Bazısı o kadar lakayt ve saygısız ki , yas vs hic fark etmiyor. Kendinden cok buyuk insana bile ters konusuyorlar, üstten bakıyorlar.
Bugün cerrahpasa da idik, sağlık personellerinin neden dovuldugunu anladım diyeyim..
Bazısı o kadar lakayt ve saygısız ki , yas vs hic fark etmiyor. Kendinden cok buyuk insana bile ters konusuyorlar, üstten bakıyorlar.
Bugün cerrahpasa da idik, sağlık personellerinin neden dovuldugunu anladım diyeyim..
Hastanede geçirdiğim sürelerde ortak noktada tespitim şu.
Psikolojik olarak oranın atmosferini kaldırmak hiç kolay bir iş değil. Yani, dengenin bozulmasından doğal bir şey yok. Binbir türlü insan geliyor, birinden birinde ister istemez patlarsın.
Sağlık çalışanlarının yükü ağır diye düşünüyorum.
+ olarak.
Sağlık çalışanı şiddete uğradığı zaman bildiği zaman hizmet vermeme hakkına sahip.
Belki bunu lehine çevirmek adına karşı tarafı bile isteye kışkırtanlar da olabilir, bazılarının cidden böyle yaptığını düşünüyorum.
Her ne olursa olsun dövmek çözüm değil evet bazen hakediyor diye düşünüyoruz ama o gün içinde neler yaşadığını ne zorluklarla karşılaştıklarını bilmiyoruz. Durduk yere yaptıklarını sanmıyorum
Vatandaşın hemen orada şikayet edip anında şikayetinin değerlendirileceği bir birim olmalı hastanelerde. Sağlık çalışanı da hatalı oluyor hatalı olsada suçlu vatandaş oluyor maalesef.
Cevap
3Cevap
Polis asker şoför avukat doktor mesleklerinde çoğu artistlik yamak ego tatmin etmek için mesleğini kötüye kullanıyor bu yüzden de dayak yiyorlar kimse yolda yürüyene Çekme takmaz sonuçta
ben bazilarinin hak ettigini dusunuyorum. insan oraya can havliyle gidiyor bazi kendini bilmezler dalga pesinde onlar hak ediyor.
Eskiden çok kızıyordum lakin artık hakettiklerini düşünüyorum
bazıları hakediyor azarlıyor ters konuşuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?