AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
Cunku Allah sizleri bizler icin yaratti ve her hizmetin karsiligindada sevap alirsin.
Bakınız; Feminizm denen saçmalığın sonuçları.
evet sizden daha üstünüz, sen sadece bir kaburgasın o yüzden kaburgalığını bil ve hizmet et.
Su tipinin nesine hizmet bekliyosun lan? Git bir insana benze önce.
belliki zoruna gitti :) havla bakalım :D
Ne zoruma gidecek lan? Her basarili erkegin arkasinda bir kadin vardir. Kadin olmasa got gibi kalirdiniz. Kendi bokunuzda bogulup olurdunuz. Kadin her bakimdan erkekten daha üstün. El ustunde tutulan biziz onunde sallanan bir et parcasi bulunan yaratik degil.
seninle ciddi bir tartışma içine girilemeyecek kadar cahil olduğun zaten üslubundan anlaşılıyor gelmiş sıfır bilgi ile burada saçma sapan konuşuyorsun havlamaya devam eğlendiriyorsun beni üstün yaratık :)
Evet oyleyim. Sen bu dunyada egoist kizlarin yasadigini bilip ustune boyle bir cevap verirsen karsiliginda sana cemkirmemde yanlis bir sey degil. Cahil degilim sadece beyni penislerinde bulunan canlilarin karsima cikip ben ustunum demesinj kaldiramiyorum. Yanlış mi?
afedersın de hangı konuda ustunsunuz dedıkodu konusunda mı hangı alanda ustunsunuz ıs hayatında erkekler daha basarılı ıcatları kesfeden erkekler fılozof olanlar erkek saırlerın cogu erkek hayatta ne basarınız var allah askına
ustunum demesını kaldıramıyosan evımın dıregı dıyıp erkegın korunmasına muhtac olmıycan o zaman
Wrkegin krj masia ne muhtac oljcam Alahin embesili. Nesin ki sen Allasen? Icimjzden bjr van cikiyor Allahin dangalagi. Ismiş aşmış ne sacmaliyorsjn dengesiz. Annen olmasa sen olurmuydun beyin fonksiyonlarini calistiramayan akli seyinde takili olan varlik kes sesini ve agzimi daha fazla actirmadan ikile buradan.
La bak gelmisini gecmisini siktirme bana oc. Senin anan orspu belli dol israfi seni. Babanin isteyerek yapmadigina adim gibi eminim. Senin gibi o* cocuklari olmamali tabii haklisin. Anneni picin teki sikmis sende i*ne oglu i*ne olmuşsunn. * git ben seni sikmeden simdi. Gotjnh yirtsan yirtsan garisamazsin benimle. O b*k cikan deligini parcalar ayirir kucuk seyini ağzına veririm.
anası sıkık khpe evladı
O kucuk got deligine matkap sokar organlarin fiskirincaya kadar * senjnorospu cocugu. Gotunu siktirme bana simdi.
La sennkendine bak once got veren. Gotune bilardo sopasi sokxam sik beni diye inleyecek olan sensin pic oglu pic.
senın gotunu yogurtlaya yogurtlaya skerım khpe
amna pota asarm amna smac basarım khpe
Pardon? Mal misjn la sen sen birak beni sikmeyj 1500 km yanimdan gecemezsin oc. Uolun ortasinda domaltir cahirdigjm her erkege becertirir ustunden de kizlari yollarimkevase.
La bir kes * senin serce parmagi kadar sikinle hayal dunyani fazla zorlama o* cocugu bamya. Got vermeye devam et sen. Sana gotu acik pembe onluk yakisir uzerinden prdu gecse tatmin olmazsin pezeven*k.
Sen o potayi kendi gotune sok. Sokuyosu dur gerci zaten babanda bile siker la seni. L kadar s* bir insansin.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ne güldüm ya :DDDDDDDDD
senın gotune soktum o potayı srtuk
anann amnı skerm
ecdadnı skerm senın khpe
beyın ozurlu srtuk khpe sırfıntı sıllık kasar orspu senı
Makine misin * sen kendi anani sik sen. Ah pardin sen sikmiyordun siktiriyordun.
Allahin erkek duskunu ergeni. Kirmizi ruj surup bsikin beni diye bagiran ucuz mahalle kevasesi. Yalamaya bayilan ucuz mal.
yok ben senın ananı skerm :D
Bende seni * . Babanida * . Ananida * . yakinda kadinlar sikecem zaten az kaldi. Gotune strapon soktugumun dol israfi.
gotune balon sokup skerm senı anası sıkık kahpe senı sırfıntı sıllık orspu kaltk senı sulalendekı tum karıları skerm senın orspu
Sulalemdeki tum erkeklerde seni siker ama. Kadinlarda siker. Herkes siker. Ayni kufurleri kopayala yapistirmi yapiyorsunanlamadim ki banyasiyla ovunen superibne?
@superadamm bu lafın altında kalmamalısın...
homoseksuel travestı senı gel gotune tıpa takaym da sulalemdekı ınsanlar senı bı guzel sksn :D
Niye gaz veriyon?
gel oh oh dıye ınletıyım senle ananı
srtuk
anası kevase
gel gotune sokaym
anası sıkık
Ozentiiii hem ozenti hem i ne hem got yalstmayi Seviyo hemde bamyasi var penisi yok. Diyorum ben gelmis gecmis en guzel got veren trans ilan ediyorjm seni.
Cok konusma got verem. Got verenler sadece isini yapip got ermeye devam etmeli. Inlemek senin gorevin hayatim ben sadece izleyicim.
Gidiyorum ben * kaybettin iste. Anca * * de ama faaliyette cukunu hosteremezsin bile olmayan sey nasil gösterilir sende haklisin. Neyse gotune merhem surmeyi unutma hadi sekerim kirmizi kurdale takicam penisinin ucuna. Onunede post it yapistirip doyasiya sikin diycem. Gidiyorum. Yazacagin gicbir seyin altinda kalmam. Ama arkadasimla bulusmam berek. Sana guzel sikilmeler.
olmayan seyınle mı skecen srtuk karı :D gel bendekı sana omur boyu yeter gel de skeym senı oh oh dıye ınleteyım senı :D gotos senı
sen anca kendını skersn ahahah gel sulalemle bırlıkte senı skelm :D
kız kısmısının penise sahip olmadan seni şey ederim demeside komik oluyor açıkcası
kendısınde olmayan seyıyle skerım senı dıyor neyıyle skecekse artk beyın denen bısı yok :D
Valla bence erkekler kadınlara hizmet ediyor kanka :D
Kondom kullanımı bilgilendirme hattı kurulması şart bence boylelerinden kurtulur gelecek nesiller.
Bu da senin feminist olma yönündeki ilerleyişinin ilk adımı
Bizde herkes kendi işini kendi yapardı sülalemde de öyle
Salak olan sensin ! Kim oluyosunda salak diyebiliyorsun herkes istediğini yaşar sen yaşıyorsun ya kıstır kuyruğunu kendi hayatını yaşa istersen git kadınla evlen madem erkeklerden bu kadar nefret ediyorsun !
Babama, kardeşime ve bütün erkek aile büyüklerime hizmet ediyorum evlenince kocamada hizmet edicem bunda garipsenicek gocunacak bişey yok.
niye bu tur sorularda patlama yasandi bu aralar?
ben sordum diyemi :-P
evet canim bende feministim..
boyle dusunuyordum fakat su an sacmaliyorsun.
Kadınlar erkeğe emanettir hizmet zorunlu değil paylaşımlı olması gerekir evlilik ve ilişki destekle yardımla yurur zorunluluk diye bişey yok !
Oyle bir zorunlulugun yok yapmayacaksin ben kendi adime yalniz yasadigimdan belki kimseden rica ile olsa bir sey istemeye karsiyim. Herkes kendi isini gorsun kimseyide kole gibi kullanmasin
www.tdk.gov.tr/index.php bir bak derim
kadın nın tanıtımını arat
Ben bu yüzden bayanın çalışmasını istemiyorum iki işi aynı anda kaldıramıyorsunuz.
Kimse kimseden üstün degil. Yapmayin, boyle bir zorunlulugumuz yok.
Haydaaa bu ne ya kapat kapat Allahı seversen yaaa..
sen hic evinin erkegi ol ben sana bakarim diyen kadin gordun mu?
nıye olmasın olması gerek bu da
doga kanunlarina aykiri bir durum. hayvanlarda bile durum benzerdir.
tabii bu kadini hizmetci olarak gorelim anlamina gelmez :)
nıye aykırı olsun dogada da aslanlardan ornek verelım dısı aslan avını yakalar erkek aslan da yer doru deıl mı
kadın hıcbısı yapmasın mı yanı
ama disi icin savasan hep erkek aslanlardir :)
yapmasin demedim ki :)
netıcede avlayan dısı :D
keske aslan olsaydik #superadamm
nıye ınsan olmak suc mu :D
sen dogada da bole olur dedıgın ıcın soledım ole bı kural yok yanı
dogru soyluyosun, ata erkil toplumlarda kendiliginden olusmus bir durum
baslarım ataerkıllıge ya gerıkalmıs toplumuz bu kesın
orasi kesin :)
eskı moda seylerle kafa yoruyoruz bu ulkeyı gelıstırecegımıze
ıslamın ılk donemlerınden kalma seylerı gunumuze getırıyoruz
Tamam bizde çalışmayalım oturalım evde öyle şey mi olur. avrat kalk Çay Doldur konuşma fazla.
İyi ne guzel herif calissin gelsin ev isibide yapsin sen sadece kendine alisverise git
Yoo ütüyü erkeklerde yapar ille sen yapmak zorunda değilsin
daha titiz daha düzenli daha özenli eliniz daha yatkındır diye olabilir.
Görev dağılımı desek daha doğru
Erkek dışarı işlerini halleder genelde
kadın dısarı ısını halledemez mı
ona kalırsa biz de çocuk bakalım ütü yapalım? hatta sadece çocuk doğursunlar geri kaaln herşeyi ben evde oturayım
o dışarda hunharca para kazansın olur mu :DDD
kadın ogretmen avukat doktor olamaz mı bu dusuncenızı bırakın artık
sen utu yapamaz mısın askerde hıc yaptırmadılar mı utu ev ısınde ne var allah askına
kadınlar da calısmıyor mu calısıyo
@superadamm ya muhabbet o değil kardeş :D kız erkek farklı olsun ki biraz iş yürüsün yani evde baban bsenin bulaşık mı yıkıyor? Fıtratta değişme olur.. kadına değer vermemek olarak algılanmasın sözlerim
ben yıkıyorum ne olmus bunlar zor deıl arkadas bırakın su eskı kafalılıgı
gerekırse herkes bulasık yıkar bulasık yıkamanın nesı zor elıme mı yapısır yıkasam
bence kadın da calısmalı yok ole evde oturmak bu devırde zaten gecım zor
@superadamm sen ne desem yanlış anlıyon :D boş verelim bence
Feminist misin sen? Doğada erkek daha güçlü olduğundan erkek çalışır kadın erkeğine bakar :)
Hayir yetistirme ataerkillikle alakali. etme hizmet falan :d
Senin kıçını erkek koruyor karnınıda doyuruyor suriyeli kadınlara bir bak ya da ırak lı kaç abd askeri neler yaptı
kendı ayagının uzerınde dursun bu once kadın da calısmalı
Odunu niye erkek kesiyo çalışıyorum agir isleri yapıyı senin odun kesmen hoş olurmu
Bunlari yapmayacak kiz hic evlenmesin.
yüzyıllardır dünyanın her yerinde kurulmuş bu düzeni bozmaya kalkma, ergenliği ataltınca anlarsın
sende eziklik psikolojisi var üstünlük takvada dır erkek ya da kadın olmakla üstün olunmaz
Zamane ergeni, salak dediğin kişiler arasında senin annen de var haberin yok mal!!!
Burdan gizlenerek isyan etsen de bir şey değişmeyecek ;)
erkek akşama kadar çalışsın para getirsin sen ütüyü sınırsız ilişkiyi dert edin.
kadınlar da calısmalı yok ole belese
Kadinlarda calismali dogru ama cocugu olunca kim bakicak bir kadinin yeri kocasinin evidir
ya abıcım bırakın artık bu kafayı ya
bu devırde tek maasla gecınmek kolay mı tabıkı calısmalı
cocugu da aıle buyuklerınden bırıne bırakır kresler var oraya bırakır ne olmus
kadın tıp okumus dıyelım evde mı oturcak
Aynen utu dert olmuş kıza
Kadın bu tür şeyler de daha becerikli ve sabırlı bilemiyorum :))
sizden daha üstün olduğumuz için siz zayıf ve güçsüzsünüz hep bizim korumamıza ve güçümüze muhtaçsınız ayrıca çoğalmak için
cok sacma katılmıyorum herkese bırey olarak bakılmalı
aslında sende haklısın ,
kendine uygun bir feminist bulursun dert etme,
ama unutma sevgi emek ister, işte onu bulabilirmisin bilmem.
sen böyle düşünmeye devam et yaşıtlarıın çoculuğu cocuğu olruken sen böyle düşün aferin sana :D düşüncenden sakın vazgeçme :D
Yine hangi dergiyi okudun sen kalk kız bana yemek hazırla :)))
Karşındakine saygın olmadikça her isyegi batar mutlı olamazsın
al beni o zamn evde işleri ben yapıcam sen de git dışarda çalış eve para getir çocuğuda anneme baktırırım
Erkekler çünkü evin reisi ve direğidir gece gündüz çalışan kişidir.
türkiyenin insanları çoğu geri kafalı avrupada batıda böle değil bu işler
aynen asagıda bı yoruma baksana demıs kı otobuste yer vermek ustunluk hesap odemek ustunluk gerıkafalılıga en barız ornek
:D diyorum işte bir yandanda komime gidiyor bunlar :D
gerıkafalılıklarına mı guluyosun :D
evet:D
aglanacak halımıze guluyoruz :D
:DDD
dedı kı hesap odemek centılmenlıktır abı gel de buna sovme sımdı :D
buoşuna tartışma beyin yıkanmış bikere
abı olacak ıs deıl cıdden bunların yasaması nefes alması hata
ben akında gidicem amerikaya zaten bunlarla hiç uraşmaya gerek yok ülkeyi terketmek en iyisi kısacık ömrümü bunlarla uraşarakmı geçiricem a mk
valla ıstersen fızana gıt bunlar aklına geldıkce fıttırırsın
acaba bu yaşa kadar kimin barsaıyla büyüdün sen onu bir sorgula aklınca fenimist taslıyon
ben bir kıza hizmet etmek istiyorum sapık diyor kızlar o ne olacak?
size bunun için ihtiyaç duyuyluyor çünkü sadece bu değil genel anlamda
sende bir yanlışlık var ya
Gelenek görenek diyelim
Ama yanlış tabi kısmen sana katılıyorum
kendi ütümü kendim yaparım
Yardımlaşarak yapmak en iyisi :)
Kimin gazına geldin. Sakin ol pehlivan.
Etmeyin neden ediyorsunuz gerçekten?
Etme. Zorla yap dyen mi var?
Genel olan bir seyden bahsettim
Örf, adet, gelenek, görenekler, ahlak'dan haberin yoksa boşuna konuşmayalım.
Alalım. arkadaşı buradan
bir şekilde karşılıklı oluyor o hizmet
Evet sizden üstünüz...
Sukuladim seni haklisin
Neden genel bir yargi kullaniyosun?
mimeleri de aç tam olsun..
Cocugu da ben doğurayim!
Evet zorundasınız, bu arada evet üstünüz.
yaradılış desem yeterlimi
zorlayanmı var kendı tercihiniz