Yeni doğum yaptım, ne ailem yanımda ne kocam. Çok mutsuzum, nasıl geçer?

Merhaba,30 yasindayim , mimarım ama calismiyorum su an bi kizim var 1 bucuk aylık. Annemle kavga ettik bana baya agir sozler soyledi, yemin ederim ki tek bir sucum yoktu babamla tartıştim, annemde o yuzden bana hakaret etti, her zaman babam onun icin benden ve kardesimden bir adım öndeydi zaten bu sefer alttan almiyorum onları daha yeni dogum yapmisken bile isteye kavga cikardilar , bi baba lohusa evli barklı kiziyla cocuk gibi kavga eder mi ya inanamiyor kimse..

Neyse kocama gelelim isyerinden story paylasiyor kızlarla yemek yerken, bende iyi b. o. k yiyin yazdim dm'den , yok efendim ben herseyi kiskaniyormusum , abartiyormusum ben calisirken o boyle mi yapiyormus herkes evli oldugunu biliyormus. Dün gece nöbetteydi sabah geldi fosut fosur uyudu sonra uyanıp, ben parka gidiyorum arkadasla 2 bira icip gelirim dedi bana seninle cikalim sende hava al demiyor hiç, bende defol git dedim , sonra bana donup kafami dagitmaya ihtiyacim var calisiyorum gece gunduz 20 kere uykum bolunuyor sosyal hayatim kalmadi dedi.. Benim? dedim sende cik ben bir sey mi diyorum tamam gitmiyorum ya dedi, bu sefer playstation oynamaya basladi bende ters ters baktim bu da mı yasak dedi, gercekten artik o kadar biktim ki herseyden, dayanamiyorum kimsem yok. Evlenmeden once ne kadar guzel hayatim vardi isim gucum herseyim simdi bakiyorum o gunlerin uzerinden sanki asır gecti.

Yeni doğum yaptım, ne ailem yanımda ne kocam. Çok mutsuzum, nasıl geçer?