Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Güncellemeler
+1 yıl
Konuştuk, işyerinde bugün ofiste bulunan kişiler organize etmiş aralarında. İşyerinde olmadığım için beni dahil etmemişler sanırım o an. Kendisinin de haberi yokmuş. Bnde sağlık olsun, yapcak bişey yok dedim ona. Son mesajımı görmedi, sanırım ona trip yaptığım için o da bana tripli şu an 😅
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Normal değildir bence. yani arkadaşım dediğim kişiye en azından sorardım ben. yani benim doğum günüm var sen de gelmek ister misin şeklinde
Konuştuk, işyerinde bugün ofiste bulunan kişiler organize etmiş aralarında. İşyerinde olmadığım için beni dahil etmemişler sanırım o an. Kendisinin de haberi yokmuş. Bnde sağlık olsun dedim ona. Son mesajımı görmedi, sanırım ona trip yaptığım için o da bana tripli şu an 😅
Milyonlarca insana sorsan bu durumuna normal karşılamazz aksine seni sevmediğini seni istemediğini belli ediyor anlamıyorum seni arkadaşım bence buradan milyonlarca erkeğe bu soruyu sorsan hepsi o kızı siler hayatindan da telefonundan sanki dünyaya o kızla beraber gözlerini açtın hasbinallah ve nimel vekil
Konuştuk, işyerinde bugün ofiste bulunan kişiler organize etmiş aralarında. İşyerinde olmadığım için beni dahil etmemişler sanırım o an. Kendisinin de haberi yokmuş. Bnde sağlık olsun, yapcak bişey yok dedim ona. Son mesajımı görmedi, sanırım ona trip yaptığım için o da bana tripli şu an 😅 kızın suçu yok ki ya
En güzel anında seni istemeyeni sen normal gününde bile yanında tutma büyük ayıp gerçekten ben arkadaşlığımı bitirirrdim kesin
Haklsıın, ona bişey yazsam mı sence? İnsan bi çıtlatırdı gibisinden.
Ben tavsiye etmiyorum ama ben hiçbir şey söylemezdim ama siz kırgın olduğunuzu nedenini sorun mantıklı bir şey söylerse tamam ama değilse yavaşça uzaklaşın derin
Nasıl sorabilirim ki?
Ben lafı dolandırmadan direk sorardım niye çağırmadın diye siz normal bir muhabbet gibi konuşup sonrasında da sorabilirsiniz bilemiyorum
Normal bi muhabbet de etmiyoruz ki, işi düşünce yazıyor arıyor. O zaman bugün değil daha sonrasında konuşma esnasında bu konuyu sorabilirim belkş
Abi öyle biriyse hiç konuşma direk uzaklaş çıkarcı birinin hayatında olmaması daha iyi bence doğum gününe bile çağırmamış hatta ben size bir şey söyleyeyim insanoğlunu biraz tanıdıysam işi düşünce ben seni çağıracaktim unuttum zart zurt diyip bu durumu kısacası kapatacak
İşyerindeki o an bulunan kişiler sanırım ona habersiz sürpriz yapmış. Ona dedim ki "ayıp ayıp, insan bi çıtlatırdı " o da bana haberinin olmadığını, yoksa o tiple mi oraya giderdim dedi. Ama anında dönüş yaptı bana. Bnde sağlık olsun, yapcak bişey yok dedim. Son mesajı görmedi. Ben tavır yaptığım için kızdı şu an sanırım
Ama bnde bilmiyordum ki sürpriz olduğunu 🙄
E o zaman sorun yok kendisinin haberi olsa çağırırdı o zaman
Aynen öyle, bana da tavırlı sanırım şu an. Ona bu yüzden kırıldığım ya da tavır yaptığım için
Ay bu da saçma yani kendisi olsa senin yerinde o da aynı tepkiyi verirdi tavır alacak yer arıyor sanki
Haklısın, ben yanlış yapmadım dimi ya, vicdanım rahat etmiyor valla
Doğum gününü kendi organize etseydi kesin beni çağırırdı diyor musun
İşyerindekileri çağırıken beni de çağırırdı bnce, ben olsam yapardım. O da yapardı. Beklerdim ve eminim aslında. O yüzden zaten alındım ya biraz da
Üzüldüm orada olamamaktan
Mutlu anında olamadım
Ama pazartesi gecesi 12 yi 1 geçe kutlayacağım onu
😊😊
Hmm o zaman olan oldu güzel bir hediye ile gönlünü alırsın boş ver çok takılma
Hediye alıcam zaten, istediği hediyeyi de söyledi saç düzleşitrici 😃 ama ben yanlış mı yaptım ki ya ona yazarak ya da alınarak? Tavır yapar gibi mi oldu biraz?
Çok soru sordum he 😅
Bilemiyorum biraz da ben sizi yönlendirmiş gibi oldum ben içimde tutamam da olanı gidip sormayı tercih ediyorum yanlış mı doğru mu bilmiyorum ama ben bir yanlış görmüyorum kim olsa aynı şeyi yapardı dua etsin mantıklı tarafımız ağır basıyor başkası ya da ben olsam konuşmayadabilirdi direk soğurdu
Aynen öyle, bende hep öyle yaptım ve sonra anlamsız tepkilere girmiş oldum. Bu da hep kırıcı oldu biliyor musun? Ben mantıklı ve doğal olarak sormuş ve konuyu anlamış oldum aslında. Ama onun benim böyle düşünmeme kırılmış olmasından korkuyorum. Yani onu tanımadığımı, ona gğvenmediğimi düşünmüş olabilir bnce