Bikaç gündür konuşuyoruz. Çok çeşitli sorular soruyo tanımaya yönelik kişiliğime bakış açıma yönelik. Çalıştıgımı da biliyor.
Kendisi çalışıyor 8-5
O sormayınca ben de sormadım😅
Bikaç gündür konuşuyoruz. Çok çeşitli sorular soruyo tanımaya yönelik kişiliğime bakış açıma yönelik. Çalıştıgımı da biliyor.
Kendisi çalışıyor 8-5
O sormayınca ben de sormadım😅
Cevap
8Cevap
Seni işinle değil seninle tanımaya çalışıyor demekki ne güzel
Demek ki, iyi bi şey
Gerçekten çok garip ben sormadan duramazdım yani 😂
Demekki umursamıyor mesleğini bu iyi bir şey
Sanırım teşekkür ederim
8-5 memursa normal merak etmemesi 😂
Neden
Geneli kendini üstün görür okudum ettim birini bulsamda gene ben bakacam geçinecem diye bakarlar olaya çünkü böyle düşünmesi ülkenin çoğu alt seviye diye o bakış açısıyla ilerler öyle insanlar çok egolu falan. Amaa sizinki nasıl biri bilmem o yüzden geneli özetledim sana. Bu kişi belki seni sevdiği için işini umursamıyor ne işte olursa olsun kafasındadır falan o yönde olabilir. Memur bulmuşsun kaçırma 🤣
Aksine memurlar gördüğüm kadarıyla hep memur istiyor. Bizde çok kişiyle konuştuk. Kendi gibi arıyolar işe çok takıklar hep hemen sorarlar.
Aynen öyle çünkü memurun dilini memur anlar. Çünkü saatler belli iş yoğunluğu belli oluyor ilişki ve birliktelik yürüyor diğerl türlü biri meşgul biri ilişkiye aç oluyor. Şahsen ben çevremden gördüklerimi şahit oldukları mı yazıyorum. Şükür uzun zamandır kimseyle konuşmadım. Ama bu bulduğun memur değişik biridir belki sormaması çok yola sokar daha yeniyse belli olmaz zaten biraz daha gitmesi lazım aranızdaki samimiyet mi diyim ilişki mi diyim sen anladın belki de o sefer değilde sonraki seferler soracaktır. Aşama aşama kademe kademe 🤷♂️
Kaçırma o kişiyi👏👏
Karaktere daha öncelik veriyor mu diyorsun
Bana da öyle geldi😊 bi yönden hoşuma da gitti ama fikir almak istedim
Teşekkür ederim çok
Soru sorusun canım ama aaa🙂byle olmaz kı🙂
olamaz mı
Oldu işte. Alışık değilm genelde 2. soruları oluyo
Ne güzel işte
Neden sormadi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam 😊
Bazen insanlar birini tanımaya çalışırken direkt meslek gibi maddi ya da statüyle ilgili sorular sormak yerine önceliği kişinin ruhuna, düşüncelerine ve kişiliğine verirler. Bu da doğal olarak senin karakterine, hayata bakışına ve hislerine daha çok önem verdiğini gösterebilir. Böylece siz iki birey olarak birbirinizi derin bir şekilde tanıyorsunuz.💬 Seninle gerçekten ilgileniyorsa bu güzel bir başlangıç olabilir. Ancak tanışıklık düzeyiniz ilerledikçe bu tür konuşmalar mesleki sorulara da mutlaka yönelecektir. Belki biraz daha zamana bırakabilirsin 😉 Bazı insanlar bu tür detayları öğrenmeyi aceleye getirmez. Şu an sohbetin akışında ve diğer detaylara odaklanıyor olabilir.
Akışta ol ve doğal kal 🌟