Kendi annemdede var büyükannemle her görüşmem onun için sorun halbuki kadın onun iyiliğine öğütler verir bana şöyle yardım et annene vs gibi.

not programı izlemiyorum sadece görsel amaçlı
Kendi annemdede var büyükannemle her görüşmem onun için sorun halbuki kadın onun iyiliğine öğütler verir bana şöyle yardım et annene vs gibi.

not programı izlemiyorum sadece görsel amaçlı
kayınvalide boşanma sebebidir ki zaten bir kadın asla karışmadan arayı bozmadan rahat etmez kadının genetiğinde her zaman rekabet beğenmememe hor görme duygusu vardır
Cevap
4Cevap
Kaynanaya sövüp sonra kendilerğ kaynana oluyorlar o efsane
Normal aile kavramı o çünki, kaoslu ortam sorunlu kaynana, elti vs. birçok ailelerde. Normal algımızı değişirsek, sorunlu insanlar girmez hayatımıza.
Kendi kaynanalarından çektikleri eziyetleri rağmen şimdiki gelirlerine çektiriyorlar ondan Öcü ler bence
Köy ve kırsal hariç nerde böyle bir şey zaten ayrı yaşam tarzları var çoğu ailede
Bence Elit olan Kaynanalar farklı onlara bir şey söyleyemem ama ülkemizde oğlunu paylaşamayan kaynana rolü çok oğlu Gelin ne güzel bir jest bir şey yaptı mı kıskanıyorlar
Bunun çocuklarla ilgisi ne mesela kişisel sorunları
Kayna olmadığım için bilemiyorum😅😅🤔🤣🤣 onların düşüncesi çok farklı bir anda kıskanabiliyorlar bir anda çok sevebiliyorlar Ne bileyim
Kaynanalar değil ki sorun mesela annem babam dahil baba tarafımla hiç bir samimiyet kurmamı istemez
Geneli öcü ya, ama benimki öyle olmasın allam arkadaş gibi olayım amin shshdhd
Bence gelinlerin alt kalır yanı yok mesela erkek annesiyle görüşmesin şstiyorlar onu o doğurmuş büyütmüş ama silsin istiyorlar
Genelde sevmezler kızlarını oğullarını aldıkları için
Beğenmese niye gelin alsın mesela? Ve madem kadın çocuğun baba tarafını böyle görüyor neden ayrılmıyor madem çok kötü
Tr gerçekleri
Bazıları çok fena çünkü
Çoğu öcü çünkü.😂
Hayır çoğu çocuğun beynini yıkıyor annesi niyeyse hep baba tarafı öcü anne tarafı melek neden acaba
Kıskançlıktan 😅
Bence insanın hayat arkadaşını doğuran kişiye saygısı olmalı madem uyuşmuyor oğluylada evlenmesin
Tüm dünyada oyle
Hayır yabancı çevrem çok onlarda böyle değil
Tabi tabi
Kaç aileye şahit oldun acaba yobaz yerler harici hangi ülkede böyleymiş?
ABD de özellikle güney ABD de
İncil kuşağında
Yobaz yerler hariçten ne anlıyorsun o zaman utahı da tüm abd için yorumlayalım d ben ne italyanlara ne ispanyollarda ne kanadalılarda ne nijeryalılarda görmedim
İtalyanlara gormedinmi? Sicilya diye biryer duydunmu hiç ya da Kanadanin albertasini
Senin bakış açınla hatayı türkiye olarak yorumlayalım aynı mantık d
Öyle çünkü...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?