AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Kendilerini ağa paşa olarak görüyorlar çünkü biz onların hizmetcisi olmadığımızın farkına varsalar keşke
Hani erkek çalışır getirir kadın evde yemek yapar ütü yapar gibi bir düşünce varmış ya eskiden ondan olabilir ama saçma tabi böyle düşünüyorlarsada 😐
Çünkü anneler preslerini öyle altın kaşıklarla beslemiş... Yeni nesil canavar gibi annelerin elinden gümbür gümbür geliyo, sıkıntı yok 🤗
Tam bir yalan. Kısmet olur evlenirsek iki kahve yapıp eşimle beraber içeriz. Her şeyi kadından bekleyen 3-5 dallama yüzünden hepimizi mimliyorlar. Yemek bile yaparım. Gerisi angarya.
Bu konu da analarımızında payı var öyle hazırcılığa alıştırılıp büyütülüyorlar aman yapamaz mantığıyla
Yok be herkes aynı değil bu toplumsal bir sorun öyle yetişen birey onu bekliyo ama tek başıma yetişmiş tek başına yaşamış insanlarda bu durum böyle değil
bir gun bir oglunuz olursa döngüyü durdurun öleyse :)
Öyle yapacam zati 😂
umarim bu sorunuz o gun akliniza gelir :)
Bu durum gecmisten gelen erkeğin kadından üstün olma düşüncesinden kaynaklanıyor ama bilmiyorlar ki erkek ve kadın birbirilerine eşit cinsiyetler birinin diğerine bir ustunlugu yok ya da anlamak istemiyorlar buda toplumun geri kalmasını sağlıyor.
Anneden gelen bir özellik fark edersen ailesinden erken yaşta ayrılan erkekler güzel yemek yaper anne cok korumaci davrandığı için bütün işi kendi yapar bu özellikle eski kadınlarda çok olur o yüzden çocuğa geçer bu özellik öyle devam eder
Şimdi tam tersine erkekler kadınlara hizmet eder olmuş 😂😂
Oyle yetistiriliyorlar. Beyinleri oyle programlaniyor. Agac yasken egilirmis. Olay annede baslayip annede bitiyor aslinda
Kalkıp kendileri yapsınlar anası hizmetçi almadı gelin aldı baba evinde hizmet el evinde hizmet tabi canım.
Aslında herkes sever kendisine hizmet eden birisini 🌺
Hep kibirden bunlar...
Bir de annelerin özürlü çocuk yetiştirmesinden.
Hizmet bekliyor çünkü hizmete alıştırılıyor. Başta annesi bunu yapıyor. Gerisi malum.
Kadınların çoğu tam olarak da dediğin gibi, sallama şimdi erkeklere 😀
Hadi ya nedense erkeğin kadına hizmet ettiğini hiçbir yerde görmedim 😂
Sözde maçolar o yüzden evin direği benim diyorlar ,🙄
Çok da beklemiyorum aslında ama yatakta itaatkar kadın bir adım önde olur açıkçası
Ben bunu biraz egoizme bağlıyorum erkekliğin genetiğinden gelen yönetme ve üstünlük hislerinden olabilir
Ahaha soru komik 😂 hizmet değil bunu bir düzeltelim öyle düşünenlerin kafası basmıyo ama belirli işleri yapabilirler ki yapmamalılar hatta yapmalısınız 😆😆
Ah bir bilsem. zannedersin hepsi birer prens olarak yaratılmış
oyle alistirilmislar da ondan. ben hizmet etmem, gercekten de kor musun topal misin? 😂
Kendi üstüne düşeni yapıyorda daha fazlası isteniyorsa sorun vardır ya da neden gerçekten tembel biri için mazeret aramak lazım ki.
Cunku bebeklikten beri aile olsun cevre olsun buyuyene kadar oyle alistiriyorlar
aciz bu erkekler aciz 😀
topuna kibrit çakıp yakacan 😀
Bende bana hizmet edilmesinden hoşlanırım ama yapan yok ki 😃
Kadınlar köle ruhlu olunca erkeklere efendi rolü kalıyor.
Annesi öyle yetiştirmiş oluyor çünkü.
Binlerce kez şükürler olsun ki annem beni böyle yetiştirmedi.
Hizmet edilmesi değil de, destek olunması da destek olmakta harika birşeyler eşler arasında. 😊
Bizim toplumumuzla ilgili bebeklikten büyüyene kadar hep anneden hizmet gördükleri için kadın erkeğe hizmet eder gibi algı oluşuyor evlenince aynısını eşten bekliyorlar
anasından şımartılmış birisi hep hizmet bekler erkek kız farketmiyor ama genelde erkek çocukları daha çok anneden hizmet görüyor benim erkek kardeşimde öyle mesela.
Çünkü anneler evde herseyi yaptıkları icin beklenti icine giriyorlar.
Sakin ol agresifim fenomenim. Bütün erkekler öyle değil
Anne neysede şimdiki kadınlar nerde hizmet ediyor eeey gidi. Ölüyor olsak su verseler iiiiy
Erkek dünyayı yüklenir
Kadın da erkeği
Ne var bunda 😅
Anaları paşa gibi yetiştiriyor sonra kendilerine köle arıyor onlar da.
Sende bir kişiden nefret etmişsin bizden çıkarıyon acısını :)
Böhöhö kim demiş bir kişiden nefret ettiğimi dkdjf
Ben ne yaptım suçum ne (=
Yetiştirilme farkından dolayı kimse doğuştan kral ya da köle değildir o yüzden kızlar genelleme yapmak yerine sorunun temeline inmek gerek suç bizde mi yoksa bizi yetiştirenlerde mi 😃
Kimse kimseye hizmet ya da kölelik yaomaya gelmedi bu hayatta erkegin isi kadindan daha az ancak boyle guzel ilgi olunca erkekte karsiliksiz kalmaz tabikide biraz yetisme farki bu
Erkekler değil her insan herkes herşey hizmetten hoşlanır
Bu sadece erkekler için değil insanların hepsinin hoşuna gidiyor
Ataerkil toplumun yansıması, erkeklik gururunun bu şekilde okşanmaya alışması...
Hep derim analara şu biricik (!) Ogullarinizi simartmayin diye anneme de diyorum sen bu oglunu cok simarttin bide demiyo mu o erkek yapar ben dagitinca ne bicim kizsin sen der ama ben de inadina ev isi yapmıyorum! Oh.
Tatmin duygusu yoğun olduğu için öyleyiz. 😀 Yoksa eriniyoruz. 😀
Erkeklerin bazıları gibi anneleri gibi davranan kadınlardan hoşlanıyor ondan olabilir
Kadınlar nasıl altını yüzüğü seviyorsa erkekler de evde hizmet görmekten mutlu oluyor demek ki
Öyle alıştırılıyorlar ana kuzuları
Annesi oğluna iş görmeyi öğretse o da yan gelip yatmaz
Hoşlanmak demiyelim ama insanın sevdiği kişinin sana iyi davranmasi hoşuna gidiyor tabi bende yaparım nolcak yani
Her sey eline verilen insan buna alisiyor annesi boyle yetistirmis demekki niye bizde oturmuyoruz yardim ediyoruz cunku boyle yetistik
Hiç öyle bir düşüncem, hoşlantım olmadı Nasıl şu an kendi yemeğimi kendim yapıyorsam, evlenince de girer mutfağa yemeğimi yaparım 🤷♂️
Neden beklemesinler? Onlar da esleri kizlari ve anneleri icin calisiyorlar. Siz erkekler tarafindan ihtiyaclarinizin karsilanmasindan hoşlanırken iyi.
Ben şahsen hoşlanmam ama bu işin cinsiyeti yok 😊 kim kendisine hizmet edilmesinden hoşlanmaz kiAma erkeklerde bu durum anneden geliyor öyle alıştırıyorlar
Yaradılış
Feminizm erkekleri böyle yaralıyor işte
Cunku erkek disarda baskalarina hizmet edip para kazaniyor evde de hizmet gormek istemesi normal
Haa evet kadınlar çalışmıyordu tek siz çalışıyorsunuz
En nefret ettigim erkek tipidir. Emirler verip bir şey isterler. Kalkıp kendileri almalı
doğası bu erkeğin napalım ama elimden geldiğince her işimi kendim görürüm
Benim hoşuma gider ama evde anneme bile kızan biriyim kendim yaparım diyorum
Kim kendine hizmet edilmesinden hoşlanmaz ki kadınlarda hoşlanır hizmetten
Kadınlar da erkeklerin kendilerine hizmet etmesinden hoşlanır.
Saçma toplum normlarından kaynaklı ayrıca aileden uzak yaşamayan insanlarda görülüyor.