Bu kadının amacı neydi sizce?

Ben sosyal medyadan bir kadınla arkadaş oldum. Kadın evli kocasıyla mutsuz kocası aldatıyor boşanmadan dövmüşler benle buluşunca hep adamı kötülüyordu ama yanında veya sosyal medyada da aşkım canım yer şeyim modunda takılıyordu. Neyse. İşte biz kadınla kavga ettik küstük filan bitirdik arkadaşlığı. Telefonda mesajda tartışıyoruz ediyoruz filan bu manyak kocasına filan verdi. Bana kendi gibi aradı aç konuşalım diye 10 kere aradı bi açtım kocası filan. Kapadım direk. Adam aç aç konuşucaz filan diye beni taciz etti başka numaralardan aradı. Ne alaka ya sanane filan dedim adama. Adam evimin önüne geldi. Sonra ben muhatap olmadım güvenliğe çıkarttırdım adam tehdit edip durdu beni babamla filan konuştu. Herkes dedi adam manyak mı ona ne lan siz arkadaşsınız tartışıyorsunuz tüh hastası herif boş ver cevap verme bela mafya tipli dediler. Kadın ölsün istiyorum çünkü bu nasıl bit manyaklık. Zaten bana birçok kötülük yaptığı için kavga ettim bi de üstüne kocasını saldı üstüme ruh hastası pislik.
Güncellemeler
+1 yıl
Bi de benden özür dileyip ben seni çok sevdim iyiliğini istedim filan diyordu kadın. Pislik. Ben çocuğuna bile baktım ettim ablalık yaptım kocasının onun birçok işini filan yaptım. Pislik kadın.
Bu kadının amacı neydi sizce?