Bir kadının poposu kelimesini kullanmak bakmak ayıp filan, ama iş giyinmeye gelince çamaşır boyunda şortlarla sergiliyorlar bu ayıp olmuyor mu peki
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tesettürü Allah kadından önce erkeğe indirmiş kadına gelince kuran a uyacan diyenler kendileri önce uysun sonra kadınlardan beklesin.
Ve kadının öyle gezmesinin bı suçu yk ama senin bakman taciz suçunu oluşturuyor
Saçmalama, Bakmak taciz mi oluyo
Hayvan gbi bakmak taciz tbi.
Kaç kişiyi arkadaşım hayvan gbi bakıyor die tacizden tutuklattirdi bn biliyorum 😄
Kadının öyle gezmesinin suçu var aslında da
Anayasanın hangi maddesinde suç
Soyunmak suçtur dostum her türlü, sadece erkeklerin işine geliyor diye şikayet etmiyorlar şikayet olsa dışarda iç çamaşırı boyunda şortlarla gezemezsiniz
Ya bi git kezban, kim kimi bakıyor diye tutuklatır saçmaladın, arkadaşın sana sallamış sende inanmışsın
Soyunmak derken bikiniyle sokakta gezmiyor insanlar geçen hatta olay bile yaşandı kadın bikiniyle geziyordu polis aldı götürdü ki haklı ama sn gelip de şort giyiyor die kimseyi sorgulayamazsn ki o kadr kısa soet giyen binlerce erkekde var sokakta smdi bn gormedm dersen de gözünü kadının gtunden ayırıp etrafına dikkatli bakarsan onu da görürsün. Bı suç olsaydı anlattgn gbi polis müdahale ederdi demekki değil ha sana göre oleyse o senin sorunun suç teşkil edenleri aliolar zaten içeri
@Mamy01 kezban anndr. Hayvan gbi bakıyor die kaç kişi tutuklanıyor habere bile çıkıyor ülke gündeminden az habern olsun haber izle de gör ne oluyor daha biseyden habern yk gelmiş burada klavye delikanlilig yapiosun ikile hadee
Yav he sensin. O bıyıklarını al öyle gel, profilin bile gizli,
Senin gbi abazalar görüp de yazmasn die gizli ama bunu algılamayan a ne denir ki. Gt tartistgmiz konuyu arastr bak bakalm suç mu değil mi 😄 ya da araştırıp geldn haklı olduğumu gördün başka yerden girim dedin😄😄
Abaza mı, para versen sana yazmam, o kadar kezbansın ki dünya senin etrafında dönüyor sanyorsun, gerçek hayatta manken gibi kızlarla takılıyorum... Allah'a şükür senin gibilere kalmadık. Hadi naşş😃😃😃
Ahahah manken gbi kızlarla takılana baksen burada açık kadınlara laf ediyor çok inandk tamam hadi😄
Dm den zamanında bana yürüdüğünü bilmesem ppden tanidm çünkü seni inanirdm buna ama gt kandiracagn başkalarini bul
Ne alaka öyle giymelerini doğru bulmuyorum, ama gezdigim kızlar öyleler ve hoşuma gidiyo senin gibi bıyıklı kızlarla mi gezeyim
Ben sana ne zaman dm den yürüdüm, siz kezbanlar hep iftiracı oluyorsunuz. Ben buraya girmiyorum bile
Ahahahah klasik Türk erkeği ağzı başka gtu başka konuşuyor 😄😄
Çok inandk tamam hadi smdi gt yorumda kavga edip dm den de yürüyeceğin başkasını bul tamam inandk en düzgün sensin😄😄
Git soğan doğra biraz, internette sörf yapacağına, sonrada bıyıklarınıda al bak, yorumlarına yansıyor bıyıklı birisi olduğun 😃
Engelli mi illa
Kadınlar erkekler için giyinmiyor. Kadınların çoğu kadınlara nispet yapmak için öyle giyiniyor. Erkekler de bu görüntüden nasibini alıyor.
Göğüs dekoltesi yapmak neyin nispeti kadında yok mu sanki meme çatalı? Bence bak erkekler hep bana bakıyor sana değil nispeti olabilir bu.
Tabii son cümle de mantıklı.
Helal olsun güzel bi yere değindin valla
Beden onun
Gözde bizim.
Bakma ozaman