öyle algı yok da çirkin duruyor algısı var o yüzden.. eğer çirkin görülmek istiyorsan alma. milletin düşüncelerini yasaklayamazsın beğenilmiyor o kadar. bizene..
Açıkçası insanların algısından ziyade ben rahat hissetmiyorum mesela koltuk altı Rolón süremezsin kıl olunca kötü oluyor yani hijyenik olmuyor koku yapıyor her yerinde sinek uçuşur
0
7 Yorumla
Soran
7 ay
Okumanızda problem var sanırım ben koltuk altı bikini bölgesi ve kas bıyık haricî uygun bulmuyorum dedim
Bunun ataerkillikle hiç ilgisi yok kızlar bunu takıntı haline getirmiş durumda yaşadığım çoğu ilişkide ben gereksiz olduğunu söylerken onlar için rahat etmiyor diyordu beğenilmek gibi bir dertleri olduğu sürece şeyinin renginin koyu olduğu için üzülenler bile var
Bir kadin olarak ne kadar bu düşüncede olan kadınlara üzülüyorum ultra saçma bence yapmaları yani yazık kendilerini sevseler geçer bu sorun kol alinmamali veya göğüs alan gördüm burun kullarını mesela almak zararlı
Sosyal medyada gördükleri yüzünden tüm bunlar önceden burun yaptırmak sadece sağlıkla ilgili nedenlerdendi şimdi kimi görsem burnu havada eski haline bakıyorsun şimdikinden çok daha güzel
Şaka gibi çok doğru diyorsunuz vallahi benim sağlık nedenlerinden dolayi burnumu yaptirmam gerekiyor nefes yüzünden ama korkuyorum bundan dolayı hepsi aynısı birbirinin
Demem o ki kimsenin kimseyi zorladığı yok herkes her yaptığını bile isteye yapıyor ben daha kıldan türden şikayet eden erkek görmedim aksine bizim kılımıza kafayı takan kıllı erkek istemeyen bir güruh çıktı ortaya asıl baskı bizim üzerimizde😂
Elbette yok bacak koltuk alti ve özel bölgeler dışı alınmamalı benim fikrimce kadınlar erkeklerin dayattığı şeylere uymayi çok seviyor sadece sorguluyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
öyle algı yok da çirkin duruyor algısı var o yüzden.. eğer çirkin görülmek istiyorsan alma. milletin düşüncelerini yasaklayamazsın beğenilmiyor o kadar. bizene..
ataerkil diye söylenmiş bide :D taktılar ya.. emin ol kalmadı o sistem uğraşmak isteyen yok sizle takılın kafanıza göre bizi de rahat bırakın
Açıkçası insanların algısından ziyade ben rahat hissetmiyorum mesela koltuk altı Rolón süremezsin kıl olunca kötü oluyor yani hijyenik olmuyor koku yapıyor her yerinde sinek uçuşur
Okumanızda problem var sanırım ben koltuk altı bikini bölgesi ve kas bıyık haricî uygun bulmuyorum dedim
Bence soru çok devrik bu kadar anladığımıza şükret Ahahhjj
Shwhawhsjah gerçekten komikti dediğiniz ama mesela cidden kol falan çok sacms
Buralar dışında nereyi alıyoruz ki ben mi kaçırdım hormonal bozukluk yoksa göğüs sırt göbekte olmaz kol tğylerini de almayan çok
Oho göğüs sırt göbek kıl alan mi desen saçlarını alan mi kafayı yemisler
Yok artık bu abartı tabi ki anormal bi şey yoksa ayva tüyünden bi şey olmaz ama kolları ben de alıyorum uzun yani
Yani hak veriyorum
Beden senin bedenin istersen hiç. alma örgü yap ucuna kurdele tak neye yükseldin bu kadar😂
Ataerkil yapiya sinirlendim belirli bölgeler. harici almak bence saçma
Bunun ataerkillikle hiç ilgisi yok kızlar bunu takıntı haline getirmiş durumda yaşadığım çoğu ilişkide ben gereksiz olduğunu söylerken onlar için rahat etmiyor diyordu beğenilmek gibi bir dertleri olduğu sürece şeyinin renginin koyu olduğu için üzülenler bile var
Bir kadin olarak ne kadar bu düşüncede olan kadınlara üzülüyorum ultra saçma bence yapmaları yani yazık kendilerini sevseler geçer bu sorun kol alinmamali veya göğüs alan gördüm burun kullarını mesela almak zararlı
Sosyal medyada gördükleri yüzünden tüm bunlar önceden burun yaptırmak sadece sağlıkla ilgili nedenlerdendi şimdi kimi görsem burnu havada eski haline bakıyorsun şimdikinden çok daha güzel
Şaka gibi çok doğru diyorsunuz vallahi benim sağlık nedenlerinden dolayi burnumu yaptirmam gerekiyor nefes yüzünden ama korkuyorum bundan dolayı hepsi aynısı birbirinin
Demem o ki kimsenin kimseyi zorladığı yok herkes her yaptığını bile isteye yapıyor ben daha kıldan türden şikayet eden erkek görmedim aksine bizim kılımıza kafayı takan kıllı erkek istemeyen bir güruh çıktı ortaya asıl baskı bizim üzerimizde😂
Sıkıntılı ayak takimi diyorum
Aman ne çok kıl tüy konuştuk bugün😂
Özel bölgede az bir şey olsa tercih ederim farklı havası var
Neden almayasın ki. sadece kadınlar için değil erkekler için de
zorunluluk diye bir şey yok ama eşiyle ilişkiye gireceği zaman alsa iyi olur
Güzelleştiriyo kadını ve bi çoğu kendi istediği için yapıyo
Almak zorunlu değil kendileri değil toplum dayattığı için
Yani sanmıyorum öyle olduğunu ama kemdilerini daha temiz hissediyolar onu biliyorum. Sen almak zorunda değilsin
Belirli bölgeler hariç alınmamalı bence
Kendin rahat edebiliyorsan alma özel bölgeler hariç tabi
Heryerini al ve süt gibi oll erkeğini mutlu et feminen ol biraz oğlan gibi olma 😂
ataerkil sistemin baskılarından biri daha
Öyle bazıları yanlış anlamış dedigimi sıkıntı var akıllarında bundan eminim
tartışılmaz bi gerçek
Evet
alma istemiyorsan seni kim zorluyor ki
Beni kimse bir şeye zorlayamaz ama kadınlar ataerkil sisteme uyuyor
alakası yok erkek kadına alma desede kadın alır ki
Almayanlar var çevremde baya
olabilir kendi kararı saygı duyarım
Sus kız pasaklı
Patladım bir erkek bunu diyecek son kisi bile değil gitte bacagindaki gtundeki kılları al aw
Patlatırım şimdi seni görürsün gününü
So sad 🥀🥀 dostum çok havali wow
Ay şahit aşkımıza her gece...
Wşgaeşiwşödowşm işsiz misin bro xok komiksin gülmekten anirdim a
Kafa kırık biraz benim :d
Dikkat et tam kirip atmasinlar
Rakibim ezeli olamaz, çünkü ezerim...
Dehşet vahset penci
Kadina kıl yakışmıyor:)
özel bölgeyi almasanda olur
Bazı erkeklerin farklı fanteziler oluyor bu konuda
e sen alma karışan mı var
Siz yine o işi zorunlu gözünle bakın ya 😀
Almasanda olur bana göre
Yanı zorunlu bısey yokk
Elbette yok bacak koltuk alti ve özel bölgeler dışı alınmamalı benim fikrimce kadınlar erkeklerin dayattığı şeylere uymayi çok seviyor sadece sorguluyorum
Haklısın canımm sureklı ugrasıyoruzz yanı
Belirli bölgeler harici alinmasi sacms burun kullarını alan gördüm çok zararlı 🥲
Katılıyorumm sana ama ıste
Ama işte diye bir şey yok kendini seven hayat 5-0 önde başlar
Oyle tabıkıı herkesın kendı hayatı
Alma sen öyle gez alanada karısma sanane
Nereni almak istiyorsun
Kokar hıjyenık olmaz
Bazı yerler harici çok katılıyorum dediğinize mesela koltuk altı ve özel bölge bacak kesinlikle alinmali
Kokar bi kere tatlım
Bizene napiyorsan yap
Alma iyi
Gereken o
Alma bence erkekşer almıyor
Ben alıyom sende al
kokmaz
Nasıl olcak peki