AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
Hayat müşterektir sözünü de çöpe attın sen. Bence erkek kadın fark etmiyor. İnsan sevdikleri için bir şeyler yapınca mutlu olmalı. Seven ve mutlu hissedenler yapıyor zaten. Bunun adı da erkeğe hizmet değil. Sevgiye hizmet. Sevmeyenler de senin gibi yaparak mutlu hissetmeye çalışıyor.
Kızlara salak dedirtmem çabuk sözünü geri al. Kocaya abiye babaya hizmet kutsaldır. Bunları her yapan kadın emin ol zevk alıyordur seni mutlu etmiyorlarsa bu diğer kızların sorunu değil kötü örnek olma haydi bekleme yapma :))
Eskiden kadınlar çalışmayıp erkek evi geçindirdiği için öyle bir durum normaldi ama şimdi ben de asla kabul etmem iş hayatında da ev hayatında da eşitlik olmalı ama bazı kadınlar çalışmak istemez de erkek parası yiyim derse o zaman erkek bunu isteyebilir belki ama günümüzde hayııırr
erkek parası yemek gurursuzluktur yok ole sey erkek kadın parası yerım ev ısını yaparım dese hosunuza gıder mı
Git onlara söyle ben çalışacam :D
puhaha :D calıs bakalım guzelım
meslegın neydı :D
Öğrenciyim şu an Tıbbi Dokümantasyon :)
oy oy kıyamam sana guzelım tatlm benım gel benle evlen ahaha :D
peki neden erkek icabında taş taşımak zorunda ve kadın çalışmayabiliyor? Neden kadın sultan gibi yan gelip yatabiliyor ve bu rahatlığı için erkek eşek gibi it gibi birilerine köle oluyor? erkek çalışır KARi-YER. bu da yetmez hanımefendilerin habire başı k. çı ağrır, bugün yemek yapamadım diyebilir ev hanımı da olsa. hep onun keyfine göre hareket edilir. kadına şiddet öyle mi? erkeğe uygulanan bu gizli şiddete HAYIR aslında. vicdan nerde?
kardesım yuzde yuz haklısın ben de bu dedıklerını ınan cozemıyorum nıye erkek calısmak zorunda nıye ya nıye kadının elı ayagı yok mu ev gecındıremez mı
her konuda öyle. kendilerine gelince sen neden sorumlu olmuyorsun bakalım deyince "ben kadınım, sen erkeksin". yok yaa! hep işlerine geldiği şekilde oluyor. kocasını resmen aldatan kadını mahkeme suclamadı şahidim. bu ne haksız pozitif ayrım böyle? kim kime köle durumda, kimin hakkı yeniyor gerçekçi olun biraz
ya abı kadınlara sınırsız hak tanınıyo bu femınıst derneklerı yuzunden cıdden haklısın bu dedııgn de tam oturmus yanı kadın kocasını aldattıgı halde mahkeme suclu bulmamıs daha ne dıyım kı kadın hakları dıye dıye ne hale geldı kadın erkek ılıskılerı
kadın dıye hersey hak mı yanı kadının elı ayagı yok mu kadın calısamaz mı
haltercı gurescı kadın yok mu hıc onlar gucsuz mu avrupada kadınlar nasıl agır ıslerde calısıyo pekı onlar farklı anatomıde mı kesınlıkle kadın calısmalı bu devırde hele calısmazsa ayıp ya
tek cümle ile özetlemek gerekirse: "kadın erkek eşitliğini lafta değil uygulamada görelim"
aynen haklısın benım dedıklerım yalan mı
bahsettiklerin hepimizin gözleri ile görüp şahit olduğu gerçekler. bu dünyanın yükünü neden kadın ve erkek beraber % 50 - % 50 çekmiyor mantıklı bir yanıt bulamıyorum.
cekenler de var cekenlere lafım yok
baksana altta yazmıs bırı kadın ısterse calısmazmıs dını acıdan boleymıs dınen hangı sorumlulugu yerıne getırmıs sankı bunlar da bu olayda dını ortaya katıyolar
dediklerine sonuna kadar katılıyorum. seks konusuna gelince; hem gayrımeşru ilişki yaşamak yanlış hem de seks için mi evleniyormuşuz? e kusura bakmayın da olması gereken ve ortalık fuhuş alanına dönmesin diye evlilik denen bişey var. karı koca birbiri ile ilişkiye girmeyecek de komşu ile mi ilişkiye girecek?
hemen de eksilemiş bir tanesi, gerçekler acıttı kendisini. sizi doğuştan torpilliler sizi. son söylediğin çok önemli sayın kardeşim; sen önce erkeğini her konuda mutlu et ondan sonra bir dediğini iki etmesin. Bütün dinlere göre de kusura bakmayacaksınız ama si erkeklerin yardımcısısınız. bunu ben uydurmuyorum.
doru dıyosun da onlar modern ınsanlar yersen
hayır dınde kadın yatacak dıye bısı yazmıyo zaten kadın da calısabılır denıyor artı peygamberımızın esı tıcaretle ugrasırdı zaten
peygamberımızın esını ornek almaları gerek
Erkekler kadınlarına sahip çıkıp onlara bakmak için var. Kadınlar ise erkeklerini memnun etmek için her kim ki kocasına erkeğne asilik ederse o kişinin evine melekler girmezmiş akıllı ol bacı gardaş :)
SEn bir erkeğe hükmetmek istiyorsun emretmek istiyorsun sert davranmak istiyorsun. Peki
Sen bir erkekten sana hizmet etmesini bekliyorsun pekala ben sana hizmet edeyim ne istiyorsan yapayım. 😉😉 emret ?
Sana Dilber Ay'dan Zorundamıyım Parçasını Hediye Ediyorum :D www.indir.com/resimler/gif/5450f77db8607.jpg
ay komik sey
Hizmet Etmek İçin Bir Zorunluluğun Var mı?
Yahu benim yok ama neredeyse herkesin var
İstisnalar Kaideyi Bozmadığı Sürece Senin Bahsettiğin Kadarını Görmedim Açıkcası Hee Yoktur Demiyorum Ama Ben Görmedim En Azından
hakaret içerikli bir görüş sunmuşsun kabul edilebilir hiç bir yanı yok
aynenn düşüncelerime ortak olmuşsun. Sırf cinsllik yaşamak için evleniyor millet erkekler hazıra alışmış her dedikleri oluyor birde üstüne türk kızlarına nankörlük yapıyorlar başkalarıyla kıysalıyorlar ona sinirlerim bozuluyor
Baban sana sen küçükken nasıl baktıysa sen de ona hürmet etmekle yükümlüsun..
ve koca evin direğidir... o senin ihtiyaçlarını karşılıyor , sana bakıyorsa sende ona hizmet etmek zorundasın...
sen kendıne bakamaz mısın yanı
Bunu kendine bakma bir ilgisi yok... bn kendime tabiki baka bilirim ama onlara karşı olan sorumluluklarımıda yerine getirmem gerek
hım anladım baksana yukarda uyuz tıpler var
Yapmak zorunda değilsin. Kimse kimseden daha üstünde değil. Bunu erkek nefretine çevirmediğin sürece yani hepimiz eşitiz modunda bıraktığın sürece de feminizme hoşgeldin.
Erkeklerin parasını yiyip onların ortamlarında takılıp arabalarında gezince ne güzel iki tane yemek yapınca ovvv. Git o zaman bir işe gir kendi ayaklarının üstünde dur kimse sana bir şey yaptırmaz ama işinize gelir mi 12 SAAT ÇALIŞIP PATRONUNA HİZMET ETMEK.
katılıyorum sana bence kadın da calısmalı asalak kadınlardan nefret edıyorum hazır yıyenlerden nefret edıyorum
Sen bilir misin gün boyu bir tane g*t oğlanı patronun işini yapmak ne demek olduğunu el adamının altında çalışmayan anca lak lak yapar.
ben bu erkeklerı anlamıyorum kadınımı calıstırmam bılmem ne nıye calısmasın calıssınlar hazıra konmasınlar ellerı ayakları yok mu kadınların
"neden erkekler biz kızlara hizmet ediyor" olmasın o soru? :)))))
https://i.hizliresim.com/02vMyZ.gif
Sen ev işlerini yap hizmet et kocada eve para getirsin. Durum bu şekilde eşitleniyoken kadınlarında meslek sahibi olup eşlerinden daha fazla maaş aldıklarından sonra işler değişti...
Başka bir işe yaramayan kadınlar hizmet eder... Bu kadar basit. Etmeyen etmiyor. Genelleme yapman yanlış...
asalaklar bı ıse yaramayanlar dımı :D
Sal ak olann sensin... esine yapmiyorsan da abine babana (ailedeki bayanlarda dahil) yapmak zorundasin. saygin yoksa dahi sana verdikleri emeklerden dolayi mecburiyetten yapicaksin sonucta onlar senin buyugun
bacım dünyanın doğası bu! sen kadınsın tanrı seni güçsüz yaratmış ince işler senin işin. amacın kocanı veya erkeğini mutlu edip oda hizmet etmek o da seni besleyecek barındıracak kollayacak kısaca özeti bu
kadın dıye calısamaz mı ne sacma dusuncen var ya o kendı kendını besleyemez mı elı ayagı yok mu onların pekı haltercıler gurescıler basketbolcular nasıl yapıyo o sporları koydekı kadınlar cay toplar tarlada calısır onlar nasıl calısıyo pekı gucsuzler bunları yapabılır mı
düz mantık gelmişsin calısmaz demıyom sana yaratılış amacını söyledim
duz mantık deıl ben sana olanı soluyorum var bolelerı
olamaz demiorm olur olanıda var yakınımdada var yaratılış amacından bahsedıyorum
yanı ısteyen herseyı basarır yok yaratılıs falan hıkaye yanı onu demek ıstedım
Orasi oyle haklisin ama gorev paylasimi var onlar eve ekmek getirir biz ekmegi onlerine sunariz canim...
İşin ilginci ben yapıyorum bu sefer kadınlar benim üzerime yıkıyor bu işi. Peki ben ne diyeyim. Sevgili gizli?
Bu tartismaya acik bir konu ama ; eger ki erkek hak ediyorsa, deger veriyorsa yapilir ama tabii ki onun da yardim etmesi gerekli ya da yardimci tutarim haftada gelir,
Ne kadar atalca birsoru erkek ev islerinde esine yardimci olmalidir bu tamam da bayaaaan sen yaratilis amacini unutma kadinin gorevleri bellidir isine gelirse gelmezse git bogaz koprusunden atla dellendirmeyin beni :)
Ne kadar cahil bir insan olduğun belli. Allah erkeği kadından üstün yaratmış ve kadının hizmeti ibadet gibidir ama gel gör ki senin gibi cahillere bunu anlatmak var. Azcık dini bilgin olsa bu soruyu sormazsın zaten.
Kime hizmet edilirki başka sevaptır...
kibirlenmemek lazım
burada köle olmak isteyenler var kadınlara. Umarim öyle biri çıkar karşına saygılar :))
kımmıs onlar:D
Babama, dedeme ve kardeşime hizmet ediyorum evlenince kocamada edicem bunda gocunacak bisey yok.
Vallaha ütümü kendim yapıyorum. Evde pek yemek yapılmıyor, akşamları tosla falan geçiştiriyoruz.
Hizmet edenler düşünsün :) Kendini hizmet etmek zorunda hissediyorsan sorun var demektir. Aile yapısıda önemli tabi ama öyle bir zorunluluk saçmalık sadece.
Tamam kadın hizmet eder ama hadis vardır bu konuyla ilgili erkekginde işlerde eşine yardım. etmesi edeptendir ve dua almıştır yani erkeğin iyiside emir veren değil kolaylastirandir saten öyle bir eşi olunca insan seve seve yapıyor yapar.
sen bu kafayla bı halt olamassın durustce soylıyım... kadın erkege hızmet etmelı hersey karsılıklı neden orta yolu bulmuyorsun
Çünkü onlar babadır. Varlığında değeri hissedilmeyen ama yokluğunda biz hiçmişiz dedirendir... Hizmet etmek değil sevgi ve aile olmanın temeli bu bağdır.
Peki neden evlenirlen hemen hemn butun dugun masraflarini erkek karsiliyor neden bir otobuse bindiginizde ayakta kaldiginz zamn erkeklerin yer vermesini bekliyorsunuz neden evlilikte erkek calismak zorunda?
Hizmet etmek zorunda degilsiniz ki. Bir kadın cocugunu emzirmek zorunda bile degil. Erkeklerle kadınlar eşittir islam dininde. Erkek bir derece üstündür oda şöyle diyim mesela erkek, kadının namusunu iffetini korur bu anlamda üstün.
ıyı ben mı emzırcem cocugu
anne sutu onemlı denıyor yapacaklar tabı
götünüz sıkışınca erkek diye yırtınmayı biliyosunuz ama
bu cevap kapak oldu :)
Of ofofofff :) cok iyiydi :D
iyide canım benim evlenmessin olur biter :) niye kafana takıyosun bu kadar...
Hmmm
https://i.hizliresim.com/q26g0D.jpg
Sen kimsin de o kadar kişinin anasına bacısına salak diyorsun güya feministlik yapacaksın değil mi ama ben sana ne yaptığını söyleyeyim mi çok bilmişlik...
ben senin gibi düsünmüyorum. mesela ben evlenince sevdigim kiside calıssın isterim. herseyi ortak yaparız. cok hosuma gider. bu sekilde hizmet mi etmiş oluyorsunuz?
hızmet deıl hazır yemek denır buna bence de calısmalı yok ole yatmak
yani
delı oluyorum bolelerıne ya
Kizim yapmiyyosan yapma bize ne? Niye yapanlara salak diyosun. Sen kimsin ki? Insanin icinden gelir yapar. Kocasina babasina hizmet eden kadin salaksa sana hizmet eden anan ney? Senelerdir senin karnini doyuran baban ney?
Abim olsa yaşı büyük saygı icabı abartıya kaçmadan hizmet ederim ama erkek kardeşime etmem babaların yeri ayrı onlara ödeyemeyecegimiz bir hakkımız var seve seve hizmet ederim ama evlenmeyi düşünmüyorum ne biri bana hizmet etdin ne de ben ona
O dediğin düzen çoktan değişti haberin yok mu senin:) hayt müşterek..
Yardımlaşarak olmalı, hepsi tek kadına yüklenmemeli..
calısma da erkege yuklenmemelı sadece
Yardımlaşarak demişim, ne anlamışsın..
eet doru da ev ısı bazında anladım sadece
Genel genel..
haklısın doru olanı senın dedıgın guzelım
bısı sorabılır mıyım
Sen bu kafayla bir yere varamazsin yarin baban ciksa ben bu evlat bozmasına niue bakiyorum 15 dakikalik zevk sonucu dunyaya geldi diyip kapinin onüne koysa sonra hizmet edicek cok erkek arasin sokaklarda
Olaya hizmet gözüyle bakarsan bitmez bu askerlik önemli olan gönüllü olmak kimse kimsenin esiri değil ki
Değerinizi bilen biriyle birlikte olduğunuzda, tüm işleri sizin yapmanız gerekmediğinin farkına varacaksınız.
hangi devirde yaşıyon sen bacı, o dediklerin eskide kaldı, artık yemek yapmayı bilen kız görsem öpüp başıma koyacam.
https://hizliresim.com/2QLGMA
durum bundan ibaret kabul etseniz de etmesenizde :DDD
kadın yerınde mı sayıyo orda :D
denebilir.
doru bı tespıt bayıldım fotoya bole kezbanuslar gıtsın calıssın
bunların parasını yıcen ıste
@superadamm aynen öyle :DDD
Bakış açısı farklı :) kendi fikrimi söyleyecek olursam. hizmet etmek ve zorunda olmak tabirleri yanlış olur. tabiki karşındaki senin anlattigin gibi seni hizmetçi gibi görüyorsa bisey diyemem.
Zorunda değiliz zaten bu ikramimizdir ama erkekte kiymet biliyorsa yardim ediyorsa ben her turlu yaparim erkek beni baş taci ederse bende ederim :)
sen de calıscan yok ole belese yasamak
Çalisirim ne var zor günler olur yaninda olurum
@superadamm
ıns hersey gonlunce olur ne dıyım
Yapmak zorunda değilsin. Çalışıyorsan evine bir hizmetci tutup yemek ve temizlik işlerini yaptırabilirsin
Baban senin peşinden koşarken ben niye peşinden koşuyorum dememiştir ama
Yerden göğe kadar haklısın doğumu da erkekler yapsın
hem beyinsel olarak hem de fiziksel olarak "sen ve senin gibi düşünenlerden" daha güçlü olduğumuz için bize hizmet etmek zorundasın'ız. çok konuşma git bir çay koy getir mendebur karı
Senin gibi dusunmeyenlerde olduguna gore git sen cay koy getir asalak herif. Kocam bana boyle bir sey soyleyecek bende tamam diycem. Oldu pasam baska? Tekmeyi geciririm yemin ediyorum.
sen de gıt asalak gıbı yasama asalak karı senın de yuzune tekme gecırırler sora
böyle bir şartlanma yoktur. yapmayabilirsiniz, yaptırmayacak eş bulabilirsiniz.
baska arzun var mıydı onu yapmasınlar bunu yapmasınlar ne boka yarar bunlar
@Superadamm siz ne boka yarıyonuz acaba hayatınızda sadece çalışma sorumluluğu var. Kızların öyle mi? Bu dünyada gördüğünüz herşey kadının eseridir bu bir Atatürk sözüdür ;)
hollandaya gidip eşcinsel evlilik yaparak orada yaşamanızı tavsiye ederiz. kullandığınız cümleler hakaret içeriyor. evlendikten sonra kendini salan bayanları da görüyoruz. hiç birşey için sizi zorlayan yok. bence erkeklerle alakanızı kesin, bu tarz sorunlar yaşamayın sinirlenmenize atarlanmanıza hiç gerek yok.
allahın femınıstı sen de calıs gotun mu yemıyo
kadının eserı neymıs bı solesene saırlerın cogu erkek fılozoflar erkek neyınız var ln bu ulkeye kazandırdıgınız
ıcatları gerceklestıren erkekler
evet bu bayanı erdoğana havale ediyoruz fıtrat açıklamasıyla
kimse kimseye hizmet etmek durumunda değil kanka
herşey karlışıklı olacak paylaşmakla olacak
yarınlara birlikte bakmakla olacak...
bence hayvanlara hizmet edin doğaya falan cidden erkekler pizza söyler dışardan annem gitmiyor evden yaw
Yeri geldiğinde babam yapar yemeği veya gider gömleğini ütüler falan.
Oturup hizmet beklemez. Canim babam.
onlarda bize bakmak zorundalar ama :) hizmet edecegın ınsan senın sevdiğin biri olacak
rolünü çok abartmışsın:D tembellikten evde kalırsın:D
Onlar da size hizmet ediyorlar işte, eve para getirmek keyif için yapılan bir şey mi.