İşyerinde samimi olduğum kişi doğum gününde beni çağırmadı, sizce normal mi?

Bugün sabah birlikte onu evinden alıp işyerine gittik. Pazartesi günü onun doğum günü. Bugün işyerinden kendisiyle birlikte 3 kişi ve onun yakın kız arkadaşı ile birlikte cafede doğum gününü kutladılar. Akşam çıkışta da konuştuğumuzda yarın teknede kızarkadaşlarıyla birlikte doğum gününü kutlayacakları için hazırlık yapacağını söyledi ve iş ile ilgili bikaç şey yapmamı istedi benden. Bende kutlama yapacaklarını bilmeden yaptım. Az önce normalde kapalı olan durumunu bana da açtı ve işyerinden bikaç kişiyle fotoğraflarını gördüm. Ben olsam en yakınım dediğim insana da bir çatlatırdım. İşyerinde değildim bugğn fakat yakın bir yerde tüm gün çalışıyordum. Gün içerisinde gelişmiş alınmış bir karar olabilr diyorum bir taraftan, diğer taraftan da insan akşamüstü konuşurken dahi olsa bi davet ederdi diyorum. Sizce bu spontane geliştiğinden normal bi durum mudur? Yoksa anormal mi? Kendi ev arkadaşı da bizimle çalışıyor ama o da birime gelmiyor farklı bir firmada. Onu da çağırmamıştı doğum gününe. Spontane olmuş olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Güncellemeler
+1 yıl
Konuştuk, işyerinde bugün ofiste bulunan kişiler organize etmiş aralarında. İşyerinde olmadığım için beni dahil etmemişler sanırım o an. Kendisinin de haberi yokmuş. Bnde sağlık olsun, yapcak bişey yok dedim ona. Son mesajımı görmedi, sanırım ona trip yaptığım için o da bana tripli şu an 😅
İşyerinde samimi olduğum kişi doğum gününde beni çağırmadı, sizce normal mi?