• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Erkekler neden kendilerine hizmet edilmesinden hoşlanıyor?

_ΛqresiF_
_ΛqresiF_ Takip Et
Master Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
2220
Yapay Zekaya Sor
Bekarken annesinden, evliyken karısından hizmet bekliyorlar. Çocuk büyüyünce çocuktan...
Ne bu lan kör müsünüz, topal mı?😀
Çocuk Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
42 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadın kocasına, erkek hanımına hizmet eder. Cunku evlilik 1 olmak demektir, hayatı kolaylaştırmaktır, güçlü olmaktır, hayatın zorluklarını paylaşmaktır.
    Bu yüzdendir ki erkekler evin ihtiyaci olan malzemeleri alırken, kadında o malzemeleri işleyerek yemek haline getirir. Erkekler dış dünyanın, kadınlar ise iç dünyanın hükümdarıdir. Sevgi , saygı meselesinde de aynı şeyler geçerli, eşler birbirlerinin ihtiyaçlarını samimiyetle karşılamalı, paylaşmalı, yaptıklari işi menfaat gözeterek değil ,1 oldukları için yapmalılar.
    Saygılar.

5
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Feministler ise aileyi, yuvayı yıkmak için eşlerin birbirlerine olan sevgilerini, samimiyetlerini, paylaşımlarını , birlikteliklerini ,1 i 2 ye ayırmaya çalışmak, kısacası evliligi yikmak için , yapılanları hizmet, kölelik gibi ifadelerle lanse ediyorlar.
      Erkek kadınına iç dünyada , kadın erkeğine dış dünyada köle olmali.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Kutsal_ışık
    Kutsal_ışık Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Bir sürü yorum okudum. Herkes diyor ki 'Anneler kızını erkenden kaldırıp iş yaptırır, ona temizlik öğretir, iş yaparken kendisine yardım etmesini bekler, erkek çocuğa da yardım eder. Düşünün yazık kadına 4 kişi olsun. Anne, baba, kız çocuk, oğlan çocuk. Düşünün tüm yükün bu zavallı anne üstüne yıkıldığını düşünün. Çamaşırı atıyor, asıyor, yemek yapıyor, bulaşık yıkıyor, süpürge yapıyor, yer siliyor, ütü de onda. Bu kadın yorulmaz mı? Yardım istemez mi? Temizlikçi gibi çalışmak ister mi? Evde oğlundan yardım istese babasından görmediği için oğul yapmayacak. Mecbur kızına zorla yaptıracaktır. Özellikle kıza iş yaptırma konusunda baba da kızın anne gibi olup ona hizmet etmesini istiyorsa daha da zoedur ve bu ailede cinsiyet ayrımcılığı olur. Baba işim var der. Çıkardığı pantolonu katlamasını bilmez etrafından yapmasını isterse oğlu bunu görür ve düşünür kadın hizmetçi der. Ne kadar iğrenç görüyor musunuz? Burdan anlıyoruz ki tüm sorun babada. Babaların tek görevi işe gitmek değildir. Günde 300 tane 40 kiloluk un torbası taşımıyorsanız bir zahmet yorgunum demeyin. Eve geldiğinizde illa bir şey yapabilirsiniz. Kadından hizmet beklemek medeniyet dışıdır. Ayrıca sadece erkekler hizmet görmeyi evmezler. Tüm insanlar sever. Soruyu yazan da cinsiyetçi düşünmüş. Lütfen böyle şeylerden vazgeçin. Ben de isterim ben oturayım biri bana baksın. Soruyu yazarken bile cinsiyetçi düşünmüş bence. Evet sonuca gelirsek lütfen bazı erkeker kadınların birer hizmetçi olduğunu kafanızdan çıkarsın. Herkes dinlenmeyi ve on bakılmasını ister ve hak eder. Çok uzun oldu ama içimi döktüm okuyana helal olsun.

4
    1 Yorumla
    • DiplomalıÖküz
      DiplomalıÖküz
      +1 yıl

Okudum :)

Yorumla
  • venustheplanet
    venustheplanet Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 82%
    +1 yıl

Bunlar çocukluktan aşılanan hareketler de ondan bir anne baba çocuklar arasında ayrim yaparsa bu olur, sözüm yanlış anlaşılmasın hiç bir anne baba evlat ayırmaz burda demek istediğim söyle bisey kızını erken kaldırıp hadi kizim kalk kahvaltı hazırla demek ve oğlana hadi oğlum kalk kahvaltı et demek de bir çeşit ayrımdır oğlan cocugu buna alışır ve hizmet bekler büyür annesinden bekler evlenir eşinden bekler çocuk olur çocuk büyür çocuktan bekler ama anne baba küçüklükten ikisine de aynı sorumlulukları yüklerse büyüdükleri zaman içlerinde kadın bana hizmet edecek düşüncesi değil de kadın benimle eşittir düşüncesi oluşur.

4
    7 Yorumla
    • eren_demenyeterli
      eren_demenyeterli
      +1 yıl

Cociklukt ya da ailen de görülen ayrıcalık hikaye aklı başında kadının toplumda ve hayattaki yerinin farkında olan dininin ve ırkının kadına verdiği değeri bilen her zaman kadını önemser değer verir

Yorumla
    • venustheplanet
      venustheplanet
      +1 yıl

Değer vermek başka bisey değer verirsin içinden gelir bu zaten olur ama bir kenara oturup hizmet beklemek çok başka biseydir lütfen aradaki farka dikkat edelim

Yorumla
    • eren_demenyeterli
      eren_demenyeterli
      +1 yıl

Değer veren oturup hizmet beklemez kalkar bir işin ucundan tutar duştan çıktıysa kadın saçını tarar yemek yapıyor ise yardım eder dışarı beraber çıkarken gerekirse kadının ayakkabısını bağlar

Yorumla
    • venustheplanet
      venustheplanet
      +1 yıl

Ikimiz de aynı şeyden bahsediyoruz ama birbirimizi anlamıyoruz şu an içten geldiği zaman zaten erkek de kadın da yapar gocunmaz mutlu olur ama kenara geçip bana hizmet beklemek kadın için de erkek içinde kötü bir durum hoş değil insan sevdiği zaman içinden gelerek yapar zaten önemli olan da bunun güzel bir şekilde olması tek taraflı olması değil

Yorumla
    • eren_demenyeterli
      eren_demenyeterli
      +1 yıl

Peki 🙏

Yorumla
    • venustheplanet
      venustheplanet
      +1 yıl

🙏🏻🙏🏻

Yorumla
    • eren_demenyeterli
      eren_demenyeterli
      +1 yıl

🙏🙏🙏

Yorumla
  • Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Hizmet derken şöyle;

• İsteyerek bazı kadınlar hizmet etmeyi sever, ve bu durum beni kişisine göre hoşnut ve mutlu eder.
    • İşten yorgun dönmüşümdür, yemek yapılmıştır, kahve yapılmıştır, masaj yapmıştır vb... şeyler eğer karşıdaki yapmaktan keyif alıyorsa güzeldir. Yoksa zorlayarak yapılmaz böyle şeyler.
    0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

109

Cevap

147

Cevap

• подземелье
    подземелье Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 94%
    +1 yıl

Yetiştiğim aile de yemek masasında, yemeğini bitiren masadan tabağını kendisi kaldırıp makineye yerleştirirdi.
    Bunu bize babam öğretti.
    Annem onun herşeyinden daha değerli bir çiçekti.

Şartlar bu iken pek tabi bizde öyle olduk.

Yanlız yaşarken bundan sebep hiç zorlanmadım en başında.
    Hayata hazırdım.
    Tertipli ve geniş bir mutfak yelpazem vardı.

Kısacası ne annem ne de gelecekti eşim;
    Hizmetçi değiller.
    Onlara Hizmetçi muamelesi yaparsam onlara değil kendime hakaret etmiş olurum.

Bu yapan insanların acınası bir acizliğe sahip olduğunu düşünüyorum.
    Her insan biriciktir.

(-a içinden gelir bir içecek doldurur, teşekkürü borç bilirim.
    Karşılığını değil ama içimden geleni fazlasıyla dönüt olarak bulur zaten)

7
    0 Yorumla
  • CatKong
    CatKong Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

İnsanın içinde olacak. 4 kadın arasında büyüdüm. Evde çatal bıçak nerede bilmezdim bile. Herşey hazır geldi önüme. Tamam dedim kadının görevi erkeklere hizmet etmek. Su getir abla, yemek ver abla, pantolonumu getir abla, çorabımı getir abla... Biri olmasa diğeri yapardı bunu. Aklım halen kadının erkeğe hizmet etmesinin gerektiğindeydi. Sonra evlendiler hepsi evde ses soluk yok o zaman ben anladım neyin ne olduğunu kendimde yapabiliyormuşum, kendimde çamaşır yıkayıp asabiliyormuşum, kendimde kıyafetlerimi toplayıp düzenleyebilirmişim.. Kendimde temizlik, yemek yapabilirmişim. Görüş açım değişti elbette. 6 7 yıldır ne olursa olsun kendi işimi kendim yaparım.

4
    0 Yorumla
  • Hayatistanbull
    Hayatistanbull Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl

Bu annenin evladını yetiştirmesiyle alakalı bir durum yani bu durum alışkanlık. Erkektir bir şey yapmasın her şeyi ben yapayım zihniyetinden kurtulmak gerek. Yani biz anneler sekil veriyoruz erkeklere. Benim erkek çocuklarım yeri geldiğinde mutfağa giriyor makarna pilav kek kızartma gibi şeyler yapıyorlar. Yeri geldiğinde elektrik süpürgesi açıyorlar. Hayat müşterek ve bunun bilincedeler. Onları alan yaşadı 😁.

2
    1 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Öyle olması gerekiyor. Erkek çocuğum olsun yufka açmasını bile öğretecem şdlslşdl

Yorumla
  • CrayzDark19
    CrayzDark19 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 46%
    +1 yıl

Evet dediklerin genel kesim için doğru olabilir bunun nedeni erkeklere hep değer verilmesi oldu eski zamanlardan beri erkek lere bir önem veriliridi hatta bazı topluluklar erkek çocuğun şans, bereket, bolluk getireceğine inanır bizdede hadi oğlum aç pipini göster amcalara mantığı vardır bunların hepsi saçmadır ama her zaman fiziksel olarak genelde güçlü olmasından ötürü erkekler hep hizmet edilen olmuştur doğal olarakda nesiller boyunca gelen cehaletlerin en büyüğü olmuştur ve feminizminde doğmasını sağlamamış ama feminizmde eşitlikden kadıncılığa kaymıştır ve cinsiyet savaşları olur bu şekilde yani kısacası erkeklerin hizmet bekleme algısı bundan kaynaklı aptalca ve saçma ama her erkek böyle değil ben tüm işleri kendim görürüm ve bana hizmet etmesi içi birine ihtiyaç duymam en azından tüm erkekler hizmet istemiyor uzun bir yazı oldu ama neyse.

1
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

Çünkü onlara bunu daha çoçukken biz öğrettik.
    Anne kız evladından yardım bekler, hadi kızım;

• Kalk topla
    • Kalk yıka
    • Kalk sil...

Erkek evladına ise hizmet eder.
    E o çocuk büyüyünce karısından da aynısını bekler işte!

5
    1 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Sonra biz çekiyoruz çilesini slşld

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Bizim toplum genelinde aileler erkekleri çok şımartıp sadece iş bulmaları için teşvik ederken kızlara ise ev işlerini öğretmeye çalışırlar. Hatta anneler öğrettikten sonra yardım etmelerini ister ve böylece ev işlerine alışma süreci başlar. Bazı kızlar bu durumdan sıkılarak ya derslerine çok çalışıp iyi bir yer kazanarak iyi bir iş sahibi olurlar ya da direkt iş hayatına atılmak isteyip bir işe girerek kendini kurtarmak isterler. Bundan sonra ise eş seçimi konusu gelir ya bekar olarak yaşamayı seçer ve sadece kendine hizmet eder ya da biriyle evlenir. İşte evlendikten sonra evlendiği kişinin karakterine bağlı olarak ya çok hizmet eder ya da az.

3
    0 Yorumla
  • Sssonsuzzz
    Sssonsuzzz Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 47%
    +1 yıl

Bence annelerin hatası paşa gibi büyütüyorlar... erkeklerin de kadınlar gibi yetiştirilmesi gerektiğini düşünürüm hep... dünyanın bin türlü hali var... her işlerini kendileri görmeyi ayakları üstünde durmayı öğrenmeliler...

4
    3 Yorumla
    • selman_kingof
      selman_kingof
      +1 yıl

Koronavirüs öğretiyor

Yorumla
    • selman_kingof
      selman_kingof
      +1 yıl

Sokağa çıkma yasağını delenlere bakıyorum hepsi dede ne zaman markete gitsem dedeler markette

Yorumla
    • selman_kingof
      selman_kingof
      +1 yıl

Askerde bile koğuş arkadaşıma yatağı yaptırdım benden rahatı yok😂😂

Yorumla
  • konuşmayı_seven
    konuşmayı_seven Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 70%
    +1 yıl

Kadının erkeğe değilde erkeğin kadına hizmet etmesi daha iyi olur. Eşimi yormak istemem. Erkekler yaratılışı gereği güçlü, dayanıklıdır kadınlara göre. O yüzden evdeki işleri erkek evde olduğu sürece onun yapması güzeldir. Eşimin ellerinin, ayaklarının nasır tutması gibi durumları olmasını istemem. İnci gibi olmalıdır.

2
    0 Yorumla
  • jonsnow123
    jonsnow123 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 58%
    +1 yıl

Aha size ataerkil toplum yapısı bakalım nereden gelmiş...

"Erkekler kadınlar üzerine hâkimdirler. O sebeple ki, Allah onlardan kimini (erkekleri) kiminden (kadından) üstün kılmıştır. Bir de (erkekler kendi) mallarından infak etmektedirler. İyi kadınlar itaatli olanlardır..." (Nisa, 4/34).

2
    0 Yorumla
  • Karanlık_Ruhlu
    Karanlık_Ruhlu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 44%
    +1 yıl

Egoyla alakası yok annelerden kaynaklı anneler kızlara her işi yaptırıyorlar erkeklerede hizmet edilmesini öğretiyorlar erkeklerede ekmek elden su gölden yaşıyorlar ama çalışmadığım için ne kadar çok yorulduklarını biliyorum hayat müşterektir karı koca bence birbirlerine yardım etmeli gerektiğinde kadında erkeğe erkekte kadına hizmet değil yardım etmeli...

1
    0 Yorumla
  • AslıQuenen
    AslıQuenen Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 48%
    +1 yıl

Ataerkil sistem yetiştirilmesinden alıştırılmasından dolayı benim nişanlım mesela hiç beklemiyor hatta ben yemek yapmaktan anlamam yemeği o yapıyor. Bizde bir hizmet durumu yok aslında evde herkes neyden anlıyorsa onu yapıyor

1
    0 Yorumla
  • saçmabirkişilik
    saçmabirkişilik Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 81%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

yetiştirmeye bakar... ayrıca inşaat hukuğu dersindeki profösörün en sık kullandığı cümlelerden biriydi “insan rahattır ve rahatlığı sever” derdi. Okadar haklı ki. İnsan rahatlığa çok çabuk alışır, nitekim kendine hizmet eden biride büyük lüks hani. Evde yemek yapan, çamaşır yıkayan ve çocuklara bakan bir eşiniz olsa, sanırım hiçbir bayan itiraz etmez bu duruma. neden, çünkü rahatsın abi.

1
    0 Yorumla
  • öleceğiiznasılsa1
    öleceğiiznasılsa1 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 49%
    +1 yıl

Eskiden gelen yanlış bir davranış olduğunu düşünüyorum öyle görmüş öyle istiyorlar. Saygı her daim olmalı. Ben mesela sevdiklerime hizmet ederim seve seve. Ama her şeyi bizden beklemeleri çok yanlış. Yardım etmeleri gerekiyor düşünceli olmaları gerekiyor. Bende yardım edeyim mi sorusu çok zor olmamalı. Yükü üzerimizden almalılar kimse yapma zorunda değil çünkü

1
    0 Yorumla
  • erkeklerinderdi
    erkeklerinderdi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39 , eic 30%
    +1 yıl

Aslında kadın evrendeki insanlık için en üst seviye canlıdır farkında olmazsak da! Neden en iyi performansa sahip yani en az enerji ile en fazla değer sağlayan biyolojik varlıktır. Biyoloji açısından bakıyorum duruma ve diyordum ki erkeklere değil bir sürü şeye hizmet ediyor,., anne olunca, keza aile olsun olmazsın değeri biyolojik olarak çok yüksek. Erkekler de ise bir alt versiyon ve yardim ihtiyaç duyabilir

1
    0 Yorumla
  • İcelimcicekolalim
    İcelimcicekolalim Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 32%
    +1 yıl

Ataerkil yetistirlme tarzindan kaynaklanıyor. sen yapma oglum sen erkeksin oğlum sen zahmet etme ben yaparım oğlum... Yine biz kadinlar yapiyoruz bunu. kadin erkek her cinsin bir birey oldugunu kendi hayatini idame ettirmek icin kendi isini kendi yapmasi gerektigi zihniyetini empoze etmek gerekli diye dusunuyorum.

1
    0 Yorumla
  • Клвдияивановна
    Клвдияивановна Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 60%
    +1 yıl

Çünkü bazı salaklar hala daha 14 yüzyılda yaşadığımızı falan zannediyor veya 15 yani Osmanlı Devleti'ndeki o köle sistemini yaşıyoruz zannediyorlar ama Bilmiyorlar ki şu an 21 yüzyıldayız ve Cumhuriyet ile yönetiliyoruz yani Bu da demek oluyor ki kadın erkek eşittir ataerkillik çoktan geberdi gitti

0
    0 Yorumla
  • joeyzassa
    joeyzassa Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 71%
    +1 yıl

Ataerkil toplum zihniyeti. Genelde eğitim ve kültür seviyesi düşük geri zihniyetli ailelerde görünür. Bu ailelerde kadına değer de verilmez. Nefret ettiğim bir olaydır. Gördüğümde kan beynime sıçrar. Bana şunu getir, bana çay koy.. saçmalık.

5
    3 Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      +1 yıl

👏👏

Yorumla
    • joeyzassa
      joeyzassa
      +1 yıl

Nick’in güzelmiş dostum🙂🙂

Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • Skopje1
    Skopje1 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 80%
    +1 yıl

Hoşlanır genel bir tabir, asla hoşlanmam yeri gelir evi temizlediğim, bulaşık yıkadıgım olur ayrıca bugüne kadar daha doğrusu aklımın erdiği yaştan itibaren kendi iç çamaşırımı da kendim yıkamışımdır. Titiz olmak ister istemez bircok şeyi kendinizin yapmanıza mecbur kılıyor ve bu bence güzel birşey 😊

0
    0 Yorumla
  • pempişlady
    pempişlady Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

Ben hizmet etmeyi çok seviyorum Bana iyi hissettiriyor Ama bana da öyle biri denk gelmez :S

4
    0 Yorumla
  • hayallerveyıldızlar
    hayallerveyıldızlar Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Çünkü bağzı erkeklerin sevgi dili hizmet eylemleridir. Size garip gelicek ama bazı erkeklere hizmet edildiği zaman sevildiğini düşünür. Hatta bağzı kadınlarda. Sevgi dillerini bir araştırın #BENCE✨

1
    29 Yorumla
    • CrayzDark19
      CrayzDark19
      +1 yıl

Sevgi denilen şey ne kadar gerçekki sanki dili olsun biraz garip ama sevginin gerçek olmadığı doğru dili olmasıda saçma olur insanlar bu tarz şeyleri hoş buldukları için kafalarında çeşit uyduruyor zaten gerçek olmadığı gibide sevgi elinde sonunda bitiyor

Yorumla
    • hayallerveyıldızlar
      hayallerveyıldızlar
      +1 yıl

@CrayzDark19 aşk biter sevgi bitmez sevgi tercihtir
      Bunlar insanların uydurması değil. İnsanlara sevgiyi gösterme biçimi farklı farklıdır
      Onaylayıcı kelimeler
      Fiziksel temas
      Hediye alma
      Kaliteli vakit geçirme
      Hizmet eylemleri
      Bunu ben demiyorum 85 yaşındaki hayatında sadece bir evlilik yapmış 50 yıllık evlilik danışmanlığı yapmış adam söylüyor git bak bakiyim adam hiç yıpranmışmı
      Gary Chapman
      Sen hiç evlenme o zaman

Yorumla
    • CrayzDark19
      CrayzDark19
      +1 yıl

Üzgünüm sevgi de biter ve saygı başlar ve oda elinde sonunda biter sevgiyi gösterme biçimleri dediğin sadece bu devamlılığı umutsuzca sürdürmek adına yapılan küçük dozlardır üzgünüm ama dediklerinin yalan olduğunu şu an anlamasan bile elinde sonunda anlıycaksın.

Yorumla
    • hayallerveyıldızlar
      hayallerveyıldızlar
      +1 yıl

@CrayzDark19 Ne oldu terk mi edildin :)

Yorumla
    • CrayzDark19
      CrayzDark19
      +1 yıl

Bana sertçe çıkışmana gerek yok bazı insanlar hayatlarını yalanlarıyla gerçekten uzak yaşıyabiliyor ve bunun yalan değil gercek olduğunu düsünüyor ve bunu dile getirince diğer insanlar bu yalanları pek kabul etmekte zorlanabiliyor günümüzde bile artık uzun ömürlü evlilik görmek çok zor eskidende boşanma ayıp sayılırdı insanlara özgürlük vermediğin sürece onlara her yalanı yutturabilirsin ve onlarda bununla iyi geçinmeyi öğrenir üzgünüm ama insanlar hiç bir şekilde bu çagda birbirlerini çekemez çünkü kendimizi bileyemeyiz ve bende kafamdan demiyorum çok hata yapan insan gördüm sürekli bu konularda hata yapıp tekrar umutsuzca aynı tuzağa düştüler ve banada bunu tavsiye ettiler dediğim gibi özgürlük dozajı büyük faktör.

Yorumla
    • CrayzDark19
      CrayzDark19
      +1 yıl

Hyr terk edilmedim objektif biri olduğum için sevgililikle ve aşkla uğraşmadım cok fazla bunu gözümün önünde çok iyi ve gerekli olduğunu söylerken ertesi gün tekrar acı içinde gelen kişi oldu kendileri bu kısır döngüye hapsetmişlerdi ve boşanan cok evlilikde gördüm insanlar özgürlük ile kendini keşfettikçe aslaında hayatını paylaştığı kişinin hiç onunla uyumlu olmadığını anlar senin dediklerin sadece gerçek kapatmak isteyen yalanlar üzgünüm😐

Yorumla
    • hayallerveyıldızlar
      hayallerveyıldızlar
      +1 yıl

@CrayzDark19 peki ne yapacaksın ilerde planların ne ömrünün sonuna kadar tek gecelik mi?

Yorumla
    • hayallerveyıldızlar
      hayallerveyıldızlar
      +1 yıl

Veya ayrılıp ayrılıp başka birini bulmak mı?

Yorumla
    • CrayzDark19
      CrayzDark19
      +1 yıl

Hayır ne tek gecesi aşkın gerçek olmadığını anlayınca hemen neden bel altında kalsın konu hayatı gerçekten cinsellik ve duygu faliyetleriyle yaşamakmı gerek asıl peşinde olmamız gerek nereden geldik ve nereye gidiyoruz biz kimiz ve görevimiz ne evrende neler oluyor ve ne yapmalıyız tarihimiz nedir geleceğimiz ne olucak ben bu mantıkla gidiyorum zihnimi ve bedenimi geliştiriyorum sürekli araştırıyor okuyor ve inceliyorum tarih, uzay, felsefe, edebiyat şimdiden özellikle bu konularda kendimi bilinçlendiriyorum ve hayatımın geri kalanında kararlarımı bilgi ve mantığımla vermek icin çaba sarf ediyorum insanlara boş durmamayı evlenmenin ve aşkın gerçek olmadığı bu ikisinin tek gerekliliğinin çocuk yapıp bir mirasçı bırakmak olduğunu söylüyorum bu gizemlerle dolu hayatı araştırıp ne kadar güvencede olduğumuz anlamak önemli değilmi zaten ama kimse bu konulara el sürmeden hayatlarını büyük sannettikleri küçük kutularında geçiriyorlar ve vakit öldürüyorlar ben ise onlar için sadece bilgili ve bilinçli kişi olarak kalıyorum.

Yorumla
    • CrayzDark19
      CrayzDark19
      +1 yıl

Kesinlikle hayır senin gibilerini cok gördüm ben hala biriyle hayat geçirme güdüsü ile yaşıyorsun benim demek istediğim çocuğun olsun istiyorsan biriyle evlen çocuk yap devam edermi etmezmi bilmem etmez büyük ihtimalle ama demek istediğim bu küçük şeylerle kafa yormayın zekanızi boşa harcamayın dedikodu, aşk filan bunlar boş işler asıl yapamamız gereken kendimizi geliştirmek ve hayatı anlamak hayttan kastım insanlığı evreni ve bu müthiş bigbangden beri büyüyen sitemi mikro evrenden makro evrene kadar özelliklerimizden düşünce yapımıza kadar bunları araştırmalıyız ve keşfetmeliyiz dijital dünyayı devlet sistemini borsayı ekonomiyi anlayı ondan sonra bilinçli bir haber takipçisi olmalıyız ve tarihimizi bilmeli ikeride ne olucağını kavramalıyız hayatımızın metafizik anlamını bulamıyız dinler burda büyük anlam güdetiyor

Yorumla
    • CrayzDark19
      CrayzDark19
      +1 yıl

Yani benim kişisel planım böyle ama evlenmeyi filan ďüsünmüyorum yalnızlık temiz zihin ve düşünce için önemli bu şekilde en kararlar alınır zaten

Yorumla
    • hayallerveyıldızlar
      hayallerveyıldızlar
      +1 yıl

@CrayzDark19 Ben evlenmeyi düşünüyorum ve bu dünyadaki en güzel şeylerden biri olduğunu düşünüyorum. Senin metaryalist düşündüğünü düşünüyorum. Evet bu yalnız kalmama güdüsü ve biz bunu kontrol edebiliriz fakat bunu yok sayamayız. İstediğin kadar kendini geliştir. Sevilmek ve evlenmek farklı bir dünya olduğuna inanıyorum. Ben dindar biriyim. Hayattaki en büyük amacım tabiki evlenmek değil. Sen anlamışsındır ne olduğunu.

Yorumla
    • hayallerveyıldızlar
      hayallerveyıldızlar
      +1 yıl

Sen beni kafanda yazdıklarınla şekillendiriyorsun ben şu ana kadar tek sevgili yapmamış biriyim. Elimde fırsat olduğu halde. Bende kendimi geliştiriyorum tabi ki. Dedikodularla uğraştığım falan yok. Ama ben sevgiye inanan biriyim. Çünkü büyürken hiç sevgi görmedim ve sevginin eksikliğinde ne olduğunu çok iyi biliyorum. Emin ol sen benim çektiğim acıları çekmemişsindir büyük ihtimalle. Yalnız kalmanın nasıl bir duygu olduğunu bilemezsin. insanları ayakta tutan en temel şey sevgidir. aile , arkadaş, eş, çocuk sevgisi ben buna inanıyorum. Sen ister inan ister inanma, Beni bu hayat inanmaya itiyor.

Yorumla
    • CrayzDark19
      CrayzDark19
      +1 yıl

Metafizikteki kararından dolayı sana saygı duyuyorum ama söylemem gerek evlenmek ayrı bir dünya değil şahsen benim annem babam ayrı babamda vefat etti zaten ama bir arkdaşımın anne ve babasının evliliği çok iyi ve bununla yaşamayı öğrenmişler ben zaten sana evlenme demiyorum benim görüşlerim doğrultsunda olucak bir iş değil ve her insan kendi hayatında karar veremez çünkü bunu o kişinin geldiği coğrafya kültür medeni yaklaşım değiştirir bu faktörler herkezi farklı yapar ama bilincli olamamak ve öğrebme güsünü kaybetmek o kişinin suçudur ve bahsettiğim iyi evlilikteki anne ve baba birbiri oldukça kısıyor ve katı kurallar altında sevgi yaşıyor yani evlilikten büyük bir şey bekleme ama hiçbir zaman hiç bir sey icin beklentin olmasın çünkü beklentin büyük olursa sevinci az ve olmadığinda ise üzüntüsü fazla oluyor sana tavsiye ederim geri kalan hayatında herşeyden beklentini kıs böylece olursa çok daha mutlu olursun olmazsa üzülmessin ve yuksrıda bahsettiğim gibi ne olduğu bilmezsen ne olucağınıda bilmezsin.

Yorumla
    • hayallerveyıldızlar
      hayallerveyıldızlar
      +1 yıl

Ayrıca emin ol bende senin kadar ekonomi, tarih, coğrafya, dini anlamda kendimi geliştiriyorum. Mesela bu evrenin yoktan varolduğu fizik teorileri arasında var ve bu Kuran'da da var Sonra 12 boyutlu evren modeli
      Veya 4. Boyut zaman kavramı. Ben de bunlarla din arasında bağ kurmaya çalışıyorum. Yani imkanım oldukça böyle şeyleri araştıran biriyim. Kitap kitap yüzen biriyim. Fakat zamanı geldiğinde de düzgünce evlenmek istiyorum. Fakat bunu kafama takmış da değilim. Bunun içinde yeterince araştırma yapmış olmayı istiyorum. evlenmeden önce hepsi bu...

Yorumla
    • CrayzDark19
      CrayzDark19
      +1 yıl

Merak etme benimde acılar içinde bir hayatım oldu olaylı ve pek sevilesi degil umutsuzluğun o yürek burkan acısını cok iyi bilirim ama ben gücümü sevgiden değil karşımızda olan hayattan alıyorum onu kesfetmek ve öğrenmek beni tatmin ediyor ama senin enerji kaynagına karışamam sonuçta hepimiz farklıyız ve yönelimlerimiz farklı ama doğru sandığımız yalnış kararlar vermek hiç iyi olmaz bu hayatımıza maal olur

Yorumla
    • CrayzDark19
      CrayzDark19
      +1 yıl

Bak aslında temelde aynıyız ama sen kaynağını tatmadıgın sevgiden almak istiyorsun ama merak etme cok farklı değiliz senin yaşantına ve karakterine göre isteğin bu ben buba karışamam senin kişisel kararın bu arada bende müslumanım dinimizin bilim dini olmasındanda fayadalanıyorum en azından demek istedigim seyi anlamışsın kararlarını dikkatli verlei ve işin buyüsüne kapılma

Yorumla
    • CrayzDark19
      CrayzDark19
      +1 yıl

Evlililiğin o insanlar tarfından verilmiş büyülü süsüne kanıp hayatına önem vermeyi bırakma yeter saygılar.

Yorumla
    • hayallerveyıldızlar
      hayallerveyıldızlar
      +1 yıl

@CrayzDark19 kapıldığım yok be ya öyle kıza falan da kaptırdığım yok. Öyle aşık olupta gidip gözyaşı döküp yalvaracağım yok. sadece zamanı geldiğinde birileriyle konuşup anlaşıp evlenicem. Ama tabi ki arada hoşlantı olması gerekiyor ve bu da sevgiye giriyor işte ben bunu demek istiyorum aslında. Senin dediğin cıvık cıvık vıcık vıcık...
      Ayrıca şu kitabı oku belki ilerde evlilik hayatında işine yarar
      Gary chapman -5 sevgi dili
      Ayrıca çocuklar içinde yazılmış olanı var
      Çocuklar için 5 sevgi dili diye
      İster oku ister okuma ama bu kitap bana birşeyler kattı sen de okuyabilirsin😉

Yorumla
    • CrayzDark19
      CrayzDark19
      +1 yıl

Okurum belki ama evlenmem o kitap evlilik bahanelerini öğrenmeme ve onlar için yeni antibahane üretmemi sağlar ama yalnızlık her zaman kötü değil iyi bir seydir çünkü bir tecrübedir.

Yorumla
    • hayallerveyıldızlar
      hayallerveyıldızlar
      +1 yıl

Bence sen evleniceksin kankim boşuna evlenmeyi hayal etme😂

Yorumla
    • hayallerveyıldızlar
      hayallerveyıldızlar
      +1 yıl

Evlenmeyi demek istedim

Yorumla
    • hayallerveyıldızlar
      hayallerveyıldızlar
      +1 yıl

Hay ben bu klavyenin evlenmemeyi olucak o😂

Yorumla
    • hayallerveyıldızlar
      hayallerveyıldızlar
      +1 yıl

Sen oku yinede Allah boşuna yaratmadı karşı cinsi😉

Yorumla
    • CrayzDark19
      CrayzDark19
      +1 yıl

Merak etme allah bana bu bilinci verdiyse vardır bir bildiği

Yorumla
    • hayallerveyıldızlar
      hayallerveyıldızlar
      +1 yıl

@CrayzDark19 takip isteğini kabul et belki bir gün konuşuruz 1 veya 2 yıl sonra

Yorumla
    • hayallerveyıldızlar
      hayallerveyıldızlar
      +1 yıl

@CrayzDark19 sende beni takip et belki konuşuruz bir gün bu sitede kalırsan tabi

Yorumla
    • CrayzDark19
      CrayzDark19
      +1 yıl

Buraya yeni geldim ve bilinçlendirilicek insan çok bu sayede kendimi daha çok geliştiricek ve kararlılığımı koruycağım yani evet bu sitede kalırım

Yorumla
    • hayallerveyıldızlar
      hayallerveyıldızlar
      +1 yıl

@CrayzDark19 umarım

Yorumla
  • süperbenn
    süperbenn Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 41%
    +1 yıl

Bunun tek sorumlusu annelerdir ne yazık ki.
    Erkek çocuklarına tek sorumluluk yüklemezler, tüm yapılması gerekenler sanki kadının görevi gibi davranırlar ve hatta yataklarını bile evin kadınları üstlenirse olacak budur

3
    0 Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 60%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.

Eline geçse herkes hoşlanır. Beylerin bu Türk toplum yapısı tabi yanlis olsa da evde yemeği yapan biri olsa hoş olur tabi benim için de...😉

1
    0 Yorumla
  • _BeBeRuhii_
    _BeBeRuhii_ Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 49%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Ayni babamdan bahsettin sofranin basinda 10 kere kaldirir şunu getir bunu getir diye hastada olsan yedigi sofrayi toplamaz

1
    0 Yorumla
  • Dramqıuila
    Dramqıuila Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 33%
    +1 yıl

Bunun cinsiyet le alâka sı yok herkes kendisine hizmetten hoşlanır
    Kendinizi kendini bilmez erkeklere karşı ezdirmeyin yeter.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Siz de evlenmeden önce ben senin ayağını bile yıkarım diyorsunuz evlendikten sonra şikayet ona göre evlen o zaman. Bak çocuğun biri bir yere yazmış ben mantı yaparım demiş başka bir yerde de şikayet ediyo hizmet edene de kimse yaklaşmıyor bu kadınlar samimiyetsiz diyo öylesiniz geçrekten sizden bir cacık olmaz :D

1
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Ezik ruhlar hizmet ister. Bununla büyüdüklerini düşünürler. İnsanlar iş bölümü dışında bir başkasından hizmet beklemez. Gönüllü olan hizmetler hariç

1
    0 Yorumla
  • Day_Family
    Day_Family Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Kadınlarda hoşlanır aslında sevdiklerine hizmet etmekten.

4
    4 Yorumla
    • mastergreeneyes
      mastergreeneyes
      +1 yıl

deme oyle sımarır:)

Yorumla
    • Day_Family
      Day_Family
      +1 yıl

@mastergreeneyes olsun hizmet eder ve birlikte keyf yaparız nolcak.

Yorumla
    • Day_Family
      Day_Family
      +1 yıl

Yalniz disklike lar çok dikkatimi cekti😂🤭 kotude birşey demedim de kimin kuyruğuna bastık acaba

Yorumla
    • mastergreeneyes
      mastergreeneyes
      +1 yıl

Hayallerde yaşayan kezbanlar onlar😇

Yorumla
  • Jieun_
    Jieun_ Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 39%
    +1 yıl

Çünkü çocukluktan beri öyle yetiştiriyorlar. Ben hiç ''oğlum bulaşık yıkarken yardım etsin, oğlum şunu pişirsin'' diyen anne görmedim. Çünkü anneye de çocukluğundan itibaren, bütün bunları kızların/kadınların yapması gerektiği öğretiliyor.

2
    0 Yorumla
  • _Cambaz_
    _Cambaz_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Sevildiğinin bir göstergesi olarak gördüğü için. Her erkek çooookkkk sevilmek ister :)

2
    3 Yorumla
    • NyctoDragon
      NyctoDragon
      +1 yıl

Ama bu yanlış. Demek istediğim şey şu, eğer kendiniz ona yapmasını söylüyorsanız söylediğiniz için yapıyordur, sizi sevdiği için ya da kendisi istediği için değil.

Yorumla
    • _Cambaz_
      _Cambaz_
      +1 yıl

@NyctoDragon Sonuçta nazını çekiyor yani 1 dediğini 2 etmiyor :) bence güzel bişey. Ha olayın içinde zorlama, kızda da oflama puflama varsa orası başka tabi

Yorumla
    • NyctoDragon
      NyctoDragon
      +1 yıl

Naz yapan kızlara katlanamıyorum, orası ayrı. Ama dediğin gibi zorlamaya karşıyım, kendisi istiyorsa yapsın tabii.

Yorumla
  • __LiKaRbA__
    __LiKaRbA__ Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 60%
    +1 yıl

Yetiştirilme tarzları buna en büyük etken. Erkek çocuğu küçüklüğünden başlayarak büyüyene kadar hep hizmet gördükleri için bunu kural olarak benimserler dolayısıyla bu davranışı hayatlarındaki herkesten beklerler.

2
    0 Yorumla
  • Chuuuky34
    Chuuuky34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Hoşlanma Değilde Sürekli İş Hayatında Olduğumuzdan Ev İşlerinden Uzak kalıyoruz. Yoksa Tembel Değiliz

1
    0 Yorumla
  • muhteremzat61
    muhteremzat61 Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 54%
    +1 yıl

Hayat müşterek. Ben anneme de yardım ediyorum, evlenirsem eşime de yardım ederim :)

1
    0 Yorumla
  • Sakaryalim
    Sakaryalim Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Bitek erkekler değil ki. Herkes kendisine hizmet edilmesinden hoşlanır.
    Ayrıca o dediğin artık eskilerde kaldı. Şimdiki nesilde kadınların erkeklerine hizmet ettiklerini görmüyorum ben..

2
    0 Yorumla
  • ZrHeinrich
    ZrHeinrich Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

Anasıyla oturan adam evlenemez evlense de hayır gelmez

1
    0 Yorumla
  • invictus16
    invictus16 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Ben çalışıyorum bana hizmet edicek siniz havasındalar.

1
    1 Yorumla
    • eren_demenyeterli
      eren_demenyeterli
      +1 yıl

Aslında olay o değil

Yorumla
  • LiderKanbur
    LiderKanbur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Ego ve kendimizi bisey sandirilmamiz hosumuza gidiyor 😍🙏😂

2
    0 Yorumla
  • pırlanta255
    pırlanta255 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 31%
    +1 yıl

Erkek gibi oturmak deyimi de vardır babam beni az otururken görsün hemen bu deyimi kullanır. Bence "yapmak zorundasınız" gibi bir dayatma olmadığı sürece karşı tarafı evin hizmetçisi değil hanımı olarak gördüklerinde bir sıkıntı kalmayacak.

0
    0 Yorumla
  • nazzional
    nazzional Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 65%
    +1 yıl

Kadınlar daha çok hoşlanır aslında kendilerine hizmet edilmesinden, güçlü olduklarını hissetmeyi en iyiside kadın özgür olduğunu hissetmeyi çok sever. Bunları bir erkek veriyorsa:dd muhterem çok şanslı adamsın uzun yaşatır o kadın seni:D

0
    0 Yorumla
  • Gurkiiii
    Gurkiiii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Saçmalık. Her işimi kendim yaparım ki ev işlerinde de anneme yardımcı olurum. Genelleme yapmayın ulenn

3
    0 Yorumla
  • Aybükem78
    Aybükem78 Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 60%
    +1 yıl

Bu yüzden sevgililerim hep titiz ve mutfakta marifetli kişiler oldu, çünkü bende öyleyim ve her şey eşit yapılmalı.

3
    0 Yorumla
  • Blackwoman34
    Blackwoman34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Çünkü yan gelip yatmaya alışmışlar küçüklüklerinden beri, gerekse anneleri her şeyi önlerine getirmiş anne olmasa kız kardeş getirmiş. Kısacası götlerine rahatlık batmış

1
    0 Yorumla
  • Ppty2345
    Ppty2345 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Sebebi mi var ataerkil düzen , erkeklerin o şekilde alistirilip büyütülmesi hep hizmet edilicek bir olaganustu canli gibi davranilmasi. Hatta oyle ki bazıları bardagini kaldirmaktan aciz oluyor bunu kadınlarımız cocuk yetiştirirken ve evlenirken yapiyor yapmazsa garip karsilaniyor her evde mevcut bunlardan allah sabir versin bizlere.😄🙏

1
    0 Yorumla
  • masamli
    masamli Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı.

Çünkü anneler annelerimiz, oğullarını böyle yetiştiriyor. Kızlarını ise hep hizmet etmesi gerekiyormuş gibi. Erkekte bunu görüp ben böyle gördüm böyle olmalı kafasında gidiyor. Her şey ailede bitiyor yetiştirme tarzı çok önemli.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben öyle değilim :) Oturduğumuz saray yavrusunun kirası+faturası+yemekleri benden :)

2
    0 Yorumla
  • PesimistGitarist
    PesimistGitarist Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Toplumun erkek egemen olmasından kaynaklı ayrıca bu yapı çalışan kesimin ağırlıklı olarak erkekleren oluşmasına sebep oluyordu. E doğal olarak çalışan insan günün yorgunluğu ile evine geldiğinde hizmet vermekten çok almak ister. Durumun bu şekilde hal aldığını düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • jugoslovenskialbanec
    jugoslovenskialbanec Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 69%
    +1 yıl

türkler de kadin savascilarda vardi islamiyetten once. kadin erkek esit haklara sahipti. çöl bedevisi kafasından çıkıp kendi kulturumuze donelim lutfen 🤦‍♀️

0
    0 Yorumla
  • Birhayalimvargibi
    Birhayalimvargibi Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 38%
    +1 yıl

Sinir oluyorum bu huylarına yahu. Abim de böyle deli ediyor beni. Ama asla taviz vermiyorum alışmasın diye. Gerçi ben vermesem ne annem yine dayanamayıp veriyor🤦‍♀️ Ana yüreği is loading...

0
    0 Yorumla
  • EemeraldD
    EemeraldD Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 42%
    +1 yıl

Küçüklükten gelen bir yetiştirilme tarzı kız çocuğa yardım et derken erkeğe demediler kız evde işler yaparken erkek sokakta top oynadı gezdi fark bundan

0
    0 Yorumla
  • İchmert
    İchmert Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl

Bilmem belki konu ya yanlış yerden bakıyorsun bu kişilik ve karakter meselesi olabilir iş hayatı cocuk kadın bunlar zor şeyler buna karşılık iyilik olur hizmet değil.

0
    0 Yorumla
  • naughtybabe
    naughtybabe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Evet asalak olanlar sever.

Ben yemeğimi kendim yapıyorum kiyafetlerimide kendim yıkılıp ütülüyorum kendi yaşam alanımı kendim temizliyorum.
    Zaruri bir durum olmadıkça bunları hep ben yapıyorum.
    Sonuçta aslan yattığı yerden belli olur😇

0
    0 Yorumla
  • ardaEmree
    ardaEmree Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Eşler beraber çalışınca eve geldiklerinde beraber yemek yaparlar ama kadın ev hanımı ise Bı yemek yapıp da abartmayın. Eskiden anneler nasıl zor şartlarda ev hanımlılıkları var ses etmiyorlar. Yeni nesil kızları Bı yemek yapıp Bı camasırı oda makıneye atıyor evi temizliyor her turlu teknolojik olarak eskiye gore daha iyiler hala yok bilmem erkekler hizmet bekliyor yapmayın kardesim iki yemek yapıp da laf etmeyin

0
    0 Yorumla
  • Sıgmundfreuddd
    Sıgmundfreuddd Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 35%
    +1 yıl

Avcı-toplayacı dönemlerden günümüze uzanan bir alışkanlık erkek avlar getirir kadın yapar hizmet eder. Gitgide eşit bir duruma gelsekte hala daha devam ediyor.

0
    0 Yorumla
  • KadroluLoser
    KadroluLoser Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 83%
    +1 yıl

Yine bir ön yargı. Kadın diyince artık sadece ön yargı aklıma gelecek.
    Bu arada güzel feminem bir şarkıydı erkek egemenliği taslamasına kimse izin vermemeli.

0
    0 Yorumla
  • onanesanane
    onanesanane Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 69%
    +1 yıl

Yanlış bir genelleme bence.
    Bunun cinsiyet ile değil yetiştirilme şekli ve kişilik ile alakası var.

1
    0 Yorumla
  • __Vintage__
    __Vintage__ Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 45%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Aynı zamanda itaatkar olunmasından da hoşlanıyoruz.
    Fıtrat böyle yapıcak bir şey yok.

Çay ver ordan.

1
    0 Yorumla
  • Nağma007
    Nağma007 Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Bazı erkekler sürekli karşıdan bekleyen bir bakış açısıyla donanmış. Ama hala ince ruhlu erkeklerin var olduğuna inanmak istiyorum. 😂

2
    0 Yorumla
  • Olgarss
    Olgarss Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 61%
    +1 yıl

Kocaya hizmet guzel tabi de bir işin ucundan tutsa hiç fena olmaz

2
    0 Yorumla
  • 16Defne16
    16Defne16 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Analarda suç onlari öyle paşa gibi yetiştiren onlar. Gel oğlum şu masayı sil diyemiyorlar

2
    0 Yorumla
  • Bladeruner
    Bladeruner Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 34%
    +1 yıl

Hafta içi 10 saat başkalarına hizmet ediyoruz biz evde iki saat hizmeti hak etmiyor muyuz (çalışmayan kadınlar için söylüyorum)

0
    0 Yorumla
  • Herhangibirisi34
    Herhangibirisi34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 83%
    +1 yıl

Biraz fıtrat, biraz örf ve adet ve biraz da iş hayatı meselesi. Bu işin tek bir boyutu yok. O yüzden tek bir şeye indirgenemez.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (196)
Devamını Gör(241)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkekler neden kendilerine hizmet edilmesinden hoşlanıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler hizmet etmekten hoşlanan var mı? 15 cevap verildi
BAZI erkekler neden sürekli önüne hizmet bekliyor? 6 cevap verildi
Erkekler neden menfaatçi? 15 cevap verildi
Erkekler neden sunnet olur? 19 cevap verildi
Bazı erkekler neden kullanılmak ister? 5 cevap verildi
Erkekler yönetmeyi neden seviyor? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨