Bazı İnsanlar neden kendinden yaşça küçük kişilere çocuk muamelesi yapar?

Öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum ben 20 yaşında bir erkeğim bizim bir akaryakıt istasyonumuz var bende orada çalışıyorum hem buranın marketine hemde çok kalabalık olunca pompalara da bakıyorum araçlara yakıt veriyorum şimdi benim gördüğüm kadarıyla bazı insanlar özellikle orta yaşlı insanlar kendinden yaşça küçük olan kişilere mesela bana bazen çocuk muamelesi yapıyorlar mesela bugün öğleden sonra bir ara çok kalabalık oldu bastırdılar bende bir arabaya yakıt vermeye gittim 50 yaşlarında bir adamdı ve adam 600 TL lik mazot bırak dedi parasını aldım sonra adama abi sizin aracınız benzinli mi yoksa dizel mi bırakayım dedim adam bana dizeldir sakın benzin bırakma dedi sonra ben adama abi sizin aracınıza neden benzin bırakayım ki depo kapağında hangi yakıt türü yazıyorsa onu bırakacağım dedim gittim tam dizel pompasını araca taktım yakıt verecektim adam diğer pompacıya seslendi abi bir baksana bu çocuk arabama yanlış yakıt bırakmasın mı dedi o an çok zoruma gitti ve adama sinirlendim ve içimden o adama abi neden arabana yanlış yakıt bırakayım sanki ben cahil bir insan mıyım ben buranın sahibiyim zaten işyeri bizim ben istersem bugün tüm gün boyunca tek başıma buraya bakarım hem o kadar çok biliyorsan gel kendi yakıtını kendin doldur aracına bakayım nasıl dolduruyorsun dedim neyse yine bugün bir tane daha orta yaşlı 55-60 yaşlarında bir adam geldi bana abi sizde boş bidon yok mu ben arabama benzin alacağım dedim ben adama bilmiyorum ama bir bakayım varsa sana benzin vereyim dedim sonra sahayı gezdim köşelere baktım ama boş vidon kalmamıştı sonra adama amca kusura bakma boş vidon kalmamış dedim sonra adam beni küçümsedi ve bana burada senden başka kimse yok mu kim buraya bakıyor dedi sonra gittim diğer pompacı arkadaşa sordum abi burada boş vidon var mı bu amca arabasına yakıt alacak dedim ama eleman da adama boş vidon kalmamış şu an da dedi sonra adam çıktı gitti yani demem o ki bazı insanlar kendi yaşından küçük insanları özellikle de benim gibi gençleri küçük görüyorlar hatta belki içlerinden şimdiki gençler bir işe yaramaz diyorlardır.

Bazı İnsanlar neden kendinden yaşça küçük kişilere çocuk muamelesi yapar?