Güncellemeler
+1 yıl
Bi de benden özür dileyip ben seni çok sevdim iyiliğini istedim filan diyordu kadın. Pislik. Ben çocuğuna bile baktım ettim ablalık yaptım kocasının onun birçok işini filan yaptım. Pislik kadın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ama işte ben bu manyaklara suç bulmuyorum , ne olduğu belli olmayan tiplerler sosyal mecralardan arkadaşlık kuran sizin gibi tiplerde sorun
Abi sosyal medyada binlerce insan var ve ne var arkadaş olursun. Ben birçok arkadaş edindim sosyal medyadan.
Ben ne bileyim karının manyak çıkacağına. Baksan karı ünlü birçok insan onunla arkadaş olmak için can atıyor ama gerçek kişiliğini görseler nefret ederler.
Kim bu kadin influencer felan
Evet işte ünlü sosyal medyada ismini veremiyorum.
Ismini söyle ya
takip etmeyiz zaten seni tanimiyoruz
Sen ver ismini
Kızım versem duyulsa manyak kocası bana bi şey yapar benden başka yok ki kadını tanıyan eden kötü duyulsa bejim olduğum belli yoksa zaten ağızlarına etmeyi bilirim ben de.
Esi bisey yapmaz ki sadece kimis ögrnelim ben kisme degilim ki
Napim yani ne yapabilirim
Takip felan ediyorsam cikartirim
Cahillik bitmiyor ülkemde. Yabancıya numara vermek mi kaldı, instagram telegram var anonim arama yapılıyor.
Ne alaka ya aylarca biz sosyal medyada konuştuk sonra o telefon verdi filan sonra işte görüştük yüz yüze.
Yaşadığına şükret cahil
Ne alaka be
Paratoner gibi Yıldırım'ı üzerine çekmişsin balim
Evet ya.
Allah’ın belası kadın ve adam geberşr giderler umarım dedim zaten mesajda.
Sen nereden bulaştın ki
Ya dedim ya sosyal medyadan takip ediyordum işte konuşuyorduk.
Konuştuğun insanı az çok tanırsın kendine yakın olan insanı seç bir daha ki sefere
Ya zaten öyle yaptım. Bir yıl konuştuk ve çok çok yakın hissettiğim için buluştum ama gerçek hayatta tanıyıp gördükçe işte hiç o insan olmadığımı fark edip şaşırdım hatta başka arkadaşlarıma da bahsediyordum ilişkimizden herkes normalde mesajlarda diyordu ruh eşi gibisiniz oha aynısınız diye ama sonra ben normal hayatta anlatınca onlar da bakıp izleyip görünce oha ne kadar sahte hiç dediği gibi değil hiç öyle davranmıyor demeye başladılar. Yani sosyal medya ve gerçek hayatta apayrı iki insan gibiydi.
Sanaldaki çoğu insan öyle ki balım insanın kendi halinde olup olmaması yaşantısını gösterir aslinda
İşte nerden bileyim yani daha önce sanaldan tanıştığım insanlarla hiç gerçek hayatta tanışmadım öyle. Hani sanalda kaldı ya da direk bir haftada buluştum normal hayatta tanıdım ondan aaa farklı diyeceğim bi durum olmadı. Ayrıca normal hayatta da bazen tanışıyorsun işte bir ay sonra çok farklı biri çıkıyor ya da aynı eve girsen tatile gitsen. Yani insanlar çok maskeli m
Valla ben azar da yayıncılık yaptım çok insan tanıdım buluştuk ettik artık bir süre sonra. insanin nasıl biri olduğunu aslında anlıyorsun iş güç var mı neler yapıyorsun normalde
İşte biz önce sanaldan çok konuştuğumuz için ve o çok yalan söylediği için ben 6 ayda filan net gördüm iğrenç biri olduğunu. Önce tam konduramadım.
Artık ders olmuştur sana bu çalışıyor musun neler yapıyorsun
Ne dersi olcak ya. Ben gayet sanaldan insanlarla tanışıyordum hala da tanışıyorum dikkat ediyorum yani.
Ayrıca ben çocuk değilim doğru düzgün konuş.
Ben senin için diyorum yoksa senin hayatın balım
Ger şey ders oluyor ama ben zaten tisk alacak bi şey yapmadım ki kadınla normal kahve içip arkadaş oldum yani gidip illegal bir bok yapmadım ki ama adamlar tehlikeli çıktı ne bilek.
Daha kötüsü olmaz ins balım sen iyi kıza benziyorsun ne iş yapıyorsun hangi sehirdesin
İnş olmaz bye.
Sen gel laflayalim kizz
Kocası seni becermek istiyor olabilir
Evet bence de kesinlikle öyleydi adam çünkü hep benimle yakınlaşmak tanışmak için bahane yaratıyor gibiydi ve hep kesip süzüp duruyordu laf atıp.
Zaten kardeşim bi adam hani şirkete gelen güzel zayıf genç bir kadına da sulanıyordu.
G*vat birisi anladığım kadarıyla. Çok libidon yükselirse elinde fırsatın var en azından
Herif zaten hep memelerime filan bakıyordu konuşurken. Ceket giyiyordum hem çıkarsana filan diyordu.
Hayır be ne alaka be yapayım Allah’ın belası pislik herifi.
Hahahaha olaya bak lan. İnternetten bir kadınla tanış, sonra geldin kocası üstünü çıkarsana desin 😁
Bi de ünlü bu kadın. Zaten herif pavyoncu.
Anneme desem takmıyor bile çünkü benim babam da sapık beni kaç kere sözel böyle taciz etti ondan adamı savcıya verdim bizle yaşamıyor. O zaman da takmıyordu.
İşyerinde de bir kadın mesela memelerin ne güzel büyük filan dedi geçen. Anneme diyorum. boş ver diyor. Hiç korumayan takmayan bir kadın.
Ondan gelen geçen taciz ediyor.
Annenden ziyade, kendin sınırı çizebilirsin. Annenin boşvermişliği neden onu anlayamadım.
Ben de anlamıyorum annem öyle bi kadın. Hani bir tarafı çok pimprilil böyle aman aman modunda bir taraftan da aman modunda.
Mesela bu eski patronları anlatınca ay bir daha oralarda çalışma öyle kötü yerlerde diyor ama diğer gün işsiz kalsam yine öyle yerlere girmem için zorlar para ve iş için.
Mesela bi iş görüşmesine benle geldi ben dedim gelsene diye çünkü herkes başında erkekle gidiyor iş görüşmesine genelde çoğu yer kötü çünkü. Diğer yerlerde ben kavga ediyordum gelsene diye hiç takmıyordu.
Senin yaşın kaç? Yaşadıklarını içerlemiş gibisin
Nereden nasıl neden tanıştınız
Sosyal medyada o ünlü ama gerçek kimliğini saklıyordu işte öyle bir yıl kadar yazıştık sonra o yemek teklif etti altı ay da öyle normal arkadaştık işte görüşüyorduk dışarda ama her detayı her şeyimi soruyordu. Sinsi pislik.
Bence ucuz yırtmışsın
Evet herkes öyle diyor. İğrenç bela ne oldukları belli olmayan tipler. Annem tarikat mafya filan diyor.
Kadın evli çocuklu olduğunu yüzünü filan saklıyor. Bence herkesi özelden böyle kandırıp özelden görüşme teklif edip bir boklar yapıyor ama ne yapıyor tam amacı ne çözemedim. Ama net tarikat gibiler kocasıyla.
Kadını merak ettim
Ay Allah’ın işe yaramaz belası bi tip. İyi ki de o adamı bulmuş inş üçüncü sayfada görürüm geberttiğini kadını.
samimi misnz
Evet ne.
Kadın kocası ve avukatlarıyla beni tehdit ettirdi bu olayları onu ifşa edersem şunu şunu yaparız diye ondan kimseye anlatmıyorum ama nefret ediyorum kadından binlerce kişi onu iyi biri sanıp takip ediyor.
nasıl bir arkadaşlık bundın ki
Ben de tanımadan önce öyleydim ama iğrenç ötesi biri. Ölse keşke.
Ne.
yakınlığını nasıl
Ya kadınla ben normal arkadaş olarak buluştum kendi istedi zaten teklif etti. Sonra görüştükleri kadın sapık hasta onu fark ettim hep her şeyimi karışıp yönetiyor 7/24 ona rapor vermemi her şeyimi anlatmamı istiyordu. Ailem geçmişim arkadaşlarım her şeyimi deli gibi sorguluyordu filan ben fe zaten bunlardan rahatsız oldum gerildim hep kavga anlaşmazlık çıktı. Öyle bitirdim sonra kadın düşman oldu bana.
olmaz ki ama
arkabası değilsin
kardeşi değilsin
Aynen zaten ben de ondan rahatsız oldum yani hayatımda hiçkimse yapmadı bunu bana zaten ondan tartışıyordum bu zorlayıcı tavrından o da beni suçluyordu işte ben seni seviyorum iyiliğini istiyorum sen dostluk arkadaşlık sevgi bilmiyorsun yalanı altında manipüle etmeye çalışıyordu ben de bunları yüzüne vurdum işte dedim ben senin kölen değilim mal git defol dedim.
kadın kaç yasında we güsell mi
Yok ya güzel filan değil 36 yaşında şişko kısa boylu. Her yeri deli gini estetik çok süslü. Güzel olmak için çok kasıyor ama çok itici bence. Sosyal medyada da başkalarının fotolarını koyuyordu kendi gibi genç zayıf uzun.
sen nasıl birisin
Ne alaka ya mal mal soru soruyorsun.
he walla
e ama onu bırak yaaa
canem kızma
ama sustun
hade bana kızma
Güvenmen riskli
Abi ne bileyim hayatıma milyonlarca insan girdi. Nerden bileyim böyle manyak çıkacağını kadınla sadece dışarda yemek yiyip bir şey içiyorduk sonuçta aynı evde yaşamadım ki. Alt tarafı arkadaş.
Ben insanlarla çok daha yakın ilişki yaşadım tatile gittim aynı evde kaldım nerden bileyim. Onlarda bile bunun yarısı bi şey yaşamadım.
Ya bende yasadım kardesim dediğimle yasadın bilirim zor
Bu kadın da bana canım ciğerim dostum en yakınım filan diyordu ben asla öyle hissetmedim ona sinsi yalancı pisliğin tekiydi.
Onun derdı belliymiş aslında
Neymiş.
Demiim burdan yas istersen konusuruz detaylı durumu
Bi de kocasına yakınlaştırmaya çalışıyordu hep hemimkonulturup görüştürüp yanında çalıştırmaya. Sapık mı ne bilmiyorum kocasına mı ayarlamaya çalışıyordu beni. Hi de hep hana erkek bulmaya çalışıyordu ben sen mutlu ol istiyorum yalanı adı altında hep hadi hadi Tinder indirelim sana filan diyordu. İstemiyorum diyordum ısrar ediyordu sapık.