Ailem.. özellikle babam çok baskıcı ve tutucu idi. Uzun zaman erkeklerle konuşmaya bile çekinirdim, değil ki buluşmak görüşmek.. evden hep tehdit alırdım.
E bu zihniyetle büyüyünce bir erkeğe yanasmak, onla bisiler yaşamak çok zor oluyor. Keza hiçbir zaman bir erkekle düzgün bir iletişim kuramadım zaten. Ya çok baskin oldum ya da umursamaz. Ustelik sık sık kavga eder, anlasamazdim.
Şimdi 28 imdeyim, evlen de git bir an evvel. Hiç mi isteyenin yok dercesine davraniliyor. Pardon da? Siz kimle gorussem engel koyun, erkekleri en büyük tehlike olarak gösterin sonra da hadi bize damat getir😇
Pıışşşıııkkkkk... tabi tüm damatlar da kapımda diziliydi zaten, bak aciyom kapıyı, dizili bak , aha iste.😒
Güncellemeler
+1 yıl
Gncl
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ayni cahillik bizimkilerde de var. Once erkekleri öcü gibi gosterirller. Cocukken onlarla oyun oynasak dahi edepsilik yapma derler. Buyuyuncede başimıza kaldin derler. Fazlalık gibi davranırlar. Yetistirmeyi bilmeyen cocuk yapmasın. Boyle boyle ziyan oluyoruz.
Aynen öyle kesinlikle.
Sağlıklı bir iletişim kuran, yaşında her şeyi yaşayan, birkaç tane sevgilisi olmuş arkadaslarin şu an hepsi evli ve mutlular.
Ben evde ot gibi kaldım. Amaçsız anlamsız saçma bir hayat yaşıyorum. İse git gel robot gibi.. o kadar.
En azindan işin var bana verdikleri ozguvenle otun kavrulup yanmış haline dondüm. Ben öz annemden gelini için sen onun tırnağı olamazsını duydum. Sinirlerim harap. Psikolojimi topsrlayamıyorum. Herkes gibi olmaya caluşiyorum ama zor.
Dayak yedim telefonum alıdnı zorla kapandım ooo çok şeylrr oldu sevgilim oldu istemediler ama o sevgilimle evlendşm 11 yıl sonra mecbur kabul ettiler bende çektim abim ve babamdan
Senin sevgilin adammış yanında durmus her şeye rağmen.
Bir de sende istemişsin.
Onlar beni önce soğutmus, beynime işlemişti onların kuklası gibiydim
Banada yaptılar ama eşim saolsun aynen yanımda durdu o da çok dayak yedi. ama ben sen kadar masum kalamadım o zorbalıkta brlkide zorbalık yaptıkları için kalamadım
Ya ben de keşke bir şeylere cesaret edebilseydim
Sevmeyi sevilmeyi bilmiyordum çok da korkaktım. Konfor alanımdan mutsuz da olsam çıkamadım.
Beni kontrol eden bi babam da değildi çünkü.. akraba, konu , komsu vs...
Elalem ne der ile yaşardım
Ben belli süreden sonra bıraktım öyle yaşamayı dayakta yesem durmadım çünkü abim yspınca erkek ben yapınnca namussuz sadece zevfilim var diye namussuz oldum
Şu an mutlu isen senin adına sevindim en azından mucadelene değmiş.
Keza benim o zaman en çok güvendiğim kişi şu an başka biriyle evli.
Mutluyum şükür sende olursun inşallah boş ver giden seni kaybrtmiştir takms ksfana eğer anlatmak istersen dinlrrim brnde anlatırım istersen
İnsanın ailesi insanın imtihanıdır.
İmtihanı, kaderi, seçimlerini belirleyeni vs ne ararsan...
Çok güçlü sabırlı ve mücadeleci olmak gerekiyor. Aksi taktirde her şey bizim hayal ettiğimizin tam tersine ilerleyebilir böylece hayat zindana dönebilir insan ya da cehenneme.