Kişilik & Karakter Erkekler hizmet etmekten hoşlanan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Itaat etmekten hizmet etmekten hoşlanan erkek var mı Güncellemeler+1 yıl Itaatkar erkeklerr burda misinizz Erkekler hizmet etmekten hoşlanan var mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Alfa80 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Hımmm sen köle olayından bahsediyorsun sanırım he haksızmıyım seni zilli seniiii 😉😉😉 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Sensin zilli Yorumla Alfa80 +1 yıl Heh oladar yazda bumu kaldı aklımda 🤣🤣🤣 Yorumla Alfa80 +1 yıl Olabilirşm de sıkıntı yok 😁😁😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Benim zillim olmak ister misin🤑 Yorumla Alfa80 +1 yıl Bak bak bak neler çıkıyor ortaya seni seni demekki doğru tahmin etmişim. İyide burdan nasıl olacak o iş Yorumla Soran +1 yıl Hangi iş canım Yorumla Alfa80 +1 yıl Senin istediğin işte 😉 Yorumla Alfa80 +1 yıl Sanalda olamaz biliyorsun Yorumla Soran +1 yıl 🤑 mı Yorumla Alfa80 +1 yıl Mı? Yorumla Alfa80 +1 yıl Ya yazacaksan düzgün yaz burdan ya da öbüründen Yorumla Soran +1 yıl 💲💲 Yorumla Soran +1 yıl Para Yorumla Alfa80 +1 yıl He para istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Evtt Yorumla Alfa80 +1 yıl Ya dm ye gel konuş ya da ordan numara ver Yorumla Alfa80 +1 yıl Hem gizlisin hem bişeyler istiyorsun bune saçmalık yaa Yorumla Alfa80 +1 yıl Eee burdan gizli konuşmaya devam mı edicez Yorumla
baythomasanderson Takip Et Guru Yaş: 48 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. sado mazoşizm tarzındamı 0 0 Yorumla
Gokhan_Akın Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl köle ruhluyum, buyrunuz.. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Finansal köle misin Yorumla Gokhan_Akın +1 yıl hayır, finansal değilim Yorumla Soran +1 yıl Üzüldüm by😥 Yorumla
İstif01 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Tersini severim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Belki de hiç denemediğim içindir Yorumla İstif01 +1 yıl İcimde yoksa neden deneyeyim Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl köle ruhlular vardır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Konusalimmi Yorumla HinchAmarillo +1 yıl köle değilim Yorumla
ŞeftaliSever98 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Benim hoşuma gidiyor 0 1 Yorumla ŞeftaliSever98 +1 yıl Bana ulaşırmısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hımmm sen köle olayından bahsediyorsun sanırım he haksızmıyım seni zilli seniiii 😉😉😉
Sensin zilli
Heh oladar yazda bumu kaldı aklımda 🤣🤣🤣
Olabilirşm de sıkıntı yok 😁😁😁😁
Benim zillim olmak ister misin🤑
Bak bak bak neler çıkıyor ortaya seni seni demekki doğru tahmin etmişim. İyide burdan nasıl olacak o iş
Hangi iş canım
Senin istediğin işte 😉
Sanalda olamaz biliyorsun
🤑 mı
Mı?
Ya yazacaksan düzgün yaz burdan ya da öbüründen
💲💲
Para
He para istiyorsun
Evtt
Ya dm ye gel konuş ya da ordan numara ver
Hem gizlisin hem bişeyler istiyorsun bune saçmalık yaa