senin özür dilemek istediğini ve onunla konuşmak istediğini iletebilir.
Özür dilerken, samimi ve içten ol. Yaptığın hatayı kabul et ve bundan pişmanlık duyduğunu dile getir. Kadının öfkesini anladığını ve ona karşı saygı duyduğunu göster.Kadın senin özür dilemene olumlu tepki vermeyebilir. Ancak, yine de denemek senin için önemliyse, bunu yapmayı denemekten vazgeçme.
Kendisini affetmen için ise, öncelikle yaptığın hatayı kabul etmen ve bundan pişmanlık duyman gerekiyor. Ayrıca, bu hatanın senin karakterini yansıtmadığını da anlaman gerekiyor. Herkes hata yapar ve önemli olan, bu hatadan ders çıkarmak ve bir daha yapmamaktır.
Kendisini affetmen zaman alabilir. Bu süreçte, kendini suçlamaktan ve kendini değersiz hissetmekten kaçın. Kendine karşı nazik ve anlayışlı ol.
Umarım bu bilgiler sana yardımcı olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok tsk ederim, dogrubdiyosun, bi yerde yanliz bulup duygularimi ifade etmem lazim, pisman oldugumu, bana kizgin oldugunu anliyorum, acaba gecmiste kaldi desem dahami cok sinirlenir basit gibimi durur, ya da ne diyim, yani bize cok sinirli yani zarar gelse sevinir o derece kinli. Bilmiyorum boyle bi kin yedi senedir gecmedi nasil dindiririm bikmiyorum
+1 yılSen zaten olacağın kadar rezil etmişsin kendini senin gibiler insan yerine bile konulmamalı başkasıyla evliyken seninle çıkan, şu an seninleyken de başkasıyla bişeyler yapıyor olabilir bu arada. Dünya da erkek yokmuş gibi evli insanları ayartma karaktersizliğine ne gerek var bilmiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılBekar biri beni onun sevdigi kadar sevseydi onunla evlenirdim, onunla uyustu karakterlerimiz, ve hata yaptigimin farkindayim,
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen vidanını rahatlatmak istiyorsun. Çok kez şansını demek istemişsin. O kadının sana olan nefreti hep kalacak. Keşke bitse. İki kadın gibi konuşmak dertleşmek istiyorsun. Keşke olabilse. Ne yap biliyor musun? O kadın mutlu olabilmesi için, hayatının aşkını bulabilmesi için dua et. Veya aşk ritüeli yap. O kadın mutlu olmadığı sürece sizinde evliliğiniz cehenneme dönecek bunu bil. Size kafayı takarsa eşinle sürekli sorunlar yaşaman an meselesi. Bu yüzden Kocanın eski karısı çok mutlu olmalı ki. Sizde vicdan olarak huzurlu olabilesiniz.
Hatta ne yap. Yaşadığı eve çiçek gönder not bırak ama adını yazma. Bir erkekten geldiğini düşünsün. Evine kargo gönder doğum günü biliyorsan. Bu kadar bile sevindirsen. Kul hakkını tamamlamış olursun. O kadıncazın vebaline girmemiş olursun. Onu mutlu edersen. Sana kat be kat daha fazla mutluluk gelir. Bunları gizli yaparsan, kimseye söylemezsen. Sır olarak saklarsan. İlerde ben sana yaptım gönderdim demezsen. Çünkü sen olduğunu bildiğinde hepsini çöpe atacak. Ne kadar gizli olursa senin sevabına.
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaşka yere taşının. İşi her yere bulabilirsin. O kadını gördükçe karşılaştıkça vicdan azabı çekiyorsun. Bu evliliğini etkilemeye başlayacak. Olan olmuş artık. O kadının bunu kabullenmesi gerekti. 7 sene geçmiş olsa bile bu hiç kolay olmayacak. Huzur için başka şehire taşının. O kadını düşünüp üzülüp durma artık.
Soran+1 yılDogru diyorsun, ama erkek cocuklari var, yani birini bulsam bilmiyorum, ya da cicek gondersme bilmiyorum, kadin icin biseyler yapmak istiyorum, ama maddi olarak ona hicbir sikinti vermediki? Yani evine dokunmadik, arabasina dokunmadik, hepsi adamin ama dokunma dedim ellemedi, kendide zaten istemedi, hatta sikinti cekmesin diye busuru para bile verdi, ama adama takintili dogru diyosun, ozamanda onunla hep kavga ediyormus suanda degisen bisey olmadi ama cocuklar etkilenmesin istiyorum, kadinin hayatinin iyi olmasini bende istiyorum ama her istedigi zaten yanindaki? Herzaman cocuklari degerli esi degersizdi, Şu an deger verdikleriyle neden olayi inada bindirdi veya gurur meselesi yapti bilmiyorum, yani anlasalardi Şu an uzuluyorum ama daha cok uzulcektim, benden once herkesle bosancagini bile konusmus adam, yani bilmiyorum, ama bi kadin olarak ellimden geleni yapmak isterim cunku dogru diyorsun gercekten uzuluyorum ve gonlunu almam lazim, daha napabilirim daha fazla? Aslinda cicek konusunda haklisin ama sikintiya girmesinden korkuyorum, bide sorustururlarsa diye, vicdanim rahat degil ve dogru bu gungectikce beni dahada rahatsiz ediyor zamanla gecer diye dusunmustum daha beter oldu, öfke sorunlari yasiyorum bu yuzden, acaba birini bulsam bilmiyorum cocuklariyla sorun yasarmi Şu an onalrla iyi gibi ama durumu hazmedemiyor
Soran+1 yılDogru ama, cocuklugum burada gecti, evim isim duzenim, ailem, herkes burada, uzaga gitmegi istesemde yapamiyorum, kadini gordukce rahatsiz oluyorum oda olmuyor, uzuluyorum evet ve oda uzuluyo ya da sinirleniyo yani dengemiz bozuluyo zaten herkes bize bakiyo biz karsilasinca yani yuz ifademiz degisiyo cunku, etkiliyo evet cunku evde cocuklarla kacga ediyo kadin,
Cocuklarda babalariyla yani bilmiyorum boyle olmasini istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSorun sen değilsin güzelim. Senden önce de zaten ilişkileri yürümüyormuş boşanacaklarmış. Fakat kocası seni tercih etti. Onu aldattı diye kadın bunu hazmedemiyor. Herşeyi var herşeyi vermişsiniz. Hatta daha fazla mutlu olsun diye kendi mutluluğundan feda ediyorsun. Sen ona birini bulma. Bu senin görevin değil. Kadın kafasına dengesine göre birini bulsun. Dediğim gibi çiçek gönderme, hediye gönderme işini gizli yap. Bir kaç ay. Dolunay günlerinde yap kendini daha özel hissetsin. Öyle masraflı şeyler alma. Bühçene göre. En azından sen vicdanını rahatlatırsın.
Şimdi sana ona adam bul desem. O adam kadına aşık olup senin bulduğunu söylerse kadın senden 10 kat daha nefret edecek. Bu yüzden o fikri aklından sil.
Kadın taşınamıyorsa. Sen konfor alanından çık. Aileni ayda bir görmeye ziyaretini yaparsın. Fakat o kadınla her gün sokaklarda yüzleşmek bu seni çok yıpratır. Eninde sonunda eski karısıyla olan problemlerde üstüne de çocuklar adamı seni senden soğutur ve bezdirir. Anlıyor musun? Bu yüzden sana kafa huzuru için doğduğun büyüdüğün yerden uzaklaş. Başka şehir sıfırdan hayat size de çok iyi gelecek. Bunu yapman lazım. Yoksa sen bu kadını gördükçe çürüyecek hiç mutlu olamayacaksın. Kendini de düşünmen lazım. Adam her gün senin asık suratını, sonra sekste isteksizliğini gördükçe seninle evlendiğine bari pişman olmasın. Bu yüzden aklını kullan.
Cevap sahibi+1 yılBiraz kendi evliliğine kocana odaklan. Kadını düşüp acıyıp durma. Sen acıdıkça fazla vicdan yapacaksın. Diyorum ya ne kadar uzağa taşınırsanız size o kadar çok mutluluk ve huzur var demektir.
Soran+1 yılAslinda dogru diyosun, ama cocuklardami adami yipratiyor ben belki birbirlerine iyi gelirler sandim, ozaman cicekler gondercem en iyi fikir bu dogru diyosun, peki biriyle guya tesadufen karsilastirsam acaba aralarinda bi sevgi olusurmu yani adam beni tanimasa ama baskalarindan adamin bekar oldugunu duyduysam onunla biyerde kadinla karsilastirsam bi sebebten dolayi acaba hayatina tekrardan birini sokarmi? Ama zor kadin evden ise isten eve gidiyo, uzaga gitmek mantikli geldi boyle yazinca, cok mantikli seyler dedin, aklima gelmemisti, dusununce aslinda dogru dediklerin, burada mutlu olamicaz, kadina zra sira jest yapiyim hem o kendini iyi hiseder hemde ben, bide belki tesaduf biriyle karsilasmasini saglayim? Tanimadigim ama herkesin iyi bahsetigi biriyle bi sebebten dolayi karsilassalar
Cevap sahibi+1 yılDediğin gibi kadına jest yap. Bazı erkekler zor kadın sever. Kadın sevildikten sonra zaten yumuşayacak. Şu an öfkeli olduğu için işten eve mekik dokuyor.
Yalnızca karşılacağı adam senin eşinden daha yakışıklı biri olmalı. Ancak bunu eski kocasına gönderme yapmak kıskandırmak için kabul eder. Ama adama aşık olursa, sizi çok hızlı unutacak hem sana öfkesini, hem sizinle uğraşmayı.
Diyorum ya O adam senden bahsetmezse.
Böyle bir iyilik yapacaksan, bulacağın adama kendi hayat hikayenden sakın bahsetme ki. Adam o kadınla daha çok ilgilensin.
Kadına bence sen pink quarz kolye hediye et. kadına aşk gelsin bir an önce aşık olsun. Hatta kendine de al ki kocanla olan aşkınız büyüsün sana sevgi ile baksın.
Cevap sahibi+1 yılKocana söyle bir an önce başka şehirden ev baksın. Bize değişiklik sıfırdan hayat çok iyi gelecek Bizim buna ihtiyaçımız var dediğinde anlayacaktır. Bu ev bulma taşınma sorumluluğunu ona bırak.
Soran+1 yılHic bilmiyordum pink quarzin oyle ise yaradigini saoalsin cok cok tsk ederim. O kendiside demisti keske uzaklassak artik cok yoruldum demisti ama anlamamistim burada mutlu oluruz sanmistim, ya da burada kalmamiz herseyi daha beter edecek dimi ben dusundumki belki hersey unutulur onlarda duruma alisir ve burada kalmasi biseyleri daha cabuk unuturur kacarak bir sonuca varamayiz diye dusunmustum, eger gidersek cocuklari kinlenir biraktigimizi dusunur bizi arar filan diye dusundum simdi iyide kotude olsa onlarla ara sira ilgilrniyo diye dusundum? Ama kadinin ofkesi eskisi kadar olmasada hala ofkesi bizi cok etkiliyo, ne yapcagini bilemiyoruz, ozaman onun karakterinde birini bulmam lazim ona. Cok sert biri olmicak ama o insanda zamanla sabri bitiyor kadin cok asiri sert, yani yumusatacak biri lazim, zor olacak, ama yaparmi onuda bilmiyorum cocuklarim var diyip duruyor, umarim birini sever onunda hayati duzene girer gecmiste kalmaz hersey duzelir en mantiklisi senin dedigin
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Hem siz, hem o kadın mutlu olsun.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
32Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle gidip konuş gadası
02 Yorumla
Soran+1 yılAh gadasi hoş geldin, sefalar getirdin:) esimle konusacam ama uzak dur diyo gerci olaylar yinz ayni sekilde sonuclaniyo uzakta dursam yakinda dursam ayni
- +1 yıl
Bu konuyu detaylı konuşalım
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Sorunları sorun etmezsen, ortada sorun kalmaz.
Bence sen yanlış şekilde vicdan yapıyorsun. Kocan eski eşiyle mutlu olsa seninle beraber olup ondan ayrılmazdı. Sen olmasan bir başkasıyla olur yine ayrılırdı eşinden. Veya mutsuz bir evliliğe mahkum olurdu. Eski eş bu ayrılığın faturasını sana kesip, hala seninle uğraşıyorsa aklısız ve gurursuz birisidir bana göre.
Bu olayların evliliğindeki mutluluğuna gölge düşürmesini istemiyorsan bu olaydaki düşünce şeklini degistirmelisin. Aksi halde olası mutsuzluğunun sorumlusu sadece ve sadece sen kendin olursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle oldu, aslinda senin gibi dusunmek istiyorum, rahatliyorum boyle dusununce, ama benim hicmi sucum yok belki uzak dursam bilmiyorum, aslinda haklisin, mutsuzum gercekten bu durumu kaldiramiyorum
+1 yılBı de utanmadan öyle bı hakkı var mı diyosun sjhx senin öyle bı hakkın var mıydı ama seni de suçlamıyorum adam da srefsizmis. Neyse kadın hala sinirli haklı olarak, karşısına çıkıp dalga geçer gibi özür dileme. İnan bu onu daha çok sinirlendirir. Özür dileyip napicaksin akşam yine o adamla yaticaksin, özrünün anlamı yok ki. Bırak kadını hayatına baksın sizi unutsun. Umarım yeni duzgun serefli biriyle tanışır ve mutlu olur. Karşısına çıkmayın artık ikiniz de.
41 Yorumla
Soran+1 yılAslinda haklisin zaten affetmicek, dogru diyosun, ama affetmesi lazim icim rahatbdegil, affetse yok olurum karsisina cikmayi birak hayalet olurum, ama mutsuzum bu durumdan dolayi cok mutsuzum, birseyler yapmam lazim,
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvli olduğun kişi seni aldatacak belki de seninle boşanmak isteyecek, başka birisiyle ilişki yaşadığını öğreneceksin, o zaman yaşayarak empati yapmayı öğreneceksin. Özür dilemene gerek yok aynı şey seni de bulacak merak etme. Evliyken başka birisiyle birlikte olup karısını boşayan adam gün gelir sana karşı da bunu yapar.
10 Yorumla Aldatmanin karmasi aldatilmaktir,
aglatmanin karmasi aglatilmaktir.
Insanlara önyargi ile yaklasmanin
karması önyargıya ugramaktir.
Kendinize yapilmasini istemediginiz
hiçbir seyi baskalarina yapmayın.
"Her sey aynalanarak tezahür eder."
Ya hemen ya da yillar sonra.
Biraz empati …
21 Yorumla
Soran+1 yılnapmam lazim, zaten bunlarin hepsini yasadim, napmam lazim cunku cok yoruldum, yapmamam lazimdi ama acisini zaten yedi sene cektim, cekiyorumda, tovbe etsem hersey duzelirmiki, bilmiyorum
Ellimden geleni yaptim duzeltmek icin, hem adamla cikarken ailevi sorunlarim vardi, aklimda cikmak gibi bi durum yoktuki, sadece durumu onunla paylasip onunla konusuyorduk bu durumu, psikoloji okudugu icin baya faydasi oluyordu, ama ugrasti ygrasti ve duygularimin cok karisik oldugunu bildigi halde onunla olmami istedi, yok dedim, hergun evime kapima geldi, olana kadar zorladi, uc sene boyunca, sonrasi bu oldu, pisman oldum, birakmak istedim, birakmadi pesimi, esini cagirdi, esi secim yap dedi, onu seciyorum dedi, bende yuvasi dagilmasin diye beni sectigi halde biraktim onu orada, fakat durmadi, kadinda buna sonuc olarak tahamul edemedi ve buraya kadar vardik, yani ben biraksamda degisen birsey yoktuki, empati kurdum ama zamanla onu sevmeye baslayinca benciligim ön plana gecti, ya da tam olarak nasil empati kuracagim bilmiyorum, duygularim karisik bu durumdan nasil cikacagim bilmiyorum, busuru hayalerim vardi, evlilik disinda okicaktim
Gelecegimi kurcaktim hepsi yarida kaldi, sacmaladim ailemle kavgaliyken cok sacma seyler yaptim ve pismanligini simdi yasiyorum, keske ona guvenmeseydim, ya da aklim okadar karisik olmasaydida duygularini fark etseydim, belki bu dereceye gelmezdik. Arkafzslarim hep uyarmisti fark etmemistim taki bende asik olana dek
Umarım vicdanın rahatlamaz ya ne diyim sen evli birinin yuvasını yıkıp yuva kurmaya çalışmışsın ve şimdi kafana dank etmiş o kadın ne acılar çekti kim bilir senin yüzünden onunkilerin yanında senin şu düştüğün durum az bile sana ama İlahi adalet diye bisy var aynı sey seninde başına gelecek bak gör seninle karısını aldatıp evlenen biri sana yapmicak mi aynısını yapacak o zaman işte İlahi adalet yerini bulmuş olcak
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama, ilahi adalet zaten yerini bulduki, yani rezil oldum, bende cok uzuldum, cok agir seyler yasadim, ailemle kavgalar yaptim, dislandim, yani baya seyler yasadim, yasiyorumda, hastaliklar cikti vucudumda, yani bi yonden mutluyum bunlari yasiyorum diye sonucta bende aci cektirdim insanlara, ama bi yondende biseylri duzeltmek istiyorum, ozamanlar bencilce davrandim, dogru, yapmamam lazimdi, ama Şu an yaptiklzrimi daha net fark ediyorum, daha iyi anliyorum, bencildim kadin iki gune unutur diye dusundum, ama yani kadinin acisini konusup kadinla dusununce, Şu an daha iyi anliyorum kaldiramiyorum, agir bi duygudur dimi oyle bi duygu ama gecmezmi zamanla, soncuta aralarinda sevgi yokmuski sahsi bisey degildiki?
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılonu aldatan seni de aldatır yanına kalmaz yani
77 Yorumla
Soran+1 yılSeviyo beni?
- +1 yıl
Onuda seviyodu? Abi çok basitsiniz 2 hareketle manipüle edilirsiniz beyin denen şeyi kullanmıyorsunuz
- +1 yıl
@Dombilikedici genelde duydugum birsey biliyo musun *ama beni seviyor* ile devam ediyor aldatan gene aldatir
- +1 yıl
Aldatmasa bile bence o kadının ahi bir yerden çıkar ya çocuklarından ya başka yerden çok büyük vicdan azabı bence ya
- +1 yıl
hı seviyor aynen karısını da seviyordu belki ama şimdi seninle evli değil mi?
Soran+1 yıl@Dombilikedici iyide karisi beni sevmiyordu dedi, ama aramizda bag ve saygi vardi dedi, ama beni seviyo? Bilmiyorum kafam karisti
Soran+1 yıl@Adsızyorumcu umarim oyle bisey olmaz sonucta onlarda ölen filan olmadi niye öyle diyosun
Bunu en başında düşünmek lazımdı. Keşke olmasaymış, ama bazen insan duygularının esiri olabiliyor demeki Dua ed namaz kıl, bol bol. Bir şekilde hersey yoluna girer umarım.
23 Yorumla
Soran+1 yılYapmak istiyorumda, hatalarimdan sonra, dinimle alakali sorunlar yasadim, yani namaz kilmak biseyleri duzeltmek istiyorum ama hatalarim agir basiyo gittikce herseyden uzaklasiyorum normalde tovbe etmem gerekirken bilmiyorum bunalima girdim iyicene agir geliyo hersey
- +1 yıl
Böyle çok yıpratma kendini, kimse böyle durumda olmak istemez , bir yerden başlayıp kendine gelmen lazım, evet hata yaptın ama üstüne daha fazla hata yaparak kendini bunalıma sokma derim. Burada sana olumsuz görüş yapanlar da vardır, aldırma. İnsanlar hep kendisini hatasız görür yapmam der ama en alası nı kendileri yapar, şu an kimseyi düşünmeden, önüne bakman gerekiyor bence.
Soran+1 yılHaklisin, kendimi toparlamam lazim dogru diyosun
Öyle dünya yok kadın özürünü affetse enayilik yapar ki büyük ihtimal affetmez çünkü hayatını mahvettin.
34 Yorumla
Soran+1 yılHayati mahfoldu, ama zaten evliykende mutlu degildi bence bilmiyorum, ama bazi seyleri gecmiste birakmak lazim, yani en fazla nekadar hayatin mahfolmus olabilirki? Sonucta kimse ölmemis, cocuklari yaninda, maddi olarak sikintiyada girmedi, yani nasil mahfoldu? Ama adam maddi manevi coktu, bosandiktan sonra bile hala nafaka oduyor yani bilmiyorum nekadar mahfolmus olabilirki?
- +1 yıl
Kadın ömür boyu evlilik olsun istiyordu ve aldatılmak belki onun imajı zedelenmesine sebep oldu, kim bilir insanlar hâla konuşuyorlardır sizin arkanızdan ve kadın depresyona giriyordur yani kadınıda anlamak lazım. Kadın sana yine sataşırsa sen yine sakinliğini koru yine özür dile sonuçta kadında haklı yani. Ve bence kocanada çok güvenme derim eski karısını aldatan senide aldatabilir. Yani diyeceğim eğer kadınla sürekli rast geliyorsan dışarda empati yap onuda yapmasan kadın sana daha çok kinlenir
Soran+1 yılHaklisin yapiyorum, ama bazen dona kaliyorum, yani bana bisey anlatiyor, bazen korkudan anlamiyorum, diyo canım
Niye anlamiyon, yani korkudan onu anliyamiyom, oyuzden konusamiyorumda yani dona kaliyorum ya da agzimdan sacma seyler cikiyo, korkum
Gecse pismanligimi yansitacam ama korkum cok agir basiyo kekeliyorum, yani buzamana kadar kimseyi kirmamak icin ugrasirken, boyle agir bir hata yap, ilk defa biri bana kinli sekilde konusuyo, oyuzden korkuyorum ilk defa boyle birsey yaptim normalde iyi biriydim cok kotu vi hata yaptim cikamadism, belki hatalara alisik olsam bi sekilde kendimi kurtariridim bu durumdan ama cikamadim daha beter yaptim herseyi, empati yapinca milletin yaninda beni azarliyo utaniyorum, bilmiyorum napacam
Soran+1 yılKonustlarmiki aradan simdi yedi sene gecti? Haal hersey yeni gibi
- Aile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılYuvasını yıktın onun. Özür dilesen ne değişecek? Acısı dinmez ki
46 Yorumla
Soran+1 yılAcisinin dinmesi icin ne yapmak lazim? Yani hepmi bunu yasicam ben? Nezman gecmiste kalcak
Soran+1 yılCokmu agir birsey yaptim
- +1 yıl
Boşan evlendiğin kişiden
- +1 yıl
Yok çok hafif bir şey yaptın, kadına dünyasını zindan ettin
Soran+1 yılBosaniyimi? Agir birsey, ama yedi sene sonra insan ustesinden gelir bence? Dunyasi sadece bundan ibaretmiydiki? Yani cocuklari var, ailesi yaninda, hayatini oldugu gibi biraktik, maddi manevi hic bir sikinti yasatmadik, nasil yikilmis dunyasi? Zaten arada sevgi bile kalmamistiki?
- +1 yıl
Sen araya girersen sevgi kalmaz tabi. Üstesinden gelmek kolay bir şeyse boşan işte
kadınlardan gerçekten korkulur, kadının kocasını çalmışsın çok ağır
43 Yorumla
Soran+1 yılTekrar evlense? ya da zaten colugu cocugu var onun yanindalar ona destekler, yani en fazla nekadar etkilene bilirlerki? Gecmiste kalamazmo bu durum? Heo ayni yerde kalmak kimse icin saglikli bi durum degilki? Bende yoruldum onlarda, napiyim gerimi veriyim? Yani hatami bu sekilde odeek agir geliyor napiyim duzeltemiycegim birsey icin napiyim, bende aci cektim daha napbilirimki?
Soran+1 yılAslinda dogru sonucta o ellindekini kaybediyo ama evliykende soguklardiki birbirlerine, birbirlerinin kiymetlerini bilmiyorlardi? Hem simdi niye kiymete bincekki artik hic anlasammoyorlar, napiyim ozaman ona baskasinimi buluyum? Yani napiyimki? Duzeltemiycegim ama enazindan seneler gecti ofkesine birseyler yapabilmem lazim hala ayni yerde hala ayni derecede ofkeli
Gerçekten evli, sevgili olmaları bi anlam ifade etmiyor mu ya? İnsanın sevgiye saygıya olan inancını köreltiyorsunuz SİZLER olarak
21 Yorumla
Soran+1 yılAralari bozuk diye fazla bi anlam ifade etmemisti ama sonradan baya bi anlam ifade etti baya uzuldum
+1 yılBöyle bişeyi kimse hazmedemez sen resmen kadının elinden almışın adamı o kadın seni ölene kadar affetmez
25 Yorumla
Soran+1 yılBu cokmu agir birsey? Yani tekrar evlene bilir, zaten anlasamitorlardi, hem colugu cocugu yaninda, evine barkinada dokunmadik, zaten iliskileri iyi gitmiyodu, onun icinde iyi olmadimi? Hicmi duzeltme sansim yok?
- +1 yıl
Sen kendini böyle mi avutuyorsun?
- +1 yıl
Cok mu agir birsey diyor sen saka misin? Her evli kalan keyfi icin mi evli kaliyor colugu cocugu dagilmasin diye bosanmiyor bir birini cekiyor. Sen kopek olsan vicdanini rahatlatamazsin kadinin hem ahini aldin hem hakkina girdin. Istersen kocasi 500 kisiyle aldatsin o kocasinin kendi sucu gunahi. Sen bide burada zeytinyagi gibi uste cikmaya calisiyorsun ahahah saka gibi madem yaptin bir s3refsizlik otur kabahatinle.
Soran+1 yıl@Adsızyorumcu bilmiyorum baska turlu dusunmek agir geliyo
Soran+1 yıl@PabucumunDunyasiii aslinda dogrubdiyosun, cikamicam bu durumdan, oldugu gibi birakmak en mantiklisi ya da unutmak, dogru unutmak lazim, hakkina girdim iste sorun orada hakkini helal etse belki bu olayi oldugu gibi birakirimda hakkim haram olsun dedi, :(
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKendı vıcdanınızı susturamazsınız cunku bahane sunmussunuz ama sızde bılıyosunuz kı yuvası yıkıldıysa sebebı de sızsınız bı parcasısınız bunun o yuzden affedılcegınızı sanmıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılAma secimi esi yapti? Seni sevmiyorum dedi onu seviyorum dedi, zaten gorucu usulu evlenmistik dedi, ama Şu an hetseyin sorumlusu ben oluyorum? ya da evet sorumlulugul var ama mukemel giden bi evlilik olsa bunlar olurmuydu? Yani butun suc benimi? Napiyim ben simdi, evet vicdanim susmuyo ve biktim bu durumdan,
Yani nasil durdurcam bi yontemi varsa eger
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer günahın bir bedeli vardır insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş
31 Yorumla
Soran+1 yılYasadim yasiyorum dogru
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmazmış ah alınca o yuva nası huzur bulucak neyse
32 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum, ama napiyim? Aradan artik yillar gecti?
- +1 yıl
Karısını aldatan bır adam senıde aldatır aklını basına al mantıklı ol neyse hayırlı geceler
Yürü git işine, yaptıpın yetmemiş kendi vicdanın için yine kadını zorluyorsun. Ne bencil şeysin
11 Yorumla
Soran+1 yılKadin beni affetse onunda ici rahatlamazmi?
Sen omur boyu birinden nefret etsen zamanla tukenirsin,
Oyuzden o kisiyi affetmen lazim, bende affedilince rahatlicam
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz. Allah bunun hesabını öyle bir soracak ki kan kusacaksınız inşallah. Allah-u ekber!!!
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye oyle diyosun? Uzulmedikmi saniyosun? Kan kusmak agir fdegilmi, o kadin kadar bizde uzulduk, bende agir seyler yasadim ve yasiyorum?
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadın Boşandığı adamdan daha iyi birini bulup onunla birlikte olmadığı sürece hep sıkıntı olacak ve sen vicdan azabı çekerek yaşayacaksın 👍 ne zaman ki o kadın mutlu olur ne zaman Boşandığı için mutlu olur işte o zaman bir şansın olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılAcaba tekrar birlikte olabilirlermi? Yok dimi? Ozaman kadina birinimi bulmam lazim onu cok mutlu edecek birini zor mesele
Cevap sahibi+1 yılEğer kadın seninle rekabete girdiyse ve inatçı biriyse bir şekilde kocasını senin elinden alır. Hatta gerekirse bana yar olmadı onada olmasın diye başka bir kadını bile devreye sokabilir. Kadınların nefreti şeytanı boyutlara ulaşabilir işte bu yüzden o kadının koluna takıp gezdireceği bak boşandığım adamdan daha iyisini buldum diyeceği bir erkek olması gerekir. Kesinlikle zor mesele ve büyük ihtimalle o kadın sana her gün beddua ediyor her gece ağlıyorsa ah ediyorsa ömür boyu mutlu olamayacaksın.
Soran+1 yılOfkesi nezaman gecer aradan yedi sene gecti? Ve cocuklari var nasil birine bulcagim? Yar etmemezlik yapsa cabalardi birsey yapmadi?
Cevap sahibi+1 yılBir şey yapmadıysa senin vicdanın neden rahat değil? O kadın değil 7 belki sonsuza dek sana ah edecek kim bilir? Belkide kocasının senden sıkılıp tekrar kendisine dönmesini bekliyor. Nasıl bir kadın? Eğitimi ne? Sadık biri mi? Burcu ne? Kocasını seviyor muydu? vs vs tüm bunlara göre her şey her an değişebilir.
+1 yılHakkı var mı ne kadının mutluluğunu çalmışsın kadın seni affetmez zorlama. Gayet karaktersizce yaptığın
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru zaten utaniyorum bu durumdan
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence uzak dur. Olabildiğince az karşılaş. Yapmışsın bir hata bari arkasından dur ha bire karşısına çıkma kadının
01 Yorumla
Soran+1 yılUzak duramam bi sokak otede yasiyor, yani tasinamiyorum, gordugumdede ozur dikeyip pismanligiminsoylemek istiyorum amanyapamiyorum
ay umarım en iğrenç şekilde aldatılırsın Çok kötüsün öyle bi yüzsüzlük yapıp özür falan dileme yüzüne tükürür sokağın ortasında bazı şeyler özürle halledilmiyor
53 Yorumla
Soran+1 yılOzaman nasil hallederim? Yuzume tukurup yeterince rencide etti zaten, artik gecmiste kalsin istiyorum napacam senelerce beni rencidemi edecek bukadarini hak etmedim
Soran+1 yılInsan boyle bi dusunceyi kaldiramaz, yani bi hatayi hepmi odicem? Ama o belki zamanla unutacak? Ben niye hala acisini cekeyim? Napiyim uzagami gideyim olmuyo? Yani napiyim yoruldum acikcasi bu durumdan?
+1 yılO kadar erkek varken evli birine aşık olmak bu düşünceye girmek bile kötü ya bu aşk filan değil
12 Yorumla
Soran+1 yılOzaman ne
- +1 yıl
boş ver
Gizli Üye(25-29)+1 yılSokakta o kadar bekar adam dururken evli erkekle ne işin vardı?
42 Yorumla- +1 yıl
Helal sana
Soran+1 yılBekari denk
Gelmemis demeki
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zıçtım, üstüne birde sıvayayım diyorsun :D Bırak birt şey dileme :D
14 Yorumla
Soran+1 yıl😂 sivasliyamiyomda berbat ettim herseyi🤣
Soran+1 yılYok yemedi 😂 biraz daha kendimi gaza getiriyim gidecem
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli adamla birlikte oldum ne ya. Kadının yuvasını yıkmışsın. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Senin yuvan sağlam olur zannetme sakın.
21 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyosun burada hetkes oyle dedi col haklisin keske yapmasaydim
Gizli Üye(18-24)+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz. Er ya da geç yıkılır yuvan.
20 Yorumla
+1 yılSanırsam aynısı başına gelmeden o kadını anlamayacaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yılAgir bi duygudur bence, fakat bu olaydan sonra baya bi benligimi ve duygularimi yitirdim, Şu an sadece pismanlik hissi agir bastiriyo o bi gecse rahatlicam
+1 yılKadın seni öldürse yeridir ki ben olsam ikinizde de mezara diri diri gömerdim
02 Yorumla
Soran+1 yılÔyle birsey yaparmiki aradan yedi sene gecti? Hemde aldatilmak neden boyle birseyle sonuclanmaliki?
- +1 yıl
dinen öldürmesi gerekiyor
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence kadına kendini dövdür, o zaman kadın rahatlar ve öfkesi geçer.
03 Yorumla
Soran+1 yılNapsam, gevsek gevsek konussam dover dimi? Hadi hasar birakirsa ya da öldururse, ya da evime gelirmiki? aslinda kendimi dovdurmek en mantiklisi, acaba fazlasini yaparmi, bence kendimi dovduruyum en aaindan kendini iyi hiseder ve belki bazi seyleri geride birakiriz
- +1 yıl
Yanında birini götür, öldürmeye kalkarsa veya hasar bırakacak şeyler yaparsa kadının gözüne biber gazı sıksın. Ama yanında durmasın, uzaktan izlesin sizi.
Soran+1 yılBiber gazi dogruya bu aklima gelmedi
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıliş şten geçmiş adamı elinden almışın bu saatten sonra ne işe yarıcak:)
02 Yorumla
Soran+1 yılGecmiste kaldigi icin belki ise yarar?
- +1 yıl
ne yarıcak ya bak keyfine boş ver olan olmuş biten bitmiş
+1 yılOlan olmuş geçmişe takılma artık olmasa tabii iyi imiş
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlar takiliyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılPardon da ne diyeceksin 😀
Şey kocanı elinden aldım ama napayim güzel sevdim /sevistm vs vs...
Ne desen de öfkesi sana geçmez. Ayrıca kadının neden gönlünü yapmaya çalıştığını da anlamadım. Madem öyle geniş yürekli birisin, evli adamla sevgili olmasaydin01 Yorumla
Soran+1 yılKadinin gönlunu yapasim yok. Aslinda umrumdada olmaz, ama icimde vicdan diye bisey varmis sonradan cikti ortaya bastan nerde kaldiysa, oda beni rahatsiz ediyo, yani vicdanim rahat degil, olmuyo ellimden geleni yapiyom ama aklimin bi kosesinde kaliyo, ve yuh yani yazilari gorunce agzim acik kaldi, baya agir olmus, yani oyle birsey diyemem, aslinda oyle dyince utandim dogru diyon karsisina nasil cikacam, dusununce bencede beni asla affetmicek
Nasil güveniyorsunuz ki o adama, ben olsam her an diken üstünde olurdum. Birini aldatan yarın beni aldatmayabilir mi?
51 Yorumla
Soran+1 yılEvlendik, eger onca cabadan sonra aldatip giderse kendi hatasi sonucta evlenmek icin neler yapti ailemden dayak yedi, kendi ailesini karsisina aldi, yani bosuna yaptiysa kendi bilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yükü ölene kadar taşıyacaksın. Asla affetmeyecek sen suçlusun
36 Yorumla
Soran+1 yılSence bi yuku ölene kadar tasimak agir degilmiki?
O bu yuku ölene kadar tasicakmiki? Belki illerde baskasiyla evlenir, ya da cocuklariylada mutlu maddi manevi hic bir sikinitisi yokki? Hayati gayet dogal gidiyor? Yani sence bu yuk yaptigim seye kiyasla agir degilmi? Sonucta ben bi hata yaptim, ve pisman oldum, oda uzuldu bende uzuldum, ama senelerce bunun icin uzulup birbirimizle kavga edemeyiz ya? Sonucta kimseyi öldurmedim etmedim? Nekadar hasar acmis olabilirimki?
Cevap sahibi+1 yılSuçunu bastırmak işine yaramaz. Yuva dağıtanin da yuvası olmaz. Mutlu olamayacaksin. Gun yüzü göremeyeceksin. Hayat böyle bir şey
Soran+1 yılIyide oda gunun birinde herseyi unutacak niye boyle birsey diyosun bende gunun birinde normal bi hayat yasasam, yaptigim bi hata neden butun omrume bedel olsun agir degilmi? Zaten cok uzuldum olmamasi lazimdi ama oldu biseyleri duzeltmek istiyorum olmuyo
Soran+1 yılOyuzden hayata devam etmem lazim, ya da onlarin canini yaktim, onlarda benim canimi bi sekilde yaksa acaba belki beni rahat birakirlarmi?
Cevap sahibi+1 yılHer geçen gün o yük ağırlaşacak
Soran+1 yılNeden? :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin seni de aldattığında ödeşmiş olacaksınız zaten. Senin ekstra bir şey yapmana gerek yok. Hayat böyle...
11 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşka erkek mi bulamadın da, evli biriyle takılfın? o kadının yuvasını yıkmışsın, birde affetmesini mi istiyorsun ya?
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece affetse, cunku cok pisman oldum, ozamanlar bencildim Şu an bazi seyleri daha iyi idrak ediyorum, yani orada bi insanin uzulmesini istemiyorum, bazi seylerin gecmiste kalmasini istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi anlami yok hayatini s.. kmissin.. sonra ozur dilesen ne dilemesen ne.. telafi edebiliyomusun hayir.
01 Yorumla
Soran+1 yılTelafi edemicem, napim ozaman onunda benim hayatimimi mahfetiruyim esit olalim diye, napmam lazim? Napiyim? Pismanim edemiyorum ve bukadar uzup ve uzulucegimi bilseydim yapmazdim ozamanlar cok dusuncesizdim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ne yaparsan yap senden daha çok nefret edicek. Yapıcağın en mantıklı şey mümkün olduğunca uzak durup seni unutmasını sağlamak. Yaptığın şey çok yanlışmış ama sırf o kadının iyiliği için cevap yazdım.
38 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama yani sehir kucuk ellinde sonunda karsilasiyoruz, tasinamamda burada calisiyorum yasiyorum, yani her turlu karsilasiyoruz ve ben her karsilastigimizda yuzumu cevirdigim halde beni koseye cekip konusmak istemesi zoruma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman o seni köşeye çektiğinde. "Seni çok iyi anlıyorum ne desen haklısın" de. Özür dilemek çok basit olur yuvasinı yıkmışsın utanmadan özür mü diliceksin.
Soran+1 yılAslinda dogru diyorsun bunu demek en mantiklisi ama fayda edermi bilmiyorum, ama ona yakin seyler dedim, gerci Şu an sen oyle deyince dediklerimizi dusundum, aslinda kadin benle dertlesti, keske dinledeydim onu Şu an dusununce uzuldum, ozur dileyemem dogru diyorsun, yaptiklarimi dusununce, ama ben yapmasamda zaten bosancakti adam, bilmiyorum yani takintili davraniyordu bana karsi bosansa yinede benimel olurdu yani adam senelerce ugrasti benimle, ama bi kadin olarak kadinin yaninda durmaliydim ama yapamadim sevgim agir basti, ama Şu an pismanligim agir basiyo, geri donemiyorum, galiba hep pismanlikla yasicam gerci nasil yasiyorum onuda bilmiyorum, yani bu durumu duzeltememek benide cok etkiliyo, ozamanlar yapmamam gerekirdi ama artik agirda olsa herkes hayatina devam etmeli boyle dusmanlikla olmuyo, sonucta sonrasinda ona maddi manevi yardim ettik hic bir sikintiya sokmadik, kavga etmedik, evi arabayi hepsini ona biraktik, yani cocuklarida yaninda daha ne istiyor, ikimizde ozur diledik, acida cektik daha napmamiz lazim? Ölmekmi? Biraz agir kaciyor, aci dersen bizde pismanlik yasadik aci cektik uzulduk keske olmasaydi dedik ama napmam lazimki?
Cevap sahibi+1 yılSuç ve ceza kitabını okumadım ama galiba oradaki ana düşünceye bağlanıyor. Suç aslında cezanın kendisi.
Soran+1 yılArtik suclanmaktan uzulmekten yoruldum
Cevap sahibi+1 yılDeğer miydi bi adam için ömür boyu vicdan azabı çekmeye
Soran+1 yılDegmezdi, ama artik seviyorum birakamiyorum sevgim agir basti, ama Şu an mantigim daha agir basiyor, degmezdi
Cevap sahibi+1 yılSatsang karma nedir cetin cetintas. Youtubedan bunu izliyorum seni anlatıyor gibi
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılo kadının seni affedeceğini falan asla düşünmüyorum.
bence fazla iyimsersin bu konuda.02 Yorumla
Soran+1 yılOzaman napacam?
- +1 yıl
hiçbir şey !
yapacağını yapmışsın zaten.
sessizce otur köşende.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanki sen evlenmeden de paylaşım yapmıştın bu konu ile ilgili
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet cikamadim cunku hersey daha beter oldu, yani en son marketin onunde kavga yaptik rezil oldum
Cevap sahibi+1 yılBu olay uzun bir olay ya kadın kolay kolay kendine gelemez sana başka şehire taşının demiştim ben zamanında
Soran+1 yılDenedim, maddi olarak olmuyo, onlarda tasinmiyo, bilmiyorum tasincam bu gidiste ama olmuyo, aradan ama seneler gecti yani yedi sene gecti az degil?
Cevap sahibi+1 yılSenin ailenin haberi yoktu ilk diye biliyorum kadın seni mahkemeye flan verecem diyordu sanki
Soran+1 yılAilem bilmiyordu evet, zaten kagit uzeri evlendik, oyuzden rezil etme ihtimali var mı diye sordum:) yani ailemle alakali sorunu cozemedim onlar kabul etmiyo, o kadinla baya sorun yasadik zaten bu gidiste oyle bitecek sonuzmuda ama istemiyorum ama biseyleri duzeltmek istiyorum, ailemle konuyu konusmak istiyorum,
Ama ne dicem, biz evlendik bile, bunlar bunlar yasandimi dicem? Bilmiyorum ne dicem, kendimi cikmaza soktum😅 galiba sonum cok kotu olacak
Cevap sahibi+1 yılValla ben. Seni eski tanırım o şehirde aynı ortamda yaşamak zor bide sen uzak durmuyorsun kadın dan onun bulunduğu ortama bile gitmemen lazım
Soran+1 yılUzak durmak degil alisveris merkezi tek :/
Cevap sahibi+1 yılGerçek şu ki hata sende kim ne derse desin adam evli iken ona bulaştın şimdi kadın haksız diyemeyiz herkes yaptığını çekecek mecbur
+1 yılKadının senden önce mutlu bir evliliği vardıysa hele ki çocuklarıda varsa kadının hayatını mahvetmişsin. Kendini onun yerine ciddi manada koy ve ona göre davran.
00 Yorumla
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz derler. Evli adamla görüşmeden önce düşünecektin.
12 Yorumla- +1 yıl
@alenaalena aferin kız
Soran+1 yılPismanim
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz derler bu karma hiç şaşmaz konuşmaman daha doğru.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen konusmasamda bi sokak otede yasiyor karsilastikca benle konusuyor
+1 yılvicdan yapmismis gtmun kenari rezil eder beni diye korkun mk ksari ne vicdani
03 Yorumla
Soran+1 yılRezil eder diye korkuyorum evet. Ama vicdanimda rahat degil, yani rezil eder ellinde imkani var, ama derdim o degil, aslinda soylese hak ediyorum, ama kendide boyle bi rezilik cikardi diye boyle birseyle anilcakndiye yapmiyor, ve bi sokak otede
Yasiyor Her gordugumde kavga etmek istemiyorum, onada yazik banada yaptiklarimdan utanc ve pismanlik duyuyorum- +1 yıl
Umarim gordugu her yerde ezikler seni cocuklarinin hakkida kendi cocugundan cikar olmiyarak😍😍
Soran+1 yıl:(( zaten ezikliyo ama cocuklari katmasaydin keske
+1 yılKadından özür dileyince bir şey değişmeyecek üstüne kadını daha çok üzeceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılUzulurlu? Belki geride kaldi diye oda unutur?
- +1 yıl
Üzülür kadın unutmaz boş ver bir şey söyleme
+1 yılYüzsüzlüğün bu kadarı olur pes👏
33 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Ne neden hasta mısın sen? Yuva yıkmışsın, kul hakkına girmişsin özür dileyip vicdan temizlemek istiyorsun. Arsız mısın sen? Utanma duygunu mu yitirdin? Allah eşini de seni de bildiği gibi etsin. Gün yüzü göremeyin inşallah.
Soran+1 yılBeduaya gerek yoktu bu baya agir oldu, yani bedua etme lutfen. kul hakkina girdim pisman oldum, ve halada cok pismanimx mutsuz ettigim icin mutsuzum, ama evet okadar cok uzuldumki duygularimi tek tek yitirdim, dengem bozuldu, yani ne yaptigimi bilmiyorum, herseyi unutuyorum, yani iyi degilim, ve icimde huzur yok, napiyim cikmazdayim
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yuva yıkanın yuvası olmaz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir hakkı var mı diye sormuş yuva yıkan kadın
11 Yorumla
Soran+1 yılHakki var dimi
+1 yılNe yaparsan yap böyle birşeyin asla affı yok
12 Yorumla
Soran+1 yılYokmu, hicmi yok, :(
- +1 yıl
Yok maalesef affetme
dilesen de seni dinlemez
16 Yorumla
Soran+1 yılDinlemesi icin ne yapabilirim
Soran+1 yıl😂haha iade😂 haha saka maka onu bile denedim, yani uzak durdum, belki duzelirler diye, denediler ayni evde kaldilar, cinayet cikcakti yani artik kedi kopek gibiler, hediyemi? Hediye alsam duzelirmi hersey?
Soran+1 yılNe alsam
Soran+1 yılEv arabayi zaten biraktik, ustune bide kac bin para verdik, yani kendimiz maddi sikintiya dustuk daha napiyimki? Onun sayesinde borca girdim, napabilirimki daha :)
Özür dilemelisin hatan varsa
05 Yorumla
Soran+1 yılHatam buyuk ama ozurle duzelmez diyorlar
Soran+1 yılYukardakiler
Soran+1 yılYorumlarda yaziyo
krmşık, ben de bilemedim
02 Yorumla
Soran+1 yılDemekki bi tek bana karmasik gelmemis:) vaskalarinada karmasik gelmesi guzel birsey:)
Eski eşi haklı çok kötü bir şey yapmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru ama ozamanlar basit geliyodu simdi farkina vardim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşa gelen çekilir yuva yıkanın yuvası olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkadın kadının kurdu
21 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerdede oluyo boyle seyler
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKonuyu cozemedinse önerilerde bulunayım
04 Yorumla
Soran+1 yılCozemedim tabiki dinliyorum memnuniyetle
- +1 yıl
Hiç mi yorumlardan sonra girişimlerde bulunmadınız? Detaylı bir Konu tek yorumda hareket edilmez. Ama yuva yıkan konumuna düşmüşsün. Ah aldıysan ki almissindir isin zor. Detaylı dinlemek lazim
Soran+1 yılDenicem kendimi Şu an cesaret topluyorum kendi kendime karsisina cikmak icin
- +1 yıl
Bana kendini cidddn detaylı şekilde anlatır misin, baştan sona
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosatmissin helal ben bosatamadim
01 Yorumla
Soran+1 yılYapma, bosanmasin, sonradan ilklerde anlamasanda cok vicdan azabi cekiyosun, ben cekmem aman nolcaki desende inanki bu cok degisik bi his cok pisman olursun
+1 yılikinci kadınsın sen ucuz varoş
31 Yorumla
Soran+1 yılIkinci kadin degilimki, evlendim daha neyin ikinixisi olcam?
Gizli Üye(18-24)+1 yılYuva yıkanin yuvası olmaz
30 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Geçmişim dolayısıyla vicdanım rahat değil, kadından özür dilemek istiyorum. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler