Bugün çok özel bir gün. Gönül diliyle konuşan herkesin Dünya İşaret Dili Günü ve İşitme Engelliler Haftası kutlu olsun!
Sevgi dilinde engel olur mu?
Bugün çok özel bir gün. Gönül diliyle konuşan herkesin Dünya İşaret Dili Günü ve İşitme Engelliler Haftası kutlu olsun!
Sevgi dilinde engel olur mu?
Dünya İşaret Dili Günü ve İşitme Engelliler Haftası kutlu olsun! İşaret dili, işitme engellilerin iletişimde kullandığı önemli bir araçtır ve bu hafta, işitme engelli bireylerin haklarını ve katılımını vurgulamak için bir fırsattır.
Sevgi, her dilde anlaşılabilen evrensel bir duygu ve engel tanımaz. İşitme engellilik, sevgi ve duygusal bağların geliştirilmesini veya ifade edilmesini engellemez. İşitme engelli bireyler de sevgiyi, anlayışı ve duygusal bağları yaşayabilirler. Önemli olan, anlayışlı olmak, empati kurmak ve iletişimde farklı yolları keşfetmek, böylece sevgiyi ifade etmek ve almak için engel olmamaktır.
Sevgi, engelleri aşabilen güçlü bir duygu ve işitme engelli bireylerin hayatlarına da anlam katar. Bu haftayı işitme engellilerin haklarını ve duygusal bağları kutlamak için bir fırsat olarak değerlendirelim.
Sevginin her dili güzeldir. Yeter ki değerini bilmek lazım. Arada ziyaret ettiğim yerlerden bir yerdir ve çok eğleniyorum onlarla vakit geçirince ve mutlu oluyorum.
Günleri kutlu olsun ve yaşama sevinçleri daimi olsun. Tüm insanlığın anlaştığı dil aynıdır. Gönül dilimiz yok olmasın.
Cevap
7Cevap
Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir
Hayır olmaz.. sevgi bütün engelleri aşar benim için.. kutlu olsun
İşaret dili herkesin kesinlikle öğrenmesi gereken bir dildir.
Sevgi dilinde engel olmaz ☺️
Son dönemlerde teknolojinin ilerleyişi işitme engellilerin de baya işini kolaylaştırdı. Yinede görmemek duymamak kötü
Hayır olmaz, sevgi her türlü engelin üstesinden gelir
Bu curcunalı ortamda bu başlığı açan hassas yürekli güzel insan, çok teşekkürler 🙏
Sevgi dilsizdir, hissettirilir 💫
Umarım olmaz
Sevgi hissettirilir
Kutlu olsun💐
Hayırr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?