Eşimin iş arkadaşları (eşli) yemek organize ettiler. Bende ilk defa gittim. Tanışma sırasında içlerinden bir kadın merhaba bile demedi. Nereye otursam hep arkama geçti, görüş alanıma girmedi. Bu kadın ile eşimi gözlemlemek maksadıyla gittim aslında. Neden daha yakından görmek istediğimi anlatıyorum ; Daha önce "sevgili" eşim bu kadınla olan telefon konuşmalarını , mesajlaşmalarını telefonundan sildiğini gördüm. Eşime bundan hiç bahsetmedim. Hiçbir şey olmamış gibi davrandım. Yanlış anlıyorum, ne yapıyorum ben, saçmalıyorum diye diye hep kendime kızdım. Ama bu hareketler bana çok normal gelmedi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGelişmelerden haberdar et bizi. Bir de, yorumların tamamını okudum ve yazdıklarına bakılırsa aldatma ihtimali o kadar yüksek ki, günahını almayayım ama bana öyle geldi. Bence sen eşinin telefonundan kadına mesaj at ne yazacak diye bak, yavşama falan olursa benim telefon bozuldu ondan eşimin telefonundan yazdım de gerekirse telefonunu bilerek boz. Böyle kanıt toplamış olursun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
kadınla nerden konuştu hesabını al gizlice o zaman sana da bildirim gelir bi de bildirim yakalayıcı uygulama koy arka planda çalışmasına izin ver silse bile o bildirim ordan gitmez aynısını ona da yükle diğer gereksiz uygulamaların arasına koy fark etmez
00 Yorumla
+1 yılBayağı şüpheli bir durum. Kadın eşinden hoşlanıyor olabilir ya da karşılıklı elektrik alma flört durumu vardır. Normal değil çünkü böyle bir tavır sergilemesi kadının
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. İnsanlar tuhaf ve garip. Çok önemli olmamalı bu yaptıkları hareketler kişinin seviyesini gösterir. Uzulmemelisin hiçbir şekilde. İlgili kişi içinde garip ama takip etmelisin her daim.
011 Yorumla
Soran+1 yılTakip etme olayı kendime hakaret gibi geliyor. Şimdi her şey den şüphe etmeye başlıyorum. Olur olmadık yerlerde sus pus kalıyorum. Eşimin ve ailemin yanında hiçbir şey yokmuş gibi davranmak zorunda kalmakta beni yoruyor
- +1 yıl
Bir süre öyle yapmak hicbirseyden bihaber olarak davranmalisin. Önce durumu anlaman lazım. Her ayrıntıya hakim olmak için gözlem gerekir. Sabır , metanet , sukunetli olmalisin. Her şeye hakim olduktan sonra hamle yapmalisin. Hakaret olarak düşünme takibi. Bazen insanlar şaşırıyor. İlişkiyi toparlamak gerekiyor. Sinirini asla belli etmemelisin. Üzülmeyin lütfen. Zor bir süreç ama asacaksiniz sabırla.
Soran+1 yılSükunetimi bozmadan ilerlemeye çalışıyorum. Eşim sürekli gözümün içine bakıyor, bazen bir şey anlamışmıyım veya soğuk muyum diye ağızımı aramaya çalışıyor... Sadece bekliyorum. Herşeyin farkındayım s*lağa yatıyorum.
Soran+1 yılBenim gönlüm ve vicdanım çok rahat. Ben ilgimi, sevgimi ve sadakatimi hiç bozmadım. Vazifemi hep bildim. Çok seviyorum eşimi, belki s*lak diyeceksiniz ama hala seviyorum. Canımdan çok hemde. Eğer ona yeterli gelseydi ömrümün sonuna kadar severdim ben onu. Ama gitmek isteyene kapıyı kendi ellerimle açarım. Sadakatsizliğin geri dönüşü olmaz. Benim kadınlığıma çok büyük bir saygısızlık.
- +1 yıl
Ben yaptığı hareketin doğru olduğunu zaten onaylamıyorum yaptığı çok büyük ayıp affedilmeyecek bir ayıp Hem de beni üzen sizin gibi bağlı seven bir kadına karşı bu hareketi yapması beni inciten durum sizinle hemfikirim her konuda sizi üzmesine çok çok üzülüyorum sevgi ve sadakat ve bağlılıklar da vazife olmaz ilişkinin temeli zaten sevgi ve sadakattir yürekten yapılır bunlar görev anlayışı ile düşünülmeli hayır canım demeyeceksiniz kendini sessiz yürekli bir hanımefendisiniz keşke sizin sevginize layık bir kişi olabilseydi bir süreç geçiriyor mutlaka Bu süreçten döneceğine inanıyorum sabırla takip edeceksiniz ama kendinizi de yitirmeyin lütfen
Soran+1 yılUmarım ben bir kanıt bulmadan hatasından döner. Bu çok onur ve gurur kırıcı bir durum. Hiç yaşanmamış olmasını çok isterdim.
Soran+1 yılAklım yetersiz olmadığımı bilse de, kalbim yetersizmişim gibi hissediyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
22Cevap
Ortada madem yüksek dozlu bir şüphe var şu an eşinin telefonuna ulaşabiliyorsan, şifresini değiştirince telefonun içine bakabilmek adına birkaç parmağını, parmak kilidine kaydet. Bu cebinde olsun.
Sonra, kadının adını öğrenip o kadını da davet edeceğin bir yemek organizasyonu düzenle. Ufak ufak hatalar bu aşamada başlar. Hatalar sana kapılar açar. Akıllı birine benziyorsun. Bu işi ustalıkla çözeceğine eminim. Yine de umarım şüphelerin yersizdir.
13 Yorumla- +1 yıl
Sizde akıllısınız maşallah:)
- +1 yıl
Tabi ki
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kadın kendini senden saklamaya çalışmış. Belli ki aralarında bir şeyler geçmiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kadının gözüme bile bakmamasından anladım
+1 yılKadın suçluluk psikolojisiyle senden kaçmış olabilir. Eşin ne konuştu da sildi? Şüpheli bir durum.
01 Yorumla
Soran+1 yılİçeriğine bakmadım. Ama adı vardı sohbetler kısmında. Daha sonra silinmişti
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEl ile tutulur bir şey olmadan bence çok şey yapma, vesvese.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Böyle yaptığına göre doğru yoldasın üstüne düş bu konunun normal değil bu hareketler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAynen bir yakınlaşma var belli aralarında iş ortamında bu tür şeyler oluyorr
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Eşinle o kadın mercimeği fırına vermişler geçmiş olsun sanada afiyet olsun canım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadın kocanla temas halinde sende onun eşi olduğun için.. nefret üretmiş içnde.. kendini sana rakip ve ortak görüyor..
00 YorumlaŞüphelerin boş değil altından bir şeyler çıkacaktır
013 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi klişe olacak ama, kadınlar hissediyor. Ben o eve daha ilk girdiğim anda hissettim ama konduramadım
Soran+1 yılElimde kanıt olmadan hiçbir şey yapamam. Çünkü biliyorum ne olursa inkar edecek.
Soran+1 yılGaranticidir eşim. İkinci bir telefonu bile olabilir
Soran+1 yılBaktım şimdi yok
Soran+1 yılArama geçmişini de sildim.
Soran+1 yılSosyal medya kullanmıyor benim bildiğim kadarıyla orası da meçhul tabiki.. banka hesaplarını kontrol edeceğim. Zaten hepsi benim üzerime.
Soran+1 yılElbette var (onu şüphelendiğim ilk gün inceledim), özel kullandığı hesapların hepsi benim.
+1 yılVar bir şeyler
215 Yorumla
Soran+1 yılAma kanıtlayamam ne yapsam da benden önce davranıyor eşim.
- +1 yıl
Eşin de bu kadının numarası nereden var kadın mi iş arkadaşı anlamadım orayı tam
Soran+1 yılEşim ile o kadın aynı yerde çalışıyorlar. 6 kişilik bir gruplar. Eşimde o kadında o grubun içinde
- +1 yıl
Ne iş yapıyorlar ki bunlar numarasının olması şart mı yani hiç anlamıyorum bende bir şey var gibi numara alıp vermelerini gıcık oluyorum bunlara hiç gördün mü silmiş diyorsun ya en fazla kaç dakika ne sıklıkla konuşmuşlar
Soran+1 yılÖğretmenler
- +1 yıl
Eşinle açık açık konuş yoksa yakalamak imkansız bu erkekler çok uyanık
Soran+1 yılÇok sık konuşuyorlar hepsiyle öyle özellikle mesajlaşmalar hiç bitmiyor. Özellikle alıp bakmadım hiç kaç dk konuşmuşlar ama konuştuğunu bilip arama geçmişinde adını görmediğimde fark ettim sonra konuştukları zaman telefonuna özellikle baktım siliniyor..
- +1 yıl
Söyle niye siliyorsun ki de hemde konuşmanı istemiyorum bu kadar sık de kısıtla üstüne git biraz sil kadının numarasını da ama sonuna bak öğren başka bir şey diye kaydetmesin işten dönüş saatini falan bil iyice takip et yani
Soran+1 yılTelefon numarası hafızamda. Belli ki Saklama gizleme olayında eşim biraz boşvermiş. Şu an bir şey sormam sakıncalı gibi geldi bana. Dikkatini çekmeden kanıt bulmam lazım
- +1 yıl
Çok zor bir durum Allah yardımcın olsun inşallah yanılıyorsundur öyle bir şey yoktur ama hissediyorsan da yanlış olması imkansız kesin vardır merak etme eden bulur bir bakarsın ki her şey ortaya çıkmış rezil olmuşlar
- +1 yıl
Başka iş arkadaşı yok mu bayan arayı kursan biraz sonra konuşsan işte
Soran+1 yılEşime şimdiye kadar hiç böyle bir şey yapmadım. O kadar ki güvenim tam idi.. Şimdi düşünüyorum daha önce farklı bir şey, şüpheli bir durum oldu mu diye. Olmuş olsa bile bana geçmiş konuyu şimdi niye anlatıyorsun önce sormadın da neden şimdi soruyorsun der.. artık sadece kanıt toplamam lazım
- +1 yıl
Peki nasıl toplayacaksin ki aynı yerde çalışmıyor olsalar tamam da aynı yerdeler zaten biraz zor
Soran+1 yılUyuduğunda telefonunu kurcalayacağım sürekli. Hiçbir şey belli etmeden.
- +1 yıl
Umarım bulursun
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir daha sla gorusmeye gitme ne saygısız köşkler var ya daha insnalar birbirine selam vermez yüzün ebakamaz oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzellikle yemeğe davet etmeyi planlıyorum. Sadece o kadını değil elbette, bütün öğretmenleri. Eğer gelmez ise o zaman bir daha gitmem ve davet etmem
Cevap sahibi+1 yılhadi hayırlısı diyelim neys emersk etirgim seyelr var ama. gizlisn snairm mersk olarka da kalacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmış işte seni belli ki öğretmenler arasında çok oluyor böyle şeyler
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet derlerdi inanmazdım
Cevap sahibi+1 yılBenim lisede eş değiştiren öğretmenler, öğrencisiyle yatan mı var dersen hepsi vardı. Kadınlar da fena öğretmen olanlar. Tanıdığım 2 avukat arkadaşta sürekli evli öğretmen kadınla yatıp kalkıyorlardi
Cevap sahibi+1 yılAldatan bazı erkekler çok soğukkanlı olur aradan zaman geçtikten sonra
- +1 yıl
Hangi şehir orası len bende üni ve lisede cinsel çekim hissettiğim kadın hocalarım vardı ama hiçbiriyle yatamadım
Cevap sahibi+1 yılKanka İstanbul İzmir çoğu yerde var bu olaylar yaşanıyor. Konya'da avukat arkadaş anlatıyor evli öğretmen kadınlar fena diyor. Bunu diyen kadın bir de yani düşün:)
- +1 yıl
Avukatlar zaten kadınlar daha çok aldatıyor diyor bu bir gerçek bu yüzden evlilikden soğudum İzmir ve İstanbul zaten yoldan çıkmış memleketler
- +1 yıl
Öğretmenlerin aldatmaya açık olmasının sebebi okul ortamında karşı cinsden kişiler çok var öğrenci okul çalışanları diğer öğretmenler falan filan
- +1 yıl
Kadın bir hoca yakışıklı bulduğu erkek öğrencisiyle yatabilir veya başka bir hocayla
Cevap sahibi+1 yılÇok var maalesef. Zaten eğitim fakülteleri üniversitede en rahat fakülteler. Bardan çıkmıyorlar. Bizim hukukçu tıp okuyan erkekler soluğu orada alıyordu:))) üniversiteden başlıyor bu tip kadınlar. Evlilik öncesi cinsel ilişkiye giren kadınlarla evlenilmez
Cevap sahibi+1 yılPolislerle de baya takılıyorlar üniversitede 🙃🙃
- +1 yıl
He sen üni hocalarını diyorsun onlar kendini baya aşmış zaten çok rahatlar üniversitede hoca olunca kendilerini dev aynasında görüyorlar
Cevap sahibi+1 yılYok bildiğin lise ortaokul hoacalari dediklerim. Senin çocuğunu yetişirecek olanlar :)
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eşinin mesajları silmesi zaten soru işareti
08 Yorumla
Soran+1 yılTelefonunda alan açılsın diye yaptığını düşünmüştüm başlarda
Soran+1 yılDaha önce telefonda konuşurken gördüm ve dedim ki: saklanır gibi niye burada konuşuyorsun odanda konuş rahat rahat. O an yüzünde bir tedirginlik oldu beni beklemiyordu ben çalışma odamdaydım. Genelde o saatlerde odamda çalışırdım
Soran+1 yılO kadın ile mesjlaşmalarını sildiğini fark edeli 1 ay oldu. Daha önce silip silemediğini bilmiyorum. Ben iyi niyetle öyle düşünmek istedim
Soran+1 yılEşim bildiğimi bilmiyor. Artık çok yakınından takipte olacağım.
ne zamandır var bu
010 Yorumla
Soran+1 yılTelefonundan mesaj ve konuşma silme olayı yaklaşık 1 aydır var
Soran+1 yılEşim evlendiğimiz andan beri hep aynı 3 yıldır evliyiz. Hal ve hareketleri hiç değiştiğine şahit olmadım. Sadece bir defa mesaj ve konuşma sildiğini gördüm tesadüfen ama önemsemedim aklıma aldatma gibi bir olay gelmedi. Çünkü hal ve hareketlerinden anlardım diye düşündüm. Ya benim Eşim prof. yalancı ve düzenbaz ya da ben çok a*talım
Soran+1 yılHayır hiç yoktu. Ters etki mi yaratmaya çalıştı bilmiyorum ama hep ilgili davrandı
Soran+1 yılBiraz araştırdım ama çok güvenli gelmedi. Takip ettiğimi anlarsa o zaman bir kanıt bulamam
Soran+1 yılBana uygulamanın adını mesaj olarak gönderirseniz çok yardımcı olmuş olursunuz
+1 yılBencede normal eğil. kesin eşin onunla sevişmiş
03 Yorumla
Soran+1 yılKısa zaman önce enfeksiyon idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Ne tuhaftır ki o kadın da aynı enfeksiyon dan rahatsızmış..
- +1 yıl
pis kocan ikinizi de aynı günlerde yapmış bence. birinizden birinize taşımış
Soran+1 yılNe kadar iyi niyetle düşünsem de sonuç aynı. Demek ki benim yerimde kim olsa aynı şeyi düşünür
+1 yılBu kadın evli mi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılnormal gelmedi bana da
00 Yorumla İlginç... ya eşinle bi sıkıntısı olabilir mi?
00 YorumlaHiç normal değil hemde daha fazla gözlemle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılYazık üzüldün mü sen
00 Yorumla
+1 yılkaçamak sevişiyorlar ve bundan şüphelenme diye
00 Yorumla
+1 yılEvliliğn nasıl gidiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılMükemmel
- +1 yıl
Anladım
Soran+1 yılBu yüzden şimdiye kadar hiçbir şeyden şüphelenmedim
- +1 yıl
Demekki sphelenmek gerekir
Soran+1 yılHer insan bir değil tabi ki. Ama kimseye körü körüne de güvenmemek lazımmış. Bu demek değil ki her şeyden şüphe duy arkasını ara. Kimseyi kendin gibi görmemek lazım işte
- +1 yıl
Öyle ama sonucta herzman tedbirli olmak şphe duymak gerekşr
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Normal gözükmüyor anlattıkların
00 YorumlaDiğer eşleriyle tanışmaya götürmüş
00 Yorumla
+1 yılGayet normal
00 YorumlaNormal değil
00 Yorumla
+1 yılDemek zorunda mi
00 Yorumla
+1 yılboş ver eğitim sart
00 YorumlaCekememislerdir
00 Yorumla
+1 yılHahaha süper mis
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimin iş arkadaşları ile tanışmaya gittim, biri bile merhaba demedi. Neden sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım