Aileler neden belli bir yaştan sonra evlatlarını yük olarak görüyor?

Benim babam çocukluğumdan beri ben ve kardeşlerimi yük olarak gördü yani sonuçta biz dünyaya gelmeyi istemedik bu yüzden bize hep kötü davrandı okudum çalışıyordum işsiz kaldım evden gitmemi evlenmemi bekliyor ablamda onun yüzünden evlendi. Ben gerçekten sevdiğim bir yerde çalışmak istiyorum dedikçe bana zaman tanımadı.. Para getirmiyorsan git mantığı var. Ne harçlık verir ne motivasyon ne bir şey mutluluk denen bir şey yok. Bu yüzden iş hayatında verimim düşük. Hevesim yok hiçbir şeye. Gerçekten aile olmak bence önemli bi konu gerçekten evladım diyemeyeceksen, sevmeyeceksen, sahip çıkmayacaksan sadece çalışsın kazansın baksın mantığıyla dünyaya çocuk getirmek çok acımasızca bu dünyaya gelmeyi ben istemedim ailemi ben seçmedim. Ben aile hayatımda çok mutsuzum bu yüzden iş hayatında da mutsuz olup kendimi intihara itmek istemedim. Babama göre çalışırsam varım çalışmazsam yokum. Neden aileler evladı yük olarak görür ki? Beni kovmayı düşünüyor sonuçta ben kız çocuğuyum. Neden beni yük olarak görüyor?

Aileler neden belli bir yaştan sonra evlatlarını yük olarak görüyor?