birkaç tanesine denk geldim twitter da biri 100 kg en az bir kız kendi tipine bakmadan kürtlere çirkin demiş.
biri de çok çirkin olduğu halde kürtlerle alay etmişti ajajaja
niye öylesiniz ya?
birkaç tanesine denk geldim twitter da biri 100 kg en az bir kız kendi tipine bakmadan kürtlere çirkin demiş.
biri de çok çirkin olduğu halde kürtlerle alay etmişti ajajaja
niye öylesiniz ya?
O 100 kg çiroz danasına Kürt bir erkek s kni bile değdirmemiştir ondandır o kuyruk acısı genelde acısı olanlar Kürtlere laf sallar ya korkularından kendilerine yediremiyolar bunu yA da baska bi kuyruk acıları vardır
hepimiz aynıyız ırkçılık yapmayın
ırkçılık yapmıyorum kürtlerde türklerin tipiyle alay eden kolay kolay kimse bulamazsınız ama çirkinleriniz bile kalkıp kürtlerle alay ediyor kim ırkçılık yapıyor sence.
onlar öyle yapnca bende tiplerini merak edip inceledim
hiç böyle bir ortamda bulunmadım o yüzden saçma geldi bana bu olay
ne yazık ki sosyal medya da çok denk geliyorum ister istemez tiplerine bakıyorum nasıl tipler bizlere hakaret ediyor diye.
psikolojileri bozuk çoğunun heraalde
Kürdü türkü bilmem de estetik yaptıranlar kadar komik tip yok
swhhh evet öyle ahahhahahahah şey yapıyorlar estetik yapıp eski tiplerini unutup millete hakaret etmeye başlıyorlar dış görünüşleri yüzünden
psikolojileri bozuk işte. d
Cevap
15Cevap
Faşizanlık hoş değil. Türk'üm. Kimseyi ırkından ötürü şapmam.
Dış görünüşüne bir şey diyemem ama karakter olarak hepsi beş para etmez, özellikle Diyarbakırlılar tam y. a vşak ve hanzo
Şu Kürt Türk sohbetini hala yapan varsa kafasına sıkalım kurtulalım bu ne la bi bitmediniz yahu.
Kürtler genel olarak araplara benzerler ve araplar da tip yoksunu kimselerdir 😂
avrupalılara sor bakalım türkleri neye benzetiyorlarmış acaba?
Safkan Türkleri tanısalardı bu benzetme in hatalı olduğunu bilirlerdi 😀
peki dna testleri de yalan söylüyor o zmn shwhhhhh
Ne demek bu, Türkler araptır mı 😂😂😂
arap değil ama mesela turkish dna project türklerin genlerine baktığında çok nadir türk genine rastlayıp çoğuna devşirme demişlerdi özellikle karadeniz bölgesinde çok nadir var.
en çok türklük geni muğla da çıkmıştı denk geldiğim muğlalılarda ruslara benzemiyor tipik akdeniz insanı
Ben safkan Türk'üm ve kökenim Anadolu'da bulunur, Türkler Anadolu'ya zaten ortadoğu tarafından girmişlerdir, girmeden önce de buralarda birkaç yüzyıl yaşamışlardır. 😀
araplara benziyor herkes işte italyalılarda araplara çok benziyor esmer
Kurtuluş yok bunlardan ama neyse ki safkan Türk modeline çok uygun bir tipim var, uzun boylu, kumral ve açık tenliyim 😂
Derdiniz ne awk kaç gündür Türk Kürt sorunu var gibi mk bu soruları yazanlar bide milletin içinde
La oğlum bu azınlıklar niye hep mağduru oynuyor isimiz gücümüz yok sizinle mi ugrascaz
Sende onla alay etmiş oldun moruk
alay etmedim kimsenin tipinden bahsetmem ama onlar alay edince otomatikmen tiplerini inceleyip yorumda bulundum niye öyleler garip buldum sadece
kürt kızları çirkin kokuyor ama erkekleri öyle değil yakışıklı karizmatik
ezik ezik hareketler yapma her birey kendinden sorumludur.
Kürtlerin b*kunu yesinler erkekleri kadar yakışıklı olsalar keşke
Kürt olmak şereftir kudursunlar
Bunlar insanlıktan yoksun varlıklar hiç takma bile
Sus lan tek kasını skk1tm
kes sesini kaşsız
Bırakın ayrımcılık yapmayi
Şu gülüşünde bile kudurmayı hissettim
Senin yaptığında aynı
onlar alay edince merak edip tiplerine baktım nasıl tipler bizimle alay ediyor diye allahtan gördük tiplerini.
Onlar da yanlış sende herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım yaradan tek
doğru öyle de ama bilmeyen de kendilerini huri zanneder türkiye insanın tipi belli sonuçta ortalama ve benzer.
Boş işler bence
haklısınız <3
Haklısın
boş ver
Türkler caksın sana darbeli
dikkat et araplar sana çakmasnda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar