- 1 yıl
Kadınlar genelde ilk adımı atmazlar. İlk adımı erkeğin atmasını beklerler.
Çünkü seni bir erkeksin ve ilişkiyi tekrar başlatmak erkek olarak senin rolün olmalıdır.
1. Eski eşine mizah içerikli mesaj at
Eski eşin ile tekrar barışmak istiyorsan bu mümkün. Yıllarca yüzlerce erkeğe yardım ettim ve çoğu bir noktada tekrar bir araya geldi ama önce neden ayrıldığını bilmen gerek. Kadınlar genelde erkekten şu sebepten dolayı ayrılırlar:
- Erkek özgüvensizdir
- Aşırı kıskanç olmak
- İlişkide tüm sorumluluğu kadına vermek
- Muhtaç olmak
İlişkide bu tarz problemler yaptıysan sorun değil, herkes mükemmel değil her erkek bu hataları yapar. Eski eşine değiştini göstermen gerekir.
Önce ona mizah içerikli mesaj at örneğin: "Selam eski eşim şu fotoğraf mevzunu konulaşım :)" diye mesaj atabilirsin.
Not: Ona eski eşim diye hitap etmen özgüven gösterisidir. Doğal olarak sana ufakta olsa çekilecektir.
Diyelim ki sana " benimle bu şekilde konuşamazsın bir boşanıyoruz" diye mesaj attı.
Hemen pes etme çünkü kadınlar içgüdü gereği erkekleri test ederler yani soğuk davranırlar.
Ona: "Tamam özür dilerim" (özgüvensiz bir davranıştır) gibi mesaj atmak yerine "Boşanıyoruz diye ciddi olmamıza gerek yok değil mi aylarca kavga ettik tekrar kavga etmek istemiyorum :D" gibi bir cevap verin.
2. Onu ara
Bir kadın seninle mesajlaşabilir fakat mesaj ile evliliğini kurtaramazsın. Bir noktada onu araman gerek. Diyelim ki onu aradın ve telefonu açtı. Telefonda onu ne kadar güldürebilirsen ve rahat hissettirirsen tekrar sana çekilir.
Devamı için yorum yazabilirsin...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Umursama ilgilenme hiç, bilerek ve maksus yapıyor. Amacı senin kafanı karıştırmak. Yeni ilişkilerine mani olmak, dana engel olmak yani. Bakma bile hiç, sıfır contalar uygula, ona inat olsun diye de paylaşımlarda bulunma. Ona göndermeler yapma! Sana ilgi duyduğunu veya seni sevdiğini de hiç düşünme. Öyle bir şey yok. Barışmak gibi bir hatayı ise sakın yapma. Önüne bak, arkana değil..
20 Yorumla
Herkes aynı olmayabilir tabii ama açıkçası bir kadın için sosyal medya hesabında bulunan fotoğraflar önemlidir özellikle boşanma aşamasında olduğunu adamın fotoğraflarını silmeyi çoktan akıl etmişti. -Eğer isteseydi- Üstelik hesabını herkese açık yapması da garip. Bana soracak olursan silmek istememiş. Unuttuğu falan yok..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- 1 yıl
İsteksiz bi boşanma ola bilir.
Seni seviyor ve barışmakta istiyor ola bilir.
Veyahut ona yazman hoşuna gitti, konu konuyu acar umudu ile senden bi hamlede bekliyor ola bilir..30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu istediğin için eski eşin "başka bi kadın var ve görmesinden korkuyor " gibi bi düşünceye sahip olabilir..
Ve o kadın görsün diye hesabı açıp bilerek silmemiş belkide.. SADECE BI TAHMİN..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Kısmetini mi kapatıyor acaba? Bir de etiketlediyse vay haline.
02 Yorumla- 1 yıl
😂😄
- 1 yıl
- 1 yıl
Seni hala seviyor belli sende bir adım at eğer seviyorsan kadınlar genelde karşı taraftan bekler ilk adımı eğer bosanmadiysan bir adım at derim
00 Yorumla Bazen kadınları kadınlar bile çözemez bence tekrar bu konuda uyar açık bir dille rahatsız olduğunu belirt
00 YorumlaKadın seni hala seviyor aranız da ne geçtiyse bişeyler yapsan arayı düzeltmek için reddetmez zaten onu bekliyo bişeyler yapmanı adım atmanı
00 YorumlaHala seviyordur boşanmak istemiyordur Bi art niyet olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumlahâla seviyordur bence aranızı düzeltmeye çalışıyordur
00 Yorumla- 1 yıl
Demekki istemeden boşanıyor ya da barışmak istiyor
00 Yorumla - 1 yıl
Unutmuş olabilir instagramı aktif kullanmıyorsa kullanıyosada sana inat silmiyo olabilir
00 Yorumla - 1 yıl
Ayrılma kararı almadan önce sakince ve güzel bir şekilde karşılıklı oturup konuştunuz mu
00 Yorumla Belkide boşanmak istemiyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. Ayrılmak istemiyor
00 Yorumla- 1 yıl
Hahahaha senin inadına gitmeye çalışıyor belliki
00 Yorumla - 1 yıl
evli haal ondan
00 Yorumla - 1 yıl
Bence hala seni seviyor
00 Yorumla - 1 yıl
Kadınlar canım
00 Yorumla - 1 yıl
Çok karılık anlamadım
00 Yorumla - 1 yıl
Çok tuhaf anlamlandıramadım
00 Yorumla Yapışımış kadın sana yusufiii boşanmayacak.
00 YorumlaSenden adım bekliyor ümidi var.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Sana gider yapiyor özledi galiba 😄
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bilemedim
00 Yorumla - 1 yıl
Sevgi ilgi ve tutku
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle 😊
- 1 yıl
Umursama
10 Yorumla - 1 yıl
Kadın seni seviyor
00 Yorumla Seviyor
00 YorumlaBirebir bosanma olur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Psikolog olmaya gerek yok bunun için, kadın seni seviyor hala sadece senden bir adım bekliyor. Kalbi kırılmış kırgınlıkları var. Kadınlar duygusaldır, asidir. Bakma öyle esip gürlediklerine, güvenli bir liman isterler, saçının okşanmasını isterler, sevilmek isterler. Git ve eşinle konuş belli ki konuşmamışsınız hiç. Konuşarak her şey düzeltilir. Eğer konuşmayı beceremediyseniz o zaman bir psikoloğa gidin. Eğer o da düzeltmediyse sizi boşanmak son çare olmalı. unutmayın güzel şeyler zaman alır...